maanantai 28. marraskuun 2011

24 tuntia ian kanssa!

Päivän perusteelliset dokumentoinnit ovat olleet yksi toivotuimpia postausaiheita, ja täytyy kyllä sanoa, että itsekin tykkään pienenä tirkistelijäluonteena (:D) niitä muiden blogeista lueskella! Jälleen olisi päiväni kuvina -henkistä merkintää tarjolla, tällä kertaa erittäin usealla kuvalla havainnollistettuna :)

Tähän merkintään on nimittäin syynä Indiedaysin ja Nikonin yhteistyökampanja, johon pääsin mukaan! Sain kampanjan tiimoilta itselleni Nikon Coolpix S3100 -pokkarikameran, jonka pistin taskuuni koko viime torstaisen vapaapäiväni ajaksi. Nämä kuvat on siis kaikki kuvattu kyseisellä pokkarilla!

Hyvää huomenta! Heräilen vapaapäivään just edellisenä iltana vaihdettujen puhtaiden lakanoiden välistä, ahh <3 Laitan varpaille vähän lisälämpöä ja kaappaan uuden Ellen sänkyyn selailtavaksi, ei jaksa nousta ihan vielä.

Vääntäydyn hetken loikoilun jälkeen kuumaan suihkuun.

Aamun lempparihetki: Iso kuppi kahvia muutaman keksin kera, ja tuoreiden blogipäivitysten tsekkaus!

Jossain vaiheessa se kuppi sitten tyhjentyy ja saan vääntäydyttyä irti koneelta ja kohti kylppäriä.

Aika muuntautua ihmisennäköiseksi: meikit nassuun ja tukka kuosiin!

Päivän ensimmäinen peilikuva :D Laitoin tukan itte ekaa kertaa tuoreen kampaajakäynnin jäljiltä, ihana kun tuo reuhka on taas inhimillisenmittainen!

Kylppärissä puuhailun lomassa kuuluu postiluukun kolinaa, ja menen tsekkaamaan päivän saaliin. Miks mulle tulee tuo Me-lehti vaikka oon viimeks muistanut höyläillä mun ykkösboonuskorttia ehkä vuosi sitten..? Ja aina, kun saan sen hienon boonusyhteenvedon, siellä kertyneiden bonuksien kohdalla killottaa pyöreä nolla :D

KappAhl oli lähettänyt aika hauskan setin koskien uutta Vintage Stories -mallistoa: Kauniin rannekorun lisäksi mukana oli nippu lasinalusia! Lisäksi seassa on pari lippulappusta paketinnoutoa varen, täytyypä muistaa kaapata ne laukkuun.

Veljeltä tulee tekstari: Ei kuulema hotsittais odotella meikäläistä koko päivää. Veljelle nimittäin sattui myös koeviikon lomaan vapaapäivä, ja punottiin vähän leipomisjuonia päivälle. Sanon että joojoo oon just tässä ovella lähdössä, todellisuudessa oon vielä suunnilleen alusvaatteisillani miettimässä, että pukiskohan sitä päällensäkin jotain..

Vihdoin saan riivittyä itseni lähtökuntoon! Oli muuten huisia kun pääsin lähtemään liikenteeseen minun mittapuun mukaan pienellä laukulla!! Yleensä joudun järkkärin takia raahaamaan selässäni urheilukassin kokoista veskaani (:D), mutta pokkari sujahtaa mun keltaiseen lempparilaukkuuni ihan kivutta. Ja sen lisäksi sinne mahtuuu tarpeellisuuspussukka, tiiliskivilompakko ja vielä parit kauppakassitkin! Ennennäkemätöntä :D

Perille päästyäni veli on surffaillut jo meille leipomisreseptin, jota silmäillen kirjoittelen sitten meille kauppalistan. Joka näyttää erittäin onnettomalta :D No muttaku loput oli!

Ollaan värikkäinä liikenteessä, kapinana sulaneita lumia ja harmaana hohkavaa asfalttia vastaan!

Veli suostui ottamaan musta tasan yhden ulkokuvan :D Siinä kohti kaupunkia kävellessämme tuumataan, että on kyllä itseasiassa aika nälkä. Kurssi kääntyykin kohti kiinalaista, sopivasti sattuu olemaan vielä lounasbuffetkin tarjolla..

Veli ottaa fiksuna sen buffetin, mä valitsen lounaslistalta kanaa ja vihanneksia ja pyydän pähkinät päälle. En tykkää buffeteista kun en koskaan jaksa syödä koko rahan edestä!

Jaksan taas vaan puolet, mutta saan napata loput rasiassa kotiin iltapalaksi :) Eipä sais ottaa buffetissa, niii!

Kylläisinä suunnataan vihdoin sinne kauppaan, ja poimitaan mukaan surkeankokoisen kauppalistamme ainekset. Hetken mielijohteesta aletaan uhkapelureiksi ja ostetaan pari euron arpaa! (Veljeä huvittaa kovasti kun multa kysytään papereita arpojen ostoon. No ei ole eka kerta :D ) Voitto napsahtaa kummastakin! Kunnon pelureina ostetaan saman tien voitoilla uusi arpa, ja voitetaan taas! Voitoilla uutta arpaa kehiin, ja siihen se meidän voittoputki katkeaakin. Money well spent.

Sitten päästään vihdoin leipuroimaan! Katson parhaaksi siirtyä takavasemmalle, kun onnistun alkutekijöiksi tulkitsemaan reseptiä vähän omien sääntöjeni mukaan ja tuhoamaan sata grammaa voita.. (Sulatin sen ihan oma-alotteisesti vaikkei olis pitänyt.)

Koemaistamisessa oon ainakin hyvä!

Lopputuloksena aivan taivaallisen hyviä suklaa-appelsiinimuffineja, ohje Hellapoliisilta! Siinä lautasta tyhjentäessäni surffailen taas parit blogipäivitykset läpi, ja hoksaan, että voishan sitä itsekin päivittää.

Naputtelen luonnoksissa pyörineille kuville vähän tekstiä ja julkaisen merkinnän. Keittelen pannullisen kahvia ja syödään vielä yhdet muffarit, minkä jälkeen tulee sen verran ällö olo että päätän lähteä haukkaamaan raitista ilmaa kyytipojaksi. Suuntaan kohti keskustaa ja huomaan, että näyteikkunoihin on tullut jo joulu! Missä välissä! Justhan me syyskuuta aloiteltiin!

(Saatoin innostua kamerasta löytyvästä tähtiefektistä..) Voin sanoa, että kerrankin ei yhtään hävettänyt kaivella kameranmötikkää esille julkisilla paikoilla kuvaillessani! Esitin vaan tiirailevani ikkunoita erityisen tarkkaan, ja vastaantulijan kohdalla pikkuruisen kameran pystyi kätevästi livauttamaan hihaan jos alkoi liiaksi ahdistaa.

Eksyn myös vähän H&M:lle sovittelemaan. Sovittelun lomassa räpsäisen kuvan päivän kamppeista: H&M:n kissamekko ja Mangon neule!

En muuten yleensä todellakaan kehtaa valokuvata sovituskopissa sen järjestelmäkameran massiivisen suljinäänen kanssa! Tuntuu, että puoli myymälää raikaa niistä lasahduksista :D Pokkari ei päästänyt pihahdustakaan, joten innostun kuvaamaan teille myös sovittelemani jutut: Pääasiassa tulin testaamaan että sopisko mulle tuo vadelmanvärinen mekko, jonka ajattelin tilata netistä superedullisesti. Eksyn sitten kokeilemaan myös suloista kirjoneulemekkoa, joka ei ole mun päällä yhtään suloinen :D Tulee mieleen joku Matti Nykänen tommosesta pikkupoolokauluksesta!

Käyn pyörähtämässä myös Sokoksella vähän kynsilakkoja kuolailemassa. Mieli tekee ostaa tuo shimmerinen maitokahvi, mutta maltan mieleni. Ajattelin olla ostamatta uusia ennen kuin kaikki varastoista löytyvät lakat on käynyt kynsissä ainakin kerran!

Teen itselleni vielä joulu tulee -siedätyshoitoa vierailemalla Anttilassa, ja voi sitä jouluasioiden määrää..

 

En kuitenkaan hurahda ostelemaan kimaltelevia pikkuporoja enkä muutakaan joulukrääsää, vaan nappaan mukani pari tarjouksessa ollutta kynttilänpönikkää (se on tasan ainoa jouluun viittaava juttu mitä meikäläisen kottiin pääsee! Niin siis suklaakalenterin lisäksi tietenkin) sekä uuden heijastimen. Edellinen mörkö meni tarraamaan kiinni johonkin ilkeään ulokkeeseen ja ketju napsahti poikki, buu!

Sitten suuntaan vielä hakemaan yhden paketin. Monkin tilaus tuli! Miksei kaikki pahvilaatikot voi olla noin suloisia?

Sitten tottakai sisällön kimppuun: Sovittelen vaatteet läpi ja hiplaan paketista pyörähtäneitä pikkujuttuja. Mun Nokia-vanhus oli vähän reppana tuolla uuden puhelinkotelonsa pohjalla värjötellessään, vissiin kaikki kännykkäsäiliöt suunnitellaan nykyään niille teevadin kokoisille älypuhelimille.. Puhelinsyrjintää! Paras pikkujuttu on kyllä tuo pussukka: Mallia tiipii! Kuin söpö!

Sitten kello alkaakin jo näyttää Maajusseja :D Onneks se loppuu kohta niin ei tartte myöntää enää kellekään että katson sitä..

Maajussien jälkeen otan vihdoin suunnan kohti omaa kotia. Siellä on jo pimmeetä!

Kotona majottaudutaan vielä sohvalle katsomaan pari jaksoa Ihmisten Puoluetta laina-dvd:ltä. Hauskin juttu vähään aikaan, haha :D Viljelen jo keskenäni hyvin runsaasti tiettyä käsiliikettä, ja tiettyä sanaa.. :D

Sitten alkais olla nukkumaanmenotoimenpiteiden aika.

Illan viimeisenä hommana vielä herätyskellon säätäminen. Mennään kyllä nukkumaan tällä kertaa ennätyksellisen aikaisin, ja edessä on ihana määrä unta! Ahh. Hyvää yötä!

Semmonen päivä! Toivottavasti jaksoitte mukana aamusta iltaan asti :D

Käykää muuten tekin kurkkaamassa tuo Nikonin brändisivu, nimittäin siellä olisi arvottavana kolme kappaletta näitä samaisia Nikon Coolpix S3100-kameroita!

Translation

This is my last Thursday in pictures! I think the pictures tell more than my crappy translations :)


Saatat pitää myös näistä:

64 Responses to “24 tuntia ian kanssa!”

 1. Avatar saija sanoo:

  tosi kiva postaus oli tämä! :) jaksoin lukee loppuun asti, ja pikkasen tulee kivoja kuvia tuolla pokkarilla! himottais saada itekki tommonen, jospa arpaonni suosis.. :D

 2. Avatar hih sanoo:

  Kivaa lukea näitä postauksia kun näkyy meidän ihanaa kaupunkiamme samassa! :D Oot tosi symppis, sua näkee tosi usein Kauppapaikassa pyöriessä. En vaan koskaan kehtaa tulla sanomaan että olen blogisi lukija :) Veljesikin on muuten mukavanoloinen, ollaan oltu samoilla kursseilla koulussa.

 3. Avatar Saara sanoo:

  ihana postaus kivaa jeejee! eli tykkäsin kovasti :—D <3

 4. Avatar MillaH sanoo:

  Ihana postaus! Olit jaksanut ottaa tooosi monta kuvaa päivästäsi. =)

  millamainen

 5. Avatar AiDA sanoo:

  Mukava päivä sinulla. Sisarukset on parhaita :) Saisko tommosen muffinssin jotenkin virtuaalisesti lähetettyä tänne mulle kun oon kipee ja nyt noita tekee mieli :)

 6. Avatar Saija sanoo:

  Tykkään niin älyttömästi sun postauksista, tälleen harmaana maanantai-iltana on niin ihana huomata että oot päivittäny taas! Olet ihana <3

 7. Avatar jennia sanoo:

  Ihana postaus, tälläsiä lisää! ps. mulla on tuo sama puhelin, ihan paras :)

 8. Avatar mailis sanoo:

  olipa taas niin kiva postaus! näitä lisää(:

 9. Avatar pesupähkinä sanoo:

  Taisin sovittaa tässä taannoin tuota samaa henkkamaukan neulehommelia. Helpottavaa tietää, että joku muukin näytti Matti Nykäseltä se päällä. :__)

 10. Avatar Ida sanoo:

  ihana postaus :—)!

 11. Avatar Suvi sanoo:

  http://www.irregularchoice.com/shop/lifestyle/product/4143/tea-for-two.html?offset=2

  En tiedä oletko ennen törmännyt kys. sivustoon mutta minulle tuli ensimmäisenä mieleen tämä blogi. :)

 12. Avatar Noora sanoo:

  hihi ihmisten puolueessa on kyllä sellasta tiettyä mahtavuutta! :-D ihan ikävä niitä, pitäis kaivaa jostain dvdllä se itekki ;)

 13. Avatar nne sanoo:

  Tästä postauksesta tuli jotenki tosi hyvä mieli! :)

 14. Avatar Suvi sanoo:

  Hei lisää tälläsiä bloggauksia!:)
  Tekisi mieli tilata Monkilta ihan vaan ton laatikon takia:D
  Ja Ihana vattumekko♥

 15. Avatar Nede sanoo:

  ihana postaus ja mukavan oloinen vapaapäivä! Miten saat muokattua kuvien väreistä noin tunnelmallisia?

  • ia ia sanoo:

   Ihan vaan värisävyjä muuntelemalla ja valoisuutta ja terävyyttä lisäämällä! :)

 16. Avatar Henna sanoo:

  Se on kyllä appelsiini eikä appelssiini. :(

 17. Avatar anna sanoo:

  niin kiva tukka! :))

 18. Avatar rairai sanoo:

  Olen lukenut jo pari vuotta blogiasi mutta harvoin kommentoin, tätä on niin mukava lukea koska blogissasi on niin positiivinen tunnelma ja pukeudut rohkeasti väreihin (toisin kuin esim minä).

  Mutta nyt on siis pakko kysyä että milloin tuota kissamekkoa on ollut myynnissä?

 19. Avatar Nilpi sanoo:

  Hihhiii kylläpäs näytti mukavalta päivältä ! Piristävä postaus :>

 20. Avatar Ida sanoo:

  Oi! Tuota Vintage Stories rannekorua olen just himoinnut. :D Olen kade. Siinä mallistossa on paljon kaikkea muutakin ihanaa. ^^ Hauska postaus. ;)

 21. Avatar Nora sanoo:

  tosi jees postaus. :-) ja ihana tuo monkin laatikko!

  http://www.absolutelyenchanted.blogspot.com

 22. Avatar -Laura- sanoo:

  Hei taas ! Siis voi että! Oli taas kyllä niin maailman ihanin postaus! <3 Nuo muffinit näytti niiiin hyviltä! :P Mun puolesta tilaa vaan se mekko, se oli ihan hurjan kivan näkönen, ite tykkään hirveenä tollasista röyhelöjutuista, niinku oli siinä sun harmaassa hameessakin, johon rakastuin… <3 Tuosta kamerasta pitikin kommentoida, mulla on itellä Nikonin coolpix kamera myös, mutta vaan sitä vähän vanhempaa mallia, mutta toimii isolla teellä! Oon haaveillu ite järkkärin ostosta mutta kun rakastan niitä pikku laukkuja joihin mahtuu kaikenlaista niin tämä kamera suojapussukoineen mahtuu niin helposti minne vaan (ja kuvanlaatukaan ei ole yhtään huono) joten en ole ajatellut ostaa sitä järkkäriä sen vuoksi vielä. Tässä on just se hyvä puoli että sen saa hihaan piiloon :DD
  Ihanaa päivää sinne! <3

  • ia ia sanoo:

   Kiitos pitkästä kommentista! Kyllä mä tuon mekon tilasin kokeiluun :) Ei sitä järkkäriä kyllä kannata ostaa jos tuntuu ettei sille sen suurempaa tarvetta ole, aika kallliitahan ne on! Ihanaa joulunodotusta sulle :)

 23. Avatar Nauski sanoo:

  Hei Maajussille morsian on ihan paras ohjelma! Mutta totta on, että kovin moni ei sitä ainakaan tunnusta katsovansa, koska kenenkään kanssa en saa siitä keskustelua aikaan. Ja siis itsehän ihan häpeilemättä kyseistä ohjelmaa katson, olen katsonut kaikki tuotantokaudet. Toisaalta se ei ketään minut tuntevaa varmasti yllätä yhtään. (Mut miten minulla tuli yhtäkkiä deja vu -olo? Oon tainnu kirjottaa tästä sinulle aiemminkin tämän kauden aikana?! :D)

  /Suvi

  • ia ia sanoo:

   Haha, ollaan me taidettu aikaisemminkin asiasta ajatuksia vaihtaa :D Mutta sen verran laimea tapaus vielä oon että tuo oli mun eka tuotantokausi!

 24. Avatar Murmeli sanoo:

  Haa! Oon osallistunu jo! :P Pakko mun on edes joskus voittaa.

 25. Avatar Heidi sanoo:

  ei oo yhtään noloa kattoa maajussille morsianta! itteki oon taas koukuttunu sihe, vaikka en oo sen ensmäsen kauden jälkeen noita tässä välissä kattelukkaa… :D

  ja tosi kiva postaus, vois itteki tehä joku päivä ^^

 26. Avatar Siiriliinu sanoo:

  Tulipas hyvälle tuulelle sun postauksesta :) Ihania kuvia!

  http://siiriliinu.blogspot.com/

 27. Avatar sinereth sanoo:

  Kannattaa ujuttaa mörköheijastin sellaiseen tyhjään avaimenperärinkulaan, jonka saa tosi helposti kiinni esim. vetoketjuihin. Sit ei ainakaan tarvii pelätä, et heijastin tipahtaa matkanvarrelle. Hyvin toimii myös vahva lanka kiinnitettynä hakaneulaan. Ne nykyajan heijastimien ketjusysteemit on ihan turhakkeita! :)

 28. Avatar Amanda sanoo:

  Ihan paras postaus! :D

 29. Avatar larissa sanoo:

  Aa tosi ihana postaus :—) sun blogi on ihan mun lemppari !

 30. Avatar Pauliina sanoo:

  Aivan ihana postaus, lisää tämmöisiä! :) Millä ohjelmalla muokkasit kuvat tolleen kivasti vinoon yhteen?

  http://kisstherain-p.blogspot.com/

 31. Avatar miina sanoo:

  liian ihana postaus !! ♥ awwaww ja miten saat noin hyviä kuvia pokkarilla!!! :D olet söpö <3

  kyyhkynen.blogspot.com

 32. Avatar mau sanoo:

  ihana!
  olis kiva nähdä, mitä monkin paketista paljastui ja kuulla, mitä pidit niistä!

  • ia ia sanoo:

   Varmasti tulee vaatekappaleet näkymään blogissa aikanaan! Kaikki ajattelin pitää :)

 33. Ihana postaus ja sulla on suloinen käsiala! :)

 34. Avatar anniina sanoo:

  Moi kaikille Colour me:n lukijoille!
  Olen opiskelija Jyväskylän Tiimiakatemialta, ja autamme yhtä tiimeistämme heidän lopputyössään. Siksi haastankin kaikki teidät lukijat vastaamaan pieneen kyselyyn, joka vie vain hetken. Kyselyn tuloksista on tulevaisuudessa hyötyä kaikille teille, ja vastaukset ovat todella tärkeitä lopputyötään tekevälle tiimille. Tämä ei ole siis mikään mainos, vaan oikeasti avunantoa opiskelijatovereille :) Kiitos kaikille!
  http://digiumenterprise.com/answer/survey.asp?sid=757878&answerer=422&chk=KKTRVPQV&dt=40876.7714226852&THIS_IS_YOUR_PERSONAL_ANSWERING_LINK=DO_NOT_SHARE

 35. Avatar Julia sanoo:

  Oli taas kerran ihana postaus, lisää tämmösiä!(; missä oot muuten töissä?(: (jos on liian yksityinen kysymys niin ei kyllä tarvii vastata!)

 36. Avatar Taija sanoo:

  Enpä oo vähään aikaan eksynyt muotiblogien maailmaan, ja nyt tämän vierailun jälkeen taisin taas muistaa siihen syyn. Tän kommentin on tarkotus olla ihan asiallinen, eikä oo tarkotettu minään henkilökohtaisena hyökkäyksenä. Jostain syystä nyt vaan tuli fiilis, että teki mieli sanoa jotain :)

  Ekana mikä mulle tuli mieleen, on se (anteeksi nyt) sairaalloinen kulutushysteria, mikä näistä blogeista huokuu. En sano tätä moralisoidakseni pelkästään muotiblogaajia – ei H&M:n kaltaiset ketjut pelkästään teidän rahoillanne tietenkään pyöri :) Lähinnä tarkoitan täysin kritiikitöntä suhtautumista vaatteisiin, niiden kulutukseen ja tuotantoon. Muotiblogaajan rooli on kuitenkin siinä mielessä enemmän kuin normaalin kuluttajan, koska näitä blogeja lukee ymmärtääkseni tuhannet nuoret (tytöt), joiden maailmankuva on vasta muotoutumasta. Mun mielestä olisi kohtuullista, että muotiblogaajat käsittelisivät sellaisia muodin kääntöpuoliin liittyviä asioita kuten epäinhimilliset työolot tuotannossa ja vaatteiden kertakäyttöisyys. Siis muutenkin kuin jossain yhdessä erikoisblogauksessa :) Jokainen varmaan ymmärtää, että yhdellä ”jeesustelupostauksella” ei ole juuri merkitystä, jos käytännössä kuitenkin shoppailee joka viikko uusia kertakäyttökuteita.

  Lisäksi mua järkyttää muotiblogien kaupallistuminen ylipäätään. Muistan lukeneeni tätä sunkin blogia joskus vuosia sitten, fiilis oli aika eri kuin nyt. Rumasti sanottuna tuntuu, että isot firmat etsii blogimaailman söpöt tytöt ja vie niitä kuin pässiä narussa lahjottamalla niille juttuja, mitkä osuu herkkään paikkaan. Toki kaikki kovaan ääneen toitottaa, että tiedostaa kyllä itse, että firmalla X on tässä nyt kaupalliset tarkoitusperät, mutta ei se sitä kaupallisuutta pois vie.

  No tässä nyt muutamia ajatuksia. Ei todellakaan ollut tarkoituksena lytätä sun blogia lyttyyn, enemmän vain koitin perustella, miksi mua harmittaa nykysin lukea näitä blogeja ja antaa muutakin palautetta kuin ”iih söpö tukka”. Mutta hyvää jatkoa sulle, vaikutat kuitenkin aidolta ja suloiselta ihmiseltä :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos kommentistasi! En ota nyt sen kummemmin kantaa/vastuuta muista suomalaisista muotiblogeista, vaan vastaan kommenttiisi täysin oman blogini pohjalta.

   Itse henkilökohtaisesti en missään nimessä pyri lietsomaan kulutushysteriaa. Olisi toki tekopyhää väittää, etteikö muotiblogi linkittyisi vahvasti kuluttamiseen, mutta olen aina pyrkinyt pitämään oman blogini painopisteen tyylissä: Siinä, miten itseään voi ilmaista tyylin avulla, ja miten kenenkään ei tarvitsisi ujostella vaikkapa nyt värien käyttöä. Haluaisin ennemminkin rohkaista ja antaa inspiraatiota pukeutumiseen omien asujeni kautta, kuin ilmoittaa, että ostin tämän ja tuon, ostakaa tekin. Tästä syystä mulla on muuten ollut valtalinjauksena olla mainitsematta/alleviivaamatta postauksissa vaatteideni ostopaikkoja, eikä mulla ole ollut tapana tehdä esim. jokaisesta uudesta hankinnastani erillisiä ”kattokaa mitä mä ostin” -postauksia.

   Ymmärrän tämän toiveesi: ”Mun mielestä olisi kohtuullista, että muotiblogaajat käsittelisivät sellaisia muodin kääntöpuoliin liittyviä asioita kuten epäinhimilliset työolot tuotannossa ja vaatteiden kertakäyttöisyys. Siis muutenkin kuin jossain yhdessä erikoisblogauksessa ”. Minulle itselleni on muodostunut tässä neljän vuoden bloggailuni aikana oma vahva tyyli ja linja bloggaukseen ja koko blogiini ylipäätään, jonka olen hyväksi havainnut ja millä linjalla aion (ainakin toistaiseksi) jatkaa myös vastaisuudessa. Suosittelenkin sinua tutustumaan blogeihin, jotka ovat erikoistuneet juurikin kestävään kehitykseen, kriittiseen kulutukseen, vaateteollisuuden kyseenalaistamiseen yms: Esimerkiksi Kemikaalicocktail on mainio! http://uusimusta.squarespace.com/kemikaalicocktail/

   Sitten vielä tuosta kaupallistumisesta. Jos otetaan vertailukohteeksi mainintasi mukaan blogini vuosi sitten (uskon, että tarkoitit verrata blogiini ennen sen liittymistä Indiedaysiin?), niin ero on siinä, että tämä on laajentunut harrastuksesta sivutyöhön, jonka seurauksena blogiin on tottakai tullut mainoksia. Tiedät varmasti, etten itse todellakaan ole omasta mielestäni ”vedettävissä kuin pässi narusta” ja jos tarttuisin jokaiseen minulle ”lahjoitettuun juttuun”, niin blogini olisi hyvin erilainen. Tunnostat jo muodostaneesi vahvan kantasi siitä, että blogien kaupallistuminen on pelkästään negatiivinen asia (tämän käsityksen sain kommentistasi), joten en ota asiaan sen kummemmin kantaa, mielipideasiat kun on loputon kiistelemisen suo. Itse varmaankin arvaat, että en näe punaista kun puhutaan blogien kaupallistumisesta: Se on uudenlaista markkinointia alati kehittyvässä yhteiskunnassamme ja ilmiönä mun mielestä mielenkiintoinen asia. :)

   (En tiedä, että oliko H&M-mainintasi ihan vaan satunnainen heitto, mutta pakko kertoa että olen työskennellyt kyseisessä yrityksessä Sales Advisorina nyt kaks ja puol vuotta, joten varmasti siitä syystä kyseisen yrityksen tuotteita näky blogissani ”tavallista” enemmän ;) )

   Mutta kiitti vielä kertaalleen kommentistasi, oli mukava päästä vastaamaan kommenttiboksiin jotain muutakin, kuin ”kiitos!” :D Hyvää jatkoa (ja joulua!) myös sulle, toivottavasti löydät mielekkäämpää luettevaa! :)

 37. Avatar sannanna sanoo:

  milloin nuo kamerat sitten arvotaaan ? =DD

 38. Avatar JohannaH sanoo:

  Voih, ihana tuo kissamekko. Harmittaa, että en ajoissa bongannut tuota Henkkikseltä ja nyt sitä ei varmaan enää saa mistään! D; Kissafanina tuo mekko olisi ollut aika ehdoton. Muutenkin H&M:lla on kuulemma ollut paljon kissakamaa tuossa marraskuussa ja huolimattomuuttani taisin missata ne kaikki ;_;

  ps. Tuntuupa muuten harvinaisen typerältä ihastella ja kaipailla jotain mekkoa tuon aiemmin postatun sinänsä ainakin osaksi ihan oikeassa olevan muotiblogien maailmaa kritisoineen kirjoituksen jälkeen…

  • ia ia sanoo:

   Hehe, ihastele ja kaipaile ihan rohkeasti :) Itte tykkään tuosta mekosta kans kovin, harmi ettei se sun kohdalles ehtinyt osua!

 39. ia ia sanoo:

  Kiitos hurjasti kaikille ihanista kommenteista! Oli tosi kiva kuulla, että tämä merkintä oli mieluinen :)

 40. Avatar wilma sanoo:

  hei minkä kokoisena kokeilit tuota vadelmamekkoa? :))kun olen suunnilleen samankokoinen kuin sä ja ajattelin ehkä tilata kyseisen mekon mutta en osaa sanoa koosta:o

 41. Avatar Nimetön sanoo:

  Sun blogista tulee aina todella hyvälle tuulelle söpöjen kuvien ansiosta. :)

 42. Avatar Laura sanoo:

  Hei! Etsin kyseistä mekkoa (suloiset muistot 2011) ja mietin, omistaisitko vielä kyseisen kisumekon ja olisit valmis myymään sen?
  -L

  • ia ia sanoo:

   Moikka! Kyllä se mulla vielä tuolla käyttövaatteiden joukossa hapristuneena on, eli käytän sitä edelleen vaikka se alkaakin kyllä olla jo niin haperossa kunnossa että joutais jo ikuiseen lepoon :D Toivottavasti kisumekko löytyy!

Kommentoi