perjantai 24. elokuu 2018

naisflunssa

Hirveet morkkikset kun viikko livahti perjantain puolelle ilman että ehdin blogin ääreen! Tiistai ja keskiviikko hurahti töissä valmistellessa kaikkea kuntoon loman ajaksi, keskiviikkona illalla tuli vetäistyä pitkästä aikaa kunnon lenkki lihaskuntoliikkeiden kera, jonka jäljiltä olinkin yhtäkkiä niin romu että epäilin jo kesän syöneen mun kehosta koko peruskuntopohjani ja korvanneen sen jäätelöllä. Torstaiaamuun heräsin sitten kokovartalojomotuksella, joka kyllä tuntui jo pahaenteisesti joltain muulta kuin ”yhyy treenasin eilen” -kivulta. Selvisin vikan työpäivän ennen lomaa buranan voimalla, mutta illalla se sitten kunnolla kurkkas. Flunssa. Voi ny jumalauta, mä en oo koskaan kipeenä!

Ehkä just siks koska kaikenlainen sairastelu on mulle niin vieras käsite, niin kyllä tästä pienestä lämmöstä ja voimattomuuden tunteesta nyt vähän numeroo piti tehdä.

qme1

Step 1. Lähetä kuva kuumemittarista kaikille läheisille säälipisteiden keräämiseksi.

qme2

Step 2. Lähde kaikkien säälipisteiden myötä tulleiden flunssankarkoitusvinkkien kanssa kauppaan. Melkoinen naisflunssan starter kit :D

qme3

Step 3. Nuku oikeastaan koko päivä. Tajusin muuten vasta nyt, miks telkkarista tulee arkiaamupäivisin niitä käsittämättömän juustoisia käsikirjoitettuja sisustusohjelmia, unelmatalon metsästyksiä, ”hauskoja” kotivideoita (joiden alalaidan aikaleima on aina se sama 1998, vielä 20 vuotta myöhemminkään ei ole onnistuttu hankkimaan tuoreempaa materiaalia) ja sana-arvuuttelupelejä, joissa lähinnä arvuutellaan että moneenko keskisuomalaiseen mieheen vetoaa sen naisjuontajan ylileveä Savon murre. Ne on tarkotettu taustaääneksi ja satunnaisiksi väreiksi verkkokalvolla kun makaat horroksessa valvetilan ja unen rajamailla pikkukuumeessa, kun muut on töissä. Niin, ja tästäkään ei saatu elämäni ekaa saikkupäivää plakkariin, koska olin ottanut lomanalkajaisperjantain vapaaksi.

Virkeempää viikonlopun alkua sinne!


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “naisflunssa”

  1. Anonyymi sanoo:

    En tiedä olenko ainut että katsoin nopeasti ja kaukaa, että kuvassa raskaustesti kuumemittarin tilasta :D

  2. Zaru sanoo:

    Se juontaja puhuu pohjois-pohjanmaan murretta! Oli pakko korjata

Kommentoi