tiistai 01. tammikuu 2019

hyvää seuraavaa!

Mun vuodenvaihteeseen kuului..

uvcolla1

.. kutsu kauniiksi katettuun pöytään ja illanviettoon pienellä kaveriporukalla.

.. yksi alesta löytynyt kimallepaita, jolla upgreidasin suoraan töistä -lookkini vähän juhlakelpoisemmaksi. (Huomaa joulupukilta saatu pop socket, josta olen lapsekkaan riemuissani!)

iduvcolla2

.. pari hillittyä parvekkeella sytytettyä tähtisadetikkua. Tarkoituksena oli tehdä jossain vaiheessa iltaa vielä pakollinen pitkän valotusajan 2019-numerosarja tähtisadetikuilla mutta se unohtui, joten tyytyminen on simppelimpään riemuidiootin heluttelukuvaan.

.. puolitoista räntäsateessa vietettyä tuntia Senaatintorilla 25-tuhatpäisessä ihmistungoksessa, jossa koit olevasi osa kollektiivista ryhmähalia kun ihmiset pakkautui iholle vähän turhankin tiiviisti. Lopputuloksena oli uitetun pandakarhun peilikuvaksi muuntunut olemus, mutta Vesalan keikka keskellä myrskyä oli kyllä sen verran mieleenpainuva kokemus että oli se sen arvoista!

.. uitettuina koirina kolme pubissa vietettyä aamuyön tuntia Aliasta pelaten.

uv3

..sateisena uudenvuoden päivänä tehty pizzatilaus (onnistuin löytämään vahingossa ehkä paras pizzaonline-mesta ikinä!) ja Netflixistä pizzan kanssa nautittu hölmökomedia.

Ihanaa alkavaa uutta vuotta tyypit! Toivottavasti ootte vielä siellä, kun mä ainakin suunnittelin olevani vielä täällä :)


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “hyvää seuraavaa!”

 1. Amppeli sanoo:

  Täällä ollaan, hyvää uutta vuotta! :)

 2. Kaisa sanoo:

  Täällä ollaan! :) Oikein mukavaa alkanutta vuotta!

 3. lusene sanoo:

  Ihania kuvia ja siun uv-aatto kuulostaa tosi kivalta. Ihastelin jo Instassa tuota kuvaa siusta tähtisadetikun kanssa, riemu oikein välittyy :) Omakin aatto meni mukavissa merkeissä äidin ja kaverin perheen kanssa yhdessä naapurustobaarissa :D Ei ihan sitä, mitä alun perin olin suunnitellut, mutta olipahan paljon hauskempaa kuin yleensä missään keskustabaareissa.

  • ia ia sanoo:

   Kuulostaa just rennolta! Keskustabaarit oli kyllä niin täynnä että et taatusti missannut mitään, mekin tosiaan päädyttiin ihan vaan pubiin istumaan super uv -klubbailun sijaan :D

 4. Pingu sanoo:

  Täällä pysytään! Mun uuden vuoden yö meni töissä, mutta välillä näinkin. Teijän juhlat kuulosti hirmu kivalta! Ihanaa uutta vuotta sulle 💕

  • ia ia sanoo:

   No yötöissä liksat juoksee, toivottavasti oli iisi yö ^_^ Ihanaa uutta vuotta sullekin!

Kommentoi