tiistai 23. elokuun 2011

kotikirppis Kajaanissa!

Hoi kaikki kajaanilaiset ja Kajaanin lähistöllä asustavat! Pidän ensi lauantaina, 27.8. kotikirppiksen olohuoneessani tavoitteena myydä turhana pyöriviä vaatteita eteenpäin parempiin koteihin! Myyntiin lähtee suuri määrä mekkoja, hameita, paitoja, puseroita ja muita vaatekappaleita, paljon kenkiä, laukkuja, vöitä sekä mahdollisesti muita pieniä asusteita.

Vaatteet on suurimmaksi osaksi kokoa S/36, mutta joukosta löytyy myös XS-kokoa, ja jokunen M-L -koon vaatekin. Kengät on suurimmaksi osaksi kokoa 37, pari pienempää ja suurempaa mallia saattaa olla myös seassa. Lähestulkoon kaikki vaatteet ovat priimakunnossa: Käyttökertoja on kertynyt nollasta muutamaan.

En nyt ihan niin kattavia sneak peek-kuvia saanut näpsittyä kuin mitä oli tarkoitus (eli siis kuvissa ei ole kaikki!), mutta pointtina on, että tavaraa lähtee myyntiin melkoisen paljon! Hinnat pyrin pitämään edullisina, varmaan eniten tavaraa lähtee hinta-akselilta 2-7e.

Joten jos kiinnostuit, niin laita mulle ilmoittautumisesi sähköpostilla perjantaihin 26.8. mennessä osoitteeseen colourme_ia at hotmail piste com. Myös colourme at indiedays piste com pitäisi ohjautua tuohon hotmailiini. Laita sähköpostin otsikoksi kotikirppis, ja ilmoita mulle vaikka nimesi ja ikäsi niin tiedän, että minkäsortin tyyppejä sieltä olisi meille tulossa :) Ajattelin, että mukaan saa ottaa myös kaverin jos haluaa! Mikäli kaveri lähtee matkaan, niin ilmoitatko siitä sähköpostissa. Paluuviestinä laitan sitten tarkemman ajankohdan sekä osoitteen.

Mikäli sattuu käymään niin, että kirppikselle tulijoita on paljonkin, niin porrastan tulijat pienempinä ”ryhminä” vähän eri kellonaikoihin, ilmoittautumisjärjestyksen mukaan eli ekat aikaisimmin jne. Tämän vuoksi ei kannata hätiköidä, jos en heti ilmoittautumisviestiin vastaa: Koitan ensin kartoittaa, että miten paljon teitä sieltä olisi meille tulossa! Jos tulee jotain kysyttävää, niin pistäkää ihmeessä kommenttina tai nakatkaa sähköpostilla.

Toivottavasti nähdään lauantaina! Ja sanon jo tähän että tarpeeksi käteistä ja omat kauppakassit matkaan :)


Saatat pitää myös näistä:

76 Responses to “kotikirppis Kajaanissa!”

 1. Avatar Salla sanoo:

  Hei ihan superhyvä idea, mä ehkä matkin! Tavaroiden naputtelu huuto.nettiin on niin järkyttävän työlästä. :D

 2. Avatar Tuisku sanoo:

  noi keltaiset ihanuuskengät ei varmaan oo kokoa 36? :(

 3. Avatar Petra sanoo:

  Voi ei, nuo kiiltävät punaiset korkokengät näyttävät siltä, että jos näkisin ne kaupassa, ostaisin ne itkien. Hitto, kun asun Oulussa ! Nyt pitää vain uskotella itselleni, että nuo ovat aivan liian pienet minulle ennen kuin ne tulevat vainoamaan minua uniini.

 4. Avatar Janninna sanoo:

  Sielua vähän särkee nuo laukut, nyyh, asut kaukana!

 5. Avatar Veera sanoo:

  mä pidin kotikirppiksen viime talvena kutsumalla ihan vaan kavereita jotka saivat tuoda kavereitaan. Lähemmäs 20 ämmää pyöri kämpässä illan ajan sovitellen ja penkoen. Tarjoiluna oli pommacia (kun skumppaan ei ollu varaa :D ) ja vaahtokarkkeja. Kaikki tykkäs häppeningistä ihan hulluna ja mullakin lompakko pullistui yli kolmellasadalla eurolla siitä huolimatta, että kaikki olivat sitä mieltä että saivat kamat aivan törkeän halvalla. Toivottavasti sullekin kotikirppis on kiva kokemus!

  • ia ia sanoo:

   Onpa kiva kuulla että tämä on ihan onnistunut juttu ollut muillakin! Mulla meni myös todella hyvin, mugeleita oli se 40 ja tarjoiluja ei tällä pihillä sitten ollenkaan.. :D No mutta lompakko pullistui täälläkin aika mehevästi ja turhat kamppeet pääsi parempiin koteihin! :)

 6. Avatar hheidi sanoo:

  Mikä vääryys asua juuri sen verran kaukana Kajaanista etten pääse käymään! Voisitko muuttaa viikonlopun ajaksi Kuopioon? :D

 7. Avatar Mirette sanoo:

  Kuulostaa pelottavalta, niinku sulle. Mä en uskaltaisi koskaan pyytää vieraita ihmisiä kotiini :–D hih.

  • ia ia sanoo:

   Mullakin häivähti parit pelkohetket mutta kajaani on sen verran pieni kaupunki että tuntui siltä, ettei täällä voi olla mitenkään kovin hämäriä tyyppejä liikenteessä :) Eikä onneks ollutkaan!

 8. Avatar Nimetön sanoo:

  heh mua jo jänskättää! :D oi tuo vaaleansininen rusettilaukkuhässäkkä, rakastuin♥

 9. Avatar Riikken sanoo:

  Milloin laittelet tavaraa huuto.nettiin? :)

 10. Avatar Sofia :) sanoo:

  Ääh, tekee pahaa kattoo tota, ku en pääse :(

  http://www.littledraconflies.blogspot.com

 11. Avatar Kaisa sanoo:

  Yhyy, jos en asuis turussa ja olis töissä oisin tehnyt syysretken Kajaaniin! :)

 12. Avatar Sasse sanoo:

  VOI PERSE MIKSEN OO KAJAANIN SUUNNALLA XD Tiiätkö kuin materialismionnessani olisin jos pääsisisn penkoo noi vaatteet läpi…

 13. Avatar kikka sanoo:

  voieei ! tällä hetkellä oikeen _toivon_ että asuisin siellä jotta pääsisin tekemään löytöjä noista ihanuuksista! : < voiha harmi… ois tosi kiva jos vaikka muutama vaatteista / laukuista tulisi vaikka nettiinkin myyntiin niin voisi myös täällä etelässä asustelevat niistä tarjoilla : 3

 14. Avatar Nade sanoo:

  ääää, miksen asu Kajaanissa!

 15. Avatar Nebu sanoo:

  Jos ois vähä lähempään ni ilman muuta tulisin ! Pääsisin kyl sinne asti mut ei mul jäis enää rahaa ostaa mitää… :D

 16. Avatar Cherie sanoo:

  Oi vitsi ois ihana tulla paikanpäälle, niin makian näköstä tavaraa tulossa myyntiin ja kerranki kootki täsmäis.! Mut ei, Kajaani taitaa olla vähän liian kaukana:/

 17. Avatar memma sanoo:

  Oi miksi miksi asun ihan väärällä puolella Suomea, olen niin kauan jo täällä ihastellut noita keltaisia korkkareita, ja jos vielä ovat kokoa 37… Täytyy kai vaan tyytyä kohtaloonsa ja itkeä katkeria kyyneliä lauantaina! :(

 18. Avatar löllerö sanoo:

  Höh, en asu kajaanissa, ENÄÄ :( Pitäskö ihan vaan hypätä junaan täältä helsingistä ja suunnata silloin perhettä ja kavereita katsomaan? ;)
  Aika kalliiksi tulis, varsinkin kun vasta kävin eli jätetään suosiolla kaikki ihanuudet muille, nyyh!

 19. Avatar varpu sanoo:

  voi eeeeih, kuknka ihanaa!! vaatteesi ovat niin tajuttoman superihania ja myynnissä vielä noin halvalla, että kiroan itseni syvimpään onkaloo koska Turkulaisuus XC varsinkin nuo kengät, joita olen ennenkin blogista kuolannut, ovat niiin kauniita, ja tottakai juuri oikeaa kokoa, että harkitsin jo puolivakavissani pikavisiittiä sinne karuun pohjoiseen… Noh, toivottavasti kaunokaiset päätyvät hyviin ja rakastaviin koteihin!! </3

  • ia ia sanoo:

   Turusta on kyllä ihan hullu matka varsinkin, kun suoraa junayhteyttä ei tänne ole, ja joutuu vähintään sen seittemän tuntia matkaamaan! Mutta kaunokaisia tulee myös huutonettiin, ällös huoli :)

 20. Avatar tiina sanoo:

  tää on hurjan hauska idea. ja rohkea! toivottavasti kaikki menee hyvin. mutta eikös kajaanilaiset oo ihan reiluja tyyppejä (paitsi ainoat asiat mitä oikeesti tiiän, on että vanhojen koulutovereiden vanhoissa kaveripiireissä ne kajaaniin jääneet teki hurjan monta itsemurhaa :/ mutta ei nyt mietitä sitä… ne luokkakaverit oli mulla tosi kivoja)

  • ia ia sanoo:

   Kaikki onneksi meni hyvin, kajaanilaiset näytösti olevan oikein reiluja ja ihania tyyppejä! Ainakin ne, jotka meille tuli :D

 21. Avatar Paula sanoo:

  Eeeih! :< Ihan epistä, kun en sinne asti pääse. Aika julmaa laitella tälläsiä sneak peak kuvia. ;) Menee varmaan yöunet.

 22. Avatar Alma sanoo:

  mä toivon nyt niin paljon asuvani kajaanissa!! tulisin heti jos vain ois mahdollisuus :(

 23. Avatar miiu sanoo:

  tällä hetkellä oon niin katkera siitä että asun etelä-suomessa :( miks mä en pääse käymään teillä! voi ku oisin tahtonu ostaa sulta kaikkee (JUST mun kokosia vaatteita) ja samalla oisin nähny sutkin ja teiän kodin yms! voi :(

 24. Avatar Majayna sanoo:

  Voi ei, nuita keltasia korkkareita oon kuolannu täälä ihan alusta asti, ja oon miettiny, että jos haluaisit niistä luopua niin ostasin ihan hetipaikalla! Yhyy, ku asun niin kaukana etten pääse nuita nappaamaan talteen :`( Et mitenkään suostuis postittamaan niitä mulle?

  • ia ia sanoo:

   Tällä kertaa keltakorkkarit ennätti mennä, mutta suosittelen kovasti metsästämään ebaysta yellow pumps!! Sillä nuokin löytyi! Takuulla löytyy yhtälailla ihanuuksia :)

 25. Avatar :E sanoo:

  EIIKKKÄÄÄ miks asun niin kaukana. niin paljon ihania vaatteita :( varsinki toi yks gina tricotin värioksennushame jota oon ettiny ikuisuuden…… argh :|

 26. Avatar Ronjajovi sanoo:

  Eiih!! Muistan kun kyselin joskus kuukausia sitten juuri noista keltaisista korkkareista, että myisitkö vaikka huuto.netissä tai jossain. Ikuinen harmitus, koska asun Kuopiossa ja mahdotonta päästä vierailemaan kirpputorillasi. :(

  • ia ia sanoo:

   Hei suosittelen lämpimästi tsekkaamaan ebayta vaikkapa hakusanoilla yellow heels!! Ebaysta omani löytyi, ja aivan varmasti löydät vastaavat ihanuudet itsellesi :)

 27. Avatar Riikka sanoo:

  miksi miksi miksi asun niin kaukana :( Odottelen silti innolla jos laitat sinne huuto.nettiin jotain :)

 28. Avatar kkat sanoo:

  harmi ko en ole tuolloin paikkakunnalla :( olis ollu niin kiva tulla kahtoo oisko löytynyt mittään..

 29. Avatar rokko sanoo:

  Nyt täytyy sanoa että höh, asun ihan väärässä paikassa. Olisin ehdottomasti tullut poistamaan kaikki ihanuudet mutta rannalle jäin, Varsinais-Suomesta on sinne vähän liian pitkä matka.

  Tsemppiä, toivottavasti kauppa käy! :)

 30. Avatar Magic- sanoo:

  Voi kun olis ihana päästä osteleen sinne sun vaatteita mut näin kaukaa ei kyllä pääse tuleen :)

 31. Avatar Snini sanoo:

  Voi kun asuisin lähellä ja ei olisi juhlat lauantaina.. Noi punaset ja mustat korkkarit vei mun sydämen :D

 32. Avatar Mia sanoo:

  Hei miks mä en asu Kajaanissa!!! Tulisin niin ostamaan sun hyllyt typötyhjiks!:D

 33. Avatar Anniina sanoo:

  hei vitsi, aivan mahtava idea :—D voisin jopa käväistä kun kajaaniin tulen juurikin perjantaina!

 34. Avatar noname sanoo:

  Harmittaa kun en pääse tuonne, pari-kolme sataa kilometriä olis matkaa :( Laitatko nettiin mitään myytävää?

 35. Avatar Taz sanoo:

  Ääh, tekisi niin mieli tulla ostamaan koko olohuoneesi tyhjäksi kun olemme vielä samaa kokoakin ja kuvissa näkyy muutamia ihanuuksia, mutta harmillisesti Kajaani on turhan kaukana ja lauantaiksi on jo menoa :(
  Elättelen siis toiveita että laittaisit jämät huutonettiin, hehs :D

 36. Avatar snella sanoo:

  eieieieieiEIEIEI! kiroan sen päivän millon mun esi-isät päätti asettautua helsinkiin majailemaan! voi jumpeperskule! koskaan en luullut tätä sanovani mut toivoisin et asuisin kajaanihoodeilla niin kovin! jos osaisin lentää, niin tulisin piipahtamaan. mut ei. oi ei! kyllä ärsyttää! ostaisin kaiken vaan pois jos pääsisin tsiigailemaan noita. möh. karjun kurjuuttani. mutta hyvää kirppistä teikälle! mahti-idea! :–)

 37. Avatar mipa sanoo:

  oivoi, oon aivan järjettömän kateellinen heille ketkä tuonne pääsevät! ei sillä että mun jalkaan koon 37 popot mahtuiskaan, mutta varmasti kaikkea kivaa tuolta olisi löytynyt ….. :)

 38. Avatar Janika sanoo:

  Voeee että ku harmittaa, etten pääse! Ihan hirmu hyvä idea ja ihan hirmu kauniita vaatteita, kenkiä ja laukkuja olis varmasti tarjolla! mööö :(( ehkä tästä tulee niin suuri menestys, että pidät toisen, jonne mäkin pääsen tekemään löytöjä ;)

 39. Avatar larissa sanoo:

  Voivoi kumpa asuisin siellä :< :D

 40. Avatar Tanja sanoo:

  Todella kiva idea kyllä! :) Harmi kun asustelen liian kaukana..

 41. Avatar ellu sanoo:

  Haluisin mutten pääse. ): kuolaan noita kenkiä…

 42. Avatar Marry sanoo:

  Ensimmäistä kertaa olen harmissani siitä, että asun Seinäjoella. O.o

 43. Avatar krisu sanoo:

  ää ihania vaatteita! harmi että asun aivan liian kaukana..

 44. Avatar ti sanoo:

  no huhhuh! täällähän on paljo innoikkaita muuttajia kajaaniin. ei tämä niin hieno paikka oo. paitsi tämä yks lauantai! harmi että kerranki ku kajaanissa ois jotaki hienoo ni mä en pääse.

 45. Avatar koskaankirppariltaostanut sanoo:

  kunpa noi vaatteet olis lähempänä nii miäkii saisin! ihanii laukkui :)

 46. Avatar mmaura sanoo:

  Hei! niin onko tuo hm:n mustavalko, vinoraita hame kokoa 34 tai 36??!!!! :)
  tuo siis mikä on tuossa hamekuvassa keskimmäinen !

 47. Avatar ee sanoo:

  nöööööööööööööööy tuun kajaaniin ! tai sitten en.
  mutta nuo ruskeat herrainkorkkarit ( tässä sanassa on pieni ristiriita :- D ) haluunhaluunhaluun. itken verta. byhyy :- (

 48. Avatar är sanoo:

  Pakko myöntää, että en ole tiennyt asuvasi kajaanissa! Itsekkin myös asun siis :—–) Olisi mahtava päästä kirppikselle mutta se ei taida olla mahdollista D: Ihastuin nimittäin nuihin hameisiin ja laukkuihin (<3), toki myös mekkoihin yms….:)Nyt huomasin että kajaanissa on älyttömän vähän porukkaa:D! Mutta, toivottavasti saat porukkaa mukaan.

 49. Avatar Lipetsi sanoo:

  Aaaa toi sydänlaukku :( Oon ettiny sellasta ikuisuuden! Et millään haluis myydä sitä mulle netin kautta?<3 Oon ihan liian kaukana…

  • ia ia sanoo:

   Valitettavasti omani möin mutta laitapa ebayhin hakusanaksi black heart bag niin johan alkaa löytymään! :)

 50. Avatar Essi sanoo:

  harmi kun en pääse huomenna, kun on mummun hautajaiset. muuten olisin ensimmäisenä oven rivassa hinkumassa. Asun nimittäin Sotkamossa, aika lähellä siis :D toivottavasti vaatteita jäis vielä huuto.net’in tai blogikirpparille :)

 51. Avatar Elsa sanoo:

  Harmi kun asut Kajaanissa :( Oisin tullu kahmimaan kaikki vaatteet ja laukut, ihania! Voisitko pistää vaikka tänne blogiin arvonnan, jossa vois voittaa jonkun noista vaatteista/kengistä/asusteista ? :) jos niitä siis jää…

 52. ia ia sanoo:

  Voi että, kiitti hurjasta kommenttimäärästä! Enpä ole koskaan aiemmin nähnyt näin paljoa porukkaa, jotka haluaa yhtäkkiä Kajaaniin :D Mutta huutonettiin ja blogin puolelle on menossa ihanaa tavaraa myyntiin vielä! :)

 53. Avatar siru sanoo:

  Hei ihan huippu juttu jos joskus taas uusisit tällasen kirppiksen. Tai laittaisit vaikka blogikirppiksen niin ulkopaikkakuntalaisetkin pääsisivät apajille! :) Jos niitä vaatteita on taas kertyny… :)

  • ia ia sanoo:

   Ihan oikeelle kirpparille oon kyllä menossa myymään ens viikolla! Mulla on tuossa kyllä kassillinen tavaraa jotka olis tarkoitus myydä netissä, any day now.. :D

Kommentoi