sunnuntai 16. joulukuu 2018

3x Pitääkö olla huolissaan?

1. Kun olen syönyt neljänä iltana peräkkäin ruuaksi nuudeleita? Kaksi ekaa iltaa meni sen piikkiin kun se nyt sattui vaan olemaan ainoa lämmintä ruokaa muistuttava asia kaapissa kun nälän taso oli jo niin infernaalinen ettei kauppaan ennättänyt. Kolmantena iltana olin jo pyörimässä kaupassa, mutta nälkätilanne oli taas sama ja pohdin lähinnä huonon eineksen tai vielä huonomman eineksen välillä ja päädyin jälleen kerran nuudeleihin. Tänään, neljäntenä iltana, menin työvuoron päätteeksi jälleen kerran suurin elkein ruokakauppaan. Mutta minkä kanssa sieltä poistuin? Avokadon ja nuudelipussin. Kato kun se pilkottu avokadohan nostaa nuudelikulhollisen aivan uudelle levelille, voidaan jopa puhua avokadopastasta! Onneks kohta tulee joulu ja jouluruokaöverit.

keltavihree1

2. Kun en ole pysynyt hereillä elokuvan loppuun saakka kolmena perättäisenä leffailtana? Okei, elokuvien aloitusajankohta on ollut vasta jotain kymmenen pintaan, mutta vaikka alkutekstien aikana meininki on vielä oikein virkeä, niin puolessa välissä alan väistämättä pilkkimään. Mr Bean -tyylisestä manuaalisesta kikkailusta huolimatta munatun ekan leffaillan jälkeen mä koitin pysytellä toisen leffan hereillä napostelemalla jatkuvasti jotain (järkevän naposteltavan puutteessa siirryin jossain vaiheessa jääpaloihin..), ja kolmannen leffaillan kohdalla hyppiä hölskyttelin tasajalkaa olkkarin lattialla. Ehkä pitää vaan luovuttaa ja tajuta aloittaa se leffa mummotyyliin jo iltapäivällä.. Tai miten olis aamuleffa? Kunnon senioribio, enää puuttuu vaan kohtuullinen äänenvoimakkuus ja kahvitarjoilu!

3. Kun en ole vieläkään saanut laskua lokakuussa aloitetuista saunavuoroistani? Meinasin pari viikkoa sitten ilkivallan vuoksi perutun saunavuoron jälkeen olla vaatimassa rahahyvitystä seuraavasta vuorosta, kun tajusin etten oo maksanut vielä ensimmäistäkään..

keltavihree2

Nyt ei huolestuta muu kuin se, että minne hemmettiin tää vuosi katosi. Se olis kuulkaas viikko jouluun! Tsemppiä viimeiseen työviikkoon itse kukin!


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “3x Pitääkö olla huolissaan?”

  1. Saara sanoo:

    Haha, musta tuntuu, etten ikinä pysy elokuvaa hereillä loppuun asti kun kotona katson – joten siitä ei ainakaan tarvitse olla huolissaan :D
    http://www.saarapyykko.com

    • ia ia sanoo:

      Haha :D Mä en tajua mikä siinä on, niin granny olo kun ei pysy mitenkään hereillä 23 jälkeen jos kuvioon kuuluu leffa :D

Kommentoi