maanantai 21. marraskuun 2011

maanantaitervehdys ja kilpailuvinkki!

Heissan taas! Viikonloppu hurahti loistavassa seurassa ja tietokone visusti kiinni, mutta arkeen on palattu ja läppäri on visusti auki :D Visusti, miten mainio sana! Näin maanantain kunniaksi ajattelin vinkata teille kaikille eräästä kivasta kilpailusta, joka pyörähtää itseasiassa tämän viikon osalta käyntiin juurikin tänään!

Kyseessä on Andiamon järjestämä Style your Shoes -kilpailu, jossa on mahdollisuus voittaa 100 euron lahjakortti Andiamoon! Kilpailu käydään Bublaassa, uudessa sosiaalisessa verkostossa, jossa käyttäjät luovat yhteisöjä eli ”kuplia” haluamiensa aiheiden ympärille. Kuplissa on mahdollista muun muassa keskustella ja jakaa kuvia toisten käyttäjien kanssa. Nyt bublaassa on luotu ”Kenkäkupla”, joka keskittyy nimenomaan kenkämuodista keskustelemiseen.

Style your shoes -kilpailussa Kenkäkuplan jäsenillä on mahdollisuus kilpailla 100€ arvoisesta Andiamo-lahjakortista joka viikko 28.11.2011 asti. Jaossa on siis yksi kappale 100€ lahjakortteja per viikko, eli vielä olisi yksi lahjakortti vailla voittajaansa!

Tehtävänä on ottaa kuva omasta asukokonaisuudesta, joka on suunniteltu kenkien perusteella. Koko asun tulee siis näkyä kuvassa, kengät mukaan lukien. Lataa yksi kuva asustasi viikon Style your shoes -albumiin, joka aukeaa kyseisen viikon maanantaina, eli siis tänään. Muut Kenkäkuplan jäsenet äänestävät parasta asua ”like”-painikkeella viikon ajan. Voittajat valitaan joka viikon maanantaina kuvan ”like”-äänien määrän perusteella. Saadakseen lisää ääniä kisaajien on mahdollista kutsua omia kavereitaan liittymään Kenkäkuplaan ja äänestämään kyseistä asua.

Itse lähtisin kilpailemaan vaikkapa tuolla loppusyksyn asulla, lapsellisuuden riemuvoitolla (:D), joka lähti liikenteeseen noista herkullisen punaisista Vagabondin kengistäni!

Viimeinen kilpailuviikko starttaa siis juurkin tänään, ja kilpailu päättyy 28.11. Joten ladatkaahan kuva kilpailuun ja sitten sana omasta kilpailukuvasta kiertämään!

Tämä merkintä on toteutettu yhteistyössä Bublaan kanssa.

Mä loikin nyt aropupun lailla töihin, tai realistisemmin ilmaistuna hipsutan puolen kilsan tuntivauhtia, tuolla näyttää suht jäiseltä.. Pyörääkään en voi alleni valjastaa kun rengas puhkesi torstaina :( Mutta purukumilla me paikkaamme sen! Hyvää uutta viikkoa, palataan pian! :)


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “maanantaitervehdys ja kilpailuvinkki!”

 1. Avatar cristina mata amador. sanoo:

  hi loveee i love your blogggg!! love youre styleee you have my blog over hereee maybee ou wouuld like it!! im a model it would be really nice if you could visit it:http://chickenboxx.blogspot.com/

 2. Avatar Pauliina sanoo:

  Oi, aivan ihana asu! Sun tyyli on niin ihanan suloinen ja värikäs :)

  http://kisstherain-p.blogspot.com/

 3. Avatar Julia sanoo:

  voi että oon kateellinen sulle noista sun vaatteista!(; ne on vaan jotenkin niin ihania ja hyvällä tavalla erilaisia! tosin kun mulla tahtoo kaikki vaatteeet olemaan samanlaisia toppeja, huppareita, farkkuja..:D

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitoksia paljon! Paitsi voin sanoa, että välillä ärsyttää kun tuntuu siltä että mikään ei passaa yhteen kun kaikki on niin erilaista :D

 4. Avatar Ulrika sanoo:

  Rakastuin sun punaisiin kenkiin.

  Itsellä on tuollaiset kirkkaansiniset, ne on mun lempikengät. Lohtu synkkänä sadepäivänä, kun ei tiedä yhtään mitä vetäisi päälle. Rakennan aika usein asun mun kirkkaansinisten kenkien ympärille. Mikäs sen ihanampaa.

  Ihanaa maanantai-iltaa :)

  /U
  pug-a-licious

 5. Avatar Iina sanoo:

  Oooi sun blogi on niin maailman ihanin ja värikkäin (:: Mikä kamera sul on ja mil muokkaat kuviis? Nii ja sun tyylis on tommone ihanan rohkee, ja tää sun blogi on tosi iso inspiraationlähde mun omallekki tyylille ja blogille (::

  -www.blognamedsweet.blogspot.com

  • ia ia sanoo:

   Kiitti paljon! Mulla on nyt Canon EOS 1100D ja muokkaan photarilla ja netin ilmaisohjelmilla :) käynpä kurkkaamassa blogiisi!

 6. Avatar sinisiipi sanoo:

  kiitos kaunis myt se purkkalaulu soi minu päässä!!:D mikäpä siinä

 7. Avatar Mirelle sanoo:

  ääääks sulla on aivan törkeen ihana blogi! rakastuin! :O

 8. Avatar Paula sanoo:

  Hei pitää nyt vielä kiittää täällä sua Raakelin kautta saaduista ”h&m-terkuista”, arvostan! Oli oikeesti myös hauska tavata, vaikka ei jaksettukaan ryjätä yhtä täysii ku te. ;) Mut lauloitte kuulemma täydellisesti! I can only imagine, hi.

  • ia ia sanoo:

   Heiii sori kun vastaan ikuisuuden myöhässä, mutta ole hyvä!! Toivottavasti sille tuli käyttöä :) Oli kyllä hauska törmätä! Joo hirveen täydellisiä oltiin :DD

Kommentoi