keskiviikko 30. toukokuun 2012

tuuhea tukka ilman takutusta

Pitkästä aikaa olis tukkajuttuja tarjolla! Kuten kuvista ootte varmaan huomanneet, niin mää tykkään tästä tukastani olomuodossa pallo. Eli mitä tuuheampi ja pallomaisempi, niin sitä parempi :D Tuuheuttahan tuohon tukkaan tehokkaimmin saa tupeeraamalla, mutta se on maailman raivostuttavinta kun huolimattoman tupeerauksen jälkeen niitä ihme takkuja pilkistelee hiusten lomasta typerännäköisesti. Halusinkin sitten kokeilla tukan muhkeuttamista ilman tupeeraamista (eli siis takuttamista, siitä tuo otsikko :D Se kuullosti kivemmalta noin!)! Aseikseni valitsin blogin kautta saamani alla näkyvät tuotteet, sekä lisäksi hiuspuuterin, föönin sekä pyöröharjan.
http://farm9.staticflickr.com/8022/7297121158_1fa40eef66_b.jpg
Tuo Wella Pro Seriesin Volume Air -muotovaahto tuo tukkaan tuuheutta, rakennetta, pitkäkestoista pitoa sekä ”toisen päivän tunteen”, jolloin siis hius ei ole superpuhtaan liukas ja leijuva vaan paremmin muotoiltavissa. Kevin.Murphyn Full.Again Thickening lotion on puolestaan vastikään lanseerattu tuote, joka kiinnittää hiuksen pintaan superpieniä, muovista tehtyjä viskoosikuituja, jotka todella paksuntavat hiusta.
 http://farm8.staticflickr.com/7081/7297123134_b9f45c104c_b.jpg
Lähtötilanne näkyy yllä: Suihkun jälkeen itsekseen kuivanut tukka ilman mitään aineita tai toimenpiteitä. Aika liru moppi.. :D Kostutin tuon tukan suihkepullolla pyyhekuivaksi, ja levitin pumppupullossa ollutta Wellan Volume Air -vaahtoa tennispallon kokoisen määrän koko tukkaan. Sen jälkeen levitin tahnamaista Kevin.Murphyn Thickening Lotionia pelkästän hiusten pituuksiin ja latvoihin. Sitä ei siis kuulu laittaa tyveen laisinkaan! (Annostelun kanssa sai muuten olla tarkkana, yliannostus tahnamaista voidetta lähmää koko tukan.)
Tämän jälkeen föönasin tukan kuivaksi kääntäen samalla pyöröharjalla latvoja vähän sisäänpäin. Kun tukka oli kuiva, niin ripottelin tyveen vielä hiuspuuteria tuomaan tuuheutta vielä tyveen tuon pituuksien ja latvojen paksuuden tasapainottamiseksi. Pöyhin vähän tukkaa, ja kampasin hiuksen pinnan sileäksi. Ja ta-daa:
http://farm8.staticflickr.com/7105/7297124842_96bcc7f5f1_b.jpg
Jei, oon tosi tyytyväinen, eikä takun takkua tarvinnut tukkaan tehdä!
Aiika hyvin, vai mitä? Saitteko elinikäiset traumat mun lirutukasta? :D
Translation
I tried some new hair products from Wella Pro Series and Kevin.Murphy. I added them according the instructions to damp hair, blow-dried it, added some hair powder and ta-dah! Thick, voluminous hair without any teasing! I like!

Saatat pitää myös näistä:

80 Responses to “tuuhea tukka ilman takutusta”

 1. MouMou sanoo:

  Länttäsin just 5 minuuttia sitten tuota Keviniä tukkaan ja morjens, mukava harja tästä kyllä syntyi!:D

  • ia sanoo:

   Haa, tahtoo nähdä lopputuloksen kun sulla no muutenkin leijonanharja! :D

 2. Pauliina sanoo:

  Eikää, oot liian nätti! ♥ Voi vitsi, miten nätti lopputulos! Ihan täydellinen! Vautsi.

  kisstherain-p.blogspot.com

 3. Salkko sanoo:

  Tykkään! Mulla on melko samanlainen tukkamalli ja -tyyppi kuin sulla, joten tuttu näky tuo lirutukka. Tupeeraamisen lopetin heti alkuunsa juurikin sieltä väleistä törröttävien osioiden takia ja nykyään käyntyven läpi Volumasterilla ja heitän hiuspuuteria sekaan – toimii!

  • ia sanoo:

   Haa, onneks joku muukin tietää tuon takkuefektin :D Hei volumasteria on minunkin tehnyt mieli kokeilla! Onko tosiaan ollut tehokas? Onko hankala homma saada krepattua niin etei ne krepit näy? Jos saa hyvät suositukset sulta niin varmaan täytyy hankkia :D

   • Salkko sanoo:

    Toivon tosiaan ettei ne kreppaukset ole koskaan näkyneet mistään kulmasta… En ole ainakaan itse huomannut eikä kukaan ole kommentoinut! Parturi tosin sanoi mini-kreppiraudan ajavan täysin saman asian, joten jos haluat päästä halvemmalla niin kannattaa hankkia varmaan sellainen :) pääset vielä lähemmäs tyveä, mutta toisaalta tuo leveämpi rauta tietysti levittää hiuksia vielä enemmän sivulle=pallomaisempi pää <3 voisin kuvitella sun tykkäävän lopputuloksesta!

    • ia sanoo:

     Kiitos kun tulit vielä kertomaan kokemuksistasi! Täytynee laittaa ostoslistalle, kuulostaa sen verran hyvältä :)

 4. Parturi-kampaaja opiskelija sanoo:

  Oi että kun tuli ihanat hiukset! Toi väri ja malli sopii sulle tosi hyvin! :)) Pitää itekkin käydä bongailemassa tota muotovaahtoa.. ;)

  • ia sanoo:

   Voi kiitos paljon! Joo en osaa enää kuvitella itelleni muun mallista tukkaa, heh :D

 5. illegalll sanoo:

  Tsiisus miten voikaan tuo tukan tuuheutus tehdä ihmisestä erinäköisen. Ehkä pakko käydä ostamassa tuota muotovaahtoa.

  • ia sanoo:

   No sano älä muuta, ihan kun eri naama kokonaan kun tukka muuttuu :D Mä eksyin katteleen sun videoita, vähänkö hauskoja! :)

 6. Jonayla sanoo:

  Itseasiassa toi ”lirutukka” on todella kaunis! :o)

 7. karo sanoo:

  hyvältä näyttää ! tiiätkö paljonko nuo tuotteet maksaa suunnilleen ?

 8. Miniananas sanoo:

  Vastasit juuri suurimpaan ongelmaani! Mahtavaa! Minulla on paljon tukkaa, mutta se on ilman aineita niin liukas, että se näyttää todella surulliselta (sellainen Kalkarostukka….).

  Lirutukka II kiittää ja kuittaa! :D

  • ia sanoo:

   Haha ihana tuo kalkarostukka :D Joo liukkauteen auttaa parhaiten tuo muotovaahto ja sitten hiuspuuteri on kans aivan ykkönen!

 9. Katar sanoo:

  Ei sun tukkas näytä ees pahalta tossa lirukuvassa. Näkisit vaan mun lirun :) Mulla oli ennen saman mallinen tukka kun sulla, mutta nyt vähän kasvattelen pidemmäksi. Hyvät töhnät aina hakusessa joten noita vois kokeilla.

  Minkä merkkistä hiuspuuteria muuten käytät? Itellä käytössä tällä hetkellä got2be, mutta myös osis testattu ja musta ne on ihan samanlaiset. Aika hyvät mössöt saa olla että tuuperauksen ja lakan vois jättää pois. Sitä päivää odotellessa

  • ia sanoo:

   Hehe hyvä me lirutukat! :D Mä käytän just sitä Osiksen Dust It:iä! Oon siihen sen verran tyytyväinen että en vaihda :)

 10. Ms.Yabosa sanoo:

  Kiitos vinkeistä! Täytyykin testailla… :)

 11. Miina sanoo:

  Vaikuttaa aika tehokkaalta mömmöltä! :) Ei jäänyt traumoja, minun tukka ei ole edes noin tuuhea kuin before-kuvassa, edes tupeerauksen jälkeen. :D

  • ia sanoo:

   Hehe ehkä mulla oli otolliset kuvakulmat noissa before-kuvissa tai jotain, ei se ole kyllä tuuheaa nähnytkään :D

 12. Sanni sanoo:

  Höpöhöpö, sun tukka ei ole lirutukkaa nähnytkään! :D Sulla on jo tossa ennen-kuvassa sen näköset hiukset, mitkä mä saan omaan superlirutukkaani vasta kaiken sen föönin ylikäytön ja tuuheuttavien aineiden jälkeen! Mut vähänkö nyt tekis mieli kokeilla noita tuotteita, joita käytit! Toi jälkeen-kuva on meinaa ihan mahtava, mäkin rakastan pallotukkaa! <3 Miksi oi miksi ei koskaan voi olla tyytyväinen omaan hiuslaatuunsa! Terkuin, kateellinen.

  • ia sanoo:

   Heh, no mä veikkaan että valitsin liian edustavat kuvat sitten ;D Kyllä se aiika päätä myöten menee! Siis jos en mitään aineita hiuksiin laittais niin ne olis tasan nuo mitä ekassa kuvassa, mömmöillä se hiuslaatu muutetaan ;)

 13. littlemilla sanoo:

  Kivempi toihan kyllä on jälkimäisessä kuvassa, mutta oot sä ekassakín kuvassa kaunis!

 14. shazz sanoo:

  pistähän toki raporttia, että kuin kauan sun tukka kesti tommosena unelmana! :) Mun kokemukset tuuheuttavista aineista on se, että tunnin päästä tukka on taas ihan liru :(

  • ia sanoo:

   No maanantaina laitoin tuon tukan ja tänään pesin, välissä suihkin aamuisin vähän kuivashampoota ja möyhin, hyvältä näytti! :) Tosin tänään mentiin jo hattu päässä :D

 15. Lirutukka2 sanoo:

  Mä käytän tyvikohotukseen tyvirautaa ja tykkään kovasti.Se on sellanen ihan kun pieni kreppirauta, mut seki kyllä joskus näkyy alta, vaikkei päällimmäisiä hiuksia krepatakkaa.Ootko kokeillu koskaan? Eikö toi hiuspuuteri tee tahmakseksi tukan? Entä Minkä hintaisia nuo mainitsemasi tuotteet on?

  • ia sanoo:

   Hei mä oon kans miettinyt sen volumasterin hankkimista, en oo koskaan kokeillut! Suosittelisitko mullekin? Houkuttelis nimittäin suuresti :) Hiuspuuteri ei tahmaa kun sitä käyttää tarpeeksi maltillisesti, yliannostelulla saa kyllä tosi inhottavan tukan mutta tarpeeks vähän kun ripottelee niin saa just sopivasti ”kitkaa” hiuspohjaan joka pitää esim. tupeeraukset paremmin paikoillaan ja kun tukkaa möyhii sormilla niin tyvi kohoaa nätisti :) Wella on mun tietääkseni 6,90e, Kevin.Murphyn arvelisin olevan n. 25 e!

 16. Miksu sanoo:

  voivoi sun tukka on aina nii ihana, toi väri on vaan perfect! :)

 17. Vau! Taidanpa mieki käydä ostamassa tuollaiset tökötit itselleni, koska oot saanut ihan hirmuisen paljon tuuheutta tukkaasi ilman tupeerausta (minkä koen erittäin uskomattomaksi, itse kun hyvä että tupeeraamalla saan tuuheutta). Sellasta lähtisin vielä kuitenkin kyselemään ennen kuin ryntään kyseisiä tuotteita ostamaan, että kauanko tukka kesti tuuheana ilman takutusta? Meikälläkin pelkän föönauksen jälkeen on kyllä tuuhea tukka mutta se lätsähtää aika sukkelaan :D Ja sellaista, että minkähän hintaisia tuotteita nämä ovat? Sopiiko opiskelijan kukkarolle nimittäin…
  Mutta ihana tukka on siulla kyllä! ♥

  • ia sanoo:

   No siis mä laitoin tukan maanantaina ja pesin nyt torstai-iltana, aamuisin suihkin kuivashampoota ja vähän möyhin ja nättinä pysyi :) Tosin tämä päivä oli jo hattupäivä! Hiuspuuteri on kans ihan ässä tuohon tuuheuteen, käytäthän jo sitä? Wella on tietääkseni 6,90e joten opiskelijabudjettiin sopii vallan mainiosti, Kevin.Murphy on puolestaan mun arvion mukaan muiden merkin tuotteiden perusteella n. 25e! Kiitti paljon :)

 18. strange sanoo:

  oot sulonen, lirunakin :)

 19. minä sanoo:

  heii oikein kiva tuli!<3on noita lirumpiakin tukkia nähty(todellakin),usko pois:)

 20. Nina sanoo:

  Minun mielestäni tuo ”lirutukka” näyttää myös hyvältä :)

 21. titityy sanoo:

  wau! Noi tuotteet päätyi mun ostoslistalle välittömästi, kiitos vinkistä!

  t.tyttö Tampereelta

 22. Suzy sanoo:

  Aika hyvin näyttää toimivan, vois kokeilla omaankin polkkatukkaan:)

 23. Sussuu sanoo:

  hyvältä näyttää ; )

 24. Krissu sanoo:

  pirtsakat hiukset kyllä on ! :))

 25. Helinä sanoo:

  oi, saisikohan noilla tuotteilla tän munkin tukan vähän edes koholleen. Tuppaa oleen mallia päätämyöten.

  • ia sanoo:

   Voisipa saadakin! Suuren pyöröharjan kanssa föönaaminen on kans hyvä jippo, sillä saa tyven koholle, ja muista hiuspuuteri, se on tuuheutuksessa ihan ässä :)

 26. Iidis sanoo:

  Tiiätkö, minkä hintasia noi on?

  • ia sanoo:

   Mun salapoliisityön perusteella Wella 6,90e ja Kevin.Murphyn arvelisin olevan n. 25e!

 27. Okura sanoo:

  Hei! Minä olen japanilainen.Hauska tutustua!
  Minä opiskella suomeksi.
  Olet hyvin nätti!
  Anteeksi,Mikä tiedän nimenne on?
  Hei,hei! öitä!

  • ia sanoo:

   Hei! Hyvin kirjoitat suomea :) Se on vaikea kieli! Nimeni on Juulia :) Kiitos paljon, öitä! (So nice that you wrote in finnish, it’s super hard language so you should be proud of yourself! Hopefully you understood my answer :D)

 28. Santtu sanoo:

  Moi! Mä suosittelen kyllä volumasteria, eli siis sitä tyvikohottajaa. Oon käyttänyt sitä ahkerasti jo n. 5 vuotta melkein joka päivä! Krepattu osa ei näy kun jättää noin muutaman sentin osiot jakauksen molemmilta puolilta kreppaamatta. Kreppaaminen kestää mulla aamuisin noin 5 min, joten ei ole kova vaiva. :) Toki lisävoluumia saa, kun käyttää tällaisia mainitsemiasi tuotteita kreppauksen lisäksi..

 29. tiiia sanoo:

  Moikka!:) Oonko bongannu sut oikein H&M:n kassalta? :)

 30. Annukka sanoo:

  OOOO Kevinin full again on huippu! Oon töissä käyttäny asiakkaiden tukkaan tota ja huomaan olevani ku pikkutyttö, joka on juuri saanut tikkarin, kun silmät kiiluen innostuneena selitän asiakkaille tosta tuotteesta. :D On keviniltä taas ihan nappi suoritus. Tuuheutus ja paksuus muttei kuitenka karheus. Tykkään tuotteista jotka ei tunnu hiuksissa ja toi on juuri sitä. Oon hypettäny tota tuotetta niiiiiin paljon että asiakkaitaki varmaa jo kyllästyttää :D noh.. ainakin omaan hiustuotevarastooni rupeen tota hamstraamaan!

  • ia sanoo:

   Hahaa :D En siis ole mitenkään harhainen tuota hypettäessäni, vaan ammattilaistenkin mukaan toimii, heh!

   • Annukka sanoo:

    joo pakko melkee viel vähän pätee tosta tuotteesta :DDD Eli tuote on nimenomaan suuniteltu paksuntamaan yksittäistä hentoa hiusta. Se sisältää pientä viskoosikuitua joka sitoutuu hiukseen niin että se tuntuu paksummalta, napakammalta ja tuuheammalta. Periaatteessahan toi tuote on suunniteltu vaan pituuksiin paksuntamaan eikä tyveen kohottamaan, mutta kyllä se sitäkin vähän tekee jos tyvestä asti sen hiuksiin levittää. Loistavasti sopii myös pitkään tukkaan :)

    • ia sanoo:

     Juu tämän itse tiedänkin ja postaukseen sen kirjoitinkin :) Melkonen tuote, heh!

 31. .E sanoo:

  oi miten hyvältä näyttää. toimiskohan tuommonen myös piiiiitkään tukkaan? vähän epäilyttää :D ketuttais hyvinkin paljon jos menis reilu 20euroa hukkaan…

  • ia sanoo:

   Moukku kävi kommentoimassa (MouMou -blogista) että hän sai melkoisen harjan tuotteella aikaiseksi, ja Moksulla on kyllä pitkä tukka! Jospa hän tekee raporttia bloginsa puolelle vielä tarkemmin, tai käy vaikka kysäisemässä hänen kommenttiboksista :)

 32. Hanna sanoo:

  Mullekin tulee tupeerattaessa pelkkiä takkuja, ja silti kuitenkaan se ei pysy tuuheana puolta tuntia pidempään :( Täytyy munkin siis alkaa tukeutua johonkin hyvään aineeseen…

 33. kukka sanoo:

  APUA! Olen metsästänyt näitä tuotteita nyt joka paikasta, enkä löydä. Mistä itse olet hankkinut nämä? Miksei näitä myydä missään =( Mäkin haluan eroon luirutukastani.

  • ia sanoo:

   Wellaa luulisi saavan ihan Anttiloista ja muista marketeista jotka tuota myy, Murphy on kampaamotuote! Ja se riippuu tieteskin kampaamosta että myyvätkö Murphya. Myös nettikaupoista varmasti löytyy!

 34. kukka sanoo:

  No kun tuota Wellaa en ole löytänyt nettikaupoista, Anttilasta, enkä Sokkarilta. Joten ihmettelen että mistä olet sitä bongannut :D Murphya ei myydä kuin yhdessä löytämässäni nettikaupassa :/ harmittaa.

  • ia sanoo:

   Wella Pro Seriesiä olen ihan Anttilassa nähnyt, tosin uudet tuotteet sain ihan postitse testattavakseni joten niitä en ole osannut kaupoista katsoa. Uskon että jos malttaa odottaa niin ilmestyy marketteihin, odotellessa voi tilata netistä. Ihan tämän kevään uutuuksia kun ovat. Murphyä näyttää myyvän kotimainen hairdesignshop.fi, kampaamoista en tiedä kun en tiedä esim. että millä paikkakunnalla asut, mutta sehän selviää kun kävelet vaikkapa keskustan kampaamoihin sisään ja kysyt alan ammattilaisilta että saako näitä teiltä/tietävätkö mistä saa. Netissä merkkiä tarjoaa esim. Feelunique ja brittien Ebay. Enempää en osaa auttaa!

 35. kukka sanoo:

  Kiitos paljon! Jatkan metsästystä, sen verran hyvälle sun tukka näytti. Ja asustan Jyväskylässä, joten ei nyt sinänsä taas yllätä jos täältä ei jotain löydy.. :D

  • ia sanoo:

   Eipä mitään, mä toivon sulle onnea metsästykseen!! :) Luulis nyt että Jyväskylästä löytyis, eihän se nyt niin pieni paikka ole :D

 36. karita sanoo:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Empty Data]
  Heippa! Misä oot ostanu noi? Oon etsiny niitä kaikista mahdollisista kaupoista, mutta en löydä :/

  • ia sanoo:

   Kuten merkinnässä lukee, sain tuotteet blogin kautta. Wella Pro Seriesin tuotteita tuo vaahto mukaan lukien oon nähnyt Citymarketissa, Murphya myy kampaamot!

 37. meri sanoo:

  vitsi sulla on kivan väriset hiukset !

  http://million-miles-whit-meri.blogspot.fi

Kommentoi