torstai 03. tammikuu 2019

9 tykätyintä. Niinku minun mielestä.

Selailin just muutamien blogien ”9 tykätyintä kuvaa Instagramissa” -postauksia ja halusin jollain tapaa toteuttaa saman itsekin.

Mutta suoraan sanottuna mä en ole itse halunnut enää pitkään aikaan seurata kävijämääriä, seuraajamääriä, tykkäyksiä. En blogissa enkä muissakaan mun somekanavissa. Suurimmaksi osaksi se johtuu siitä, että tiedän etten löydä niistä koskaan mitään kävijäpiikin riemuvoittoa enkä huumaavaa lukujen nousua: Ja ihan ymmärrettäväähän se on, oon blogannut nyt yli vuosikymmenen, enkä koskaan ole edes pyrkinytkään tekemään tästä päätulonlähdettäni. Miten asia, johon et edes panosta sitä sun kaikkeasi, voisikaan poikia mitään hurjaa? En mä sitä odotakaan, mutta silti, jos erehdyn huomaamaan että mun kävijämäärät on laskeneet, niin tunnen inhottavan epäonnistujan piston. Instagramiakin käytän lähinnä ystävien, meemien ja bujovideoiden tarkkailuun hashtagoptimoinnin sijaan. Niinpä päätin yhdeksän eniten tykkäyksiä keränneen kuvien kesken valita ihan itte kuva-arkistoistani mulle itselleni yhdeksän eniten jollain tapaa mieleen jäänyttä kuvaa viime vuoden varrelta ja kertoa jokaisesta niistä pari sanaa.

friyay3

Alkuvuosi oli rankka, mutta jaksoin repiä riemua yllättävän paljon irti yksistä friyay-korviksista että näin jälkikäteen kuvia katsottuna hymyilyttää vieläkin :D

vuodenparhaat2

Käytiin ystävän kanssa alkuvuodesta lomamatkalla. Ei New Yorkissa, eikä edes Pariisissa, vaan ihan vaan talvisessa Tallinnassa. Erittäin tarpeellinen muutaman päivän hengähdystauko omasta elämästä, kun keskityttiin murehtimaan vaan seuraavan ruokapaikan valintaa. Joutohetkiä vietettiin niin kylpylän saunamaailmassa seuraavan kesän mahdollista vaellusta mietiskellen (joka muuten toteutui!), tai haettiin lähikaupasta pari eri makua Kalev-suklaata ja katsottiin hotellihuoneessa virolaista telenovelaa ja koitettiin arvailla mitä siinä tapahtuu.

velvetskirt3

Hiusvärikokeilut ikuisuuspunaisen jälkeen oli ihan omissa ulottuvuuksissaan kuluneen vuoden aikana, erityisesti violetti tukka jäi mieleen. Ei hitto mulla kului suoravärejä ja hermoja noiden ylläpitämiseen..

marjois11

Kesään mahtui monia mieleenpainuneita hyviä hetkiä hyvässä seurassa. Muun muassa yksi erittäin hikinen marjastuspäivä kun poimittiin mun pikkuinen pakastinlokero niin täyteen mustikoita, herukoita ja karviaisia kuin vain suinkin pystyttiin. Ennustin jo tuolloin marjavarantojen loppuvan ennen vuoden vaihtumista, ja niinhän siinä lopulta kävikin.

tallinn2

Kesään mahtui myös yksi visiitti Tallinnassa tärkeän ihmisen kanssa. Kirjoitinkin kuvan hetkestä täällä.

vuodenparhait3

Mindfullness-sangriapiknik työkavereiden kanssa jäi myöskin mieleen, niin random!

olohuone2

Kesällä mulla oli myös vihdoinkin jotenkin ”valmiintuntuinen” oma ihana koti uusien huonekalujen keskellä. Tästä kuvasta tulee mieleen kesäinen äidin ihasteluvisiitti ja yhteinen H&M Home -reissu josta ostettiin mulle vielä uusi pieni matto ja tyynynpäällisiä.

vuodenparhaat

Mun ja rakkaiden ystävieni 3-vuotisystävyyspäivä, kattoon askarreltu ilmapalloviiri ja kultaista serpentiinistä revittyä konfettia keskellä perus elokuuta.

hike4

Elämäni ensimmäinen vaelluksentapainen ja elämäni ensimmäinen yö ulkona. Trangialla valmistetut iltapastat ja aamupuurot, teltasta herääminen ensimmäisen ulkona nukutun yön jälkeen ja se riemun tunne, kun illan jo hämärryttyä vähän liikaakin edessä siintää vihdoin leiriytymispaikka.

vikoi5

Syksyisiä ruokakokeiluita hyvässä seurassa.

mokkikset2

Mun 29-vuotissynttärit. Ei isoja helium-ilmapalloja, hulmuhelmoja pitkin mukulakivikatua eikä edes upeaa synttärikakkua, vaan läheiset ystävät juhlistamassa mua mun kotona ja läjä mokkapaloja synttärikakkuna sekä itsetehty kasvispiiras, kulhollinen sipsejä ja vähän palaneita poppareita.

Okei, huijasin vähän. Näitä tulikin 11.. Oon niin onnellinen jokaisesta ihanasta hetkestä jonka olen kuluneen vuoden varrella saanut kokea, ja miltei yhtä onnellinen siitä, että on veruke kuten blogi jonka ansiosta useat näistä hetkistä on tullut jollain tapaa taltioituakin. :)


Saatat pitää myös näistä:

22 Responses to “9 tykätyintä. Niinku minun mielestä.”

 1. hannavuo sanoo:

  Ihania kuvia! <3

 2. Sanjana sanoo:

  Just se hashtagien optimoinnin puute ja ei-uratavoitteellinen bloggaus on se, mikä saa vuosikymmenen ajan roikkumaan linjan täällä päässä :) Kajaanin lukiossa luin susta artikkelia aikanaan lehdestä hyppytunnilla ja huomaan palaavani tän pariin, vaikka sitten työpaikan ruokatauolla. Arjessa mukana!
  Ihanan piristävä postaus, tuli hyvä mieli – kaiken ei tarvitse olla suurta ja mahtavaa ollakseen ikimuistoista ja ihanaa :)

 3. Salkko sanoo:

  Pienimuotoisen läppärivapaan ansiosta kolme lukematonta postausta, this is a first! Ihanaa kun keksit aina kaikkea vaihtelevaa sisältöä, ne ”best 9”-kollaasit voi jättää mun puolesta suosiolla Instagramin puolelle.
  Kai on vielä ok muistella suklaajoulukalenteria? 15€ panostus oli paikallaan, ja yksi luukku päivässä -periaate esti överit. Joulun konvehtirasioiden kanssa mentiin sitten tosin nopeammalla syöntitahdilla :-D Muut ostokset jäi Helsingin reissulla vähemmälle, mutta saatoin löytää Forumissa järjestetyssä ”aarrejahdissa” kaksi lippua Ed Sheeranin ensi kesän keikalle…!! Tiedossa siis kesällä tuplakeikka, koska olin ostanut jo lipun jo toiselle päivälle :-D Luulen, että ne pääsee mun 2019 highlight -listalle.

  • ia ia sanoo:

   Haha, laadukas suklaakalenteri in memoriam :D Miten voi käydä noin hyvä mäihä, en kestä! Ja toisien lippujen myyminen ei oo vaihtoehto? :D

 4. Roosa sanoo:

  Tämä oli jotenkin ihana postaus, tulin hyvälle tuulelle. Onnellista uutta vuotta <3

 5. iine sanoo:

  Bloggaamishommassa on sellainen jännä itseääntoteuttavuus että se alkaa omasta elämästä, ajatuksista jne kirjoittamisena, ja mitä vakavammin siihen alkaa suhtautua niin se oma elämä josta kirjoittaa, alkaakin muovautua blogitavoitteiden mukaiseksi. Se, että et suhtaudu blogiisi superprofessionaalisti tai pidä sitä elämäsi keskeisimpänä sisältönä on juuri niitä syitä jotka tekee sun blogista ihanan ja aidon tuntuisen. Se on myös mahdollistamassa sitä, että sulla on myös oikea, oma elämä blogin ulkopuolella. Sellainen elämä joka ei ole bloggaamisuratavoitteiden sanelemaa, ja josta voi sitten blogissa kertoa. Tämä aitouden paine on tietysti oma haasteensa ja tuntuu varmasti aika raskaalta välillä, mutta väittäisin että siitä kiinnipitäminen on kuitenkin sen verran arvokasta, että se kannattaa.
  Kivaa (tai ihan vaan sellaista joka on tullakseen) tammikuun jatkoa sulle, Juulia <3

  • ia ia sanoo:

   Auts, tuo on kyllä jotenkin aika creepy ajatus! Kiitos ajatuksia herättävästä kommentista <3 Ja vapaavalintaista tammikuun jatkoa sinnekin!

 6. Verigreippi sanoo:

  Tää postaus pisti hymyilyttämään :)

 7. Katja sanoo:

  Hei! Luin sun blogia kun olit lukiossa. Jossain vaiheessa blogien lukeminen jäi, mutta tänään muistin miten paljon tykkäsin sun tyylistä ja ahkeran googlailun jälkeen löysin tänne taas! :D Olen niin iloinen <3

  • ia ia sanoo:

   Eikää! :D No surprise, en mä oo täältä kulumallakaan mihinkään kadonnut, tervetuloa taas lueskelemaan :D <3

 8. Saara sanoo:

  Aivan ihania kuvia ja kivasti toteutettu postaus! Kiitos että jaksat piristää mun ja muiden päiviä elämänmakuisilla jutuilla. Ihana olet <3

 9. Pinja Mitrovitch sanoo:

  Moi!
  Apua mulla tuli niin ikävä kesää näistä kuvista, että ei oo tosi. Vaikutat niin symppikseltä ja oon super happy, että löysin sun blogiin :-)

  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

 10. Katariina sanoo:

  Kommentoin superharvoin mut sun blogi on mun lemppari! En oikein jaksa enää lukea blogeja, kun tuntuu että niiden kulta-aika kokonaisuudessaan on jo mennyt. Mut sun postaukset luen aina! Toivottavasti jaksat jatkaa :)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos sinä ihana kun kommentoit ja oot vielä mukana <3 Joo kulta-ajat on kyllä long gone, mutta ihana huomata ettei kaikki ihmiset niiden ympäriltä ole :)

Kommentoi