tiistai 01. marraskuun 2011

tarpeellisuuspussukka

Oon joskus aikaisemmin kertonut, että oon kova pimatsu pussukoimaan! Kaikelle täytyy olla oma pussukka, eteenkin laukun pohjalla pyöriville kovin tärkeille tavaroille. Mun laukku on vetoisuudeltaan ja olemukseltaan kuin musta aukko, eli ilman pussukointia sieltä olis kyllä ihan oikeasti mahdotonta löytää yhtään mitään. Joten ajattelin näyttää teille mun tarpeellisuuspussukan! Sain just integroitua kolme pikkupussukkaa yhteen, ja nyt oon aina valmis kun nappaan vaan tuon mintunturkoosin pussin, sekä avaimet+kännykkä+lompakko+kalenteri(+pessimistin sateenvarjo!)  -kombon matkaani.

Mä oon aina ollut pikkusen kade niille tyypeille, jotka osaa lähteä liikenteeseen pikkuruisella laukulla, joka voi parhaimmassa tapauksessa olla pienempi, mitä tuo mun pelkkä pussukka :D No mutta kaikkeen täytyy varautua, vaikka laukun sisällöstä tulisi päivän aikana hyödynnettyä n. 10 % !

Tällä hetkellä siis mun laukkuun kuuluu vakiokalustona seuraavaa:

Lähdetääs tuolta yläriviltä, vasemmasta yläkulmasta! Marimekon peltirasioissa on purukumia sekä särkylääkkeitä. Vierestä löytyy mun oranssi lempparihuulipuna, huulirasva, sekä silmämeikin korjailuun pumpulipuikkoja. Sitten löytyy maailman herttaisin pakkaus nenäliinoja :D

Keskirivistön tienoilla on puuteripaperia, tukan varalle klipsi sekä ponnari (kampakin kulkee mukana muttei näköjään ollut nyt pussukassaan), sekä onnettomuuden varalle kaksi Barbapapa-laastaria! Sitten on näköjään salmiakkia, jos tulee hengenvaarallinen makeannälkä.. :D

Alhaalta löytyy nopsaan imeytyvää käsirasvaa, meikkivoide, puuteri sekä peili, peitevoide ja kaksi kertaa kynsinauha-aine: geelimuodossa ja tussimuodossa.

Meikkejä mulla on mukana näköjään yllättävän paljon, harvemmin tarvitsen muuta, kuin puuteripaperia ja peitevoidetta. Mutta varautua tulee näköjään siihen, että joudun rankkasateen jäljiltä edustustilaisuuteen.. as if.

Sanokaa etten ole ainoa tämän höperyyteni kanssa ja että tekin kuljetatte mukananne järjetöntä määrää turhaa tavaraa :D

Translation

I have always been a bit jealous to those girls, whose handbag is ridiculously small! The same size, as my pouch of necessarities.. :D But I’m just one of those, who need to carry around lots of stuff ”just in case!” I usually end up needing like 10 % of my bag’s content, but you just have to be prepared :D In addition to this turquoise pouch I carry around the usual combo of wallet, keys, phone and calendar (and an umbrella, I’m a weather-pessimist!)

So today I decided to show you the contents of my pouch of necessarities! It includes xylitol-gum and aspirin (in those little containers), lipstick and lipbalm, some q-tips for correcting smudged eye-makeup, and the loveliest bag of tissues!

It also has powder paper, a hair clip and a hair bobble (?), two Barbapapa-plasters in case of an emergency (:D) , and some salty liquorice for my sweet tooth!

There’s also some hand cream, foundation, powder, mirror, concealer and two types of cuticle cream/oil.

On a daily basis I need maybe four of all those things, but as I said, you just have to have them JUST IN CASE! Hopefully I’m not the only one carrying around ridiculous amount of unnecessary stuff.. :D


Saatat pitää myös näistä:

90 Responses to “tarpeellisuuspussukka”

 1. Avatar Peppi sanoo:

  Mä NIIIIIIN oon samassa joukkueessa tän pussukoimisen (sulo-sana!) kanssa! Mulla löytyy suunnilleen samojen tavaroiden lisäks vielä kynä, hakaneula, tavallinen neula ja lankaa, armeijallinen huulirasvoja, muutama lääke ja korvatulpat (mutta miksi?). Mut toi säästää huomattavasti aikaa ja hermoja kun vaihtaa laukkua. :)

  • ia ia sanoo:

   Heh, mä luulen että sä tuut jossain tilanteessa tarviimaan vielä niitä korvatulppia ja sitten oot silleen ”Tän takia mä näitä oon aina mukana kuljettanutkin!!” :D

 2. Avatar (: sanoo:

  No siis joo mulla ainakin tulee kuljeteltua ihan järkyttävän paljon turhaa tavaraa mukana!:D Mulla on aina koko meikkiarsenaali laukussa ja noin kymmenen huulirasvaa kaikissa laukuissa ettei vaan tuu unohettua kun vaihtaa laukkua.. Laukussa kulkee yleensä myös monta eri lehteä; elleä, gloriaa.. Ihan liikaa kaikkea..(: eli et todellakaan ole ainut(; ja muuten, asutko Kajaanissa, ihan kun olisin sinut joskus pari viikkoa taaksepäin nähnyt?(:

  • ia ia sanoo:

   Mä oon ihan samanlainen huulirasvojen kanssa! Joka laukussa täytyy olla ainakin yks :D Juu asunhan minä!

 3. Avatar Pohku sanoo:

  Hei et ole yksin pussukoinnin suhteen! Mulla kanssa pitää olla laukussa mukana varuilta kaikkea mahdollista, jotka on ihan pakko lajitella eri pussukoihin jotta järjestys pysyy :) Ainoo huonopuoli kaikkeen varautumisessa on se, että laukku alkaa muutaman pussukan jälkeen painaa jo niin perkuleesti että kun sinne vielä pieniä ostoksia survoo sekaan niin olkapää on kovilla :D

  • ia ia sanoo:

   Joo, ja sitten kun laukkuun iskee vielä järkälemäisen kameran niin saa ihmetellä miten on olkapää aina kipeänä :D

 4. Avatar Elsi- sanoo:

  Älä hätäile, sulla on homma vielä ihan hyvin hanskassa, ne pikkurojut on sentään TARPEELLISUUSpussukassa. Minun laukunpohjalta on löytynyt muun muassa miljoona vanhaa junalippua (täälläpäin ne ovat siis vähän pienempiä kuin suomessa), pari lusikkaa, taatelinkiviä, ihan muita kiviä, pieni pesusieni ja ainakin 5 tyhjää pastillikoteloa. Ja puolityhjiä vesipullojakin siellä on aina 1-3, paitsi silloin kun on helle-, tai matkustuspäivä, jolloin niitä ei tietenkään ole yhtäkään…. :D

 5. Avatar t sanoo:

  mun mielestä turhin tavara sun pussukassasi on ehdottomasti nuo laastarit. :D tosin itsehän mä en edes käytä laastareita enää, en muista milloin oisin viimeksi lämässyt laastarin johonkin…?

  tokana ihmettelen vähän tuota meikkivoidetta. olettaen siis esimerkiksi juuri tuon tilanteen, että meikit leviää sateessa ja ne pitää laittaa kuntoon; en itse kyllä voisi kuvitellakaan laittavani uutta meikkivoidetta vanhojen levinneiden meikkien päälle. mutta ehkä se ei ookaan sellaista tarvetta varten sulla mukana. :D

  mullakin on kyllä oma pikku meikkipussi aina laukussa mukana (tai siis melkein aina). elintärkein asia on ehdottomasti nessut, mulla kun nenä vuotaa kesät talvet! lisäks on pakko olla mukana kynsiviiloja ja -sakset, koska inhoan sitä jos joku kynsi vaikka lohkee tai menee vaan jotenkin ruttuun, ja jää sitten joka paikkaan kiinni ja yrittää hajottaa vaatteetkin siinä samalla. toisin sanoen pakkomielle supersileisiin kynsiin.

  • ia ia sanoo:

   Mitä sää teet jos tulee paperiviilto? Tai raapaset ihoa rullalle johonkin pöydänkulmaan? :o En mä meikkivoidetta koskaan lisäilekään, se vaan jostain syystä kulkee aina mukana! Kynsiviilaa kyllä tartteis kuljettaa ittekki mukana!

 6. Avatar Nauski sanoo:

  Hah, pitäis varmaan ottaa mallia tuosta pussittamisesta. Minulla on nimittäin kaikki tuhat ja miljoona tavaraa levällään siellä laukun pohjalla. Joskus tein sen virheen, että vaihdoin laukkua, niin eiköhän puolet omaisuudesta, lompakosta lähtien ollu siellä kotona olevassa laukussa sitten. Siksi minulla onkin yleensä yksi laukku käytössä ja jos jostain syystä päätän vaihtaa, niin tyhjennän sen koko laukun sisällön siihen toiseen laukkuun. Ja kätevästi siinä samalla myös kaikki ne sadat kauppakuitit, karkkipaperit ja muut yhtä tärkeet pysyy aina mukana!

  /Suvi

  • ia ia sanoo:

   Ota ihmeessä mallia, helpottaa kummasti elämää :D Ja mä oon ihan samanlainen laukusta toiseen kaataja, nimittäin kummasti sitä tavaraa kertyy pussukankin ulkopuolelle.. :D

 7. Avatar Kiia sanoo:

  Paljon turhaa tavaraa tulee kuljetettua mukana, joita ei sitten päivän aikana ees oikeesti tarvii. Mutta hei ei koskaan voi tietää jos kuitenkin saattais tarvita….. Ja minä myöskin pussukoin tarpeellisuudet samanlailla kuin sie. C:

 8. Avatar Sofia :) sanoo:

  Vähänkö ihanan värinen pussukka :3 Jos itse lähden kaupungille ostoksille, pitää varata mukaan melkein kaikkea epämääräistä roinaa, kuten laastaripakettia, desifiointiainetta, huulirasvaa, nenäliinoja ja pienet kynsisakset ja -viila. Mulla on niin pitkät kynnet, että en halua niiden katkeamisen pilaavan päivääni. (Saksissa on tietenki suojukset)

  Ja vaikka en ikinä laastaria tarvitsekaan, kerran jätin ne kotiin ja juuri silloin tuli jättihaava polveen, enkä voinut muuta kuin puhdistella sitä nenäliinalla ja veri valui pitkälle sääriin saakka. Eli nykyään koen tärkeänä pitää kaikki epätarpeellisimmatkin tavarat mukana. :D En yleensä tarvitse mitään muuta kuin lompakon, bussilipun ja avaimet, mutta kaikkeen täytyy varautua. :)

  • ia ia sanoo:

   Joo, just tuota varten sitä tavaraa pitää kuskata! Kun jos sen kerran jätät jotain kotiin niin aivan varmaan sitä tarttee :D

 9. Avatar Myy sanoo:

  MÄÄ ILMOITTAUDUN.
  Nimittäin, mulla kulkee _aina_ mukana vastaavanlainen pussukka joka sisältää ihan kaikkea nenäliinoista kynsisaksiin ja kosteusvoiteesta hammaslankaan ja niihin laastareihin. Monesti joku koulussa kaipailee milloin laastaria, käsivoidetta tai kynsisaksia niin oon ekana hihkumassa että täältä löytyy :D
  Elikkä et ole yksin pussukkahomman kanssa. Mulla on meinaan sitten mm. iltamenoihin oma pussukka ja viikonloppureissuja varten kokoan oman B)

  • ia ia sanoo:

   Jesjes, en ole ainoa! Tuo on jo edistynyttä kun on omat pussukat eri tilanteisiin :D

 10. Avatar Eve sanoo:

  Ihanaa huomata etten oo ainoo jolla on mukana kaikkee ”tosi tarpeellista”… Laastareistakin (olkootkin olleet joskus mm. Hello Kitty-kuvioisiakin) on ollut suuri apu mm. baarissa naisten vessassa, on tullut muutama jaettua liian uusista kengistä kärsiville kanssa-bailaajille ;)

  Oman ”pussukan” (=säkin) inventaario; http://evestemptations.blogspot.com/2011/10/i-told-to-myself-what-fck-kadonnut.html

 11. Avatar Maistu sanoo:

  Et todellakaan ole yksin pussukoidesi kanssa :)Minnulla on aina laukussa ”tarvepussukka” jossa on nykyään pieniensiapupakkaus, särkylääkettä, peili, kynsiviila, silmälasiliina,kampa, käsidesiä yms. jotain muuta mitä joskus joku saattaa tarvita. :) Lanka ja neula puuttuu ja ne on ollut hankintalistalla jo useamman vuoden. Joten älä huoli.. meitä on muitakin jotka ei osaa olla varautumatta kaikkeen turhaan ;D

  Voisin itsekin ottaa vinkkiä tästä ja sujauttaa jotain tarpeellisimpia meikkejä pussukkaani, kun eihän sitä koskaan tiedä millon niitä tarvii ;D

  • ia ia sanoo:

   Hehe, kiva etten ole ainoa :D Mä voisin ottaa sulta taas vinkkiä ainakin tuon käsidesin suhteen, kätsy!

 12. Avatar Nnso sanoo:

  Mullaki on pussukka! Se pitää sisällään suurin piirtein noi samat tavarat meikkejä lukuunottamatta :) Super kätevää!

 13. Avatar Ninna sanoo:

  ET OLE AINOA! Tästä tuli mieleeni että taidan tehdä omaan blogiini samankaltaisen paljastuksen, koska oma kassini vetää tavaraa pienelle armeijalle. Poikaystävä on jopa kuvannut käsilaukkuni sisällön, laukun oltua ääriään myöten täynnä ja lähettänyt kuvan poika puolisille kavereilleen otsikolla ”mitä naisen käsilaukusta löytyy?”. Kuvassa näkyi muistaakseni mm. hiusharja, lompakko, leivän päällyskinkku paketti, juusto ja myös se maaginen huulipuna. Kyllä oli pojilla hauskaa tytön kustannuksella!

  • ia ia sanoo:

   Haha, tuo on jo tylyä että aletaan salakuvaamaan! Mutta päällyskinkkupaketti oli jo aika hyvä :DD

 14. Avatar cherry sanoo:

  mulle pieni laukku on marimekon olkalaukku :–D täytyy olla paljon tavaraa mukana, kalenteri, koulukirjat, joku romaani, meikkipussi ensiaputarpeineen, penaali, purkkapussi… voih, kaikkea löytyy. et ole yksin♥

 15. Avatar jiniana sanoo:

  Mulla on mukana aina xylitol-pastillit,sisun horna karkkeja, käsidesi, silmälasiliina, kasvojen virkistyssuihke, tärkeimät meikit matkakokoisena, huulirasva, nenän avaava suihke, astmakiekko ja muuta ssellasta joidenkin mielestä ylimääräistä roinaa..

 16. Avatar sofiia sanoo:

  Et oo ainut :D Itekkin kannnan melkeimpä noita samoja juttuja AINA laukus mukana ;D

 17. Avatar Myy sanoo:

  Mitä on puuteripaperi? =D

  • ia ia sanoo:

   Ne on semmosia pikkusia paperiarkkeja, joihin painellaan kiilto kasvoilta! Ei tee ihoa tukkoisennäköiseksi niinkuin puuterin lisääminen meikin päälle :)

 18. Avatar Peippo sanoo:

  No et oo kuule ainoa… lähin tänään käymään kirjastossa ja mukana matkasi vesipullo, sateenvarjo (ei satanut), kotiavaimet+kännykkä+lompakko, huulirasva, mikrokuituliina silmälaseille (”jos vaikka laseihin tulee joku ärsyttävä tahra kesken kaiken..”), särkylääkkeitä, pari sidettä (vaikkei oo ees se aika kuukaudesta :D), pieni peili, ponnari ja pinnejä, pari lahjakorttia (en sittenkään käynyt tuhlaamassa niitä), puuteri+peitekynä+ripsari (en korjaillu meikkiä kertaakaan) ja pokkari (KIRJASTOON – kuka kantaa pokkarin mukanaan kirjastoon??). Jos olisin muutenkin kierrelly kaupungilla tai nähnyt kavereita tai vastaavaa, lisänä olis ollut vielä ainakin kamera ja ekstrahuivi/tumput/vastaavaa lämmikettä…

  (Härremooses mä kannan paljon kamaa mukana…… :DD)

  • Avatar Peippo sanoo:

   Niin ja vielä iPod! Hullukaan ei kävele kaupungille ilman musiikkia. :D

   • ia ia sanoo:

    Mä oon sitten ilmeisesti hullu kun ei oo koskaan mitään musiikkilaitteita mukana :D Aika monella on muuten toi silmälasiliina, eli et oo yksin sen kanssa! Ja pokkarista kirjastoon kyllä erikoispisteet, haha :DD

 19. Avatar Rebekka sanoo:

  Oiskohan toi meikkivoide vähän ”yliliiottelua”, kuten länsinaapurimaan ystäväni sanoisivat…?

  • ia ia sanoo:

   Kuten sanoin, en käytä sitä kesken päivän :D Pitää jostain syystä vaan kantaa mukana!

 20. Avatar Jasmin sanoo:

  Oikeestaan en hirveesti turhaa tavaraa kantele mukana. Sen oon oppinu joka viikkoisen reissaamiseni ansiosta! Jes. Ja muuten omistan samanlaisen tummanturkoosin (tai mintunturkoosi) laukun! Monkista eikös olekkin?

  • ia ia sanoo:

   Onneksi olkoon, oot fiksu laukkuihminen! Vai miten se sanottais :D Juu on juurikin Monkin pussukka!

 21. Avatar karssu sanoo:

  vitsi ku osaisin itsekkii ees järjestellä laukun kamat tommosiin pusseihin, ku oma laukku on kokoajan ihan kaaoksessa ja kaikkea saa aina ettii:D:D

 22. Avatar Elsa sanoo:

  Voi kuule, mulla on tarpeellisuuspussukan sijaan tarpeellisuuskassi :D se kätkee sisälleen noiden sun tarpeellisuustavaroiden lisäksi mm. vähän rahaa, siteen + tamppoonin, kynän ja paperia, hakaneuloja, klemmareita, peilin, kosteuspyyhkeen, hammastahnaa, meikinpoistoaineen, minipullot shampoota ja hoitoainetta, vara-avaimen, varakoruja, sukkahousut, kynsilakan, muovilusikan ja -haarukan, samarinia, käsidesiä, tulitikut, minihiuslakan, kynsisakset jnejne :D

  Mielestäni tuollainen joka naisen ensiapupakkaus on ihan pakollinen, on monta kertaa pelastanut ties mistä pinteestä! Lisäksi kalenterissani (jota kannan aina mukana) on kaikki mahdolliset numerot ylhäällä, jos vaikka loppuu akku kännykästä sekä pankkitilin numerot, kavereiden osotteet, h&m sun muiden asiakasnumerot ja niin edelleen. Pitää olla aina varautunut lähes kaikkeen! ;)

  • ia ia sanoo:

   Haha, sä oot vienyt tarpeellisuudet seuraavalle asteelle :D Toi on jo aika kovis että kuljettaa shampoita päivittäin laukussa..? :D Mulla on kans puhelinnumerot ja tarpeellisuusnumerot mukana!

 23. Avatar Peeta sanoo:

  Juuu-u toinen pussukkafriikki täällä morjens. Ei tarvii ees perustella. Kuka muka kulkee kaikki pikkusälät levällään laukussa? Joku hullu varmaan. Tarttisin kyllä isomman pikkupussukan kun nykyinen pullottelee aika pahasti :–) Toi pussukka näyttää kivalta.

  • ia ia sanoo:

   no morjens kohtalotoveri! :D Käyhän kurkkaan Monkista, toi on aika herkku, ja TILAVA!

 24. Avatar S sanoo:

  Voi, todellakin kuljetan! :D yhden yön reissuunkin tarvii melkein repullisen tavaraa mukaan, ja kuitenkin ainoat mitä oikeasti tulee käytettyä on juurikin nämä meikit.. Lähinnä vaatteita tulee siis kahmittua mukaan ’jos ne vaikka sotkeutuu…’-selityksellä:D

  • ia ia sanoo:

   Hehe :D Mä en myöskään osaa lähteä yöreissulle kovin pienillä kantamuksilla!

 25. Avatar Lila sanoo:

  Oot ainoa! Mä ainakin lähden aina kotoa pelkästään passin ja hammasharjan kanssa… ok, on mulla aika usein puhelinkin. Ja toi passijuttu muuten ei oo mitään liiottelua, ei sitä ikinä tiedä mihin elämä vie!

 26. Avatar Mau sanoo:

  Mä harrastan kans pussukointia! Aina kulkee laukussa ns. hätävarapussukka (sellanen pieni musta nahkakukkaro), missä on sitten sisällä särkylääkettä, allergialääkettä, pieniturbilo rasvaa, muistitikku, laastaria, pieni kampa ja pinnejä. Saattaa siellä aina välillä jotain muutakin vierailla, mutta toi on se vakiovaruste :) usein talvisin siellä kulkee vakiona kanssa pahanpäivän varalle 1 teepussi :D

 27. Avatar Mau sanoo:

  ja hei muuten tosta puuteripaperista! Ootko kokeillu rizzla sätkäpaperia? Mun ymmärtääkseni se toimii (lähes) yhtähyvin ja on halvempaa (50kpl 1,30e) ;)

 28. Avatar Vika sanoo:

  Ihanat noi marimekon peltirasiat! Mulla on kans sama vika, että kaikki tavarat pitää olla samaan aikaan matkassa mukana, vaikkei tosiaan tulis käytettyä puoliakaan niistä. Mulla on nenäliinoilleki oma kangaspussukka… ja jos baariin otan pikkuruisen baarilaukun mukaan, niin onnistun tunkemaan sinnekin tällaisen kombon: melkein täyden purkkapussin+lompakon+huulikiillon+nenäliinoja+avaimet+kännykän+kurkkupastillej ja aiemmin, kun poltin niin vielä tupakkiaskin sekä sytkärin. Hamsterin vikaako? – ei kai sentään! <:D

  • ia ia sanoo:

   Hehe, mä taas osaan lähteä baariin aika minimillä että ajokortti, käteinen, puhelin, puuteri ja huulipuna riittää :D Mutta jos olkapää kestää niin mikäs meillä hamstereillä hamstratessa!

 29. Avatar johannes sanoo:

  Minkäs merkkinen on oranssi huulipunasi ja sävynumero?:)

 30. Avatar M sanoo:

  Tuttu tunne, laukku on täynnä vaikka mitä ”turhaa” tavaraa. Ja kun lähden matkalle, niin sillon sitä tavaraa vasta onkin! :)Ihanan värinen pussukka! Oletko tehnyt itse vai ostanut jostain?

 31. Avatar ellu sanoo:

  Oi kun toivoisin että mäkin pussittaisin kaiken mahollisen tavaran aina laukussa mukana enkä ihmettelis kun aina ne tavarat joita tarviin on kotona. Mutta kun oon sen verran perfektionisti että laukut siivotaan aina käytön jäliltä ja pakataan aina uudestaan, niin niitä tavaroiden puuttumista laukusta saa aina voivotella. :D Meinaan mulla kulkee kokonaisuudessaan mukana kännykkä, kamera, rahat, avaimet, hiusharja ja puuteri.

 32. Avatar smartnesspattern sanoo:

  nice cosmetic
  http://smartnesspattern.blogspot.com

 33. Avatar Jenna sanoo:

  Täytyy kyllä hattua nostaa siitä, että saat tavarat ahdettua noinkin pieneen tilaan! Parhaimpina päivinä mulla ainakin löytyy laukusta kaikki mahdolliset meikit ja vaihtovaatteet, eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka yllättäen rupeaisi viihteelle lähtö houkuttelemaan! Ja siinä on vasta jäävuoren huippu, joten ei hätiä mitiä sulla siellä :D

 34. Avatar sann sanoo:

  Minullakin järjettömästi kaikkea tavaraa mukana laukussa! Nyt olen myöskin ruvennut niitä pussittelemaan, tosin kaikille pienille jutuille ei vielä ole paikkoja. Kyllästyin siihen että pengoin laukun ympäri 3-4 kertaa ennen kuin löysin esim. huulirasvan! :D

 35. Avatar Hehkuvainen sanoo:

  Pussukat ovat ehdottoman tarpeellisia! Samoin peltirasiat (sekä isot että pienet). Tosin mulla on yleensä mukanani niin paljon tavaraa, että pitää olla ihan reppu… Kyllä kaikkeen pitää varautua, niin fiksut tekevät! :D

  • ia ia sanoo:

   Ei vitsi, reppu olis kyllä kätevä niin ei rasittuis toinen olka liikaa! Vielä kun löytäis hieenon repun :)

 36. Avatar hihhuli sanoo:

  Sulla on aika kauan ollu punertava/oranssi tukka, voisitko kuvitella värjääväsi sitä vaaleanruskeaksi, tummanruskeaksi, mustaksi tai jopa kasvattaa oma väri takaisin ?

  • ia ia sanoo:

   En ainakaan tällä hetkellä voi kuvitella, tämä tuntuu niin omalta jutulta tämä punainen tukka :)

 37. Avatar Naana sanoo:

  Ite rakastan myös tota Maxfactorin meikkivoidetta, mutta laukussa kulkee aina se vaalein Maxfactorin Panstick – suosittelen! Käytän sitä aamullakin meikin päällä mm. tummiin silmiinalusiin, kun sillä saa nopsasti pyyhkäisemällä kaikki finnit ja virheet peittävän pinnan. Tykkäisit varmasti!

  • ia ia sanoo:

   Mä itseasiassa joskus peruskouluaikoina käytin Panstickiä! Voiko sitä siis käyttää meikkivoiteen kanssa, vai?

 38. Avatar Nimetön sanoo:

  hei mistä ostit puutepaperia?

 39. Avatar Nimetön sanoo:

  mulle riittää ku tarkistan että messissä on puhelin, rahaa, ämppäri, huulirasva ja mahdollisesti kampa :D

 40. Avatar Julia sanoo:

  Paljos tollanen marimekon pikkurasia mahtaa maksaa? näyttää meinaa aika kivalta..! sinne voisin laittaa aina mukana kulkevat purkat..(:

 41. Avatar elina sanoo:

  Samaa harrastan minäkin, ihanaa kuulla, etten ole ainoa! :D Tosin oon joutunut karsimaan aika lailla ton pussukan sisältöä koulujen taas alettua: lukiolaisena olen ihan liian monet kerrat joutunut käyttämään _kahta_ laukkua koulussa, kun ei kirjat millään mahdu siihen laukkuun, jossa säilytän kaikkea sitä ”turhaa” (=tarpeellista)! :D

 42. Avatar Minna sanoo:

  Vähänkö säikähin ku huomasin että me käytetään tasan samaa meikkivoidetta :D Ja vielä samaa sävyäkin :D

 43. Avatar jsfjd sanoo:

  Mistä noita barbapapa laastareita saa?
  Oon miettinyt jo kauan ! :D

Kommentoi