perjantai 10. elokuu 2018

myöhäisillan hedelmäpussikaleidot

Mitä teet, kun oot just miksannut suoravärisetin kulhoon aikeenasi tehdä vedellä jatketun appelsiinimaidonvärisestä tukastasi taas hehkuvampi veriappelsiini, ja huomaat suojahanskojen loppuneen? Mä luulin, että ehdin elää puoleenväliin kolmannen elämäni Egyptin keisarina ennen kuin se loputon hanskalaatikko tyhjenee.. No, ei auta kuin teipata hedelmäpussit käsiin (tai siis köyttää ne puhelinjohtoponnareilla), ja sit vaan kädet väriä kohti.

pussit

Tässä mä istun läppärin ääressä työaamun koittaessa huomenna ihan liian aikaisin ja koitan antaa värin vaikuttaa niin pitkään kuin ehdin ennen kuin Nukku Matti ryhtyy voimakeinoihin. Olisinko voinut tehdä tukan värjäyksen aikaisemmin? Olisin. Mitä tein sen sijaan? Katsoin keppihevosdokumenttia. Noniin.

Ja kyllä, tuhlasit just elämästäsi 3 minuuttia vain lukeaksesi tekstin kuvan ympäriltä, jossa on kädet hedelmäpusseihin käärittynä. Ja ei, muuta kuvamateriaalia ei ole tulossa. Mutta silti kehtaan kinuta lisäpisteitä hedelmäpussikaleidoskooppikehyksistä, kiitos. Kivaa starttia viikonlopulle!


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “myöhäisillan hedelmäpussikaleidot”

 1. Sanjana sanoo:

  Ihana sinä. Sitä se aina on, parhaat ideat tulee aina ennen nukkumaanmenoa.

 2. Essiiij sanoo:

  Oot vaan niin huikee muidu! <3

 3. Vilma sanoo:

  Tärkein kysymys kuuluu, miten oot ottanut ton kuvan sun käsistä!?

 4. Hehkuvainen sanoo:

  :D
  Ei vitsi miten aina saa repeillä näille sun jutuille. Tämä postaus oli jo valmiiksi hervottomaan perjantaifiilikseen juuri sopiva. Kiitos!

 5. Ke sanoo:

  Nämä olivat ehdottomasti hyvin sijoitetut 3 minuuttia :-)

 6. Anni sanoo:

  :D
  Aivan loistava idea!

 7. Paula sanoo:

  Oho, nopeella vilkaisulla hedelmäpussit näytti kirurginhanskoilta ja olin hetken sillleen että jaa sellanen alanvaihto!

Kommentoi