tiistai 12. kesäkuun 2012

kierrarointia

Jokunen päivä takaperin sain nakitettua veljen mulle kuskiksi erään aamuvuoron päätteeksi, ja valitsin suunnaksi kierrätyskeskuksen!

http://farm8.staticflickr.com/7105/7157455253_b69c509c22_z.jpg

Ensialkuun näemmä olennaisin, eli kyseisen päivän vaatetus! Jänikset ovat ehdottomasti se edustetuin eläinkunta meikäläisen vaatekaapissa.

http://farm8.staticflickr.com/7093/7342660916_17c29e0bc5_z.jpg
Aina silloin tällöin joku kysyy, että vieläkö käyn kierrarilla, eli siis mun aikaisemmalla lempparivakkarillani, paikallisella kierrätyskeskuksella. Kierrarointi on jäänyt viime aikoina radikaalisti vähemmäksi paristakin syystä: Ensinnäkin me ei enää omisteta autoa joten kierrarille ei huristeta hetken päähän pistosta vartti ennen sulkemisaikaa (se on liian kaukana ja sen aukioloajat on ihan liian loogiset ja mun työajat epäloogiset!), ja toisekseen mulla kummittelee vieläkin takaraivossa traumat siitä, kuinka pari vuotta sitten raijasin käsittämättömästi ihankiva-tavaraa ja vaatetta kotiini vain joutuakseni kärräämään parin vuoden nurkissa pyörimisen jälkeen ne kaikki takaisin.
http://farm8.staticflickr.com/7222/7157456193_272ece220e_z.jpg
Nyt uskaltauduin kuitenkin taas katsastelemaan tarjontaa ja huomasin sisäistäneeni erään jalon aatteen: Kaikkea kivaa ei tartte omistaa! Räpsin kuvat muutamista kivoista asioista, joita ihailin hetken mutta jotka jätin kiltisti hyllylle. (Mikä tosin näin jälkikäteen kuvia katsellessa kirpasee ehkä ihan pikkusen.. Miksi oi miksi ei tuo maatuska lähtenyt mukaani?!)
http://farm8.staticflickr.com/7238/7157456353_da7a8b73f4_z.jpg
Astiahyllylle jäi myös kivan väriset pikkuruiset kupit! Mitä lie noista tarkoitettu nautittavaksi, jotain espressoa tai muuta kahvijuomaa jota en osaa valmistaa?
http://farm9.staticflickr.com/8155/7342660438_a4b7e0342d_z.jpg
Ja ikkunaa vasten lepäsi lisää hurjan suloisen värisiä astioita. Oi oi, vähänkö olisi kiva tommonen lasinen teeastiasto!
Mites muuten te, ootteko ahkeria kirppistelijöitä/kierraroitsijoita (on se sana!)? Kertokaa joku kiva löytö joka saa mut tarttumaan puhelimeen ja tekstaamaan veljelle kyydin toivossa huomisaamuksi :D
Translation
I visited the local recycling center the other day! (Wearing bunnies, they have taken over way too many pieces of my clothing!) I managed to keep my hands off of those cute little thing like that matrjosjka which had like six other ”dolls” inside of it, each smaller than the previous one, and those cute little espresso cups and those lovely glass teacups.. Okay, I might revisit. Like tomorrow. :D

Saatat pitää myös näistä:

44 Responses to “kierrarointia”

 1. Avatar noog sanoo:

  Hei, ekasta kuvasta tuli mieleeni, miten tuo kännykkätarrastydeemi on toiminu/pysyny kiinni? Mielipiteitä tai kommentteja :)

  • ia ia sanoo:

   Siitä lähtien on ollut puhelimessa kiinni kun sen siihen liimasin eli nyt pari kuukautta? Eli hyvin on matkassa pysynyt, ei repsota mistään kohtaa :) Ainoastaan etuosan sihtasin ilmeisesti vähän vinksalleen tai jotain kun se peitti tosi pikkasen puhelimen etupaneelin valontunnistinta (joka siis sammuttaa puhelun aikana näytön kun puhelimen laittaa korvalle), ja mähän luulin ekaks että meni puhelin takuuseen kun puhelimen näyttö ei enää mennyt päälle puheluiden päätteeksi :D Mutta leikkasin sitä etuosan tarraa vähäsen että ne pikkuset pallerot yläosasta ei peity ollenkaan. Tulipahan nyt kerrottua aika tarkkaan kun kysäisit mutta summa summarum tyytyväinen oon ollut :D

 2. Avatar veeera sanoo:

  apua! nyt kyllä kerrot mulle missä toi kiekkari on !! tai siis missäpäin kajaania :D

  • ia ia sanoo:

   En oo koskaan kuullut sanaa kiekkari :D Huuhkajanvaarassa on, sehän selviäis vaikka googlaamalla tuon kuvassa näkyvän nimen? :)

 3. Avatar Roosa sanoo:

  Toi lasiastiasto on IHANA!!

 4. Avatar Sofia sanoo:

  Oi, vähänkö ihana maatuska!

  Mä oon aika kirppisharakka, tykkään käydä kirppiksillä melkeen joka viikko ja paljon kivoja juttuja on aina löytynyt! Parhaita kirpputorilöytöjä on esimerkiksi käyttämätön Zaran trenssi kolmella eurolla, uusi Hennesin musta perushattu (Semmonen mikä sullakin taitaa muuten olla :D) viidelläkymmenellä sentillä, lyhyt korkeavyötäröinen hame, jossa on vyötäröllä rusetti kahdella eurolla… Oon ihastellut kirppiksellä myös asioita, jotka oon kuitenkin jättänyt sinne. Esim. Miesten punaiset farkut kahdella eurolla ja Muumimuki vitosella.

  Äh, kauheeta, kun tekee heti mieli kirppikselle nyt heti!

  • ia ia sanoo:

   Oi, Zaran trenssi kuulostaa kyllä aivan mielettömältä löydöltä! Ja muumimuki samaten, niistä kun saa maksaa kirppiksillä yleensä tuplasti sitä hintaa mitä kaupoissa :D Käyhän kirppisteleen seuraavana kivana vapaapäivänä!

 5. Avatar tuitui sanoo:

  Tuossa Entrinkissa on ihana vähän huonosti suomea puhuva työntekijä! :’D

  • ia ia sanoo:

   Aijaa :D Tuosta tulikin mieleeni, että Kajaanissa on kyllä nykyään melkein joka myymälässä ainakin yksi työntekijä joka puhuu paremmin venäjää mitä suomea..

 6. Avatar Salkko sanoo:

  Tutun näköisiä pikkukuppeja! Voisin vannoa, että join samanlaisista (tai ainakin melkein) espressoa ranskalaisen kaverin luona. Ne oli ainakin tulleet koneen mukana, joten who knows vaikka olisi samaa sarjaa :3 omat löydötkin rajoittuu kahvikuppeihin. Avaamattomasta paketista Eva Solon mukit hintaan 2€, kun uutena olen parista maksanut kolmekymppiä. Joku ei tainnut tunnistaa merkkituotteeksi :-)

  • ia ia sanoo:

   Jee sitten arvasin kuppien käyttötarkoituksen oikein! Nuo on kyllä tosi harvinaisia löytöjä, yleensä vähänkään Iittalan leimaa tmv löytyvistä saa pulittaa ihan karseita hintoja.

 7. Avatar nelsu sanoo:

  tykkäisin käydä kirppareilla, mutta paras kirppari hyvinkäällä on niin pitkän matkan päässä meiltä nii ei tuu käytyä kun tosi harvoin :c tosin ei mulla oo ikinä rahaakaan, on kivaa olla köyhä 16-vuotias :-D

  • ia ia sanoo:

   Hehe :D No mut kirppareiltahan sitä edullisempia löytöjä usein teee mitä kaupoilta!

 8. Avatar Minttu sanoo:

  Mistä toi kännykkä on, tai mikä malli? :OO tosi kaunis! Ja ihana blogi <3

  • ia ia sanoo:

   Se on Samsung Galaxy SII, pohjaväri pinkki mutta päällä on tarrakuoret :) Voi kiitti!

 9. Avatar Nikolina sanoo:

  Oliko noi http://www.designskins.fi ostettu?

 10. Avatar Rooosa sanoo:

  Siellä missä mä asun ei koskaan löydy kirrätyskeskuksista mitää kivaa… Tai sit mä en osaa vaa ettii :D Mut oho, eka ku mä luin ton otsikon en tajunnu yhtään mitä siin luki enkä saanu selvää, mut sitku luin pidemmälle tekstiä nii sitte kyllä selvis :DD

  • ia ia sanoo:

   Noissa kierrätyskeskuksissa ja kirppareissa on kyllä aina se, että läheskään joka kerta ei jotain kivaa sieltä löydy :) Sillä mää sen sanan tuossa merkinnässä avasinkin kun ei se oikeaa suomea taida olla, hehe!

 11. Avatar Johu sanoo:

  OI, mie rakastan kirppareita !! Joskus parhaimmillaan kävin kiertelemässä joka toinen päivä, kun ei vaan ollu muutakan tekemistä :D Parasta on se, kun löytää jonkun esineen mitä on metsästäny piiitkään. Oon myös mestari ostamaan kavereille kirppareilta kamaa ja he ovat siitä hyvin mielissään (: Eniten lähtee mukaan aina vaatteita ja kenkiä kirppareilta, silloin täillöin myös leffoja, kirjoja ja koruja :) Me gusta mucho <3

  • ia ia sanoo:

   Joo, mitä useammin sinne ehtii katselemaan niin sitä varmemmin jotain ihanaa löytyy! :) Oi vitsi, vähänkö olet ihana kaveri :)

 12. Avatar Suvi sanoo:

  Minähän aloin tässä viime kesänä hamsraamaan kirppareilta vanhoja laseja. Siis kuohari tms. jossa on jalka. Minulla oli mielessä semmonen hieno, diy-kristallikruunu rautalangasta ja niistä laseista. Mut se vähän jäi ja nyt minulla on muutama eriparilasi jossain kaapin perukoilla. Ehkä pitäs jatkaa tää projekti loppuun… :D

  /Suvi

  • ia ia sanoo:

   Oi, kuullostaa mielenkiintoiselta! :D Jatka ihmeessä projekti loppuun, halluun nähdä lopputuloksen!

 13. Avatar Alva sanoo:

  Nuo värilliset lasiastiastot on niin kivoja! Meiltä löytyy varmaan just tuollainen samanlainen 12 hengelle, mutta ruskeana. Kupit on vaan ihan tosi pieniä, just sellaisia ”vanhan ajan” seurustelukahvikupposia eikä näitä nykysiä useamman desin mukeja, joista mekin normaalisti teet ja kahvit juodaan :D

  • ia ia sanoo:

   Oi kun kivat :) Haha, ”vanhoina aikoina” ei oo kyllä tiedetty kahvinjuonnista mitään, tuntuu että tulee vaan vihaiseksi semmosesta puolen desin kahvimäärästä :D

 14. Avatar NooranElamaa sanoo:

  Mä kävin tuolla edellisellä Kajaanin reissulla, ja löysin yhden mun lemppareimmista paidoista sieltä <3 Ja enhän mä sinne tietenkään olisi mennyt, ellen aiemmin olisi lukenut sun blogista, että sieltä tekee kivoja löytöjä. Että kiitti sulle.

  Mulla on taas tällä hetkellä sellanen vaihe, että ei tuu oman kotikaupungin kirppareilla pyörittyä yhtään. Vähentää huomattavasti kirppistelyä, kun on töissä Fidalla :D Onneks on kesä ja saa maakuntamatkailla ja kirppistellä ihan uusissa ja jännittävissä paikoissa.

  • ia ia sanoo:

   Hihi, ole hyvä vain, kiva kun teit löydön! :) Oi, maakuntakirppistely kuulostaa loistavalta, siellä kun ne hinnatkin saattavat olla vielä kohdillaan!

 15. Avatar minä sanoo:

  hei mä näin ton kierrätyskeskuksen torstaina,en tosin käyny siellä…mut mummo käy siellä melkein joka kerta:)

 16. Avatar Vesiputous sanoo:

  Parhaimmat kirppariostokset tein itse Oulun/Raahen seuduilla. Löysin aivan upouuden Vilan mekon 15 eurolla, ihanan maksihameen, kirjoja, ihania astioita..
  Sekä upouudet valkoiset maiharit, takin.. Siis sieltä löytyy vaikka mitä!
  Kajaanin kirppareiltakin on löytynyt kaikkea kivaa. Entringissä olen käynyt pikaisesti. :D

  • ia ia sanoo:

   Oi, kuullostaa ihanalta! Mä oon jotenkin lopettanut kirppistelyn kun ahdistuin liikaa niistä hinnoista :D Kierrätyskeskuksissa kun on se hinnoittelu vähän edullisemmalla tasolla.

 17. Avatar Martuuu sanoo:

  Uwielbiam twojego bloga!!:)

 18. Avatar Päivi sanoo:

  Loistava postaus! Just tällaisten asioiden takia tykkään hirveästi sun blogistasi! Kaiken kulutushuuman (jota iso osa ns. suosituista blogeista edustaa) seasta esiin putkahtaa pupukuvioiseen paitaan pukeutuva oranssitukkainen tyttö, joka ottaa kuvia kierrätyskeskuksessa näkemistään kivoista asioista, jakaa ne meidän kanssa ja tuumaa, että ei kaikkea tarvitse aina omistaa. Miljoona halausta ihanalle Ialle!

  • ia ia sanoo:

   Voi että, ihana kommentti, kiitos siitä :) En mä mikään kaikista puhtoisin kyllä ole tuosta kulutusnäkökulmasta katsottuna, mutta sinun kommentistasi tuli mulle hirmuisen hyvä mieli!

 19. Avatar Elisa sanoo:

  Heeei, mulla on ollut ikävä kierrätykseskusjuttuja (ja nyt tuli mieleen, että myös jakkarakuvia kans) !!

  • ia ia sanoo:

   Mulle tuli ehkä pieni kierrarihimo taas, joten saattaa olla että löytöjä alkaa taas vähän näkyä! Pari juttua löysin tänään :) Haha, jakkara on kyllä vielä olemassa, pitäiskö sen tehdä comeback :D

 20. Avatar Ansku sanoo:

  Pupu-paita <3 <3 <3

Kommentoi