perjantai 29. kesäkuun 2012

pallokoiven pakkaamisspektaakkelit

Ohhoh, mitä arvonta-aktiivisuutta! Ajattelin äsken nopsaan julkaista kommentit ja palata sitten pakkaamaan, mutta päädyinkin tunniksi klikkailemaan! (Kiitos muuten kaikista kommenteista, en kyennyt nyt ihan jokaiseen vastaamaan!) Ihan kiva asia oikeastaan, mä nimittäin vihaan pakkaamista.. :D Ja oon semmonen ylisuorittaja tuossa pakkaamisessa että varusteita löytyy yleensä vaikka maailmanympärysvaellusta varten, vaikka matkakohteena on Kuopio, ja reissun pituutena yksi yö. On ”ota mukaan” -listaa ja ”to do”-listaa ja koko pakkaamisprosessi on semmonen yhden kokonaisen illan mittainen spektaakkeli että huhu.. Voi kun oppisin vaan nakkaamaan viidessä minuutissa ne tavarat laukkuun, laittamaan laukun kiinni ja antaa sen olla :D
http://farm9.staticflickr.com/8144/7434509540_fbd3118dcc_z.jpg
Nomutta, vaatetusta! Siivosin tuossa yksi aamu suureksi yllätyksekseni vaatekaapin, ja kävin läpi jopa loputtomankokoisen sukkahousuvarastoni! (Oikeesti, jos niistä tekis matonkuteita niin jo olis ryijyä peittämään muutaman teollisuushallin lattian..) Tajusin sentään vihdoin heittää ne parit roskiin joita koristi silmäpako, ja hylkäämään ajattelutavan ”no mutta talvella voin pittää näitä sitten lämmikkeinä!” Voi niitä ehjiäkin sukkiksia pitää lämmikkeinä, ääliö. Käsiin osui myös korkkaamaton pallosukkispaketti, minkä olin unohtanut tyystin!
http://farm6.staticflickr.com/5345/7434509096_e2b8285bfd_z.jpg
Hurjien koipien kaveriksi puin simppelin H&M:n mustan haalarin (simppeli se on siihen asti kun se päällä pitää käydä vessassa..). Riemunkeltainen Monkin takki piti heittää kyllä niskaan vielä vähän lisää hämmennystä tuomaan, nimittäin ei oikein tuo kymmenen plus-asteen keli lämmittänyt. Ei mua ole edes tuo yltiökylmä alkukesä sen kummemmin ketuttanut, kun mulla on universumin hienoin takki jonka alle säälittäviltä lämpölukemilta voi suojautua!
http://farm9.staticflickr.com/8155/7434509974_702bb8cf47_b.jpg
Sukkiksia myydään muuten nyt alennuksella H&M:llä, mikäli joku teistä on mun kanssa samoilla linjoilla ja sitä mieltä että nämä ovat äärettömän hienot, eikä kamalimmat ikinä, kuten muutamien perheenjäsenten katseet mulle viestivät.. :D
http://farm8.staticflickr.com/7264/7434510438_bd616c8fdf_b.jpg
Nonni, nyt mä lupaan täyttää tuon kassin pikavauhtia ja painua nukkumaan, huomenna sitten nokka kohti Ikeaa! Niin ja pieni huomio vielä tähän loppuun: Mulla alkoi kahden viikon loma!!! Hähää, nyt lupaan lopettaa lomahehkutuksen :D Ihanaa viikonloppua!
Translation
I was cleaning my closet the other day and bumped into those polka dot tights! I like them, even though once again my family members casted some funny looks at them.. :D The jumpsuit and thights are from H&M, jacket from Monki!

Saatat pitää myös näistä:

54 Responses to “pallokoiven pakkaamisspektaakkelit”

 1. Avatar Henri sanoo:

  Pirtee look ! :p

 2. Avatar minä sanoo:

  aa sulla on 2:n viikon loma…oisin niin kovasti halunnu nähä sinut taas,mutta taidat olla just lomalla kun mä suuntaan päiväksi kajaaniin:(ja tietysti tsekkaamaan H&M:n alennusmyynnit!!<33:)nuo pallosukkikset on muuten itseasiassa aika kivat,just sun tyyliset;)haha mä ihmettelin ekaks tota pallokoipi-sanaa,mutta luin eteenpäin vähän matkaa ja sitten selvis:D no mutta oiiikein hyvää viikonloppua sullekkin!<3

  • ia ia sanoo:

   Jep lomilla oon :) Käyhän kurkkaamassa alet! Kyllä noissa mun otsikoissa yleensä nyt joku järki on enkä niihin ihan random-sanoja iske ;D

 3. Avatar Iidas sanoo:

  Hahaaa, ostin juuri tuon samaisen haalarin tällä viikolla kirpparilta! Vielä en ole ehtinyt käyttää, enkä siis ollut vielä ehtinyt tajuta tuota vessassa käymisen ongelmallisuutta :DD Siitä tulee varmasti hauskaa…

  Toinen hauska juttu on se, että itsehän kävin juuri TÄNÄÄN Kuopion Ikeassa. Harmi sinänsä, koska ois ollu kiva moikkailla, jos oltais satuttu samana päivänä siellä pyörimään… Anyway, tervetuloa Kuopioon! :) (itse olen asunut täällä 29 päivää =DD)

  Kolmas hauska juttu on se, että kommentoin sun postauksia tosi harvoin, mutta TÄNÄÄN tämä on jo toinen kommentti! Hihii! =)

  • ia ia sanoo:

   Joo siinä saa ainakin lavat hyvin venytystä kun taiteilee vetskarin auki ja kiinni :D Kiitoksia, just oon itseasiassa junassa matkalla kohti Kuopijjoo! Kiva juttu kun päädyit kommentoimaan toisenkin kerran, kommentoi rohkeasti vielä kolmaskin kerta ;D

 4. Avatar hanna-mari sanoo:

  Pitänee itsekkin poiketa huomenissa H&M:ssä etsimässä pallo sukkikset. ymmärrän jos joku perheessäsi pitää noita kamalina, mutta siinä niiden viehätys mielestäni juuri piileekin että, ne on niin kamalat että ne ovat jo ihanat.(hmmm vähän oudosti ilmaistu.) ;)

  • ia ia sanoo:

   Hehee, ymmärrän kyllä täysin tuon rumankaunis-vertauksen :D Käyhän poimimassa omat pallot koipiin!

 5. Avatar larissa sanoo:

  Aa sun tyyli on maailman paras ♥

 6. Avatar Martuuu sanoo:

  Świetnie!!:)

 7. Avatar Minä sanoo:

  Pakkaaminen on sitte nii ihanan inhottavaa puuhaa. Ite alan jo käsittämään, ettei sitä montaa päivää tartte pakata, mutta kyllä sitä silti puol omaisuutta lähtee aina yli päivän kestäville reissuille mukaan ja vaatemäärästä tulee käytettyä noin kymmenesosaa. :D

  • ia ia sanoo:

   Haha niinpä :D No mutta pitäähän sitä olla vaihtoehtoja jos ei vaikka huvitakaan pukeutua just siihen ainoaan vaatekappaleeseen minkä on mukaan pakannut!

 8. Avatar Tepsu sanoo:

  Tervetuloa Kuopioon! :)

 9. Avatar kerri sanoo:

  On tälleen sivusilmällä aina lueskellut sun blogia ja nyt viimein oli pakko tulla kommentoimaan. Sulla on aivan upea tyyli! :) Ihania vaatteita ja nuo hiukset.. ♥

 10. Avatar Kake sanoo:

  AAaaajee, kiitti Ia! Noi sukkikset on ihan mahtavat ja mä aion tänään sniikkaa duunista ostaa joku 11 paria noita, jos vaan löydän, kun oon onnistunut särkemään kaikki mun suokkarisukkikset ja ehjinä on vaan jotain ikivanhoja ja ihan liian paksuja!

  • ia ia sanoo:

   Joo mäkin ostin noita saman tien toisen parin varastoon ;D Oon älytön sukkistuholainen!

 11. Avatar littlemilla sanoo:

  Pitääkin käydä kattomassa, oon jo pitkään aikonut ostaa pallosukkikset.

 12. Avatar Noora sanoo:

  ihanat pallosukkikset :) Itelle ei kauheen hyvin jostain syystä tollaset sovi, mut sulle kyllä sopii tosi hyvin :D meikän jalat näyttää jotenkin oudoilta niissä.

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitti! Mun mielestä kaikkien jalat näyttää vähän oudoilta jos ne on pallojen peitossa :D

 13. Avatar Suvi sanoo:

  Hah hah, itsekin vasta siivosin vaatekaappiani ja löysin kaksi pussillista pelkkiä sukkahousuja. Miten niitä pääseekin kerääntymään niin paljon!? :—D

  • ia ia sanoo:

   Haha, ne kun kummasti aina katoaa sinne vaatekaapin syövereihin ja sitten pitää ottaa uudet kun ei löydä nitä vanhoja mistään ;D Maagisesti sitten siivouspäivänä kaikki hyppää esiin!

 14. Avatar aada sanoo:

  Mä olen ihan samanmoinen tuon pakkaamisen kanssa. Suunnittelen ensin, että mitä pakkaan ja listaan asioita, jotka pitää muistaa hoitaa. Ennen kuin suljen matkalaukkuni, tarkistan vielä, ettei varmana mitään tärkeää unohtunut. Pakkaaminen oikeastaan on just kivaa puuhaa, jos ja kun sitä ei tarvitse tehdä usein, esim. silloin jos työ olisi kovin reissaamispainoitteista, vois pakkaaminenkin alkaa tympimään.

  • ia ia sanoo:

   Hehe joo samoilla linjoilla ollaan! Jos on takana joku hirviö työpäivä ja aikaa pakata on pari tuntia kun pitäis olla jo unten mailla niin sillon tuppaa vähän stressamaan :D

 15. Avatar joz sanoo:

  mä oon kans sellanen pakkaaja et kirjotan tyyliin exceliin listan kaikesta mitä tarvin :D mut musta se on ihanaa! xD sellasta etukäteisfiilistelyä matkasta ;) oli se sitten kahden yön mökkireissu tai viikon etelänmatka :D vois kyllä opetella ottamaan muutaman asun vähemmän… :D

  haalari on söpö!

 16. Avatar Krissu sanoo:

  noi sukkahousut on kyllä veikeet 8) blogissani voi käydä osallistumassa arvontaan, osoite on: http://kristallistaa.blogspot.fi/2012/06/arvonta.html?showComment=1341063779511#c4475317833555464310

 17. Avatar Aino sanoo:

  Me just pari päivää sitten poikettiin porukoitten kanssa siellä Kuopion Ikeassa kun oltiin tulossa Kajanista. Ne jätskiautomaatit jotka toimii niillä hienoilla poleteilla on vaan jotenki niiiiin siistejä. :D ++++ Noi pallosukkikset on hienot, sopii sulle. ;)

  • ia ia sanoo:

   Pöh miks mä en nähnyt mitään jätskiautomaatteja! Oon missannut kaikkein olennaisimman :D

 18. Avatar Merja sanoo:

  Sulla on täydellisen punaiset hiukset!!! Ootko käynyt jossain kampaamossa värjäyttämässä vai itse värjännyt? Mitä väriä käytit? Vaalensitko hiuksia ennen värjäämistä jotta punainen näkyisi paremmin?

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos :) Värjään kotona ja kampaamossa ja kuvankäsittelyllä on kyllä välillä sormensa pelissä, joten älä liikaa innostu :D En oo koskaan vaalentanut tukkaa! Sävy on tommonen kuparinpunainen.

 19. Avatar Nuura sanoo:

  Sama linja pakkauksessa. -.- Kateellisena katsoin, kun kämppis lähti eilen viikoksi reissuun jossain vartissa. Mulla on aina kaikki ”jos vaikka yhtäkkiä alkaa sataa taivaalta lunta” tai ”jos tipun järveen ja sit tipun uudelleen just kun oon vaihtanu vaatteet” – setit mukana.

  • ia ia sanoo:

   Haha, mä kans todistin eilen kun poikkis pakkasi viikon reissulle kymmeneen minuuttiin :D No pojille se on muutenkin niin paljon helpompaa, epistä!

 20. Avatar raek sanoo:

  Haha oon ite ihan samanlainen pakkaaja :-D kaverit aina nauraa kun kannan jotain maailmanloppu survival-kittiä mukana yhen yön reissuilla ihan vaan ”jos jotain sattuu” ! huimaa jo etukäteen ku lähen syksyllä puoleks vuodeks reissuun, ääk…

  • ia ia sanoo:

   Oivoi, kannattaa varmaan alkaa jo nyt laatia jotain listaa mitä pakata :D Mä en ikinä onnistuis pakkaamaan puolelle vuodelle!

 21. Avatar pikkumyy sanoo:

  Toivottavasti mietit tarkkaan mitä sieltä Ikeasta kotiutit. Mä satun kukkaroni harmiksi asumaan n. 5-10 min. ajomatkan päässä Ikeasta. Tulee ehkä turhan usein lähdettyä ajan kuluksi sinne ihan viattomasti vaan ”kattelemaan” ja hakemaan inspiraatiota. Aina on jotain mukana kun kassalle pääsee. Pitää kyllä ens kerralla miettiä tarkkaan mitä sieltä mukaan otan.

  • ia ia sanoo:

   Onneks mulla oli mukana virallinen valvoja niin mitään turhaketta ei mukaan lähtenyt! Järjetön määrä tavaraa noin muuten kyllä :D

 22. Avatar Mävaa sanoo:

  Helloouu tiesitkös että sun kuva on faketattoos.se etusivul?:) se on upee kuva!!

 23. Avatar Pauliina sanoo:

  Mulla on noi samat sukkikset :) ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

 24. Avatar Niina sanoo:

  Mitä ihanan leikkisiä pallosia, kivat sukkikset ovat eikä yhtään liian oudot! :) Ihanaa lomaa sinulle Ia, nyt on ainakin nuo kelit hieman lämmenneet ainakin suurimmassa osassa maata. Porissa (jonne eilen vihdoin kotiin saavuin, jeeh!) oli tänään ainakin toooosi ihana kesäkeli^^

  • ia ia sanoo:

   Joo onneksi sää näyttää kääntyneen minun loman kunniaksi lämpimämpään! Nautihan säkin vihdoinkin oikeista kesäkeleistä :)

 25. Avatar jeppis sanoo:

  sulla on kyllä mahtava blogi! En joka päivä ehdi täällä käymään mutta viiveellä luen sun postauksia aina :D tiedätkö yhtään voisiko noita jumpsuitteja saada vielä jostain? :D yritin kovasti etsiä niitä mutta hennesin nettisivuilla ei ollut ja huuto.netissäkään niitä ei näkynyt.. Ootko koska ostanut sen, et oliskohan mulla mitän toivoo löytää enää kaupasta sitä? :D

  • ia ia sanoo:

   Voi kun kiva kuulla että tykkäät! :) Ostin tuon haalarin vuosi sitten joten ei kyllä enää kaupoista löydy valitettavasti.. Toivottavasti se kävelee sua vastaan kirpparilla tai huuto.netissä :) Koita vaikka Ebaytakin vilkuilla välillä, nyt en löytänyt just tuota tiettyä mutta näköjään H&M:n vaatteita sielläkin pyörii!

   • Avatar jeppis sanoo:

    ois kyllä hienoo jos sattuisi bongaamaan tuollaisen jostain! Mutta kiitti vinkistä, täytyypä vilkuilla sieltä ebaystä jos onnistaisi! :)

Kommentoi