lauantai 12. tammikuu 2019

hanges

”Näyttääkö ne kuvat nyt siltä että mä vaan seison nyt hangessa ilman takkia?”

”Eiku on nää hyviä.”

*ilmeeni, kun katson kuvia jälkikäteen koneella ja tajuan, että ne näyttää tasan siltä mitä ne onkin, eli keekoilua keskellä lumihankea ilman takkia. Just.*

lunta1

Mä taidan laittaa asukuvien ottamisen jäähylle (talvipun intended) nyt ainakin siksi ajaksi, että ulkona oikeasti tarkenee ilman takkia. Nimittäin muuten näitä kuvia tulee koristamaan se sama oranssi teddy, jossa olen loisinut lokakuusta lähtien (kuvatodisteita muun muassa täällä, täällä ja täällä). Koska ei, ihminen ei tartte seittemää eri ulkotakkia että ne näyttäis kivoilta kuvissa. (Mutta seitsemän erilaista versiota kauluksellisesta kukkapaidasta sen sijaan tarvitaan, ainakin jos on uskomista mun vaatekaappeihin, joita aloitin pitkästä aikaa eilen raivaamaan..) Joka tapauksessa, kuvissa tämänhetkinen talviunivormuni, eli vaaleanlila neule (Monki) ja mustat farkut, sekä korvikset, jotka koittaa viestittää että ”panostin mä tänäkin aamuna enemmän tähän pukeutumiseen kuin vetämällä päälle ne samat farkut ja sen saman neuleen kuin eilen ja toissapäivänä”.

lunta2Aurinko, tuhon valoilmiöön en ollut kerennytkään hetkeen törmätä. Viime viikolla aikataulut meni melkein yksiin, kun kuumottelin koko duunipäivän ajan että ulkonapa paistaa ja mäpä pääsen ihan just sitä kurkkimaan, mutta vielä mitä. Puoli neljältä jäljellä oli enää vähän oranssia tuhnua vilautteleva taivaanranta ja kovaa vauhtia hämärtyvä ilta. Neljältä olikin sitten jo pimeää. Mutta tänään ennen iltavuoroa tärppäsi!

Mutta kirkkenee kirkkenee, päivä kerrallaan lähempänä kevättä! Ja muita sääaiheisia avauksia, joita saa käyttää vaivaannuttavan hiljaisuuden rikkomiseen vapaavalintaisessa sosiaalisessa tilanteessa. Ihanaa viikonloppua :)


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “hanges”

 1. elma sanoo:

  En kestä – tuhon valoilmiö! :D

  Mut siis joo, ihana aurinko, soma sinä!

 2. Lauravaan sanoo:

  Tammikuinen valoilmiö oikeuttaa asukuviin! :D
  Psst. Tuleeko vielä bujo-postauksia?
  Terkuin yks bujoon hurahtanut

  • ia ia sanoo:

   Samaa mieltä! :D Joo tulee bujopostauksia! Mulla on ollut nyt uusi bujo hankintalistalla ja vihdoin se saapui postista, joten kun saan sen aluille niin voisin taas tehdä juttua ^_^

 3. Kati sanoo:

  Kuka sinun asukuvasi ottaa? :)

 4. jenska sanoo:

  Miks mä aloin vääntää tän postauksen otsikkoa heti päässäni jotenki ”hänges”..tiätkö ihanku olis ollu jotain amerikkaa tuo otsikko😆

Kommentoi