keskiviikko 27. kesäkuun 2012

candy stripes

Kynsijuttuja ehti joku jo kaipaillakin, joten tässäpä eräät taannoiset kynnet, jotka tunaroin taituroin Lorealilta saamillani minilakoilla!
http://farm6.staticflickr.com/5321/7184478663_7f5a1a1234_b.jpg
Musta on tullut viime aikoina melkoisen laiska kynsikikkailija! En vieläkään osaa huidella menemään lakattomilla kynsillä, mutta kaikki ylimääräinen on kummasti unohtunut. Maalit pintaan ja pikakuivattavaa päälle, avot. Sitten kun pitkän kikkailutaukoilun jälkeen lähtee yrittämään jotain hifimpää, niin tuntuu, että niille kynsille tuherrettu jälki on korkeintaan tasoa kolmevuotiaan motoriikka, vasemmalla kädellä.
http://farm9.staticflickr.com/8020/7369714008_bb9177b8cd_b.jpg
No, yritys oli kuitenkin kova! Pystyraitakokeilua varten uhrasin muuten yhden eyelinerin pensselin :D
Tänään meillä oli ystävän kanssa kynsilakkailuiltamat, ja tunarointini jatkui aivan yhtä vahvana: Parin tunnin puuhastelun tulos on omilla kynsimillä semmoista tasoa, että sama kuin olisin uinut maalisankossa ja sen jälkeen pyörinyt risuissa ja männynkävyissä. Että semmosta täällä.. :D
Kaksi päivää lomaan on, laskin aivan itse äsken tittidii! Kivaa keskiviikkoa!
Translation
My candy stripe nails, that I painted with Loreal’s new polishes which I received via blog! Lately I have been super lazy when it comes to nail art: I just paint them with one colour, throw some fast drying top coat on and I’m done. The little ”nail art vacation” has done it’s job: I seem to have lost all my skills when it comes to decorating nails! Those stripes are quite a mess, but you should see what I did today with fimos… One. Big. Mess.

Saatat pitää myös näistä:

26 Responses to “candy stripes”

 1. Avatar Janna sanoo:

  Rakastan noita värejä! Ihanan karkkimaiset, ainakin tämän kuvanmuokkauksen läpi. Raidat on sitäpaitsi omnom.

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  hei ihan aiheen ulkopuolelta mut oon tässä ihmetelly että miten näihin indiedaysin blogeihin voi liittyä lukijaksi, kun tuolla sivussa/alhaalla ei ole sitä lukijat -juttua? kun siitä yleensä aina vaan klikkaan itseni lukijaks. ehkä oon vaan vähän tyhmä kun kyselen tämmösiä mutta vähän häiritsee kun en tiiä D:

 3. Avatar mirka sanoo:

  Voi kun söppänät kynnet! Oot kyllä ihana, oon nyt puolisen vuotta tätä blogia seurannut ja kirjoitat kiinnostavista asioista! :) Laita vaan rohkeemmin niitä ”ei blogikamaa” asukuvia ja niistä tämänpäiväsistä kynsistä kuva ehdottomasti!

  • ia ia sanoo:

   Voi kun kiva kuulla, kiitos Mirka! :) Mä koitan rohkaistua laittamaan useamminkin arkipäiväisempää asiaa tänne, muta ne kynnet ei ehtineet nähdä edes päivänvaloa kun otin ne heti pois, saati sitten blogivaloa :D

 4. Avatar Tiina sanoo:

  Ei taas liity mihinkään mitenkään, mutta oli vain pakko tulla kertomaan, että näin unta jossa sulla oli poninkengän näköset kengät! semmoset mintunvihreät kavionmalliset kopottimet, jotka oli ihan järettömän oudot ja niiiin hienot :D

 5. Avatar Evamaria sanoo:

  Well, they still look cute!

 6. Avatar Miniananas sanoo:

  Mitä tykkäsit noiden lakkojen laadusta? Itselläni on tuo vaaleansininen (rakkausväri, oh<3), mutta se on kyllä niin lirua että tarvitaan ainakin kolme kerrosta, että oma kynsi peittyy.

  Ja hei, ihan hyvät raidat. Osaat varmasti ainakin yli kolmevuotiaan motoriikalla ;D nimim. "kynsilakkailijaluuseri täällä hei, miksi sitä on otsatukassa?"

  • ia ia sanoo:

   Mä lakkasin noita varten kynnet ensin tuolla nudenvärisellä ennen minttuja ja koralleja raitoja, ja mä kyllä tykkäsin, sivellin oli mukavan leveä ja lakka perushyvää :) Mulla ei kyllä minkään merkin lakoilla tule ekalla kerralla peittävää jälkeä ainakaan vaaleissa sävyissä? Joten ei se oo musta huonon lakan merkki jos tarvitsee useamman kerroksen! Mulle semmonen vakio on kolme kerrosta lakkaa kuin lakkaa :D Haha ihana toi sun lopun nimim. !

 7. Avatar Nastja sanoo:

  Oooi vähä ihanat! Kivat värit:)

 8. Avatar minä sanoo:

  hei mutta noi kynnethän on hienot!(ja huomattavasti siistimät mitä mä saan tehtyä…)nykyisin jotenkin mustakin tuntuu etten jaksaisi ruveta oikein mitään hienoja kynsiä väkertämään:)mun peruslakkaus on niinkin ’upea’ että mustaa kynsilakkaa vaan ja se siinä!!!:D käypähän ainakin jokaisen asun kanssa jos ei muuta:DD hehe tällä hetkellä kuitenkin vähän erikoisemmat(?)lakkaukset on;varmaan 2 viikkoa(glunks!) vanhat oranssit kynnet tiikerin raidoilla:)kiva että pääset 2:n päivän päästä taas nauttimaan kesästä oikein kunnolla kun lomasi alkaa:)mukavaa lomaa sulle!<3

  • ia ia sanoo:

   Oii tiikerikynnet kullostaa kommeilta! Mä julkaisen tässä jossain vaiheessa ikuisuuden tekeillä olleen kynsikoristelumerkinnän jossa on joitain helppoja pikkujippoja lakkauksia piristämään :) Voi kiitos, toivottavasti mun lomalla olis vähän kesäisemmät kelit mitä nyt!

 9. Avatar Elina sanoo:

  Onhan noi pystyraidat kuitenki jotain! Mä vedän aina vaan yksvärisesti enkä ees omista mitään pikakuivattavaa (en oo semmosesta kuullukaan). Haluisin kyllä osata taituroida ees jotain muutaki kynsiini, ku yhden värin, mutta toistaseks oon ollu liian laiska ees yrittämään. Ihailen vaan toisten kynsiä :) tai sit ku oon vanhempi ja rikkaampi, niin joku toinen voi tehdä ne kynnet mun puolesta! :D Sitä odotellessa..

  • ia ia sanoo:

   Mä en taas enää osaa elää ilman pikakuivattavaa! Se kuivattaa lakkaukset viidessä minuutissa täysin :) Multa on tulossa jossain vaiheessa semmonen pieni kynsivinkkimerkintä jossa on helppoja pikkujippoja kynsilakkauksia piristämään! Tuu käymään meillä niin teen sulle kynnet :D Osaan lakata muiden kynsiä paremmin mitä omiani, hehe!

 10. Avatar Pauliina sanoo:

  Ihanat kynsilakat :) Aina kun sulla on kynsijuttuja, mun tekee kauheesti mieli lakata kynnet kivoiksi…

  kisstherain-p.blogspot.com

 11. Avatar Salla sanoo:

  Oooh! Noi kynnet on ihanat :) Et ole muuten ainoa joka ei ole niin hyvä vähän haastavammassa kynsien lakkaamisessa koska jos minä kokeilen jotain vähän erilaista kynsiini niin tuo sun sanomasi ”niille kynsille tuherrettu jälki on korkeintaan tasoa kolmevuotiaan motoriikka, vasemmalla kädellä” on niin täydellinen kuvaus niille :)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos paljon! Haha, se kynsitaiteilu on kyllä välillä ihan liian hankalaa :D

Kommentoi