tiistai 08. tammikuu 2019

kuinka suorittaa Lux Helsinki 2019

1. Valitse vierailupäiväksi sunnuntai, kuten 2/3 muustakin Helsingistä.  Tai Satakunnasta.

2. Lähesty aluetta väärästä suunnasta parin valoteoksen ohi kulkien, mutta päätä että haluat suorittaa reitin visusti numerojärjestyksessä ja kamppaile sadan metrin matka pää käännettynä alavasempaan ettet vaan vahingossa vilkaise oikealla pauhaavaa Finlandia-talon kylkeen heijastettua esitystä. Ja näytä vähän tyhmältä, se tyyppi joka vetää Lux-reittiä vastavirtaan ja välttelee katsekontaktia kaikkeen etäisestikään valoa heijastavaan..

luxcolla1

3. Havaitse heti alkuun että valitsit kameraan väärän objektiivin. Samaa valitit myös viime vuonna, jolloin mukana oli objektiivi, jonka olisit halunnut tänä vuonna mukaan. Mitä jos ens vuonna ottaisit vaikka molemmat..

lux4

4. Turhaannu lapseen, joka temppuilee ledvalopupunkorvissa uv-maalausten edessä. Ja turhaannu ennen kaikkea äitiin, joka ottaa ledvalopupunkorvalapsesta kuvia, ja joudut itse odottamaan, että kaksikko hoksaisi siirtyä vähän sivummalle, että voit itse ottaa kuvan niistä maalauksista. Voi jumalauta juulia, ihanko oikeesti nyt.. Live and let live jne, miten ois?

luxcolla3

5. Dokumentoi kaikkea heiluvaa bumerang-videoilla instastoryyn.

6. Ujoile liikaa ettet mene siirtelemään palikoita jotka heijastuu jättimäiselle seinälle, ja harmittele jälkikäteen. ”Juulia was here”, kui uljas! Miks mä en tehnyt sitä??

lux7

7. Jupise ensin puoliääneen että viime vuonna oli kyllä parempi, mutta tajua sitten että tää on aika loistava ilmaistapahtuma muuten niin ankeaan ja pimeään tammikuuhun kun oot joulun jäljiltä liian pihi tuhlaamaan rahaa muuhun kuin ruokaan, ja sekin mieluiten ilta-aikaan tarjoushaukkakiikareilla metsästettynä.

luxcolla2

Lux Helsinki vielä huomisen keskiviikon etu-Töölön maastossa, käykää kahlaamassa läpi! (Siis kirjaimellisesti kahlaamassa, loska-alert!)


Saatat pitää myös näistä:

Kommentoi