lauantai 24. maaliskuun 2012

retromekkoilua

Mmmoi! Pirhana kun humpsahtaa nuo illat ohi ilman että ehdin päästää tänne pihahdustakaan.. Nyt mä pihahtelen täällä, pih pih! Tänään oli hurjan raskas työpäivä, mutta olen toipunut oikein mallikkaasti kinkki-leftovereiden ja kehnon tv-tarjonnan parissa. Tässäpä jälleen muutama otos menneeltä viikolta!

Mä olin jossain vaiheessa päästä varpaisiin aina yhtä murrettua sävyä. Tuo ittensä kauttaaltaan syysruskankeltaiseen ja havunvihreään kieputtelu teki sitten vissiin tehtävänsä, kun nykyään se joka-aamuinen vaatettaja sisälläni vaatii aina valitsemaan jotain selkeämpää. Keltainen on keltainen eikä mikään ihme ruskantaittama lillukka ja niin edelleen! Siksipä tuo alkuvuodesta alennustangolta löytynyt mekko onkin tuottanut meikäläiselle päänvaivaa. Tykkään siitä hurjasti, mutta samalla se on vähän ällö lillukka. No, otin sitten yksi päivä härkää sarvista ja mekkoa helmasta!

http://farm8.staticflickr.com/7200/6833780834_958480c9ac_z.jpg

 Tuo retromummotapettikuosi vilisee silmissä sen verran vilkkaasti ettei tuosta oikein erotakaan, että miehustassa on vieri vieressä kultaisia nappeja semmoisen röyhelöhässäkän päällä, ja napilliset taskut! Sanottakoon muuten, että samaista mekkoa oli mun koossa siinä samaisella alerekillä myös tummansinisenä. Kumman ia valitsee, klassisen tummansinisen, vai ”kato moro seitkytluvun sisustustekstiilit just oksensi päälleni”:n? No niinpä..

No mutta yritystä oli ainakin mätsäävän rusetin ja nappien kultasävyä toistavan rannekellon verran! Viimeistelin operaation arpomalla puoli päivää vielä passelin kynsilakkasävynkin kanssa :D Onko huolestuttavaa, kun löysin neljä kandidaattia yhdelle ainoalle vaatekappaleelle..? (Eioo, satunnaisotanta oli vain suotuisa! Ei mulla ole liikaa kynsilakkoja!)
Oijoi huomenna sunnuntai! En kyllä tasan laita herätyskelloa soimaan! Ettehän laita tekään :) Yöt!
Translation
I bought that dress a while ago. It was on sale, and so was the navy blue version of it. But which one does this moron choose? The classic version, or the ”the whole 70’s just puked on me” version? Yep, don’t even ask what was I thinking, because I really really don’t know.. But I tried to make the best of it with a matching bow and nail polish! (Is it alarming if I find four different polishes to match one single piece of clothing..?)

Saatat pitää myös näistä:

29 Responses to “retromekkoilua”

 1. Avatar ida sanoo:

  Muista kääntää kelloja! :) jos heräät yhdeltätoista niin se onkin oikeesti kakstoista…hups! (;

 2. Avatar miffa sanoo:

  Tekis kyllä kovasti mieli olla laittamatta herätyskelloa soimaan, mutta toisaalta brunssi vaihtariporukalla on ihan ok syy herätä sunnuntaiaamuna. Mutta kun väsyttää niin pirusti…
  Ja tuo retrotapettimekko näyttää mun silmiin oikeen mainiolta! Varsinkin kun ite hengasin juuri koko päivän sinapinvärisessä paidassa. Hmm jos oikein muistan, niin säkin taidat sen samaisen Monkin sinappipaitulin omistaa :D

  • ia ia sanoo:

   Oi oikein hyvä syy, toivottavasti oli kivaa! Sinapinväri on oikein ihana, mä en oikein osannut muotoilla tuota tekstiä :D

 3. Avatar pampula sanoo:

  Oh, what a perfect dress! Onko tuo H&M:ltä vai mistä? Tää tyttö haluaa samanlaisen! Ihanaihana ja vielä kerran ihana.

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia! Se on joo H&Mltä mutta jo talvialessa se myytiin :o Oliskohan mun pitänyt luopua tuosta omastani? :D

 4. Avatar mii sanoo:

  ”lillukka” ? :D kiitos aamun nauruista! oonko mä tyhmä vai tarkottaako toi sana jotakin, etten täällä nyt ihan julkisesti itseeni nolaa? :D

 5. Avatar tirppis sanoo:

  ai että mä tykkään lukee tätä sun blogia, kun oot niin ihana ja nokkela nuissa sun sanavalinnoissa! aina saa pyrskähdellä ääneen nauruun ja tulee kyllä niiiin hyvä mieli itelle! :)

 6. Avatar Sofia sanoo:

  Voi, nätti ia ja ihana mekko! :)

 7. Avatar veeera sanoo:

  toi mekkohan on aiiiivan ihana! juuri tuommosta mie oon itekki yrittäny metsästää, mut eipä oo vielä löytynyt mieleistä… :)

 8. Avatar Pinja sanoo:

  Tykkään, tykkään, tykkään !! (:

 9. Avatar Kahvitahra sanoo:

  Mielettömän ihana mekko sulla, nimittäin itselläni on samanlainen :D Rakastuin siihen ensisilmäyksellä :)

 10. Avatar Aba sanoo:

  Oon aina ollut sita mielta, etta naytat kohtalokkaalta Audrey Tatoulta punapaana tuossa sivupalkin kuvassa. :)

 11. Avatar Nimetön sanoo:

  oon seurannu sun blogia vaikka kuinka kauan. vaikka oma tyyli onkin jo mennyt aika kauas sun tyylistä, niin on ihan pakko seurata tätä ihan vaan sen takia, että kirjotat niin hyvin ja hauskasti ja hyvin hauskasti! saan aina iloisen fiiliksen kun kurkkan sun blogin :)

 12. Avatar minnie sanoo:

  Ilmoitatko haalarin voittajan tänne vai laitatko vaan voittajalle mailia?:D En meinaa pysyy pöksyissä, ku ootan voittajan julkaisua!:)

 13. Avatar iida-aa sanoo:

  Ihana mekko! :)) <3

 14. Avatar Ulrika sanoo:

  Hei ihana punapää,

  (taas pitkästä aikaa.)

  Onpa söpö mekko! Tykkäilen hurjasti murretuista sävyistä, mukavaa että ihan kaikki ei verhoudu päästä varpaisiin pastellilla joka ikinen päivä :D

  Saako rutkuttaa vähän valokuvista? Olisi ihanaa, jos ottaisit asukuvat kokovartalokuvina (tai edes yksi sellainen), jotta asukokonaisuus tulee paremmin esiin. Samalla hahmottaisi mekon pituudenkin huomattavan paljon kivemmin. tiedän että oot saanut kommentteja sun parvekekuvista ja poseerauksista ja vaikka ja mistä, mutta tulipahan vaan mieleen. Ja siis kaikella hyvällähän mä tästä sanon!

  Well, ihanaa viikonlopun jatkoa. :)

  /U
  pug-a-licious

  PS tuo kynsilakka-asia on mulle ihan normaali ilmiö. Eilisen asun kanssa olisi ollut 6-8 vaihtoehtoa, josta valitsin tumman petrolin, koska en normaalisti sitä valitsisi. ;)

  • ia ia sanoo:

   No moii! Kiitti kommentista :) Siis tuohan oli ehkä yksi sadasta asukuvasta joka ei näy kokonaan? :D Eli poikkeus sääntöön! Kuvat oli alunperin kokonaisina, mutta alaosana on vaan nuo mustat sukkahousut (mitkä jo kuvissa näkyykin samaten kuin se että mihin helma loppuu), niin en katsonut koipien näkymistä mitenkään tarpeellisena.

 15. Avatar Cia sanoo:

  Aivan ihana mekko! Ja blogi :)

Kommentoi