keskiviikko 21. joulukuun 2011

yellow+turquoise

Hellou! Ihan ensialkuun: Jättimäinen kiitos puhelinavusta tuohon taannoiseen merkintään!! On aivan mielettömän huippua, että sieltä löytyy noin paljon ihania tyyppejä, jotka haluaa auttaa mua minun pikku ongelmassa :) Ootte parraita! Voipi olla, että käärin itselleni myöhäiseen joulupakettiin uuden puhelimen teidän vinkkien perusteella. Hii! Vinkkejä saa kyllä yhä laittaa tulemaan, mun vaaka on tällä hetkellä kallistunut Samsung Galaxy S II:een tai johonkin HTC:n malliin..

Tässäpä muuten kamppeita viime lauantailta, jos en nyt ihan pieleen muista. Voi miten mä tykkään tuosta turkoosi+keltainen -parivaljakosta! Ei varmaan vaan taida olla minkään värioppien mukainen yhdistelmä..


Paita on H&M:ltä, neule Mangosta ja hame Zarasta!

Herranen aika, se on kolme yötä jouluun.. Eilen kävin hakemassa vähän joulufiilistä ikivanhan peruskouluni joulukonsertista! (Alkoi muuten ikäahdistaa vallan mahdottomasti kun tajusin, etten ole ollut siellä koulussa yhtäaikaa yhdenkään tyypin kanssa, jota siellä lavalla näin :D ) Ala-asteelaiset, koko keuhkojensa kapasiteetilla joululauluja laulavat nappulat kyllä hellyytti!

Tsemppiä viimeisiin koulu- ja työpäiviin!

Translation

This is an outfit from last Saturday. I like the combination of yellow and turquoise! Allthough I don’t believe that it’s a ”correct” combination of colours according to any colour guide book. Are there any colour guide books? I’d really like to have one, hmmm… Only three nights until Christmas, yey!


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “yellow+turquoise”

 1. Avatar hihih sanoo:

  heei missäs peruskoulussa päin kajaania oot ollut?(:

 2. Avatar Varpunen sanoo:

  Ihanan pirtsakka kombo, säännöistä viis! :)

 3. Avatar doodah day sanoo:

  Turkoosi-sinappi iskee kyllä myös täällä puolella ruutua. Pitäis itekin muistaa värit tossa ainaisessa mutaloskassa tallustaessa. Noilla leveysasteilla näyttää sentää lunta olevan! Tänne Hämeenlinnaan ripotteli muutama sentti viime yönä… Kaikki silti törkeen harmaata, ihan epäpyhää joulukamaa!

  Hyvää joulua!: )

 4. Avatar Mönkkeli sanoo:

  Mun vinkkinä niin katoppa sellainen puhelin kuin sony ericsson xperia arc. Sain sellaisen aikaiseksi joululahjaksi ja oon tykänny tosipaljon :) HIntaakana ei oo ku vaivaset 300 euroa kaikilla herkuilla, mitä esim samsungista löydy :)

 5. Avatar Sanja sanoo:

  Herkullisen värinen tuo hame ;) Oot taas ylisöpön näkönen niinku aina : D

 6. Avatar Linda sanoo:

  Hieno asu! Ja älä välitä mistään väriopeista, tärkeintä on, etää itse tykkää asunsa väreistään. Musta noi soppii yhteen :D

 7. Avatar Pauliina sanoo:

  Välillä niin väärät väriyhdistelmät voivat olla niin oikea valinta! :) Tässä todiste. Pilkkupaita kruunaa kokonaisuuden! ♥

  http://kisstherain-p.blogspot.com/

 8. Avatar Allu sanoo:

  Oo, onko toi sama hame kuin mulla? Näyttää jotenkin ihan erilaiselta sun päällä. :o
  Munkin tekis mieli aina pukea sen kanssa kirkkaita värejä. Kerran olin lähdössä ulos sen ja kirkkaankeltaisten maiharien kanssa, mutta jänistin viimehetkellä kun tuli liian vahvat klovnivibat. :D

 9. Avatar Panda sanoo:

  hei muuten kannattaa hankkia siihen älypuhelimeen sitten paketti-mobiililaajakaista, tulee muuten yllättäviä laskuja :o

 10. Avatar Lauren sanoo:

  Osta iphone 4 S :)

 11. Avatar Baby sanoo:

  Suosittelen iphone 4 S :)

 12. Avatar hheidi sanoo:

  Meikällä HTC Desire S, mahtava puhelin. HTC pesee Samsungin vastaavat mennen tullen :D

 13. Avatar T sanoo:

  Väriopin mukaistahan tuo melkeen on ku keltanen ja sininen on toistensa vastavärejä ;) muistaakseni :D

 14. ia ia sanoo:

  Kiitos teille kaikille kommentoineille! :)

Kommentoi