maanantai 14. kesäkuun 2010

Oriflame-tilausta?

Olen ollut laiska myyntikonsultti viimeiset kuukaudet, mutta päätin näin kesän kunniaksi ryhdistäytyä ja laittaa taas tilauksen menemään, kun muutama lukijakin on Oriflame-tuotteiden perään kysellyt! Eli siis, lähdetään taas mun (kynsipainotteisista) lemppareista tälle jaksolle:

Mulla on nykyään ihan hillitön kokoelma kesäkynsilakkoja, mutta mun kynnet on menneet tämän kevään aikana ihan törkeään kuntoon! Ajattelin tilata ainakin itselleni kokeiltavaksi kynsinauhageeliä ja kynnenkovettajaa ensihätään. Toivon, että tuosta aluslakka+päällyslakka -kombosta olis laiskan lakkaajan pelastajaksi.

Laiskan lakkaajan pelastuksesta puheen ollen, nuo pikakuivattajatipat lupaavat kuivattaa lakan 60 sekunnissa, pakko kokeilla! Aukeamalta 28-29 tilatessa saa nuo puuvillakäsineet (siis rasvaa tassuihin ja tassut käsineisiin yöhöksi) alle kahdella eurolla, joten ajattelin tilata tuon megahalvan käsirasvan ihan sillä varjolla. Sain kutistettua mun entiset puuvillahanskat pesukoneessa ihan miniatyyrimittoihin, ja olen itseasiassa hävittänytkin jo toisen..

Lumenen peitevoidepaletistani alkaa uhkaavasti pilkistää pohja, joten meinasin ostaa tuon paletin testiin. Joku lukija kehui tuota mattameikkivoidetta, ja minä puolestani kehun täydellistä maito&hunaja -vartalovoidetta: Olen onnistunut tehokuluttamaan purnukallisen pariin kuukauteen.

Selatkaa lisää tarjouksia uudesta esitteestä täältä, ja jos tilattavaa löytyy niin nakkaa tuotteiden nimet, tuotenumerot sekä hinnat osoitteeseen colourme (at) indiedays (piste) com. Toimituskulut on 0,50e ja postimaksu riippuu tilauksen koosta. Teethän tilauksen viimeistään torstaina 17.6 kello 20 mennessä!

Arvatkaa muuten mitä, mä olen ollut kerrankin ahkera bloggari! Takataskussa pullottaa kolme lähes valmista merkintää. Hiiiii! Nyt vihdoinkin iltapalaa, ja nauhalta Huippis-finaalia. Palataan asiaan jo huomenna! :)


Saatat pitää myös näistä:

22 Responses to “Oriflame-tilausta?”

 1. Avatar J sanoo:

  nuo kynsilakan pikakuivattajat ei pelkästään lupaa kuivattaa lakkaa minuutissa, vaan ne myös tekee sen. mulla on jo monen vuoden ajan ollut todella kovassa käytössä pikakuivattajasuihke/-spray ja -tipat, koska nee tosiaan kuivattaa lakan paljon nopeammin. että kyllä moiset aineet on ihan kannattava ostos:)

 2. Avatar meriem sanoo:

  Pakko kysellä ihan asian vierestä nyt, mutta haaveilen punaisesta tukasta ja päätinkin kysellä sulta että millä väreillä itse värjäät. 09. helmikuuta olit tehnyt Kumpi?-postauksen ja siinä esimerkkinä oli kuparinpunainen tai punainen. Mitä värisarjaa oot käyttänyt tuon punaisen aikaansaannokseen? :D

  T. Tahtoo samanlaisen.

  • ia ia sanoo:

   Se punaisin on muistaakseni Loreal Recital Preferencen sävy 7.63! Toivottavasti onnistaa :)

 3. Kylläpä nuo nettikauppojen postikulut ovat halpoja, olen luullut että olisivat paljon kalliimpia :o

  • ia ia sanoo:

   Siis ei tuo ole oikeastaan mikään nettikauppa. Postikuluja tulee todellisuudessa tietenkin enemmän kuin 50snt, mutta jaan sen asiakkaiden ja itseni kesken :)

 4. Avatar jurps sanoo:

  tuo peitevoide paletti on aivan mahtava ! toimii ainakin näihin tummiin silminalusiin ja naaman punoitukseenn !

 5. Avatar Oriflamen myyntikonsultti sanoo:

  Hei!
  Tosta Oriflamen käsivoiteesta, jonka olet (mitä ilmeisimmin) tilaamassa; se on tarkoitettu käsille lähinnä päivällä käytettäväksi. Suosittelisin yöksi, hanskojen kanssa käytettäväksi ennemin Swedish Spa Night Renewal Hand Cream (tilausnumero 184841). Myöskin Oriflamelta löytyy tarkempi ja jopa parempi meikkivoide, kuin tämä mattameikkivoide, jonka olet tilaamassa. Nimittäin Giordani Gold Adaptive Foundation
  on täydellinen meikkivoide, joka jäljittelee ihon omaa sävyä (tilausnumero 2654).

  Ajattelin vain jakaa oman kokemukseni! :-)

  • ia ia sanoo:

   Juu, päivärasvaksi sitä ajattelinkin, mulla on TBS:n hamppukäsirasvaa joka on yöksi mitä mainioin :) Pitääkö tuo Adaptive Foundation pinnan myös mattana? Kiitos kommentistasi, muiden kokemukset on aina parhaita kun miettii uusien tuotteiden kokeilemista!

 6. Avatar Punchline sanoo:

  Täällä uusi lukija ilmottautuu!

  Mulla on tuttavapiirissä noita Oriflamen jälleenmyyjiä mutta itse en kauheasta sarjasta niinkään pidä. Jotenkin halpiskosmetiikkaa mun makuun. Ootko itse kauan käyttänyt? :)

  • ia ia sanoo:

   Uii, tervetuloa seurailemaan! :) Hintojen puolesta on toki edullista, mutta marketin halpismeikkeihin verrattaessa Oriflame on kyllä yllättänyt laadullaan äärettömän postitiivisesti. Joskus vuodenvaihteessa kokeilin, ja nyt on muutama tuote ihan meikkivarastoni peruskalustoa :)

 7. Avatar Lukija sanoo:

  Miten saat laitetuksi tolleen noiden kuvien sisäreunat tummemmiksi esim. tossa bannerissa? (:

 8. Avatar Suski sanoo:

  Mun mielestä tuo Milk&Honey ei tuoksu hyvältä, sen takia jäänyt käyttämättä :(

 9. Avatar Jeenna sanoo:

  hei, ehtiikö vielä, vai oliko toi tarkka aikaraja? ;s

  • ia ia sanoo:

   Aikaraja oli melko tarkka, mutta ens kerralla sitten! Kiva kun vastaan näihin kommentteihin näin ajoissa :D

 10. Avatar oriflamen myyntikonsultti sanoo:

  Juu, kyllä pitää mattana ihon toi Adaptive Foundation ja se on parempi kesäkäyttöön, kun on ohuempi kuin se mattameikkivoide :-)

  • ia ia sanoo:

   Aijaa, no onpa kyllä hyvä tietää! Pitää ottaa testiin kun tulee hyvä tarjous kohdalle :)

 11. Avatar Nana sanoo:

  Heippa, kiva huomata että blogi maailmastakin löytää Oriflamen myyjiä! (: Itse en tosin myy blogin lukijoille, niitä kun ei paljoa ole… Mutta niin. Tuo paletti on ihana, samoin kuin monet muut oriflamen tuotteet. Itselle jäänyt vähän kaikkea perusmeikkeihin mutta jostain syystä erinäiset ripsarit ovat olleet uusia ihastuksia. Kehotan siit kokeilemaan joitain! (:

  -nana

  • ia ia sanoo:

   Heh, löytyy joo! Tosin blogin kautta myyminen on osottautunut vähän turhan hankalaksi, postikulut kun kohoaa tosi helposti korkeiksi. Mullakin löytyy jo muutama juttu Oriflamelta joita en pois vaihtaisi! Tosin ripsareissa luotan vain ja ainoastaan MaxFactoriin :D

Kommentoi