torstai 19. heinäkuu 2018

pandankorvat

Tässäpä asukuvat viime viikolta eräältä päivältä kun pitkähihainen sifonkipusero ei vielä tuntunut samalta kuin olisit pukeutunut elmukelmuun ja  mennyt saunomisen SM-kisoihin. Tein nuo pandankorvanutturat itseasiassa vain edellisen merkinnän huulipunakuvaa varten, mutta koska pallot ei näyttäneetkään sen pöllömmiltä ja sain vielä mammaltakin varmistuksen että ei, en näytä liikaa yläaste-ialta joka käytti myös samanlaisia tuplanutturoita (jotka tosin silloin kruunattiin semmosilla pörröisillä hapsudonitseilla, toinen oli turkoosi ja toinen violetti.. ), niin jätin lavastekorvat päähän koko päivän ajaksi.

barbie3

Tuona päivänä käytiin katsastamassa Kansallismuseon Barbie-näyttely mamman ja tädin kanssa. En tiedä oliko nutturoilla osansa asiaan, kun museovirkailija kysyi mun ikää. ”28, mutta kiitos kun kysyit”, vastasin, ja jäi alle 18-vuotiaiden ilmaislippu saamatta :D

barbie2

Paita Zara (ale!), hame ikuisuuden vanha H&M, laukku Marimekko

barbie5

Mikäs siellä on tuomio pandakorvista?


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “pandankorvat”

 1. hanna sanoo:

  Pandakorvat on ihanat! Tahtosin itsekin nähä tuon Barbie -näyttelyn, on varmaan keksittävä jokin toinenkin syy tulle HKI:n käymään niin pääsee samalla sen katsomaan!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Joo se oli kyllä yllättävän mielenkiintoinen, suosittelen tsekkaamaan mikäli hyvä syy Helsingin vierailulle löytyy :)

 2. Essiiij sanoo:

  Ehdottoman iso yläpeukku pandanutturoille! Itsellä oli suunnitelmissa myös viikonlopun Pori Jazz -festaroinneille laittaa hiusten päälliosa samanmoisille sykeröille ja asiaankuuluvasti jakaus höystää vielä glitterillä (vaikka se on ihan suoraan äs niinku aatanasta koittaa saada päästä pois…. :D).

  • ia ia sanoo:

   Jei! Oi Pori Jazzit, nautihan :) Erityiskade oon James Bluntista! Ja oikein jazzkelpoiselta kampaukselta kuulostaa, eiköhän se ole glitterhelvetin arvoinen :D

 3. Kiia Innanmaa sanoo:

  Haha, olisit vaan sanonut, että 17 :D

  Mutta ”pandakorvat” saa täällä ainakin peukut pystyyn, ihanat! Haluaisin itsekin kokeilla tuollaista hiustyyliä, mutta hiukset on aivan liian lyhyet noihin :D Oon tosin tehnyt tuplanutturoita alemmas niskaan, siihen munkin hiukset riittää :)

  • ia ia sanoo:

   Joo niin mäkin jälkikäteen mietin, miks pitää aina olla niin raivorehellinen :D Niskanutturatkin on kyllä söpöt!

 4. Sani sanoo:

  Ihanat! Ja nätti printti tuossa paidassakin sun hymy on kyllä niin pirteä että tulee itekin tosi hyvälle tuulelle ☺️

Kommentoi