keskiviikko 04. heinäkuu 2018

4 x mitä kuuluu?

Taas on ennättänyt kertyä muutamat alkukesästä harjoitetut aktiviteetit, joiden blogiraportointi on meinannut jäädä. Joten tässäpä listattuna nyt 4 päällimmäisintä asiaa missä mä olen ollut, kun ei ole näppäimistön äärellä näkynyt:

IMG_20180627_221741_284

1 Kesälomalla. Mulla starttasi nyt heinäkuun alusta tämän kesän eka lomapätkä. Salaa toivon edes paria sateista päivää jotka sais vaan luimistella sisätiloissa, mutta toistaiseksi alkukesä on näyttäytynyt sen verran nättiä poskea, että mäkin olen koittanut suorittaa kivoja kesäaktiviteetteja toisensa perään. Kuten Rikhardinkadun kirjaston sisäpihalta löytyvän sateenvarjotaivaan ihastelu!

jusi

2. Juhannuksen vietossa. Se tuli vietettyä viiden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä isommalla kaveriporukalla. Sää oli kaukana morsiamesta, ennemminkin se oli se kiukkuinen nälkäinen kakara joka pilaa vastaanoton (upea auringonlasku näkyi vain matkalla kohteeseen ja kohteesta kotiin, tosin kyllähän sitä sieltä loputtoman pitkästä ruuhkaletkastakin ennätti ihastella). Mutta toisaalta hurjasta tuulesta ja ajoittaisesta sateesta oli hyötyä kun itikat pysyi piiloissaan. Koska pitäähän siitä paskasta säästä nyt aina jotain hyvää perisuomalaiseen tyyliin keksiä!

ppride

3. Pridessa. Mitään virallista pridegearia mulla ei ollut, mutta tusseilla ranteeseen tapailtu sateenkaari ja poskipäille piirretyt väripisamat oli nyt ainakin eteenpäin! Vitsit miten paljon energiaa sai siitä loputtoman pitkän kulkueen yhtä hymyä ja riemua täynnä olevista tyypeistä.

enimen2

4. Eminemin keikalla. Siis jep, pääsin näkemään maanantaina mun vaietun yläaste/lukioaikojen räppivaiheen suurimman idolin livenä! Reissattiin kesälomaviikon alkajaisiksi pienellä porukalla Tukholmaan Eminemin stadionkeikalle, jonne kaveri onnistui saamaan liput. Lähes 60 000 ihmistä samassa tilassa sai mun silmät lautasantennin kokoisiksi: En oo ikinä nähnyt missään niin paljon jengiä kerralla. Eli puoltoista Kajaania. Mitä. Keikka oli aivan mieletön, ja vaikka kultaisista fanitusvuosista on aikaa jo aikalailla vuosikymmen, niin ei ne lyriikat takaraivosta näköjään mihinkään olleet kadonneet ja ölisin äänihuulet muusiksi muiden mukana. Aiivan unohtumaton kokemus.

tukholma

Ehdittiin kurkata myös vähän Tukholman vanhaa kaupunkia, huomaa postikortit tunnollisen turistin etutaskussa.

Mitäs teidän alkukesään on ennättänyt mahtua?


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “4 x mitä kuuluu?”

 1. lusene sanoo:

  ”Sää oli kaukana morsiamesta, ennemminkin se oli se kiukkuinen nälkäinen kakara joka pilaa vastaanoton”

  :—–D Oot ihana. Ja ooh Eminem, olisi siistiä nähdä!

  Minäkin olin pridea juhlimassa, tosin kulkue jäi väliin kun kaikki aamubussit oli täynnä jo alkuviikosta. Kivaa oli silti ja juhlatunnelmasta tuli hyvälle tuulelle. Muuten alkukesä on mennyt lähinnä töissä. Tällä viikolla oon ollut lomalla, mutta on vähän tylsää kun kukaan muu ei ole eikä ole oikein mitään erityistä tekemistä. Ei se ulos meneminen yksin niin kauhean hauskaa ole vaikka olisi kuinka kesä :D Onneksi on edes Netflix ja kirjoja.

  • ia ia sanoo:

   Kiva kun säkin kävit kurkkaamassa pridea! Kaupunki oli niin täynnä kaikkee pridehässäkkää että varmasti oli fiilisteltävää ilman kulkuettakin :) Hei Netflix ja kirjat kuulostaa erittäin hyvältä, just semmosta luvan kanssa laiskottelua! Ihanaa rentouttavaa lomaa <3

 2. Pingu sanoo:

  Kivoja kuvia ja kuulumisia, ihana tukka!! :) mutta pisti silmään: joka kuvassa farkut?! Apua :D ei vaan, hyvältä näyttää nekin!

  • ia ia sanoo:

   Haha joo sattui nyt melkoinen farkkusuma näihin kuviin :D Kyllä mä edelleenkin helmoissa viihdyn mutta oon nyt vihdoin oppinut että on ihan okei mennä välillä käytännöllisyys edellä, esim. tuulinen sää :,D

 3. Saara sanoo:

  Minäkin tunnustan fanittaneeni Eminemiä! Oli monet levyt cd-soittimessa. Voiskin taas kuunnella pitkästä aikaa :)

  • ia ia sanoo:

   Aaw joo mullakin oli hyvä kokoelma niitä levyjä! Paitsi enää ei tosin ole soitinta millä niitä vois kuunnella :D

Kommentoi