torstai 14. huhtikuun 2011

karnevaalikissojen paluu

Olen pikkuhiljaa alkanut katsella vaatteitani julmalla taka-ajatuksella: Se, mitä en käytä, saa lähteä. Vaikka se olisi kuinka ihanasöpökaunisenvoielääilmantätä. Jos käyttökerrat ovat yhtä harvassa kuin päivät jolloin suklaa ei maistu, niin vaate saa ilahduttaa jonkun toisen vaatekaappia. Yhden erittäin vähälle käytölle jääneen vaatekappaleen kohdalla en kuitenkaan vain yksinkertaisesti ollut valmis luopumistoimenpiteisiin, joten päätin ottaa sen käyttöön, vaikka väkisin.

Tämä vaatekappale on karnevaalikissamekko. Se on oikeasti ihanin ikinä, mutta jokin siitä on tehnyt äärettömän hankalan. Ehkä se on hassu selkäosa (takana menee keskellä ”yksi olkain”, joka sitten jatkuu niskan kohdalta eteen kahdeksi), hippasen turhan juhlava matsku arkeen, hankalat värit (mikään muu kuin musta ei meinaa toimia ja sitten mennään liian synkäksi), tai sitten kaikki edellämainitut.

Pienen sovittelun jälkeen päädyin parittamaan sen punaiseen laukkuun sekä sinapinkeltaiseen rusettiin, joita kumpaistakin väriä löytyy noiden kattien pirskeistä. Sitten vielä harmaa neule päälle tuomaan setin pois liiasta tummuudesta.

En mä kyllä tästä raski luopua, en sitten millään!

Eli näissä käytiin tsekkaamassa maman kanssa Limitless, joka oli kyllä yllättävän hyvä! (Tosin leffan palopuheessa DeNiron nimeä oli vähän liioiteltu herran roolisuorituksen laajuuteen nähden :D)

Ai että mua muuten alkaa tympiä parvekekuvaaminen! Tuntuu vaan, ettei koko kaupungista löydy edes mitään fiksuja ulkokuvauspaikkoja kun taas siihenkin puuhaan alkaa kohta olla tarpeeksi lämmin, ankeaa. No, toivottavasti teitä ei tymmi (ei kyllä kuulosta edes miltään sanalta tuo tymmi, ha!) ihan niin pahasti!

Viikon viimeinen työvuoro takana, ja enää on jäljellä yksi säälittävänpituinen koulupäivä ennen vapaata viikonloppua! Reissaankin pikavisiitille Helsinkiin tsemppaamaan rakkaan ystäväni kuoroa lauantaiseen Suomen Paras Kuoro -skaban finaaliin, muistakaahan kattoo ja bongata mut katsomosta ja äänestää Ruamjaita! :D


Translation

I have decided that I should get rid of all the clothes that I don’t use. I haven’t been using this dress with party cats for a long time, but I’m just not ready to give it up! So, this week I finally wore it. It’s so lovely :) Almost weekend, yey!! Have a nice Thursday you all!


Saatat pitää myös näistä:

42 Responses to “karnevaalikissojen paluu”

 1. larissa sanoo:

  Tuo on varmaan yks maailman ihanimmista mekoista !

 2. lambi sanoo:

  Ootko kokeillut keltaisen tai kirkkaan sinisen kanssa? Oon varma että toi mekko menee värin kuin värin kanssa! Haastankin sut tekemään nyt postauksen, missä kokeilet mekkoa 6 eri asukokonaisuuden kanssa! :D Kyseessä on niin ihana mekko ja jotenkin sun näköinen, että tälle on löydyttävä nyt vaikka väkisin yhdistelmiä. :) Ja tohon postaukseen saat laittaa ”aivan hirveitä” yhdistelmiä myös. Voi olla että ne näyttääkin sitten hyvältä kuitenkin.

  • ia sanoo:

   Mulla ei oikein oo keltaista eikä kirkkaan sinistä neuletta jos sitä tarkotat! Kiitti postausideasta, katsotaan :)

 3. minttu sanoo:

  Siis aivan älyttömän ihana asu, tuo mekko ja neule on erottamaton yhdistelmä! Kuinka oot harkinnutkaan tollasen ihanuuden pois heittämistä, häpeä! :D

  Hauska Helsinki-reissua :)!

 4. medley sanoo:

  huh, tuosta en kyllä luopuisi minäkään! kun näin sen blogissasi ensi kertaa sinkosin heti metsästämään myydäänkö niitä vielä jossain, niin ihana se on. ei ilmeisesti sitten myyty kun ei ole silmään osunut. tuo on ihan helmi!

 5. Jenni sanoo:

  Samaa mieltä, nyt kaikki äänestämään Ruamjai voittoon! :)

 6. Maya sanoo:

  Aivan ääretömän suloinen asu! Hyvä, ettet luopunut mekosta :)

 7. den e ju hur söt som helst den där klänningen :)

 8. oq sanoo:

  it is really cute:) love the cats and baloons!

 9. veera sanoo:

  oon iha rakastunu tähän sun blogii & vaatteisiisi =)

 10. heidi sanoo:

  Ihana toi mekko, hyvä ettet luopunu. Ja tosta parvekekuvaamisesta sitä mieltä, et mä ite tykkään noista kyvista, koska tausta on valkoinen,jolloin vaatteet pääsee paremmin oikeuksiinsa. =)

  • ia sanoo:

   Kiva kuulla ettei ne ainakaan ihan kaikkia vielä kyllästytä! Just tuon valkoisen taustan takia mä siellä kuvaankin :D

 11. kaizaaa sanoo:

  HEEI MITÄ MITÄ MITÄ !! mun sisko on tossa ruamjai kuorossa ja oon just mainostanu koko viikon kaikille, et äänestäkää (: oltii toisen siskon kans kattomassa niitä viime viikonloppuna siellä katsomossa, teinkin siitä postauksen —> http://wearesogolden.blogspot.com/2011/04/missa-muruseni-on.html ((:

  • ia sanoo:

   Kakkoseks jäätiin mutta silti Ruamjai oli kyllä kevyesti paras kuoro, sovitukset oli niiiin paljon kekseliäämpiä mitä kelläkään muulla!

 12. Julia sanoo:

  Toi on vaan niin ihana, ja toi asu jotenkin korostaa ihanuutta entisestään! Ei tollaisesta kannatakaan luopua :D

 13. Reetta sanoo:

  Hei! Haluaisin kiittää sua blogistasi! Olet inspiroivin pukeutuja johon olen törmännyt vuosiin. Tottakai tunnustusta täytyy antaa myös sun aitoudelle, mikä puskee läpi jokaisesta tekstistä sekä kuvasta. Todella virkistävää lukea blogia, jossa teksti on sujuvaa ja tyyppi joka sitä kirjoittaa, ei vaikuta ärsyttävältä ja superpinnalliselta.

  Ei mulla muuta ku tosiaan kiitti tästä, jatka samaan malliin ja hyvää kevättä! :)

  • ia sanoo:

   Voi että, kiitos aivan ihanasta kommentistasi :) Varmasti jatkan samaan malliin, ihanaa kevättä sullekin! Ja kiitos päiväni piristämisestä :)

 14. Ninni sanoo:

  Muistan kun ihastelin tota mekkoa aikasemmissa postauksissa ja haaveilin itse samanlaisesta :>

 15. Hannukkaz sanoo:

  Teet aina mahottomasta tehtävästä mahollisen! Oot kuin matikan laskusääntö jolla ratkeaa kaikki mahdolliset laskutehtävät! :D

  • ia sanoo:

   Haha, ihana kielikuva :D Mä haluan kyllä haltuuni sen laskusäännön jolla ratkeis kaikki matikantehtävät!

 16. Peippo sanoo:

  Nostalgiaa, muistan ton mekon niiltä ajoilta kun sen ostit! Mikä vuos se oli, joku 2009? Hoo, oon vanha lukija. :D

 17. -neulootikko- sanoo:

  Toi sun punanen laukku on hieno! Mistä oot moisen löytänyt? :)

 18. Mutteri sanoo:

  Ihana mekko, älä vaan luovu tuosta! :)

 19. Miksu sanoo:

  Joo todellakaan et saa luopua tosta! Se näyttää upeelta sun päällä!! (mikä nyt ei näyttäis?)

  • ia sanoo:

   En luovu! Poolopaita ja farkut ei ainakaan näytä kysymkseesi vastatakseni :D

 20. Anni sanoo:

  hihi,bongasin sut sieltä yleisöstä :–)

Kommentoi