tiistai 03. heinäkuun 2012

miss USA

Huhhu, nyt on pari intensiivistä kodinpäivityspäivää takana! Maanantai hujahti itseasiassa seuraavan vuorokauden puolelle Ikeasta roudattuja kalusteita kasaten, ja parhaimmillaan purettiin eräskin perhanan lipasto takaisin kasaamisohjevihkosen ensimmäisen ohjekuvan tasolle, vaikka oltiin jo kuvassa 12 menossa. (Ensin meinattiin laittaa lopputuloksen pieni epämääräisyys Ikea-laadun piikkiin, mutta lähemmällä tarkastelulla se vika olikin sitten kasaajissa eikä kasattavassa.. heh) Oltiin kaverin kanssa niiiin mielissään kun kätevinä tyttöinä oikein akkuporakonettakin käytettiin! Mutta siinä vaiheessa, kun tosiaan piti aloittaa kolmannen kerran alusta, oltiin iloisia siitä ettei miespuolisia katseita ollut lähettyvillä.. :D
http://farm8.staticflickr.com/7139/7435150460_fa4cb3570d_b.jpg
Kuvassa mollottaa eräs ihan tavallisen päivän asu, ja tajusin vasta jälkeenpäin olleeni varsinainen miss USA. Oli tähtiä sinisellä pohjalla ja punaista vielä höysteenä, omena omenapiiraasta ja lakankin sävy oli Big Apple Red. (Toivottavasti muuten tuo otsikko ei aiheuta pettymyksiä hakukoneen käyttäjille :D) Tähtimekko on H&M:ltä, omppukoru Monkin, kengät Vagabondin ja terälehtipanta Seppälästä.
Olin tänään ihan hämmentynyt, kun uuvahdin aamupalan jälkeen ihan täysin, ja aikaisten päikkäreiden jälkeen mittasin itseltäni lämpöä! Mmmitä, en mä ole koskaan kuumeessa, enkä tasan anna ittelleni lupaa sairastaa kesälomallani. Mur. Tämä päivä on sitten otettu vähän iisimmin, mutta en tosin siltikään malttanut jäädä neljän seinän sisään vaan tehtiin pieni kierrari- ja kaupunkikierros. (Kävelin kuitenkin tosi rauhallisesti, sehä on melkein sama rasitustaso kun olis kotona maannut!) Toivottavasti herään huomenna ihan terveenä ihmislapsena, ja tuo pieni lämpö oli vaan jokin stressireaktio tuohon hillittömään kasaamissavottaan.
Hei kivoja tiistain rippeitä, nyt mennään nukkumaan!
Translation
Yesterday we put together the Ikea furniture I bought last weekend and I’ll have to say that I almost lost hope when we had to start over for the third time with a drawer.. But finally everything is in one piece instead of a hundred!
The other day I was quite the ”miss USA” with blue-red-white -colored clothes, stars and an apple from an apple pie. Even the polish was called Big Apple Red! (Hopefully the title doesn’t cause disappointments in some google searchers ;D)

Saatat pitää myös näistä:

32 Responses to “miss USA”

 1. Avatar Miia sanoo:

  Sopivastipa pukeuduit USA-lookiin heinäkuun neljännen kynnyksellä :)
  Ai kun tahtoisin nuo ihanat kengät.

  • ia ia sanoo:

   Hehe niinpä tosiaan, aika hyvä sattuma :D Punaiset kengät on kivat, tekis mieli saada tuo täydellinen väri myös balleriinoihin!

 2. Avatar Niitty sanoo:

  Mulla on käynyt niin monta krt hyvä tuuri, että nyt voin jakaa vinkin muittenkin kanssa. Tähän asti se on ollut the suurin salaisuus.
  Ikean huonekaluja on joka paikassa ja myöskin niitä myydään käytettynä paljon. Ymmärrän jos joku ei halua esim ostaa käytettynä sohvaa, mutta lipasto on loistava siinä.
  Mä olen nyt muutaman kerran halunnut jotain Ikeasta ja kun olen vähän googlannut, on juuri se tuote löytynyt tori.fi, stä, huutiksesta ja oliko keltainen pörssi kolmas, en muista.
  Joka kerta olen maksanut n 1/3 osan lähtöhinnasta mutta mitä tärkeintä : ei ole tarvinnut kokoa !!!
  Kannattaa tämä katsoa seuraavalla kerralla.
  Jonkun lipaston kun ostin luki ilmoituksessa kotiinkanto 10 euroa. Eli avasin oven ja myyä kantoi lipaston oikealle paikalle. Ei paha !

  • ia ia sanoo:

   Tosi hyvä vinkki muuten! Mä oon vaan sitä sorttia että haluan nähdä hankkimani kalusteet ”livenä” että oikeasti näkee ne mittasuhteet jne, ja meillä lähin Ikea on sen 200km:n päässä joten sitä matkaa ei viitsi ihan pelkässä katselumielessä lähteä katsastamaan :) Olispa helppoa jos asuis pääkaupunkiseudulla, siellä varmaan toimii tuo taktiikka oikein mainiosti!

 3. Avatar JohannaH sanoo:

  Sun olisi kyllä pitänyt julkaista tää postaus vasta tänään eli 4. heinäkuuta! ;)

 4. Avatar Pauliina sanoo:

  Voi että, tykkään hirmuisesti tosta asusta! :) ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

 5. Avatar Tiina sanoo:

  jotenki hassua, että teitsillä on nytte loma ja mulla alko tänään työt (ja heti ruokatunnilla tänne blogia kyyläämään :D), kesällä tentittävien kurssien väliin, nam. mutta sitä mie oikeastaan olin sanomassa, että edelleen ihan törkeän hienot noi siun kengät! muistanko omiani vai etkö saanuki nuo joltain kaverilta joka oli aatellu niitä sinun näkösiksi? onko sulla muuten minkä kokonen jalka? näyttää meinaan söpön sirolta! mulla on kans tämmönen miniräpylä (36) jonka kanssa on aina vähän vaikea löytää kesäkenkiä jotka pysys jalassa. mieluitenhan mie kävelisin haisaappailla kesät talvet, ku ne on niin herkun väriset!

  • ia ia sanoo:

   Voi ei, älä muistuta kesäkoulusta, mullakin odottais kolme verkkokurssia aloittamistaan.. Juu oikein muistat, kaverilta nuo sain :) Mun jalka on 37 mutta nuo punaiset on 36 ja ne on ihan täydellisen kokoiset, hassua! Nauhakengissä on se hyvä puoli että ne saa aina nyöritettyä tiukasti ettei pääse tipahtamaan :)

 6. Avatar minä sanoo:

  voi mä niin tiedän ton että miltä tuntuu olla LOMALLA KIPEÄNÄ…se on aiiivan uskomattoman ärsyttävää!onneksi en oo tänä kesänä ollu vielä kipeenä,mut ei pitäs mennä kehumaan vielä,kun kesää on monta viikkoa jäljellä:D niin ja onko sulla vielä lämpöö,vai heräsitkö tänä aamuna terveenä?

  • ia ia sanoo:

   Toivottavasti et sairastele tälle kesää! Luojan kiitos heräsin terveenä, liekö tosiaan ollut jokin stressireaktio. Jeejee terveenä on kiva olla :)

 7. Avatar Herra Hakkarainen sanoo:

  Hei! Mulla ois tämmöinen vähän off the topic kysymys :D Kun muistelin että sä oot joskus tilannut beautybaysta jotain, niin siinä sivulla lukee että maailmanlaajuinen toimitus on ilmainen, niin halusin vaan varmistaa että olihan se ilmainen? :D Kiitos

  • ia ia sanoo:

   Ei se oo ilmainen, kun ne vaan sanoo niin mutta tililtäs lähtee sitten kaks kertaan ostosten loppusumman arvoiset postarit.. No eikä lähde, se on ilmainen jos siinä lukee ilmainen :D

 8. Avatar Elina sanoo:

  Ikean kalusteiden kokoaminen on kyllä joskus niin raivostuttavaa puuhaa! Usein siinä on sitten tarvinnu miespuolisen henkilön apua, ku en oo niistä ohjeista meinannu tajuta mitään.. Mutta onpa sulla ollu hieno asukokonaisuus päällä! (:

  • ia ia sanoo:

   Haha niinhän siinä tartteis, niillä on joku ihme synnynnäinen geeni hoksata nuo ohjeet aina ärsyttävän nopeasti :D Mutta oltiin niin iloisia kun selvittiin ainakin siitä lipastosta ihan omin voimin! Kiitos paljon :)

 9. Avatar jjuulia sanoo:

  söppänä asu ja juulia(:

 10. Avatar Laura sanoo:

  Moi ! Mun oli taas pakko tulla pitkästä aikaa sanomaan että voi kun oot kaunis! <3 oot varmasti maailman ihanin ihminen!! <3
  xoxo Laura

  • ia ia sanoo:

   No voi höpsö, en oikeasti oo, mutta kiitos hirmuisen ihanasta kommentista ihana Laura :) <3

 11. Avatar Niina sanoo:

  Oisit maailman suloisin ja ihanin miss USA! <3 Hihh^^ Toivottavasti oot jo selättäny pienen kuumeilun ja nuutuneen olon!

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitti! Suureksi onnekseni sain sen selätettyä, olis tosi kurja kipuilla kesällä. JA lomalla!

 12. Avatar Suzy sanoo:

  Aivan ihanat noi kengät, just täydelliset:)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Mäkin rakastan niitä enkä meinaa raaskia käyttää niitä ettei niille tapahdu mitään pahaa :D

 13. Avatar Eeva-Maija sanoo:

  Erinomaisen mainio päivä postata tuo päivän asu, vaikkei ollukaan tän päivän :) Tänäänhän on 4th of July, eli USAn kansallispäivä :) Itse juhlistin sitä myös USA-väreissä piknikillä, vaikkei vielä ookaan siitä blogitekstiä todisteena :)

 14. Avatar johanna sanoo:

  myydäänkö noita pantoja vielä?:-)

  • ia ia sanoo:

   Alkukeväästä löysin tuon alennuksesta parilla eurolla, joten pahoin pelkään ettei välttämättä löydy.. :o Mutta ei sitä koskaan tiiä!

 15. Avatar arjainen sanoo:

  Tuo mekko on NIIIIN ihana, mulla on sama, ja on ihan lempparimekko! 8)sopii kyllä sulle oikein kivasti :) Olisin halunnut kotiuttaa sen vaaleanpunaisenakin.. Jos joku näkee tämän kommentin, omistaa sen koossa 42 ja tahtoo luopua niin ottakee yhteyttä! :DD

  • ia ia sanoo:

   Joo se on kyllä ihan täydellisenmallinen! Mulla on tuo malli myös mustana ja kukallisena ;D Näin myös sen vaaleanpunaisen mutta harmi ettei se väri sovi mulle pätkän vertaa!

Kommentoi