torstai 08. marraskuu 2018

halloween-juhlat, se todellisuus

Yks geeni ei kyllä koskaan periynyt vanhemmiltani mulle. Ajoissa olemisen geeni. Olen toki siellä ajoissa missä kuuluukin jotta voin kutsua itseäni edes jokseenkin yhteiskuntakelpoiseksi aikuiseksi ihmiseksi, mutta duunipaikallakin mä olen prikuulleen silloin kun vuoro alkaa, enkä yhtäkään hengähdyshetkeä aikaisemmin. Sporapysäkille juostaan, joka ikinen aamu, vaikka matkaa on valehtelematta 20 metriä. Ajoissa en myöskään ole näiden halloween-kuvien kanssa, kun juhlapyhäpäissäni koristelin viime viikonlopuksi koko kämpän teemaan sopivalla krääsällä.

jottai4

Ajoissa en ollut myöskään kutsuessani ihmisiä juhliini muutama päivä ennen ajankohtaa, jolloin suurimmalla osalla oli sovittuna jo muuta menoa. No mut hei, mä ylpeydellä avasin oven Minni Hiirenä ja esittelin itse kaivertamani kurpitsan sekä ripustamani halloween-viirit, ja tarjoilin hämähäkin seiteillä kuorrutettuja dominokeksejä sekä punaista juomaa veripussista, vaikka skenaario oli aika lailla Maija Vilkkumaan biisistä, jossa ”juhiin tuli vain yksi, vaikka kaksikymmentäviisi kutsuttiin”. :,D No mut hei, neljä on onneks täydellinen määrä viihteestä jaloimpaan, eli Aliakseen.

hallow2

No mutta on siinä myöhässä olemisessa välillä hyviäkin puolia, esimerkiksi törkyisen halvaksi alennettu halloweensälä koska kaikki fiksut ihmiset piti ne juhlansa jo edellisviikonloppuna.

hallow4

hallowe8Ja okei, mun on pakko myöntää että asuin halloweenkuorrutetussa kodissa yhden illan sijaan melkein kaksi viikkoa. Oli ihan eri fiilis lusikoida napaan jotain ankeaa maitorahkaa iltapäivisin ja maksaa puhelinlaskua, kun ilmoilla oli suuren mystiikan tuntua tuhnuisena tiistai-iltanakin.

hallow3

Seuraavaksi sitten jouluvalot, voi jukupätkä!


Kirjoittanut ia KLO 20:00 8 kommenttia


Muissa blogeissa aiheesta:

 

Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “halloween-juhlat, se todellisuus”

 1. hanna sanoo:

  I feel u, miksi ei vaan voi ihminen lähteä hiukan aikaisemmin jottei tarvitse joka aamu juosta :D Pienet bileet on parhaat bileet ja pienen lisämausteen tuominen arkeen ei ole koskaan huono juttu!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 2. Olppa sanoo:

  Haha, meilläkin oli Halloween-juhlat viime viikonloppuna. Mistä löysit Halloween -kamaa? Meidän bileisiin kaveri etsi ihan kaikkialta, joutui kuulemma hakemaan sitten lopulta Stokkalta… :D #eioltumekäänajoissa

  • ia ia sanoo:

   Tigeristä löytyi suurin osa, ja läheisestä S-marketista sitten muutama alejuttu! Tiger on kyllä aina pelastaja näissä teematouhuissa :D

   • Olppa sanoo:

    Haha, meidän poppoo oli varmaan viimeisenä siellä, kun vissiin Tigeristakaan ei enää löytynyt mitään. Ehkä nyt pikkujoulujen aikaan ottaa vinkistä vaarin… ;D

    • ia ia sanoo:

     Haha joo, pitäskö kuule vaan nyt käydä ostamassa ne kuusenkoristeet ja tonttulakit varastoon :,D

Kommentoi