keskiviikko 12. tammikuun 2011

my Lanvin

Kukaan ei varmaan onnistunut missaamaan reilun kuukauden takaista Lanvin for H&M -hypetystä? Itse seurasin lähinnä hämmentyneenä H&M:n nettikauppaa, joka huusi minuutti lanseerauksen jälkeen sold outtia joka ikisen vaatekappaleen, asusteen ja oudon laukun kohdalla (jopa sen avaruusvaatteen näköisen mekon, jonka en voi käsittää imartelevan yhtään ketään!).

Sitten alkoi se maaginen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeusaika olla ohi, ja satunnaisia vaatekappaleita alkoikin olla jälleen saatavilla. Jossain vaiheessa koko mallisto oli jälleen ostoskoriklikkauksen ulottuvilla, (oikeesti, tyypit varmaan ostivat kokeiltavakseen kaiken, mitä vaan saatavilla oli, ja sitten palauttivat 90% tilauksestaan. Ei ymmarra) mutta sain pidettyä järjen päässäni tajutessani, etten mä ihan oikeasti tulisi pitämään koskaan yhtäkään kolttua koko rahan edestä. Paitsi että..

Ihana monikerroksinen röyhelöpitsihame, joka painaa varmaan viis kiloa! Onnistuin sieppaamaan itselleni sen puoleen hintaan, ja se on niin munnäkönen, ettei varmasti jää vain vaatekaappia koristamaan. Jei :)

Miten teillä kävi muuten tuon Lanvin for H&M:n kanssa, nappasiko ollenkaan vai nappasiko niin paljon, että päätyi vaatekaappiin asti?


Translation

When they released the Lanvin for H&M collection, I realized that I would never wear a single one of those dresses so much, that they would be worth the price.  Plus, everything was sold out immediately, when the clothes hit the web shop… But when people started to return the clothes (I think some people bought like one of each dress just to try them on and then just send them back!)  suddenly everything was available again. When I took another look I found something that definitely wouldn’t hang just in my closet, and I managed to get myself this gorgeous Lanvin for H&M -skirt at half price! Yey :)


Saatat pitää myös näistä:

57 Responses to “my Lanvin”

 1. enya sanoo:

  tykästyin eniten siihe keltaiseen mekkoon, mut hiiiieman liian kallis meitsin pörssille :-D

 2. Enna sanoo:

  Moikka! paljon sinun upealle Lanvin-hameelle jäi hintaa? :)

 3. Ansku sanoo:

  Ihan superihana hame, tykkään tooodella paljon! En edes yrittänyt saada mitään tuosta mallistosta, mikä ehkä hieman harmittaakin..

  • ia sanoo:

   Samma här! No ehkä parempi ettei yrittänytkään, niin välttyi mielipahalta mikä olis aiheutunut kun kaikki olis kuitenki loppuneet nenän edestä :P

 4. needja sanoo:

  Olen aina päättäväisesti antanut noiden kaikkien designer-kokoelmien mennä ohi, sillä oli vaatekappaleen muodon takana kuka tahansa, laatu on aina H&M (itselläni ei siis kovin hyviä kokemuksia kyseisen liikkeen tuotteista).

  Tuo hame on kyllä söpö, toivotaan että kestää kulutusta ainakin sen hintansa edestä (^__^)

  • ia sanoo:

   Mä taas olen kokenut, että se laatu ei ole aina H&M, ja nykyäänkin pienellä valikoinnilla löytyy sangen kestävää materiaalisettiä :) Hame kiittää, ja ainakin painon ja materiaalin perusteella se todellakin kestää!

 5. n sanoo:

  Tuo hame oli kyllä ihana! Itse olisin halunnut tilata sen punaisen muovisen ”statement kaulakorun” , mutta se oli myös heti sold out… Eikä niitä edes tullut palautuksina takaisin.. :(

  Noista mekoista en todellakaan ihmettle, että niitä palautettin, koska kuvat antoivat niin väärän kuvan niistä! En yhtään pitänyt siitä tahallisesta rispaantumisvaikutelmasta, joka kaikissa mekoissa oli! En oikein ymmärrä, miksi tarkoituksella tehdään risaisen ja halvan näköisiä KALLIITA mekkoja… Muuten mekot kyllä olivat älyttömän kauniita:)

  • ia sanoo:

   Joo, mä olisin kans halunnut sen punaisen kaulakorun, harmi kun en onnistunut minäkään sitä nappailemaan! Oli kyllä kuvat vähän eri settiä mitä kuvat, mutta huolittelemattomat reunat on käsittääkseni ihan Lanvinin tavaramerkki (siis ihan niissä ”oikeissa” Lanvineissakin”) :)

 6. n sanoo:

  Ja itse en siis tilannut mitään.. Helsingin H&M:ssä pääsi vain ”ihastelemaan” livenä noita mekkoja:)

 7. Jasmin sanoo:

  Toi on varmaa eka vaatekappale koko Lanvinin mallistosta josta itekki tykkäisin! :D
  Muhun ei nimittäin myöskään napannu ne, ei sitten yhtään
  Muutenkin koko mallisto näytti niin järkyttävältä, etten voinu olla kattomatta niitä vaatteita silmät kiinni

  • ia sanoo:

   Mä kyllä kattelin sitten sunkin edestä, mutta ei kyllä onnistunut mikään tarpeeksi nappaamaan! :P

 8. Minna sanoo:

  Psssst, ihan pikasesti tulin vinkkaamaan, että toi ”avaruusvaateen näkösen mekon”- linkki ei toimi suoraan. :/ Onnistuin kumminki sen lopulta avaamaan osoitetta muokkaamalla.

 9. kovina lanvinit olivat upeampia kuin luonnossa : D itse kävin katsastamassa myös rippeet ja ajattelin että kuka tuollaisia oikeasti pitää edes. Esimerkiksi se ihmeellinen laukku oli mielestäni ihan kaamea! Kuitenkin pari kivaa juttua mallistossa oli esimerkiksi juuri tuo ihana röyhelöhamonen : ) itse en kuitenkaan ehtinyt saamaan mitään…. koska jäljellä ei ollut mitään sellaista jota suostuisin edes pitämään : D

  • ia sanoo:

   Juu, näyttivät kyllä kuvissa paremmilta! Mä en tykännyt niistä laukuista kyllä myöskään yhtään :D

 10. jennnni sanoo:

  Nappasi joo, mutta en edelleenkään tajua sitä että ne myydään jossain minuutissa loppuun? Niitä tulee joka tapauksessa lisää, palautuksina tai miten vaan.

  Ostin nyt sen punaisen kaulakorun puoleen hintaan, Garden Collectionista kesällä sen sinisen lappuhaalarimekkojutun myös puoleen hintaan! Malttaisivat oottaa tonopäät :D

  • ia sanoo:

   Joo, ihmisillä tulee joku ihmeellinen hamstrauksen tarve kun on niin kätevä toi palautusmetodi H&M:n nettikaupassa! Mä olisin niin halunnut sen punaisen kaulakorun, kerro jos kyllästyt :D

 11. Noora sanoo:

  Itsehän pääsin H&M:n nettikauppaan syystä tai toisesta vasta kolme tuntia lanseerauksen jälkeen, joten mun kohdalla ostoskoriin oli klikattavana vain jotakin (ööö..rumaa?) miesten lippistä :D Onneksi hörhelöhameet ja kuusi kiloa painavat kaulakorut eivät välttämättä olisi kovin ahkeraan käyttöön omalla kohdallani päätyneetkään, joten hyvä näin.. :/ Seuraavaa yhteistyömallistoa odotellessa! :)

  • ia sanoo:

   Joo, ehkä tosiaan hyvä niin ettei tullut tehtyä turhia heräteostoksia! Mäkin odottelen seuraavaa mallistoa innolla :)

 12. aleika sanoo:

  jostain syystä ei iskenyt yhtään! tuo sinun hameesi on tosi kaunis, mutta itselleni sieltä ei juuri mitään löytynyt. seuraavaa yhteistyömallistoa odotellessa, sekin tosin taitaa olla jo aika lähellä! :)

 13. ida365 sanoo:

  Voi että, epäreilua!!! Mäkin olisin halunnut tuon hameen, mutten koskaan edes nähnyt noita livenä, menivät kai niin nopsaa, eikä kukaan koskaan palauttanut niitä… :-( HÖH, mutta onneksi sait omas, on ihan superhieno!:-D

  • ia sanoo:

   Höööh! Voit lohduttautua sillä, että toi olis ollut sulle varmaan liian iso kun munkin piti ottaa tosta 34 :D

 14. Essi sanoo:

  No ei napannu sitten kyllä yhtään tuo Lanvin<3H&M. :D

 15. Julia sanoo:

  Suoraan sanottuna mun ja malliston kemiat ei kohdanneet lainkaan! :D Mikään ei oikein sykähdyttänyt, kaikki mekot olivat loppujen lopuksi aika samanlaisia vinohörhelöineen. Pari pikkujuttua siellä taisi olla, jotka ihan kivoilta näytti.

  Mutta ihana toi sun hame, paremman näköinen kuin monet muut malliston jutut! (:

  • ia sanoo:

   Joo, ihan samat fiilikset täälläkin! Olin kyllä iloisesti yllättynyt tosta hameesta itekkin :)

 16. esssi sanoo:

  Mun oli tarkotus tilata Lanvinia, mutta olin liian hidas, ja jäin ilman sillon kun ne tuli myyntiin ! Ja aina kun niitä sitten tuli nettiin takasin niin ei ikinä ollu mun kokoja =( Ja yks niistä Lanvineista, mitä himoitsin oli just tää hame : D

  Että jos joskus kyllästyt tohon jostain syystä niin täällä on yks ostajaehdokas ;D

 17. J sanoo:

  mun mielestä noi lanvinin mekot oli eka tosi hienoja ja ihanan kekseliäitä ku ne pomppas etukäteen nettiin kuvina (varmaan H&M Facebookiin jos oikein muistan), vaikka hinnakkaita olikin. en ikinä kuitenkaan aatellu ostaa niitä. no sitten joulun jälkeen menin aleihin shoppailemaan ja satuin näkemään kämpin henkkamaukassa noita Lanvinin mekkoja, ja ai että ne oli mun mielestä ihan hirveen näkösiä livenä. reunojen ompeleet oli tosi suttusia ja huonosti tehdyn näkösiä, näytti mun mielestä siltä että ne vois hajota heti käsiin. en sitten tiedä josko se on niissä joku ideakin… mutta joo, aika pettymys kuitenkin.

  • ia sanoo:

   Joo, olivat kyllä melkoisen erinäköisiä luonnossa mitä kuvissa! Mutta se reunojen huolittelemattomuus on ihan tarkoituksellinen tyyliseikka, ilmeisesti eräänlainen Lanvinin tavaramerkki, joten se ei kyllä kielinyt huonosta laadusta mitään :) Tuo oma hameeni tuntuu olevan todella järeää tekoa! Mutta ehkä sitten ajatellen yhteistyötä nimenomaan halpaketjun kanssa sattui tuo rispaantunut efekti -trademark vähän huonoon paikkaan :D

 18. Miksu sanoo:

  Nätti hame :) Mä en oo yleensä perillä oikein mistään, samoin kävi Lanvinin kanssa :D

  • ia sanoo:

   Hehe :D Mä onnistuin olemaan Lanvinista kerrankin perillä vaikka yleensä en oo minäkään mistään :D

 19. moi sanoo:

  millä muokkaat?

 20. rstn sanoo:

  todella söpö! ;-) hei muute, ois ihana jos jaksasit päivitellä tätä useemminki ku joka toinen päivä!

  • ia sanoo:

   Ei ole kiinni jaksamisesta, vaan ehtimisestä. Valitettavasti tässä on blogin ohella myös toinen työ, koulu ja muu elämä merkinnänteon ”tiellä” :)

 21. Rapis sanoo:

  Kiva hame, laitathan kuvan missä se on sun päällä (:

 22. mad-sanna sanoo:

  Mä en kamalasti Lanvin -hypetyksistä innostunu. Liian röyhelömäistä (ja kallista tämän hetken kukkarolle) mun makuun, mut tää hame on ihanan hillittyröyhelö ja nätti jopa<3 ^^

 23. meri sanoo:

  rumempaa tollasta yhteistyömallistoa en oo koskaan nähny, enkä ees harkinnu yhenkään vaatteen kattomista. tollasta hametta en nähny kaupassa, toi on kiva kyllä =) mutta ihan jäätäviä sadan euron rättejä ne oli, en tajua miten näyttää kivalta tai ees vaatteelta jonku päällä..

  • ia sanoo:

   Mä olen kyllä nähnyt paljon rumempiakin yhteistyömallistoja, tämä on ollut ainoita jonka luomuksia olen edes jollain tapaa voinut kuvitella päälleni! :)

 24. nema sanoo:

  Ihana hame! Ite sain hankittua aurinkolasit, punasen huulipunan ja pronssimekon, kaikki puoleen hintaan kivasti :P Ja joo, tuntuu oikeesti kyl kans siltä et jotkut tilaa kaiken minkä vaan kerkee tilaamaan ennen ku tulee sold out -teksti :D ja jotkut toki yrittää päästä aina hyötymään näistä ns. ”hetkessä loppuunmyydyistä blaablaa” -mallistoista, naurattaa ku huuto.netis näkyy jotain verkkosukkiksia 30e osta heti-hintaan vaikka aamusin netistäki voi saada vitosella nyt ku ne on -50% :D ebayn kiskurihinnoista puhumattakaan!

  • ia sanoo:

   Oho, ihan hyvin! Mä haluan kyllä nähdä kuvaa siitä pronssimekosta päällä, musta se oli niin ihmeellisennäköinen :D Harva jaksaa odotella niitä aleja!

 25. Tiina. sanoo:

  Aivan ihana hame!

  ASiaan liittymättömänä, mikä kaukolaukaisin sulla on nyt tilauksessa? Itsellä on saman mallin kamera enkä oo onnistunut löytämään sopivaa….

  • ia sanoo:

   Hii, niin on :) Tilasin JYC-merkkisen kaksiosaisen kaukolaukaisimen ebaysta, löytyy ihan hakusanoilla wireless remote control for canon eos 1000D. Säätimestä tulossa tarkempaa esittelyä myöhemmin!

 26. Viu sanoo:

  Oi kuinka söpö hame. :—-) Mä tykkäsin oikeesti parista niistä Lanvinin mekoista, mutta eipä ollut varaa sellaiseen. >:

 27. Takku sanoo:

  Hei,

  tulit ”jostain syystä” mieleen, ni aattelin vinkata, että ootko tutustunu näihin?
  http://www.kookygems.com/margarida-rannekoru-punainen-p-1398.html

  Kiitos ihanasta blogista! ^^

Kommentoi