keskiviikko 15. elokuun 2012

ylinukkunut

”Eeeeeiiii”! Päästin niin ison älähdyksen kuin flunssanpolttamalla ja aamunkarhealla äänitorvellani suinkin kykenin, kun aamulla kanssa-asuja mutisi kellon olevan 11. 11?! Mullahan oli kello soimassa kahdeksalta. Nukuin sitten näköjään kevyet 11 tuntia, josta 4 tuntia pommiin.. Hyvä, kun illalla ennen nukkumaanmenoa oikein mietin että oi kun on kommeet kahdeksan tunnin yöunet tiedossa, niin posotin sitten lähestulkoon kellon ympäri :D Syytän tästä tavallistakin rankemmasta aamu-unisuudesta tuota orastavaa flunssaa! Oon ollut ihan uupelo koko päivän noista massiivisista yöunista huolimatta, buu. Kunhan ei kuumetta lykkäisi, ainakaan ennen viikonloppua jolloin mulla alkaa loma! (Tunnollinen työntekijä sairastaa lomalla, hah)

http://farm9.staticflickr.com/8299/7789662528_eff71ab18b_z.jpg

Mulla oli aamulle oikein listakin kirjoitettuna, että mitä kaikkea ehdin puuhailla ennen töihin lähtöä (no kuinkas muutenkaan, mitäpä minä en listaisi), muun muassa tämän merkinnän teko oli hyvin vahvasti tässä agendassa läsnä, mutta kuinkas sitten kävikään.. Ehdin onneksi kaikkein tärkeimmän, eli vajaan puolen tunnin mittaisen aamupalan nauttia. Eväskauppaankaan en ehtinyt, joten nappasin jääkaapissa viimeiset kotitekoisen pitsan rippeet matkaan, ja nyt oon kehnon lounaan jäljiltä nälkäkuoleman partaalla ja odotan kieli pitkällä että uunissa odottavat ristikkoperunat ja kasvispullat olis valmiita. Koitan nyt harhauttaa ajatuksiani pois nälästä kirjoittamalla vihdoin tämän merkinnän!

http://farm8.staticflickr.com/7134/7789662180_9dc3e43f77_b.jpg
Kerran olin taas aika matchy matchy kun paidan pinkit ja oranssit omenat piti saada helmaan, päälaelle ja sorminpäihin asti. Paita, hame ja sormus H&M, hattuloinen Seppälä.
http://farm9.staticflickr.com/8302/7789602632_8bcc642649_b.jpg
Oijoi, nyt olis dinner time! Jos sitä jälkkäriksi keittelis vaikkapa teetä, jos sillä sais tätä flunssanpoikasta taltutettua. Toimiviksi havaittuja flunssankarkoitusvinkkejä saa jakaa, kesä näytti tulleen takas enkä mää haluais viettää noita hellepäiviä peiton alla, pöh!
Translation
This morning I woke up and wondered why hadn’t the alarm rung yet. Well, it turned out that I had overslept, for four fricking hours.. Well, 11 hours is a decent amount of sleep :D I blame on my flu! God damnit, I don’t want to get sick now when it seems like summer has come back!
The other day I was once again very matchy matchy with my skirt, hat, ring and even nails color-coordinated with my top. Thank god my brand new pink ballerinas hadn’t arrived yet on that day :D

Saatat pitää myös näistä:

42 Responses to “ylinukkunut”

 1. huoh sanoo:

  Joo vinkkejä kaivataan tänneki! Kuumeen pukkas (vaikkei mulle koskaan nouse kuume) just kun huomenna pitäis karauttaa viikonlopuks ulkomaille. Että ketuttaa! kipeenä pakko lähteä reissuun……

  • ia sanoo:

   Voi eii, tosi harmi homma! Toivottavasti tauti talttui sen verran että pääsit lähtemään reissuun, lopputaltutusvinkit voit sitten lukkee täältä kommenttiboksista :)

 2. Jonsu sanoo:

  Täällä ilmoittautuu yksi kuumeinen! Eilen alkoi koulunpenkillä tuntumaan, että on melko voimaton olo ja illaksi nousikin jo 38 asteen kuume, joka oli tänä aamuna huimat 39 astetta. Kurkku on kans niin julmetun kipeä, ettei mitään tee mieli syödä!
  Mutta suosittelen sulle Buranaa tms. särkylääkettä, kun on sulla vielä orastava tuo flunssa. Mulla se tepsi kaks päivää, kunnes lähdin juoksulenkille ja nyt oon sitten kuumeessa.. Ja nyt on myös pitäny takaisin nousevan kuumeen poissa :)

  Mutta ihana asu! Tykkään tosi paljon tuosta hamosesta :)

  • ia sanoo:

   Joo, tätä ihme flunssaa on vissiin liikkeellä! Buranalla mentiin eilinen, pitää katsoa josko nappailis tänäänkin.. Se on kyllä niin vakio että lähtee urheilemaan puolikuntoisena ;D Mutta paranemisia meille, ja kiitos!

 3. Tiina sanoo:

  oikein olet söppänä! minunki pitää varmaan alkaa opetella tuota mätsäystä, toistaseksi olen harjotellu yrittämällä valita kengät ja laukun suht samaa sävyä, mutta seki menee usein pieleen ku olen niin kiintyny tuohon kånkeniin ja siihen mätsää minun kengistä vain kumpparit :D

  ps. meneekö miun kommentit taas jonneki hukkaan, ku en niitä edellisistä postauksista löytäny? teitsin serveri hylkii minua :D

  • ia sanoo:

   Joo saisit näistä minun ”taidoista” oikein mieluusti puolet, välillä on vaikeeta tämän pakkomielteen kanssa kun kaiken täytyy käydä yhteen :D Apua, oon kyllä roskapostinkin aina tsekannut, jos ei kommentteja näy merkinnöissä niin sitten ne on menneet hukkaan! Mä en käsitä, ei muilla ole ainakaan tietääkseni niin käynyt? :o

 4. martuuu sanoo:

  I love your outfits!:)

 5. Minna sanoo:

  Miksi sää kutsut poikaystävääsi kanssa-asujaksi :D ehkä epäromanttisin kutsumanimi ikinä! :) Ite en ainakaan haluais olla vain sellainen avomiehelleni…

  • ia sanoo:

   En osaa sanoa avomies enkä halua viljellä hänen etunimeään. Mutta kyllä hän on minulle rakas avomies vaikka en sitä blogissani kokoajan julistakaan ;D

 6. Monsku sanoo:

  Voi itku ja harmi, toivottavasti sinulla ei tosiaan mene loma sairastaessa. Itse olen saanut flunssan karkotettua Echinaforce- tipoilla, maistuu tosin aivan kammottavalta ja lemuaa viinalta, joten ei ehkä sovi töissä käytettäväksi. ; -DD

  Suloinen asu taas, tykkään tosi paljon tuosta pinkin ja oranssin yhdistelmästä. :-)

  • ia sanoo:

   Toivotaan parasta! Voi ei, no mutta kaikki toimivat tropithan on aina kamalan pahoja :D Kiitos kovasti!

 7. Morgaise sanoo:

  Käy apteekista hakemassa purkit oiekin vahvaa C-vitamiinia ja toinen purkki sinkkiä. Tuplaa tai kolminkertaista annosteluohjeet ja kisko vitamiinipitoisen mehun kanssa. Toimii minulla.

  • ia sanoo:

   Mä join C-vitamiinin toivossa jonku Vitamin Waterin, se oli karseinta ikinä yyh! Täytynee hakea nappimuotoisena, kiitos vinkistä :)

 8. Niina sanoo:

  Hej på dig ihana Ia ja kaunista torstaiaamua sinulle!^^ <3 Oot ollu taaaaaaas kerran niin söpönä ja tyylikkäänä, ei kyllä yhtään vois kuvitella et johki pommiin oot (hiukan :D) nukkunut, sen verran hehekeänä oot ollu!

  Tuo on yks kaameimmista fiiliksistä kun tajuaa olevansa jostain auttamatta (vähän, no okei, ehkä en enää käännä veistä haavassa tuosta sun superpitkästä aamu-unisuudestasi, hih :D) myöhässä tai jos onn unohtanut palauttaa jonkun jutun, ja deadline lähenee auttamatta. Pidän sulle isosti peukkuja että selätät pikku flunssan oireet ja saat alkaa nauttia lomastasi piakkoin!

  Menin muuten ihastumaan sun ihanan paitaan ihan immediately! <3

  • ia sanoo:

   Voi moi, ihana Niina! Kiitoksia kovasti kommentista :) (Sepä se olikin, kun noi kamppeet oli vanhemmat mitä pommiinnukkuminen :D) Se on kauhein tunne kyllä ikinä herätä siihen jysähtävään tunteeseen, että nyt kyllä ollaan myöhässä ja pahasti! Kiitos kovasti, mäkin tykkään tosta paidasta, vaikka omput hassun värisiä ovatkin :)

 9. S sanoo:

  Paras flunssalääke:
  Kuumaan veteen tuoretta inkivääriä, sitruunan mehua ja hunajaa. TOIMII! :)
  Mäkin aina sairastan lomalla tai kun on vähän pidemmät vapaat. Ihan niin tunnollinen työntekijä en haluis olla :)

  • ia sanoo:

   Voi, mun ihana ystävä toi mulle just inkivääriä ja hunajaa! Mutta kysymys kuuluu että miten sitä inkivääriä oikein käytetään? :D

 10. Marjaani sanoo:

  Ihana toi paidan epäsymmetrinen leikkaus :) ja mä yleensä vetelen inkivääriteetä naamaan, kun yritän vältellä nuhaa: tuoretta inkivääriä vaan kuorittuna kattilaan keittymään. On vaan aika tujua makunsa puolesta…

  • ia sanoo:

   Mä itseasiassa solmin siitä epäsymmetrisen, heh :) Mulla onkin inkiväärinkäntty tuossa pöydällä, täytyy ehdottomasti tänään testata!

 11. Terttu sanoo:

  Voi Ia, yhtä ihana vuodesta toiseen!

 12. minä sanoo:

  pikaista parantumista<3:)tee tekee kyllä hyvää kipeälle kurkulle ja samoin lepääminen,mutta on tosin ikävää sairastaa lomalla…

 13. jenski sanoo:

  Sinkki poretabletit! Juot sellaista, niin flunssaa ei tule (ainakaan yleensä), jos alkaa flunssaiselta olo tuntumaan! En tiedä tosin auttaako enää paljoa vaiheessa, jossa on jo aika flunssainen, mutta se myös poistaa vähän kurkun karheutta, että siihen ainakin pitäisi vaikuttaa vieläkin. :) Toivottavasti toimisi sinunkin kohdalla, niin kuin minulla… :) Ja parane pian! ♥

  • ia sanoo:

   Aa, enpä ole moisesta kuullutkaan! Täytyy ehdottomasti ensi flunssaa silmällä pitäen ostaa kaappiin noita, kuulostaa kyllä hassulta niksiltä :) Voi kiitos!

 14. Tanja sanoo:

  Teehen hunajaa, ja johan helpottaa :) !

 15. jjtta sanoo:

  aivan ihanat noi sun hiukset! ihanan pirteet:)
  energiaa täältä: http://ekorut.blogspot.fi/?view=classic

 16. Sini sanoo:

  ooks sä töissä kajaanin henkassa ja maukassa ? :)

 17. San sanoo:

  Voi sua! Toivottavasti paranet pian, ettei lomasi mene pilalle (: Itse taltutan kurkku kivun sekoittamalla kuumaan veteen sitruuna(tuore)mehua, hunajaa ja suolaa. Niitä kun laittaa oikeassa suhteessa (kannattaa laittaa paljon hunajaa), niin se maistuu todella hyvälle ja tuntuu kivalta kipeässä kurkussa.

 18. Fiia sanoo:

  Onpas kyllä söpö asu! :) Yritin tuosta yhdestä kuvasta selvitellä että kuinka oikein olet solminut tuon topin kun näyttää niin kivalta! En kyllä saanut sitä selville, joten voisitkohan vähän valaista asiaa? :D

  • ia sanoo:

   Kiitti! Siis tuo toppi on semmoinen pitkähkö ja väljä joten otin vaan kummaltakin sivulta ”suikaleet” ja tein ihan tuikitavallisen umpisolmun :D

Kommentoi