tiistai 23. marraskuun 2010

aikamatkustusta

Sain tuossa joku yö ihan loistoidean kaivaa esille kaikki mahdolliset bannerit, jotka on tämän kolme- ja puolivuotisen (ei herranjestas!!) bloggailuni aikana blogin ylälaitaa koristaneet. Ajattelin ensin, että näitä on ehkä joku viisi, mutta kaikenkaikkiaan sain haalittua niitä kasaan kokonaiset neljätoista. Ja mulla on ihan pieni kutina, että saatoin vielä unohtaakin jonkun..? Mutta eiköhän näistäkin saada jo pieni aikatrippi tehtyä!

1. Tämä oli se ihan ensimmäinen, ja mä muistan miten mulla oli oikein visio tuon korurasian kanssa. Aika nätisti salamalla päin näköä rätkäisty… Tällöin annoin vielä vuodatuksen teknologian hoitaa sen blogin nimen banneriin.


2. Sitten löydettiinkin Googlen kuvahaun ihmeellinen maailma. Taisi olla hakusanana tosi mielikuvituksekkaasti colorful picture, jos oikein muistan?


3. Ja sitten opeteltiin vähän kuvankäsittelyä! Kerrotteko mulle vähän ensinnäkin vasemmanpuoleisen mustavalkomimmin tukasta, ja noitten valkomekkotypyjen jalkojen rajoista… Tämän tyyliset taidonnäytteet on syitä siihen, miksei se vanhin blogi enää näkysällä ole :D


4. Omalla lärvillä koristetut bannerit oli kaiken kaikkiaan tuolloin 2007 ihan äärettömän harvassa jos oikein muistan, joten näitä internetin aarteita tuli hyödynnettyä useamminkin. Tämä on jopa ihan söpö! Ihana Audrey.


5. Oikeastaan mä en ole ihan varma näitten alkuaikojen bannereiden järjestyksestä, tykkäsin pistää ulkoasua uusiksi suht tiheään tahtiin. Mutta jollain tapaa tykkään myös tästä vieläkin, ainakin meillä oli tuon mimmin kanssa yhteinen hipiän sävy!


6. Tämä olikin sitten ensimmäinen banneri omalla naamalla. (Taino naamalla ja naamalla, melkosta tuhruahan tuo on..) Löysin kamerastani pitkän valotusajan salat ja leikittiin yks syksyinen ilta poiggiksen kanssa taskulampulla. Tämä tosin tais vaihtua aika äkkiä, olin vain niin ylpeä kun osasin kirjottaa tuon peilikirjoituksena ilmaan :D


7. Vuodatuksen puolen viimeinen banneri. Tämä taisi olla jonkin banneri-lukijaäänestyksen voittaja. Huu, ihan selvästi ennusti bloggermuuttoa matkalaukkuineen!


8. Ja sitten tapahtui muutto bloggerin puolelle, ja banneriin lisäsin erittäin nokkelasti tuon vanhan osoitteeni, jos vaikka joku ei tajua että blogi on sama vaikka nimi on ennallaan ja vanhassa blogissa hevosenkokoiset linkit uuteen… Tämän kaverina oli blogin taustalla ihanaa migreeniä aiheuttavaa vaakaraitaa.


9. Sitten siirryttiin vakituisesti omanaama-aikakaudelle. Tämä on kyllä kaikkien aikojen lempparibannereistani toinen! Mulla on ikävä mun violetteja seiniä.. Ja tuossa pidemmänmallinen tukkakin näyttää yllättävän kivalta, vaikka nykyään olen pyhästi päättänyt, ettei yli hartioiden mennä jos ei haluta näyttää mopilta.


10. Sitten tuli harha-askel. Huh, liian lapsellista jopa meikäläiselle. Muistan, kun tämän bannerin aikoihin oli se Trendin äänestys Suomen parhaimmasta muotiblogista (jonka muuten voitin, oon ollut joskus ihan hyvä :D), ja siellä Trendin tilaisuudessa pyöri sitten taustalla kärkinelikon bannerit. Oli tyylikästä Nelliinaa, Fashionweekkia ja Hel Looksia, ja sitten tulee tämä ”moi mä piirtelen sateenkaaria, tykkään myös värikkäistä tähdistä ja helkkarin tupeeratusta tukasta”. Nolotti.


11. Sitten tulikin muutto omaan kotiin, ja banneriin pääsi ihana kierrätyskeskuksesta kantohintaan haettu sohvani. Harmi, että se oli loppujenlopuksi niin karseassa kunnossa, ettei sitä ollut mitään järkeä raahata enää uudempaan kotiin. Jahei, vinyylit! Niitä nähtiinkin asukuvissa sitten enemmän kuin tarpeeksi, ja sain kertoa varmaan joka asukuvan yhteydessä, että miten ne saa pysymään seinällä :D (ps. kakspuoleinen teippi!)


12. Sitten teki mieli vissiin vähän pelkistetympää, ja ”liian pliisu”-palautetta tästä taisikin edellisten väriläjäysten jälkeen tulla. Clark Kentit! Tyhmältä ne näytti silloin, ja tyhmältä ne näyttää edelleen.


13. Tämä on toinen ykköslemppareistani! Kikkailin tosi kauan että olisin saanut tuon saman tekstin ja häkin+linnun uuteenkin banneriini, mutta uusi bannerialue on niin leveä ja suhteessa kapea, ettei onnistunut :( Mulla on pieni fiilis, että tämä tekee muunneltuna vielä comebackin!


14. Ja sitten päästäänkin nykyiseen, jonka väsäsin kun siirryin Indiedaysin puolelle. Mulla oli ihan hillitön bannerikriisi kun pää oli aivan tyhjänä ideoista eikä vanha banneri istunut koonsa puolesta uuteen pohjaan, ja päädyinkin sitten käyttämään vanhoja kuvia. Toisaalta tykkään tästä kovasti, mutta kun meillä välillä pyörii taustallakin noita mainoksia, niin kokonaisuus menee tämän kuvan kanssa melkoiseksi myrskyksi. Tekis kamalasti mieli jotain uutta banneria, mutta pää kumisee tyhjyyttään ideoista! Jotain hillitympää mutta kuitenkin munnäköistä… Inspistä odotellessa. Saapi ehdottaa jos jotain tulee mieleen!

Löytyikö vanhaa suosikkia? Ja hei, pisteen saa jokaisesta bannerista jonka vielä muistaa! Maksimithan on sitten 14, katotaan kuka vetää pohjat :D


Translation

These are all the headers that I have had in my blog! And I’ve been blogging since summer 2007, so the first ones are absolutely horrible :D It was ”in” back then to use just random pictures from the internet (I guess..?) so it took a while since people started to put own pictures to headers. Numbers 9 and 13 are my all time favorites!


Saatat pitää myös näistä:

132 Responses to “aikamatkustusta”

 1. iita sanoo:

  mainokset ei näy firefoxilla jos on asentanu ilmaisen lisäosan nimeltä adblockplus =)

 2. Menni sanoo:

  5 pojoa tänne suuntaan :D Viisi viimesintä banneria muistan ihan selvästi ja siitä taaksepäin voinkin olla varma etten ole niitä ikinä nähnyt.. Tosi erilaisia, mutta erittäin mielenkiintoitsa katseltavaa. Hyvä postaus!

 3. piupou sanoo:

  Eksyin blogiisi ensimmäisen kerran 10. bannerin vallitessa, tosin muistan ysinkin eli ne taitaa olla väärinpäin. :–) Anyhow, kaikki ysistä eteenpäin muistan (ja seiskan myös kun vuodatuksen blogiakin tuli lueskeltua). Sulla on ollu ehkä blogimaailman söppänimmät bannerit ikinä, ei sen puoleen kun noin söppänä oot itekki. :D

  • ia sanoo:

   Oho, niin taitaakin olla väärinpäin! Ei ihan tuoreessa muistissa olleet näköjään :D

 4. Hantta sanoo:

  Mä muistan kaikki ysistä eteenpäin! Ne olikin siis siltä aikajanalta kun oon blogias lukenu. :)

 5. Magic- sanoo:

  Muistan yhden! :p Alotin lukeen sun juttuja vasta Indedaysin aikoihin… Musta 5,9,12 ja 13 on Hienoimmat… Kiva aihe muuten!!

 6. gloria sanoo:

  nrot 9 ja 10 on väärinpäin, kymppi oli eka (muistan sen koska aloin seuraamaan blogias silloin kun oli kymppibanneri näytön ohimoilla). :D

 7. ils sanoo:

  AdBlock Plussalla ei näy mainokset = blogin ulkoasu näyttää siltä kuin pitäisikin. Lisäksi ärsyttävät ponnahdusikkunat ja esim. Hesarin sivujen mainokset ovat menneisyyttä. Nerokas keksintö. Kyseisen lisäosan firefoxille löytää googlaamalla.

  t. mainosvihaaja :)

  • ia sanoo:

   Kun IDssä bloggaan niin mainokset on aika olennainen asia,joten en ihan lähde tuolle linjalle :) Mutta popupit on jotain maailman kamalinta!

 8. overdose sanoo:

  Mä oon seurannu sua viiden bannerin verran ! Eli koko oma-naama-vakkarina -aikakauden ajan :D

 9. Sara sanoo:

  Ihana postaus! :D Harmi ettei mulla ole kaikkia omia vanhoja bannereita tallessa! Mä sanoisin että mun pisteet on 11/14! Pari ekaa on mennyt ohi, mutta muut kyllä oon nähnyt ;)

 10. ida sanoo:

  Muistan ykkösen, mutten kakkosta, vitosesta eteenpäin muistan jokaisen kunnolla :-D ehkä tuon ykkösen muistan vaan kuvana muiden joukossa tms?:-D Ihanaa, voi MIKSI voi miksi ollaan joskus menty poistamaan Fashi ON!……. :-( nyt harmittaa. En edes muista millaisia bannereita siellä oli, oon poistanu nekin?!!??!?!

  • ia sanoo:

   Mielettömän hyvin hei! Apua, mä haluaisin niin fiilistellä Fashi ON! ia, se oli mun ykköslemppari kuten on joskus tullut avauduttua :D Yhyy, miksoot poistanu!

 11. sanna =) sanoo:

  toi 9 on kiva ! ;);)

 12. minä sanoo:

  tuo 9. <3333333333 <333333333 <33333

 13. Vee sanoo:

  Itse aloin kyttäämään blogiasi tuossa ysibannerin paikkeilla (kahdeksainenkin on tosin muistissa), mutten omaa yhtään muistikuvaa tuosta senjälkeisestä bannerista… :’D Henk. koht. suosikkini taitaakin olla juuri tuo 9, toisaalta myös 6 ja 12 ovat mieleeni :3

 14. Ellu-Kana sanoo:

  Minusta semmoinenkin olisi kiva, että vähän tuolla nykyisen pohjalla, mutta aivan uudet kuvat. Tärkeintä olisi, että se olisi värikäs, värikäs ja sinun näköisesi. :)

  • ia sanoo:

   Jep, tuohon varmasti ois tuoreempaakin kuvamateriaalia! Jos en muita ideoita saa aikaiseksi niin toi vois olla kyllä tosi hyvä freesauskeino :)

 15. löpö sanoo:

  6 pistettä! :DD
  ja nyt ei tyhmempi ihminen tajunnu, miten 6 banneri on tehty? selitykset meni liian monimutkasiks taliaivolle:)

 16. Milja sanoo:

  JEE, sain täydet pisteet !!!!

  • ia sanoo:

   MILJAAAAA VOITIT! Ettoo oikeesti voinu seurata noin kauaa, ihan hullua :D Mutta ainoana täydet pojot, hitto oot hyvä!

 17. Mimma sanoo:

  Siis aivan ihania nää muutama viimeisin!! Rakastan noita värejä! 12 on ehkä ihanin, seiskasta tykkään myös kovasti! :)

 18. Sara sanoo:

  Miä oon tuntenu Ian blogin tosta 11. bannerista asti! Hihi.
  Millä teet näitä? Mulla ois oman bannerin väsäys vaiheessa, mut en tiiä miten yhistää kuvat toisiinsa tohon 14. bannerin tyyliin.

  • ia sanoo:

   Photoshopilla oon tehnyt nämä, mutta kuvien yhdistäminenhän onnistuu ihan esim. paintillakin :) Toivottavasti onnistuu!

 19. MouMou sanoo:

  Oi, mä muistan vasta seiskasta eteenpäin.:) Mutta ihania ovat!<3

 20. elina sanoo:

  kahdeksan noista muistan ! voi että kun silloin joskus löysin sun blogin, oli vielä vuodatuksen puolella, oi sitä iloa :-D

 21. jeejjee sanoo:

  kyll toi nykyinen on mun mielestä niin hieno ja sun näkönen etten vaihtais sitä :>

 22. ELIANA sanoo:

  Tosta ysi bannerista asti mä olen lukenut sun blogia :-).

 23. kkaisa sanoo:

  seeprapaita banneri ja lila tausta seinä banneri ovat mun suosikkeja ! ihania :)

 24. Bella sanoo:

  9, 12, 13 ovat kyllä ihanimpia! Aloin tässä juuri muistelemaan, kun löysin blogisi n. 2 vuotta sitten ja olin aivan haltioissani :)

 25. Nimetön sanoo:

  Vain neljän bannerin ajan olen seurannut haha :—-D mutta paras ehdottomasti on se pitkävalotasaika-taskulamppu-säätö. Ihasssstuttava.

 26. B sanoo:

  Oon alkanu lukeen sinun blogia silloinku tuo Amelie taulu seinä oli bannerina, ja siitä tykkään eniten :) Enkä muista yhtään tuota värikäs tähti + sateenkaari banneria :o

 27. Epa sanoo:

  Mä olen tainnut seurata mukana banneri 7. lähtien, tai sen ainakin muistan eli jo sieltä vuodatuksen puolelta :) Ja tämä nykyinen banneri on kyllä minusta se kivoin!

 28. Ida sanoo:

  6 pistettä, enpäs jäänykään nollille!

 29. orkidea sanoo:

  Voi vitsit, muistan kaikki bannerit tuosta vitosesta lähtien, että varmaan sieltä suunnilta olen lähteny sun blogia seuraamaan :) Suon vuodatus-blogi oli kyllä niin symppis! Muistan kun saatoin vain selailla ja selailla ja lukee sun juttujas vaikka ties kuinka monetta sataa kertaa! :) Mutta ei tämä blogin taso ole kyllä yhtään laskenut sieltä, että korkeella edelleen mennään.

  Hassua miten alkoi heti muistamaan sun vanhoja postauksia vuodatuksesta. Ne listat ”Tiesitkö tämän iasta” oli hyviä ja valaisevia :D Ja poikaystäväsi kirjoittama postaus oli kyllä kiva yllätys silloin! Ja voi jukra, muistan sen sun huoneen esittelyvideonkin! ”Paina sitä nappia…” :D ja siitä seuranneen ”pilalle menneitä kohtauksia” -videonkin oli aika huvittava. Sen muistan, että lempipostaukseni sulta oli se ”Päiväni kuvina” -tyylinen postaus. Missä näkyy kun heräät pakkasaamuun, tulet koulusta ja pohdit koulutehtäviä tai jotain semmoista. Ne kursiiviset tekstit kuvien alla oli ihan suosikkejani. Tykkään siitä miten kirjoitit niihin lyhyitä lauseita, jotka kuitenkin kerto paljon :)

  Siitäkin on jo niin pitkä aika. Jotenkin hassua miten kauan sunkin elämää kirjoitusten kautta seurannut. :)

  • ia sanoo:

   Mukava kuulla ettei taso ole laskenut! Se on huojentava tieto kun tätä on tosiaan se reilu kolme vuotta väännetty :D Ja ihana, miten sä voit muistaa noita niin paljon!! Siis edes mä en muista tuota päiväni kuvina -juttua, enkä kursiivitekstejä… Ihan uskomatonta :D Oot ihana lukija :)

 30. hei sanoo:

  mä oon seurannu 8. bannerin ajan! kivooja on :)

 31. mama sanoo:

  Aika noloa, vain 8 banneria tunnistettu.

 32. blue sanoo:

  tykkään ihan mielettömästi tosta missä istut sohvan päällä!

 33. ina sanoo:

  Mä muistan kyllä ton ekankin, mut on tos välis noi 4. ja 6. joita en enää muista vaikka oon silloinkin sun blogia lukenu. Mä kyl jotenki muistelin et ois ollu joku muukin tolla kolmosen taustatekniikalla tehty banneri, mut ehkä se on sit ollu vaan joku kuva blogissa tai jotain :) Ja lempparein kaikista on 13. Se on nätti ja simppeli.

 34. Minna sanoo:

  Tää oli kyllä tosi kiva postaus! :D

 35. Sepeteus sanoo:

  Itse aloitin lukemaan vasta tosta vinyyli-bannerin kohalla, joten se tais olla mun suosikki :D

 36. susanna sanoo:

  Oliko sinulla vielä bannerina se kuva, missä näkyivät vain jalkasi, jotka olit nostanut sohvan selkänojaa vasten? Se kuva on jotenkin vain jäänyt mieleeni (:

  • ia sanoo:

   Se kuva oli yhden merkinnän yhteydessä, mutta oon tainnut käyttää sitä uudestaan pari kertaa sen jälkeenkin. Ei ihmekään kun on jäänyt mieleen :)

 37. erika sanoo:

  11. on mun lemppari, toi tais sitäpaitsi olla käytössä sillon ku ite tänne ekaa kertaa eksyin :>

 38. K. sanoo:

  I love number 12 <3

 39. nne sanoo:

  Muistan kuusi banneria, elikkä kuuden viimeisen bannerin ajan on tullut tätä blogia seurattua. :)

 40. Pee sanoo:

  Muistan kutosesta eteenpäin :D Ja toi kirjoitus oli silloin niin hieno. Ei sillä on se vieläkin kiva :)

 41. julia sanoo:

  9. !!!
  rakastuin <3

 42. emmi sanoo:

  Mää muistan kaikki paitsi 1, 2 ja 4 kohdalla on vähän hämärää…9 on yhäki meikäläisen superlemppari, niin söpö Julpukka!

  Ja hei p.s. haastetta tuol mun puolella.

 43. sannero sanoo:

  13 on mun onnennumero ja bannerinakin ehdottomasti paras! :>

 44. Viivi sanoo:

  12/14!! Kahta ensimmäistä en muista, mutta enpä ole ihan alusta seurannutkaan. Aika hyvin kuitenkin noi Vuodatuksenkin bannerit oli muistissa :)

 45. elina sanoo:

  Ihania! 11 muistan, mutta en taida pohjia tuolla vetää!

 46. Sasse sanoo:

  Vitsit, rupesin lukemaan ton 11. bannerin kohdalla vasta, ja ite ainakin huomaan että seeprapaita ”pliisubanneri” oli se oma suosikki jostain syystä :D Toisaalta tuo eka omanaama-banneri on kans älynätti!

 47. Vika sanoo:

  Hei tämä oli kyl mielenkiintoinen postaus. :) Meikä muistaa noi kolme viimeistä banneria, eli en kyllä kauheena… :D ja olen minäkin tuon toiseksi uusimman tyylin kannalla, jotain pelkistettyä ( eli siisti tausta) mut räväkkää!

 48. Riikka sanoo:

  Mä olen tainnut seurata sua tosta ysistä alkaen.. Tai sen ainakin muistin heti, samoin kaikki sen jälkeen tulleet!

 49. iinS sanoo:

  Voi ei mitä nostalgiaa! Mä niin muistan ku sun päivän asut napattiin jakkaran päällä ja sun blogin lisäksi seurasin tyyliin kahta muuta blogia. :D Muistan noi bannerit tosta kutosesta alkaen, eli yhteensä yhdeksän pointsia for me, hehe.

 50. Laura sanoo:

  Muistan kaheksan! Kauhean vaikea sanoa suosikkia, noi on kaikki niin ihania. :) 5, 7, 9, 11, 13 ja 14 on ehkä kaikista ihanimmat…ja siinähän olikin melkein kaikki. :D

 51. Sz sanoo:

  Muistan tuosta tokasta lähtien! Vuodatuksen blogi oli ihan huippu, kumpa vaan näkyis vielä niin vois kikatella niille jutulle uudestaan:D

 52. paulahelena sanoo:

  mä luulen muistavani tost sateenkaaribannerist (joka muuten on just söpö!) eteenpäin eli öö viis? mul tuli uudest bannerist sellanen visio ku tän nimi kert on colour me! et se olis sellanen niinku väristyskirjan kuva susta (jollain kuvanmuokkausohjelmal saanee aika kätevästi mustavalkoseks ja ääriviivat) ja siin vois sit olla just vaiks toi lintuhäkkiteksti :) teksti ehk sit vaik jonku värisenä ettei ois ihan mustavalkosta

  • ia sanoo:

   Joo värityskirjajuttuja olen monesti mietiskellytkin, pitääpä katsoa että onnistuisiko toteutus!

 53. j sanoo:

  hee mä muistan noi bannerit numero seiskasta etiäpäin kaikki!

  ja miks mä en muuten vieläkään osaa tehä noita ah-niin-mahtavia valotekstejä pitkää valotusaikaa käyttäen! ehkä vois uuella kameralla koittaa joskus, JOS vaikka mäkin vihdoin onnistuisin siinä… :D

  • ia sanoo:

   Ne on ihan helppoja! Laitat vaan tuhopitkän valotusajan ja kirjottelet sillä lampulla ilmaan :D Peilikirjotuksena jos meet tekstin ”takana”!

 54. Riikka sanoo:

  9 muistan ! :)

 55. Anni sanoo:

  Muistan kahdeksan, jee!

 56. kati sanoo:

  ihana postaus! tosi hienoja bannereita sulla ollu! sulla on ihan mahtava söpöjen-asioiden-taju! 5 ja 7 banneri lemppareita :)

 57. Nimetön sanoo:

  7 asti oon lukenu sun blogia!

 58. yellow sanoo:

  Hauskin oli se valotusaikaleikkikuva, mutta kivoin ehkä silti itsekin haikailemasi lintuhäkkikuva. Oli hauska katsoa näitä ja miettiä, milloin tulin mukaan lukijaksesi. RSS-feedillähän nuo bannerit ei näy, joten koko banneriasia unohtuu usein.. =)

  • ia sanoo:

   Mä en oo koskaan tajunnut niiden feedien kautta lukemista, kokeilin joskus mutta ahdisti kun ei ulkoasut näkyneet! :D

 59. Nimetön sanoo:

  Momta kivaa, mutta oma suosikkini on ehkä toi vinyylikuva. Toi lintuhäkillä ja linnulla varustettu teksti on tosiaan ihan superhieno, eli kannatan kyllä sen uudelleenkäyttöä :)

 60. lurred sanoo:

  9 on kyllä iki-iki-ikilemppari!

 61. elisaveera sanoo:

  HEI, miten tuon vautsiupee taskulampulla kirjoittaminen onnistuu silleen että jäät itsekin vielä kuvaan? :O meikä jää aina joiksikin viuhuviksi raidoiksi tekstin ympärille!

 62. Ansq sanoo:

  9,11,12,13,14 muistan mutta jostain syystä en tota 10 :o

 63. Nimetön sanoo:

  Kävin katsomassa blogiasi joskus vuosia sitten, kun seisoit aina jakkaralla :D Kunnolla aloin lukemaan kai vasta 11 bannerin kohdalla.

  Joku muisti poikaystäväsi kirjoittaman postauksen, uudestaan sellainen! Ja Mikon kuva kanssa, kun en yhtään tiedä miltä se näyttää…

  • ia sanoo:

   Joo pitää kysyä jos Miko innostuis! Ei se halua kuvaansa tänne joten se ei kyl onnistu.

 64. enggg sanoo:

  Apua muistan vain neljä ! Mutta tuo pitkävalotusaika-taskulamppu-säätö on ehdottomasti paras!!!! :):):—) Ihasssstuttava!

 65. Sanni sanoo:

  Aivan ihania bannereita!! Olen aina ollut kateellinen sun blogin visuaalisesta ulkomuodosta. Ainoastaan banneri numero 1 ei niin kolahda. Numero 3:ssa en näe mitään vikaa, tuoko muka huonosti käsitelty? Mitäs vikaa noissa hiuksissa ja jaloissa on? Vähän rosoisesti ”leikattu”, mutta se sopii kuvan tunnelmaan.

  Numero 5 voisi olla vaikka MUN banneri! Sairaan ihana kuva! Mistä oletkaan tuon löytänyt?

  Mun suosikit on 5 ja 11, ja on tämä nykyinenkin älyttömän tyylikäs. Mä en ikinä osaisi käsitellä yhtäkään näiden näköistä banneria. :)

  • ia sanoo:

   Voi kiitos paljon! Kyllä tuo kolmonen on omaan silmään aika julmannäköinen :D Ei mitään hajua enää että mistä tuo vitonen on löytynyt! Mun mielestä taas sun blogissas on aivan upea ulkoasu, monet kerrat oon jäänyt ihastelemaan tikkarin väristä silmääsi! :)

 66. Kia sanoo:

  Minun ehdottomat suosikkini noista ovat: 9. , 10. , 13. ja nykyinen! Ihanan söpöjä! :)

 67. Taija sanoo:

  Mulle 9 pistettä :) Tykkään tosta 12 tosi paljon, vaikka onkin vähän pliisumpi!

 68. braille sanoo:

  Oho, seiskasta eteenpäin muistin! En tajunnutkaan, kuinka kauan olen tätä seurannut. Sun blogi oli muuten eka muotiblogi johon eksyin. ;—)

 69. tullut tuosta 5.bannerista asti seurailtua :) jossei vähän aikasemminkin? ei voi muistaa! mutta joskus jostain demi.fi:stä blogiisi pomppasin ja sittemmin seuraillut!

 70. net sanoo:

  Mä vedän kyllä ihan ”pohjat”, en muista kuin kaksi viimesintä vaikka mielestäni oon jo aika kauan blogiasi vilkuillut. :D

 71. emma sanoo:

  kaaahdeksan muistuu mieleen(:

 72. nanni sanoo:

  Muistan että oon vilkuillu sun blogia joskus noiden 9-10 bannereiden aikaan, mut lukemaan aloin kun tuo seeprapaita-banneri oli koska rakastuin siihen paitaan… :D Onks se sulla vielä, ei oo täällä ainakaan pitkään aikaan näkyny?

  • ia sanoo:

   On paita vielä tallessa, ja oon kovasti sitä käyttänytkin! Sen printti on vaan niin kovin kulahtanut että kotipaitana enää toimii :(

 73. Cerp sanoo:

  Mä muistan kuus nuista! Järkytys, että oon kauan lukenu blogia, mutta kommentoinu vaan muutaman hassun kerran :D

  • ia sanoo:

   Heh, mä itsekin olen maailman laiskin kommentoija että ymmärrän täysin :D

 74. Peippo sanoo:

  Muistan kaikki seiskasta eteenpäin! Jeejee, oon uskollinen lukija. :D Numero 12 on kyllä mun ikuinen suosikki, noi lasit ja kiharat ja paitajuttu on ihan täydelliset keskenään. :)

 75. Debbie sanoo:

  Muistan yhdeksästä eteenpäin. :> Ja juuri 9 on ehkä tähänastisista bannereista hienoin!

 76. idatin sanoo:

  8 viimosinta muistuu mieleen, tyksin kyllä tosta mikkihiirestä kaikkein eniten!

 77. Johanna sanoo:

  Mä muistan alkaneeni lukea sun blogiasi 7. bannerin kohdalla ja mulla on ikuisesti ikävä sitä taustaa (joka liittyi 10.???? banneriin), jossa oli niitä söpöjä tähtiä!<3

  • ia sanoo:

   Ainiin joo, menin laittamaan niitä tähtiä sinne taustaanki asti! Olin ihan unohtanut :D

 78. sanma sanoo:

  muistan seurailleeni sun kirjotuksia jo kuudennesta bannerista ! se oli mun mielestä vielä vuoden 2007 puolella että aika alkuaikoina tähän blogiin jo koukutuin :)) yheeksän pistettä mulle !

 79. gak sanoo:

  6 JA 9 !!! <3

 80. amazed sanoo:

  kattelin sitä marianne-äänestysjuttua ja siin oli kuvasi ja jotain että ”juulia” stailasi asun.. sitten mietin että nyt tässä on kyllä virheä, sähän olet ia. ja sitten sherlockina päättelin että ia on juulian loppu. jos tajusit jotain, onnea! :–D mutta supersuloisia bannereita.

  • ia sanoo:

   Haha joo, hyvin oivallettu! :D Juuliahan mun oikea etunimi on, ja ia tulee just kahdesta viimeisestä kirjaimesta :)

 81. ri sanoo:

  Ihana postaus! :-) Ja nättejä bannereita. Omat suosikit noista ovat 4, 12, 13 ja 14♥

 82. ri sanoo:

  Ihana postaus! :-) Ja nättejä bannereita. Omat suosikit ovat 4, 12, 13 ja 14 ♥

 83. hennaja sanoo:

  10 noista muistan! 5 oli yks mun lemppareita :)

 84. emmmi sanoo:

  10. on mun lemppa :)

 85. hayhay sanoo:

  Mun lempparit on kymppi ja tää nykyinen! Kymppi ei oo nolo, oot siinä söpö :> Täytyy myöntää että 9 ja 12 on ihania kans….

 86. Henriikka sanoo:

  Ite tykkään eniten tuosta nykysestä. Jotenki ihanan pirtee ja just sulle sopiva :-)
  Mut tykkään paljon myös 11 ja 13.

 87. Henna sanoo:

  Öh, 6 pojoa mulle. On sun juttujas aika kauan tullut seurattua :) Eniten tykkään ysistä.

 88. Johanna sanoo:

  Ia! Voin kertoo että tota banneria huomattavasti nolompaa oli se miten me syötiin sushia :—D

 89. Emma sanoo:

  12 on paras musta kun toi asukokonaisuus ja lasit on aivan ihana! 9 on kans tosi nätti!

 90. Nimetön sanoo:

  muistan kaheksan noista, mutta ne ei oo tossa peräjälkee..? ysi ja tää nyt on musta kaikista kivoimmat vaikka on moni noista muistaki söpöjä:> ja hihi on toi kymppi aikas söpöyritys<3

 91. ia sanoo:

  Kiitti tyypit kommenteista! Osa on pysynyt messissä kyllä yllättävän pitkään :) Mutta ainostaan yksi muisti kaikki, oot Milja Paras!

 92. milja sanoo:

  http://nofashionvictims.indiedays.com/2009/04/08/my-favs/

  luin tuota Emmin blogin vanhoja juttuja tuossa ja sieltä löyty tuommonen. Kysyisin siis että onku tuo kuva mikä Emmillä on tuossa sinun blogin kohalla ni ollu sinun bannerina? :—)

 93. Anniina sanoo:

  Toi 10 on just söpö! :D Mutta 9 on aivan ihana.

 94. hennah sanoo:

  Aivan ihana postaus! :) Mä oon tullut messiin 7. bannerin kohdalla, pikkasen ennen sun muuttoa bloggeriin. Mä tykkään kyllä tosta seeprapaita-bannerista tosi paljonkin.

 95. Bond sanoo:

  muistan ton 11 se on ihana!oot niin nätti siinä<3

 96. riikka sanoo:

  10/14 :) oot ensimmäisiä blogeja, joita aloin seuraamaan! ja edelleen mukana.

  • ia sanoo:

   Oijoi, kova tulos!! Ja aivan ihanaa, että olet vieläkin mukana, Riikka <3

Kommentoi