perjantai 07. syyskuun 2012

rusettipaita

Oho, kiitoksia vähintäänkin sen kiitettävän avosanan ansaitsevasta arvonta-aktiivisuudesta! (Olisiko asian voinut yhtään hankalemmin sanoa, ei varmaan?) Pakko kehua itteenikin niin hyvän arvontakysymyksen nakkaamisesta, on saanut kyllä hymyillä yhtenä Hangon keksinä kommenttejanne lueskellessa :) (Hangon keksistä tuli muuten mieleen, mulla on ainoat muistikuvat kyseisistä karmivista naamakekseistä kun joskus pikkupentuna sain niistä hirveät vatsanpurut..)
http://farm8.staticflickr.com/7257/7871386612_442417e9bb_z.jpg
Mutta vaatepartta tällä kertaa! Tuo paita on itseasiassa se ainokainen ostos taannoiselta Kuopion pyrähdykseltä. H&M:n rusettipitoinen paita, ja saman puljun Trend-malliston lempparihame. Ja Monkin knalli!
http://farm9.staticflickr.com/8448/7871387228_3e22c11fc6_z.jpg
Mä oon muuten itseasiassa nyt tämän loppuviikon ollut ihan keskenäni kotona, kun kanssa-asuja lähti reissuun. Ihan outoa olla kotona yksikseen! Oon näköjään omaksunut hyvin tehokkaasti kotilaiskimuksen roolin ihan kahden hengen edestä ja muun muassa viljellyt jokaisen tason täyteen kahvikuppeja (vaikka yleensä oon just se, joka kovaan ääneen huokaisee ja mielenosoituksellisesti kerää ympäri asuntoa ripotellut astiat tiskialtaaseen.. :D), eteisestä puolestaan löytyy kattava kokoelma erisorttisia nyssyköitä joista löytyy mm. tyhjiä eväsrasioita, postista haettuja paketteja ja sateenvarjoja. Ei oo turhaan viittinyt alkaa jälkiään siivoomaan kun niihin oon ollut pelkästään minä kompastelemassa!
http://farm9.staticflickr.com/8289/7871386816_cbb7d304d0_z.jpg
Lisäksi olen nyt kuivatellut pyykkejä olohuoneessa kolmatta päivää (kyllä ne ehkä tänään voisi olla kuivat. Tai huomenna..), ja muuten vaan puuhaillut ympäri asuntoa kaikkea enemmän ja vähemmän tärkeää niin intensiivisesti, että oon unohtanut syödä?! Eilen illalla kuudelta havahduin siihen, että oon päivän aikana natustanut kaksi maitorahkaa, ei se ihmekään kun oli vähän heipakka olo :D Tämän kaiken lisäksi olen myös viihdyttänyt itseäni puhumalla ittekseni ääneen.. Pitäiskö jo huolestua?
http://farm9.staticflickr.com/8289/7871387042_0358b37788_b.jpg
Nyt ajattelin ehkäistä ainakin tuota syömisen unohtumista menemällä tyhjäilemään maman jääkaapin antimia. Ja ehkä vähän näyttämään Fiskarsseja tuolle etutukalle..
Hei kivaa viikonloppua!
Translation
I have been home alone for a couple of days now, and I don’t think this is good for me.. :D Our apartment is really messy because I haven’t bothered tidying up after myself like at all, so there’s coffee mugs basically everywhere and like a dozen of canvas bags in our hall including empty lunch boxes, parcels from the post office, grocery shoppings.. I also have dried up laundry in our livingroom for three days (I think they got dry on day 1..) and forgot to eat?! Yesterday it was 6 pm when I realised that I had eaten only breakfast. No wonder I felt kind of feeble.. Only three days of alone-time left, let’s hope that I’ll survive ;D
Anyhow, an outfit with H&M skirt and shirt, and Monki hat. Hey have a nice weekend you all!

Saatat pitää myös näistä:

22 Responses to “rusettipaita”

 1. Avatar Christ sanoo:

  Ihana asu niinkun aina :)

 2. Avatar laura sanoo:

  :-D maailman ihanin ja huvittavin postaus ikinä! :-D ihana ihana ia! Ja tuosta huokailusta tuli kyllä niiin minä itse mieleen, oon samanlainen ”mielenosoittaja”.. :-D

 3. Avatar liina sanoo:

  Ihan mielettömän söpö tuo rusettipaita! :)

 4. Avatar randomiii sanoo:

  Oiii, ihana asu! :)

 5. Avatar miimii sanoo:

  Hei nyt on hyvä sauma tehä videopostaus jos kerta puhut siellä jo yksikseen ;)

 6. Avatar Nurse sanoo:

  Voisipa täällä pohjoisessakin pukeutua yhtä ihanaisesti! Mutta ei, mittari nollassa ja räntää tulee vaakatasossa suoraan naamaan.. tyydyn siis parjattuun tuulipukuun ja lähden raahustaan töihin. :/

  • ia ia sanoo:

   Ei täälläkään nyt ihan noin kesäisissä tamineissa enää tarkene! Mutta räntä on erittäin buu jo syyskuussa :( Laita tuulipuvun alle soma neule ja kiva koru!

 7. Avatar Rosa sanoo:

  On meinaan makeen näköset hiukset neidillä, samanlainen porkkana ruudun tällä puolen ;) Sait juuri uuden lukijan ihan hiuksien pohjalta näin aluksi :D

 8. Avatar Patie sanoo:

  Nice hat ;)

Kommentoi