perjantai 23. joulukuun 2011

harmaa hattu

Huhhuh, viimeistä työpäivää ennen kolmen päivän joululomaa puurretaan! Olin jo eilisen jäljiltä ihan totaalisen sippi (vai kuitti? Mitä nämä sippi ja kuitti oikein edes uupumuksen määreinä tekee, hassut sanat!), että tämä päivä taistellaan tahdon voimalla. Ja sen ajatuksen voimalla, että lauantaina ei tartte syyä lounaaksi tomaattikeittoa <3 Eikä varmaan sunnuntaina eikä vielä maanantainakaan!

Tässäpä olis taas yhdet kamppeet! Yllytettiin itseasiassa työkaverin kanssa toisemme ostamaan nuo harmaat hatut, kun ne alennukseen pamahti. ”Onhan meillä ne mustatki, kyllä me osataan harmaata käyttää!!” Itse pimitin hattua vaaterekin päällä viikon päivät, kunnes keksin ainakin yhden mainion toverin sille: Samansävyiset shortsini! On se välillä vaikeeta kun kaikelle pittää väen vängällä aina löytyä ne sävytoverit.. Hattu H&M, shortsit Selected Femme, paita Monki.

Pupukin matkassa! Huomenna sitten avataankin blogijoulukalenterin viimeinen luukku :) Ihanaa aatonaattoa, ollaanhan jo stressaamatta!

Translation

Another outfit again! I bought that hat on sale, and it took a week for me to come up with a matching piece of clothing from my wardrobe. It’s sometimes difficult being me, when everything has to match :D


Saatat pitää myös näistä:

23 Responses to “harmaa hattu”

 1. Avatar Pauliina sanoo:

  Oi vitsi miten ihana asu! ♥ Toi yhdistelmä on aivan täydellinen, vauu!

  http://kisstherain-p.blogspot.com/

 2. Avatar tuhatjuttua sanoo:

  Hei eikös nuo shortsit ole selected femmen eikä henkkamaukan (vai omistatko ihan samanlaiset kaksin kipalein?). Tarkkaavaisena katsos muistin että sulla oli tuollaiset samanlaiset harmaat shortsit selectediltä, koska minä satuin ne samat pökät ostamaan myös samoihin aikoihin sinun kanssasi.

  Hahah, okei en tiedä mikä pointti tällä kommenttila oli, pakko aina vaan viilata pilkkua :-DD

  • ia ia sanoo:

   Eikun hei joo niin onkin!! :D Ihanaa että siellä tiedetään paremmin, kiitos korjauksesta :D Mulla on myös yhet harmaat henkan shortsit joihin sekoitin! Ihana sinä :D

   • Avatar tuhatjuttua sanoo:

    Hahah eipä kestä, arvelinkin että kyllä nuo varmasti on ne Selectedin! :-D Inspiroidun nyt kyllä itsekin tämän sun merkinnän myötä penkomaan noi shortsit kaapista ja kehittelemään jotain kivaa asua niiden ympärille, sitä jotenkin aina välillä unohtaa joitain vaatteita ja sen miten kivalta ne näyttää.

    • ia ia sanoo:

     Mäkin oon meinannut unohtaa ne, aina vaan kesäkäytössä! Mutta hyvinhän nuo muuntuu myös talveen :)

 3. Avatar MillaH sanoo:

  Upea asu!! :)

 4. Avatar Sofia :) sanoo:

  Nätti asu ! :)

 5. Avatar nasu86 sanoo:

  syötävän suloinen asu =)

 6. Avatar karoliina sanoo:

  ihana hattu ! oon tota itekki katellu mutta se ei mahdu mun päähän :–D

 7. Avatar memmi sanoo:

  en oo koskaan kuullu tota sippi sanaa ;o

 8. Avatar henna sanoo:

  ompas kivan näköset shortsit :)

 9. Hah, mulla on ihan sama vaatteiden-täytyy-mätsätä-pakkomielle. :–D Se on hauskaa kun vaatekaupassa kattoo sillain ”HEI tää laukkuhan on ihan samaa sävyä kuin se yksi hame mikä mulla on kotona, PAKKO OSTAA.”

 10. Avatar Liian(ko) utelias sanoo:

  Kiinostaa että missä sä oot töissä? Jokasessa(einy ihan) postauksessa oot menossa töihin ja lomilla.

 11. Avatar Laura sanoo:

  ihana asu:) ja niin täydellinen tuo hattu, mulla oli samanlainen! :>

 12. Avatar nina sanoo:

  hei! olitkohan kenties jyväskylän torerossa syömässä jouluna vai oonkohan ihan kuvitellut omiani? :—D anteeks vaikutan ihan stalkkerilta mut oli ihan samannäkönen tytteli. t: seuraavan pöydän tuijottelija ja lukija parin vuoden takaa

  • ia ia sanoo:

   Nyt oot kyllä valitettavasti nähnyt ihan omiasi, visusti Kajaanissa minä jouluni vietin :D

 13. Avatar roosa sanoo:

  sairaan ihana asu! :]

 14. Avatar Anissa sanoo:

  Ihana asu!

 15. ia ia sanoo:

  Kiitoksia kommenteista, ihanat! :)

Kommentoi