sunnuntai 28. lokakuu 2018

kuka keksi rakkaud.. eiku off shoulder -paidat

Kuka keksi paidat joissa on off shoulder resoripääntie? Joko sillä on ollut ärsyttävä muiden ahdingosta nauttiva huumorintaju tai sitten se on ollut mies, jolla ei itsellä ihan selkeästi ole ollut aikomustakaan tuonmallista paitaa käyttää. Siis tämäkin paita on muutoin makuuni hurjan nätti: Ihana väri ja printti ja muutenkin malliltaan oikein suloinen tapaus, kunnes joudut nostamaan käsiäsi. Ja se pääntie humpsahtaa olkapäiden yläpuolelle. Joka ikinen kerta. Ja sitten sä nyit sitä paitaa alaspäin koko päivän ja kiroat viimeistään puolen päivän paikkeilla, että miks hitossa valitsitkaan aamulla päällesi tämän kun sille ihan selkeästi oli syynsä miksi olit tunkenut sen laatikon perimmäiseen koloon.

autumn1

Mutta vapaapäivänä sushibuffetin vetämiseen paita soveltui, kun kädenliikkeen korkein kohta jäi siihen suun paikkeille. Ei taida muuten mennä enää kenellekään läpi asukuvat, joissa päällä ei ole takkia.. Kuvan ulkopuolelle rajautuu mytty, jossa on neuletakki, villakangastakki, huivi ja hanskat. Että joo joo äiti, oli lämmintä päällä!

autumn2

Nyt mä taidan kokeilla että olisko aamukahvit parvekkeella aivan itsetuhoinen ajatus, koska ainakin tuo aurinko näyttää ihan petollisen lämmittävältä. Lupaan varustautua villasukilla ja viltillä!

autumn3

Niin, mitä mä puhuin siitä humpsahtamisesta.

Leppoisaa sunnuntaita!


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “kuka keksi rakkaud.. eiku off shoulder -paidat”

 1. Sariska sanoo:

  Just sattu sellainen vinkkivideo instassa tähän liittyen, löytyy crafts.lovee tililtä postattuna tänään. Tiedä sit toimiiko :)

 2. Laura sanoo:

  Ihanat pampulakorvikset! Harmittaa että toi kuvissa näkyvä ihana ruskasyksy on jo muisto vaan, en saanut siitä tarpeekseni vielä!

  Sellanen aiheeseen liittymätön kysymys, että vieläkö oot käyttäny suolasaippuaa? Tai osaisitko jakaa sun kokemuksia siitä? Muutenkin kiinnostais, miltä sun tämänhetkinen meikkaus- ja ihonhoitoruutiini näyttää.

  • ia ia sanoo:

   Joo totta, ruska meni kyllä ihan liian nopsaa! En itseasiassa oo käyttänyt sitä hetkeen. Sen käyttö alkoi vaan tuntua jotenkin työläältä, ja jos sattui olemaan iho rikki niin kyllähän se suola kirveli :D Mutta tällä hetkellä käytän semmoista mineraalisaippuapalaa joka on tuntunut auttavan ihon kuntoon! Kiitos postausideasta, mä laitan tän korvan taakse :)

Kommentoi