tiistai 21. helmikuun 2012

tiistaipuhinaa

Tänään oli taas loputtoman tuntuinen päivä! Lähdin sompailemaan koulua kohti aamusta joskus varttia vaille yhdeksän, ja koulupäivän, työvuoron, postikäynnin ja ruokakauppavisiitin jälkeen taistelin kotiin asti varttia vaille kahdeksan.
Kuvina yksi asu taas, Monkin mekko ja H&M:n neule! Ja kaunis iltapäiväaurinko!
Oli muuten taas melkoinen pulmanpoikanen ratkottavaksi kun postissa odottikin kaksi kookasta laatikkoa, ja mun uljas ratsuni oli jälleen kerran se polkupyörä ilman mitään tavaratilaa tai edes takapenkkiä.. Virittelin sitten yhden laatikon pystyyn etukoriin, toisen taas pingotin tarakalle, asensin vasemman räpyläni visusti takalaatikon päälle ja oikealla sitten ohjailtiin menemään, selässä vielä weekendbagin kokoinen laukku (ei ole yksinkertaisesti mahdollista tulla toimeen pienemmällä!). Siinä sitten pääsin ykkösvaihteella sinkuttaessani hyvään tasaiseen pikkuvauhtiin, ja vihdoin, kun sain juonen päästä kiinni ja etenemiseni tasaiseksi, oltiinkin jo Siwan pihassa.. Sitten purin tarakkaviritelmistä vapaaksi toisen laatikon ja vapautin etukorista toisen, ja taiteilin laatikkopinon kanssa kauppaan. (Kyllä nyt kahdesta jo pinoksi kutsuttava syntyy!) Sitten jokaisen kauppakoriin kuuluvan tuotteen kohdalla jouduin laskemaan laatikot ja kikkailemaan tavaran koriin, jota kannoin en enää edes tiedä että miten. Onneksi pikkuostokset mahtui siihen laukkuun, muuten olis ollut mielenkiintoinen näky kun eteenpäin auraamattomalla tiellä taistelee joku etäisesti ihmistä ja polkupyörää muistuttava kasa, joka vyöryy eteenpäin pahvilaatikko edessä ja takana ja ruokaostoksia pään päällä. Tai hampaissa!
Nojoo, meni taas :D Summa summarum turvallisesti kotisohvalla ollaan! Formspringissä minua odotti mukava pieni pino kysymyksiä, joista yksi oli keksiä kymmenen positiivista asiaa tästä päivästä. Koska kysymys oli niin kiva niin ajattelin kertoa ne teillekin asti:
1. aamulla ehdin juoda kahvin
2. koulussa oli melko hyvää kasvisruokaa
3. koulussa pidin esitelmän ja se meni hyvin
4. töissä sain positiivista palautetta
5. sain postista kaksi kivaa pakettia (palataan niihin myöhemmin!)
6. sain lämpimän ruuan eteeni kotona
7. telkkarista tuli Helsingin Herra ja se on ihan hyvä
8. sain eilen vastattua kommentteihin (en kuitenkaan vielä viime merkinnän toimhuom) ja siitä on vielä hyvä mieli
9. huomisaamuksi on kahvimaitoa ja Digestivejä
10. huomenna saadaan koira hoitoon!
Onhan tuossa jo monta hyvää syytä olla iloinen tämänkin päivän päätteeksi! Nyt mä painun pehkuihin, hyvää yötä :)
Translation
Another outfit! The dress is from Monki and knit from H&M.  Today I had a loong day: First school, then work, then visiting the post office and then some grocery shopping. You should have seen me trying to go forward with my bike with one parcel in the front basket of my bike, one parcel at the ”back seat” of my bike (what’s the correct word?!) and a huge bag on my back. Luckily the groceries went into the bag, otherwise I would have had to balance them at the top of my head.. Thank god this day is over! Someone asked me in Formspring to tell ten positive things about today, and I decided to share them with you:
1. In the morning I had time to drink coffee (which I quite rarely do since I’m always in a hurry..)
2. The vegetable dish in the school canteen was rather good
3. I held a presentation which went surprisingly well
4. I received positive feedback from a customer at work
5. I received two nice parcels
6. My boyfriend cooked for me when I came home
7. A good tv show was on the telly
8. I answered all your comments yesterday
9. There’s enough of milk for the coffee and some bisquits  for tomorrow morning
10. Tomorrow we’ll get a dog to take care of for a couple of days!
Okay, not so bad day after all! Now I’ll go to bed, sleep tight :)

Saatat pitää myös näistä:

28 Responses to “tiistaipuhinaa”

 1. hihuli sanoo:

  naurahdin ”säädöillesi” :–D

 2. Tanja sanoo:

  Ootko sä kasvissyöjä? :)

  • ia sanoo:

   Ennoo! Mutta koulussa usein kasvisruoka on parempaa mitä lihavaihtoehto :D

 3. Henne sanoo:

  [Oi, Helsingin herra on kyllä aika ihana. Vielä ihanampi on miespääroolin esittäjä Iikka Forss, mmm <3

 4. Alexandra sanoo:

  Your dress is really beautiful(I love its colour) and the photos are gorgeous.Really interesting blog:)!

 5. sannanna sanoo:

  missä sä käyt töissä? =)

 6. rosetta sanoo:

  Ihanaaaa!:) Mä oon niin negatiivinen ihminen, että vois yrittää aina päivän päätteeks luoda sitä positiivisuutta tollasilla listoilla! Hihi.

 7. Anski sanoo:

  Heiii, sun asuhan mätsää tohon mainospalkin tytsyihin, samaa oranssia kaikilla päällä :)

 8. Suvi sanoo:

  Voi, myötätuntohuokaus! Muistan kans erään kerran, kun hain silloiselle poikaystävälle postista läppärin. Pyörällä Purolaan tuolla kuvailemallasi ajotekniikalla. (Oli siis vaan tarakka.) Ja oisinko käyny siinä samalla reissulla cittarissakin, tai joku kassi ainakin roikkui sarvista vielä koululaukun lisäksi.

  Ja postin täti varoitteli, että paketti on painava ja särkyväksi ilmoitettu. Ja että enhän vain ole pyörällä. ”No oon… Mutta ei oo onneksi pitkä matka!” (Just, oikeesti matka oli ihan liian pitkä. Oon miettiny, että miksiköhän tuntemattomillekin ihmisille aina pitää kaunistella totuutta, kun ei sitä postitätiä kuitenkaan kiinnosta se minun kotimatka ja sen pituus oikeasti?)

  Kun pääsin kotiin, olin ihan hiestä märkänä. Sekä fyysisen suorituksen, mutta myös henkisen stressin vuoksi.

  /Suvi

  • ia sanoo:

   Voi ei, mä niin samaistuin :D Sulta saa aina niin kivoja kommentteja, Suvi! <3

 9. Narona sanoo:

  Nätti asu, raidat tuo kivasti pirteyttä! Onko keittiön ikkunanverso sininen sävyltään? Näyttää kangas kovasti tutulta.

 10. shazz sanoo:

  Oispa itelläki noin lyhyitä koulu- ja työpäiviä, että mahtuisivat 12 tuntiin matkoineen ja kauppareissuineen. Siksipä teenkin töitä vaan viikonloppuisin. Sekään ei ole kiva, kun ei ole ikinä vapaapäiviä. :(

  • ia sanoo:

   Tsemppiä kevääseen! Muista että oma jaksaminen on kaikista tärkeintä. <3

 11. Iida-aa sanoo:

  Kiva neule!! :)

 12. raakel sanoo:

  Niin kade elmosta!!! Mä sain tänään postia, ja sieltä tuli kuva santusta melkein itkin :( Mut joo, ompa kiva blogi sulla! Mä katon nyt elokuvan SUOMENKIELISILLÄ teksteillä

 13. Christina sanoo:

  Onpa ihana asu taas! :)

  Ja jee, tänä iltana on luvassa Helsingin herra nauhalta! ;)

 14. Elee. sanoo:

  Nice look!

Kommentoi