tiistai 25. joulukuu 2018

välipäivämoi

”Äiti, tarkensitko sä edes muhun? Sen vihreen täpän laitoitko muhun?”

”No tarkensin tarkensin!”

”Nää on kaikki ihan sumeita.”

*laittaa lasit päähän*

”..No eihän ole. Ihan hyviähän ne on! Kai niistä nyt jonkun saa.”

”…”

talvine1

Ja niin on taas perus jouluroolit loksahdelleet uomiinsa, mä makoilen sohvalla kun mamma häärää keittiössä ja koittaa olla valittamatta mun levällään olevasta omaisuudesta ympäri asuntoa samalla kun mä neppailen Ferrero Rochereita suuhuni. Ei vaan, just ihana kun on saanut olla luvan kanssa aivan totaalisen jouten, tuijotaa seittemännettätoista kertaa Love Actuallya ja olla murehtimatta kertaakaan että tartteis vissiin laittaa ruokaa, kun valmista sapuskaa tunkee nenän eteen joka kolosta. Siitä puheenollen, tunnin päästä olis luvassa taas yksi jouluruokakattaus!

talvine2

Joulupäivien asuvalinta on ollut varsin perinteinen, punaista ja vihreää. A.k.a. samettineule, josta irtoaa vihreää höttöä puolen kilometrin säteellä kaikkeen, mitä läsnäolollani siunaan: Mun ympärillä leijailee oikein semmoinen metsänvihreä hötöpilvi, eikä hötön irtoamista helpottanut yhtään neuleen käsinpesu. Mitä tälle voi oikein tehdä?? Siis seriously, mä tarraharjarullasin tuon samettihameen lisäksi myös oman paljaan ylävartaloni päivän päätteeksi..

talvine3
Kiitos äiti kuvista, ihan hyviä nää on :D Nyt kohti jouluruokapöytää numero ∞. Leppoisia välipäiviä!


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “välipäivämoi”

 1. Hanne sanoo:

  Hei! Olet tainnut ymmärtää jotain väärin. Jouluaatto tarkoittaa kirjaimellisesti joulun aattoa eli varsinaista juhlaa edeltävää päivää. Itse joulun pyhäpäiviä ovat joulupäivä,siis se suurin juhlapyhä sekä tapaninpäivä. Sitten alkavat vasta välipäivät, joilla tarkoitetaan tapaninpäivän ja uudenvuoden aaton välisiä päiviä.

  25. joulukuuta ollaan siis joulun ytimessä. Ei suinkaan vielä välipäivissä. Hyvää joulua siis!

 2. Ak sanoo:

  Hauskaa tunnistaa näistä kuvista oman kodin ikkunat 😄

 3. emzi sanoo:

  Ihanan pirteä asu!

 4. Ivy sanoo:

  Voi että mä tykkään tosta sun kirjotustyylistä, sulla on jotenkin niin hyvin sana hallussa! Semmosta asiallista mutta lepposaa tekstiä, jossa aina ripaus jotain ehkä ironistakin. Toivottavasti ymmärrät mitä tarkotan tästä sepostuksesta :D Sun tekstejä on aina yhtä mukava lukea (ja oon niitä varmaan niistä mitkä on nyt näkysöillä lukenut about kaikki) ja usein tulee naurahettua ihan ääneenkin :D Jatka samaan malliin, ja oikein ihanaa loppujoulua vielä!

  • ia ia sanoo:

   Aaw, vitsit miten kivasti sanottu :) Kiitos tosi paljon, ja oon hurjan otettu että oot lukenut noin järkälemäisen määrän mun tekstejä, apua! Ihanaa loppujoulua sinnekin <3

 5. Lemniskaatta sanoo:

  Ääretön ei ole numero.

  • ia ia sanoo:

   Ei välipäivämoikaan ole sana, mutta pienet asiavirheet sallittakoon kielen värittämisen puitteissa. No mut lupaan harkita ens kerralla että kannattaisko sittenkin jättää vakavat asiat kuten matematiikka tällaisen hupsuttelun ulkopuolelle :D

 6. Halina sanoo:

  Mulla on kaksi sellasta glittervaatetta, josta irtoaa ”keijupölyä”joka paikkaan ja muihin ihmisiin, huonekaluihin, lattialle kääk :D meinasin koittaa kiinnittää ne ehkä hiuslakalla vaatteisiin ja olla pesemättä ikinä XD en tiiä onnistuuko! Voiskohan tollasella karvalla toimia sama vai meneeköhän pilalle..:D älä ehkä kokeile!

  • ia ia sanoo:

   Haha, aika hard corelta kuulostaa vaatteen hiulakkaspreijaaminen :D Mutta mitä sitä ei kokeilisi jottei tartteis turvautua siihen vaihtoehdoista viimeisimpään eli ihanasta mutta raivostuttavasta vaatteesta luopumiseen, byää!

Kommentoi