perjantai 13. heinäkuu 2018

Päivän kuva

Päivän kuva: aamiaishetki. Se kerta, kun sulla on kerrankin joku jolle tarjoilla aamiainen asettamalla joka ikinen aamiaisirtaimisto erilliseen kuppiin, kippoon tai lautaselle! Ikuistamisen arvoinen suoritus.aaamiainen3

Mamma oli mun luona tämän viikon kylässä, ja joka aamu mä sinnikkäästi tarjoilin tomaatit märän muovirasian sijaan kulhosta, basilikaakin oli ja leipä otettiin leipälautaselta eikä tiskipöydän kupeesta murupediltä asenteella ”leikkaa itte ”. Mä jopa tein meille tuorepuurot pöhisemään yöksi jääkaappiin. Tosin sitä lopputulosta nautittiin sitten yhden aamun sijaan kolmena, melko heviä chialiisteriä..aaamiainen1

Viimeinen kesälomaviikonloppu tältä erää käynnistyi Tallinnan pikapyrähdyksen muodossa, palaan kotiin ja blogiin sunnuntaina. Tai saa nyt nähdä että miten noi presidenttitreffit jumittaa kaupungin, kattellaanko sitä kotiutumista vasta maanantain puolella..

Ihanaa viikonloppua!

 

 


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “Päivän kuva”

  1. Maija sanoo:

    Herkullisen näköinen aamiainen!

Kommentoi