maanantai 27. elokuu 2018

Bullet Journal update: syyskuun layout

Terkkuja pitkästä aikaa bullet journalin ääreltä! Bujo on kyllä kulkenut koko kesän ajan mukana mutta se on toiminut pääasiassa päiväkirjana: Panostin lähinnä käyttömukavuuteen ja jätin layoutit supersimppeleiksi, joten jätän niiden sivujen tarkemman raportoinnin nyt väliin. Varsinkin, kun täytettyjen sivujen julkaisu on aina yhtä blurrfestiä..

bubu1

Nyt kun syyskuu kurkkii ja mulla oli loman ekan kuumeeton päivä, niin jaksoin panostaa ihan vähän enemmän! Mulla on tullut vähän vastareaktio kaikkeen yltiökikkailuun ja tuntikausia vaativaan luonnosteluun, joten aika yksinkertaiset vapaalla kädellä vedetyt sivut noistakin tuli. Väriparina toimi tuosta satunnaislehtileikkeestä innostuneena Zebra Mildlinerien keltainen ja turkoosinsininen, ja teemaksi muodostui ”älä käytä viivotinta ja tykitä saakelisti pikkupisteitä joka sivulle”.

bubu2

Tuli aika hauska valoketjuefekti kun kaikki viivat piirsi vapaalla kädellä ja pariin otteeseen päällekkäin, sekä lisäsi viivojen päälle valopisteitä.bubu3

Toimivin layout mulle on yhä edelleen jättää jokaiselle päivälle irtolaatikko johon tulee selkeänä listana työvuoro, päivän muut eksaktit menot ja tärkeimmät to do :t, ja loppulaatikon kirjoittelen illan pääteeksi täyteen päiväkirjatyyliin.

bubu4

Tässä kuussa tosin kokeilin pitkästä aikaa muitakin asetteluja kuin noita vaakalaatikoita, ja tein vaihtelun vuoksi pystybokseja ja irtolaatikoitakin.

bubu5

Oho, parista laatikosta puuttuu keltaiset pisteet.. Perfektionistimeitsi olisi tehnyt pisteet ja ottanut kuvan uudelleen, mutta flunssatoipilasmeitsi ei nyt jaksa ottaa stressiä :D

Onks teillä uuden lukukauden kunniaksi uusi kalenteri? Mitä kalentereita tyypit muuten enää edes ostaa, vai onko joku niin villi että kokeilee selvitä koululukukauden bujolla?


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “Bullet Journal update: syyskuun layout”

 1. Voikukkanen sanoo:

  Ihana käsiala. ❤

 2. Salkko sanoo:

  Täällä mennään tylsästi jo neljättä vuotta putkeen yliopiston pikkukalenterin varassa. Haluaisin olla se tyyppi, joka jaksaa ja ennen kaikkea osaa koristella ja suunnitella noin upeita sivuja, mutta mun lahjat on kyllä jossain ihan muualla :-D oon yhä sitä mieltä, että sun pitäis saada yhteistyö jonkun kalentereita valmistavan tahon kanssa… ostaisin!

  • ia ia sanoo:

   No mut hei sulla jää enemmän aikaa siihen olennaisempaan opiskeluun jos ei luennot hurahda kalenterinnurkkia piirrellessä :D voi kiitos, toi oli kivasti sanottu!

 3. Laura sanoo:

  Ihania aukeamia taas kerran! Itellä on käytössä joku perus kirjakaupan kalenteri, johon yritän nätisti saada luennot ja muut mahtumaan. Pakko kyllä ihailla sun vaivannäköä! Sellasta tosin mietin, että miten toteutat kalenteriin ne jutut, joista saat tietää ennen kuin kyseisen kuun sivut on valmiit? Laitatko ne ylös jonnekin muualle?

  On pitänyt muuten jo aiemmin kommentoida et on ihan huippua ku päivität useammin, pienetkin päivitykset piristää!

 4. anni sanoo:

  Jeejeejee uus bujopostaus! Sä inspiroit mua! Mä oon niitä villejä, jotka vetää kouluvuoden bujolla. Alotin tammikuussa ja tämähän on aivan parasta. Oikeissa kalentereissa mua aina ärsytti se, että siellä on liian suuret tai pienet päivälaatikot, mutta eipähän ärsytä enää kun piirrän ne itse! Oon tosin vähän semmonen, että kun jonkun mallin keksin, niin siihen jumahdan ja vedän kaikki viikot samalla kaavalla jaksamatta sen kummempia koristella. Mutta ainakin se kalenteri on mun näköinen ja toimii :)

  • ia ia sanoo:

   Oho, aika kovis :D Jep just tilankäytön vapaus tässä on parasta, ja valmiskalentereissa ei oo jotenkin koskaan tarpeeks tyhjää tilaa kaiken maailman listoille :D Olis kiva nähdä sun vakkariviikkonäkymä!

 5. Nimetön sanoo:

  Ihana toi sun kulut-sivu, itsehän teen budjetointini vakavampaakin vakavamman näköiseen exceliin…

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Joo rahankäytön seurannasta tulee paljon armollisempaa kun sillä on söpömmät raamit :,D

 6. Iina Annika sanoo:

  Kolmas vuosi yliopistossa alkoi eilen ja tämäkin vuosi menee bujoillen, en oo kokenut minkäänlaista tarvetta palata valmiiden kalentereiden pariin, kun eivät miellytä silmää, enkä koe missään suhteessa toimiviksi :) Edelleen musta tässä hommassa on parasta just se, ettei sun täydy tehdä mitään; aukeamat saa olla just niin yksinkertaisia kuin tahdot, riittää että toimii! Ja sit kun pää kaipaa terapiaa ni voi kikkailla vaikka kolme tuntia, koska ainakin mulle bujoilu on usein mulle mindfulness-tyyppistä tekemistä. Kiitos taas tästä postauksesta, nää on edelleen mun päivien piriste <3

  • ia ia sanoo:

   Ihana kuulla että tästä oli iloa! Kävin kurkkaan sun bujosivuja, näyttää ihanan järjestelmällisiltä ja toimivilta :)

   • Iina Annika sanoo:

    Oi, kiitos! On kyllä ollut kiva huomata, miten oma tyyli on muokkaantunut ja löytynyt tässä matkan varrella. Ensimmäinen bujo näyttää ihan katastrofilta nyt kun vertaa tähän uusimpaan XD

    • ia ia sanoo:

     Haha joo mulla kans on ekat aukeamat aika mielenkiintoisia vaikka muistan kuinka ylpeä niistä aikoinaan olin :D

Kommentoi