torstai 12. huhtikuu 2018

jumitusnuput

Viime viikkojen jumituskampauksena on olleet nuput! Kävin jokin aika sitten freesaamassa hiusten väriä kampaajalla (jep, taas.. :D Tästä voisin kirjoitella tarkemmin ensi viikolla), mutta samassa yhteydessä pituuteen ei puututtu tälläkään kertaa lainkaan. Useamman kuukauden saksilaiminlyönti on aiheuttanut sen, että takapiiskan mitta alkaa lähennellä Matti Nykäsen kultavuosien hypyn pituutta (ja varmasti myös Matti Nykäsen kultavuosien takapiiskan pituutta), joten tukan pitäminen suorana auki ei näytä enää ollenkaan hyvältä vaihtoehdolta. Niinpä parin viime viikon vakiokampaus on ollut nuo space bunsit, eli nuput kuten mulle nämä suloisesti uudelleennimettiin! Kätevä tapa saada puolet tukasta roikkumasta pois, ja alempi tukkakerros jaksaa pysyä vähän freshimmännäköisenä kun sitä taivuttelee suoristusraudalla sisäänpäin. Ens viikolla onneks aika saksien alle.

velvetskirt1

Lauantaina juhlittiin ystävän synttäreitä, joiden varjolla hankin itselleni tuon vaaleanpunaisen vakosamettihameen, eikä korvisharakka onnistunut väistämään mätsääviä puuteripinkkejä metalliketjuhapsuttimia. Viikonloppuna paitavalinta oli toinen, mutta jatkoin suvereenisti alkuviikkona töihin käytännössä samalla kombolla, vaihdoin vain paidan välistä.

velvetskirt4

silkkipaita &Other Stories, hame ja korvikset H&M

velvetskirt3

Huomenna otan suoraan töiden jälkeen lentsikan alle ja liidän viikonlopuksi kohti Kajaania. Mutta talvitakki vai kevättakki? Siinäpä mysteeri. Kivaa torstaita!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “jumitusnuput”

 1. nadjastrange sanoo:

  En kestä kun oot niin söpö <3

 2. Juha sanoo:

  Jätän sanomatta tyypillisen mies-kommentin (”Etkö antaisi vielä hiusten kasvaa”). Tai en siis jättänytkään.

  Mutta varsinainen kommentti:
  Jännä nähdä miltä hiukset näyttävät ensi viikolla! :)

 3. emzi sanoo:

  ihanat noi sun hiukset <3

 4. Anna sanoo:

  Aivan ihana toi viimeinen kuva! Sun blogista tulee niin kiva fiilis. Kivaa kevättä sulle! :)

Kommentoi