torstai 22. joulukuun 2011

luukku 22

Luukusta 22 putkahtaa toiset joulukynnet! Tällä kertaa ihan kunnon joulunpunaisenakin. OPI:n Big Apple Redin menin ostamaan Eeva Kolun suosituksesta: Se on kuulema just se oikea klassikkopunainen, ei liian oranssi eikä liian viininpunainen. Ja niin se kyllä onkin! En viitsinyt peittää herkkua väriä tuhrimalla Konad-sotkuja joka kynteen, joten leimasin vain nimettömiin joulunekut :)

Translation

Window number 22: Christmas nails part two! The polish is OPI:s Apple Big Red: It’s the perfect red. Not too orange, not too burgundy. I didn’t want to cover up the gorgeous colour by stamping on each nail, so I did just a little Christmas treat to both of my ring fingers!


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “luukku 22”

 1. Pauliina sanoo:

  Aivan ihana väri! ♥ Tuo sopisi tosi hyvin jouluna kynsiini.

  http://kisstherain-p.blogspot.com/

 2. Niina sanoo:

  Tämäkin neito kiikutti tänään kotiin joulunpunaisen kynsilakan, huomenna sitten sutimaan sitä sormiin (tai ehkä mieluummin kuitenkin niihin kynsiin :D) ja joulu…you are very wellcome! <3 Ihanaa joulua ihana bloggarineitonen!

 3. Martina sanoo:

  Luin yhteen aikaan sun blogia ja sitten lopetin pitkäks aikaa. Nyt tulin tänne katselemaan, että mikä on meininki ja spottasin nämä kynnet! Muistan, kun joskus yhteen aikaan kirosit kun et osaa mitään tehä kynsilles, lakatkin on aika kuis sattuu ja nyt täältä löytyy konadointia, jeah! :P Eli edistystä on tainnut kynsirintamalla tapahtua, taidankin samantien jatkaa lukemista etiäpäin! Rauhallista – ja Opin punaista – joulua :))

  • ia sanoo:

   Kiva kuulla kun palasit! Joo, vähän on nyt kynsikelkka kääntynyt :D Toivottavasti sullakin oli ihana ja Opinpunainen joulu! :)

 4. Anna C sanoo:

  You are very talented in this nail thing. :D
  Kisses

  p.s.: love your style!
  http://annacoman.blogspot.com

Kommentoi