keskiviikko 21. joulukuun 2011

luukku 21

Luukussa 21 on kyllä ainakin meikäläiselle yksi varmin joulufiiliksen tuoja: Joulukuusi! Meillä on kyllä ollut muovikuusi niin kauan kuin jaksan muistaa :D Mutta ei se sitä koristelemisen riemua vie! Tänä jouluna oon päässyt lähietäisyydelle tosin ihan oikean kuusen kanssa, JÄNNÄ.

 

Ps. Myös tänään tulee toinen merkintä ajastuksella!

Translation

Window number 21: The Christmas tree!


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “luukku 21”

 1. Avatar riina sanoo:

  HELP ME!!!
  vaalensin eilen hiukset ja laitoin lorealin pure paprika värin (sama mitä sä käytät) päähän. väri on täydellinen ja tuli tosi kivasti, mutta tää ei ehkä kuitenkaan oo mun juttu vaan mielummin kirkkaan punainen.
  mitä väriä mun kannattis ostaa tähän, että se tarttuu ja tuleeko siitä kirkkaanpunainen, kun sen laittaan tähän päälle? =)
  kiitos :)

  • ia ia sanoo:

   Anteeksi ihan hirveästi kun tää vastaus tulee näin myöhässä! Mutta se mun tosi kirkkaan punanen oli myös Lorealia, olisko ollu sävynumero 7.6! Jos on vaalea pohja tukassa niin varmasti tarttuu kirkkaanpunainen! Toivottavasti värjäys onnistuu :)

Kommentoi