torstai 05. huhtikuu 2018

keltainen toukok.. eiku

Olipa kerran keskiviikko ja iltavuoro ja meikäläisellä enemmän kuin 15 minuuttia aikaa suoriutua sängystä ulko-ovelle. Mitäs silloin tehdään? No tungetaan keltaista luomeen ja vähän joka välöseen, koska koko hemmetin aamun päässä on soinut Aikakoneen Keltainen, vaikkei siitä toukokuusta ole vielä tietoakaan. Innolla odotan, että tuleeko sama keltainen monotoninen soittolista sitten jatkumaan aivoissa seuraavat kaks kuukautta.. Niin, ja innolla odotan että monenko otsalohkolle sain täksi illaksi kutkuttelemaan tuon upean suomipopin jalokiven!

yellow11

paita Monki (ale), korvikset H&M

Pro tip, ihmeen hyvin saa halpisluomiväreistäkin irti kun laittaa pohjalle hyvän primerin ja pakkaa värin luomelle kostealla siveltimellä.

yellow22

Mä olen vähän kahta mieltä noista tupsutinkorviksista, joita jokainen taitaa omistaa vähintään puolikkaan spektrin väriskaalan.. Mutta kun tuntuu, että kaikki kivanväriset korvikset nyt sattuu vaan tulemaan tuossa samassa tupsutriomallissa! Pitäiskö taas valjastaa hamahelmipaja pystyyn ja alkaa tekemään omat korvikset :D Aii että 2008 ja hamahelmet in memoriam, kuka muistaa..

yellow33

Keltaista toukok- eiku torstaita!


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “keltainen toukok.. eiku”

 1. Tintsh sanoo:

  Aivan ihana look!

 2. Tipu sanoo:

  En käsitä miten saat hiukset noin ylös sykerölle vaikka ne on niin lyhyet? :D Onko sulla sata pinniä siellä, että takahapsut pysyy jossain kuosissa? Laita jotain ohjetta, tarviin!

  • ia ia sanoo:

   Ne on itseasiassa nyt takaa yllättävän pitkät, vähän liiankin :D Eli takahapsut pysyy kurissa yhdellä pinnillä, kun ensin kieputtaa hapsuja pari kierrosta itsensä ympäri ja sit laittaa pinnin! Mutta siis mä odotan tässä kampaajalle leikkuuaikaa, nää on paljon pidemmät kuin miltä vaikuttaa :D

 3. Nimetön sanoo:

  IHANA asu!! Näyttää jotenkin tosi freesiltä<3

 4. Salkko sanoo:

  Vaikka keltainen ei omassa pukeutumisessa nappaa, niin onpa raikas asu! Huomaamatta kevään (+2 astetta yhdistettynä merituuleen on ilmeisesti kevät) myötä värit toimii paremmin omassakin pukeutumisessa :-) korviin eksyy lähes päivittäin maanantaimalli-merkkiset korut, kannattaa tsekata vaikka instasta! Uskoisin, että tyyli olisi sunkin makuun. Kuulostipas mainokselta.. :-D

  • ia ia sanoo:

   Joo jos siel on aurinkoo niin sit se on kevät! Asteista viis :D Joo mä tiedän ne maanantaimallit, ne on hurjan söpöt! Oon jossain vaiheessa meinannut ostaa ne itsekin :)

 5. Kasuuu* sanoo:

  Täällä yks kenelle tää nyt napsahti repeatille soimaan, varmaan toukokuuhun asti.. Eikö huhtikuusta ole tehty mitään biisiä?! :o Kiva look silti, tosi söpö, tästä korvamadosta nyt huolimatta :D

 6. Henna sanoo:

  Hamahelmikorvikset joo muistan!! Ne oli just siistit!
  Mulla on noihin tupsutinkorviksiin ollu kans viharakkaus-suhde, mut nyt kun tajuan omistavani kolmet parit ja haaveilevani uusista niiin suhde on ehkä kallistunut enemmän sen rakkauden puolelle jo. Muttaku ne on nii näyttävät, mut silti arkeen sopivat ja helpot ja herkullisen väriset ja ja haluutko lisää vielä perusteluja.. :D
  Ihana asu sulla, sellanen josta tulee fiilis et kyllä se kesä sieltä vielä saapuu, kunhan hiukan malttaa odottaa.

  • ia ia sanoo:

   Joo ja ne on vielä yllättävän kevyetkin, ei tartte olla tuskailemassa parin ekan käyttötunnin jälkeen! Voi kiitos :) Joo mulla on kans vahva luotto että kyllä se sieltä tulee!

 7. H sanoo:

  Hiusten väri ihan kymppi! Nyt voisi olla aika jakaa vinkkejä jo tännepäin että miten sen loppujen lopuksi saavutit? Tykkään tosi paljon tuosta juuristo/latvusto kontrastista, että samaa sävyä mutta eri tummusaste. :)

  • ia ia sanoo:

   No voi kiitos! Mä marssin siis vaan kolmannen kerran vieläkin asiantuntevammalle kampaajalle, joka otti tukan vieläkin tarkempaan käsittelyyn ja teki täsmäiskun sen punaisen ”pannan” kohdalle niin saatiin sitä kuriin, sekä lisättiin latvaan vähän fuksiaan taittavia osioita jolloin punertavaan taittavat kohdat tukan yläosassa ei itseasiassa edes näytä niin hassuilta :)

   • H sanoo:

    Eli kampaajalta siis apuja, ehkä se on sama ratkaisu tehtävä oman hiuskriisin kanssa. Omat konstit ei enää riitä :D
    Kiva että löytyi osaava kampaaja! Mun mielestä ainakin lopputulos on nyt todella kiva!

    • ia ia sanoo:

     Joo kyllä mä suosittelen että hyvä pohja sieltä kampaajalta seuraavaks mihin sitten taas lähtee itse tekemään päälle :D Voi kiitos, mäkin tykkään!

Kommentoi