sunnuntai 07. lokakuu 2018

melkein onnistunut aamu

Mun sunnuntai alkoi varsin lupaavasti: Veli oli viikonloppuna kylässä, ja kävin saattamassa hänet lentokentän suuntaan aamulla seitsemän aikaan. Siis jep, oltiin sellaisen maailman kahdeksannen ihmeen äärellä, kuin meitsi hereillä vapaapäivänä ennen puolta päivää. Siinä kotiinpäin saattomatkalta kävellessäni tottakai snäppäsin innoissani kuinka tänään on se vapaapäivä, kun mä keitän aamuhämärässä ennen kahdeksaa itselleni kahvit ja katselen ikkunasta valkenevaa aamua, ehkä käyn lenkillä ennen yhdeksää ja että ai tekö ootte vielä sängyssä loikoilemassa, mäpä tässä oonki jo ulkona reippailemassa ehkä käyn vaan laittamassa tuorepuuron pöhisemään ja vaihtamassa lenkkarit jalkaan ja kirmaan juoksuun ai että!!

kenzoneule5

Kuinkas sitten kävikään? Kotiin tultuani menen pieneksi hetkeksi sohvalle viltin alle lämmittelemään ennen lenkkivaatteiden vaihtamista, ja nukahdan. Noh, nyt perinteiseen puolenpäivän aikaan uusi yritys. Kattellaan sitä lenkkiä sitten illemmalla. Ehkä..

Kuvat on viime viikolta, kun kamerasta löytynyt yhtäkään perusonnistunutta otosta. Jos ei ollut naama päin helkkaria niin otsis oli. No, ehkä noi vähän kämäset räpsäsyt on välillä just hyvää vaihtelua.

Leppoisaa sunnuntaita!


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “melkein onnistunut aamu”

 1. Minttu sanoo:

  Jep, kuulostaa tutulta. Ensin se supervirtaduracellpupuaamuvirkku-tuntemus ja sitten se häpeä, kun onkin nukahtanut pariksi tunniksi sen pienen aamuaspurtin jälkeen.

  Pinterestista silmiini on osunut useita blogitekstejä otsikoilla kuten ”näin elämäni on parempaa kun opin heräämään aamuviideltä” ja ”näin sinäkin opit heräämään jo kuudelta”. Tavallaan mua kiinnostaisi oppiakin, mutta todellisuudessa olen iltavirkku, tykkään olla iltavirkku, enkä ymmärrä miksi ihmisen pitäisi huvikseen olla hereillä jo klo 5 aamulla.

  • ia ia sanoo:

   Ahh, ihanaa että tää on yleinen ilmiö :D Joo mun mielestä myös meille yöeläjille pitäis laatia jotain yhtä inspiroivia ”näin saat yön pikkutunneista kaikki irti” -artikkeleita! Ihan turhaan me itteämme aamuihmisiksi väännetään kun ei se vaan tahdo onnistua :D

 2. Saija sanoo:

  Haha, mulla käy on niin, että laitan tarkoituksella herätyksen viikonloppuisin soimaan joskus klo 8, ja mietin edellisenä iltana tuota pumpulimaista unelmaa, että heräilen auringonsäteisiin ja juon ihanan lämpimän kupposen kahvia rauhassa syksyisten värien heijastuessa ikkunasta sisälle – toisin käy, ja huomaan herääväni joskus klo 10–11 aikaan ja oon ärtynyt, kun ei taaskaan onnistunut. :-D Sinne menee ne unelmat…

  • ia ia sanoo:

   Siis toi on NIIIN mä :DD Mä laitan varmaan 9/10 vapaa-aamuista just tuo ajatus takaraivossa sen kellon soimaan ja yhtä monena aamuna se epäonnistuu! Miks me vielä ees yritetään, huoh.. :D

  • Mju sanoo:

   Mutta voi sitä iloa, kun vapaa-aamuna saa sammuttaa sen herätyksen ja jatkaa unia. :)

Kommentoi