maanantai 10. syyskuun 2012

Pilkkuvoittaja!

No nyt olis mulla Marc Jacobs Dot -tuoksun voittaja selvillä! Kiitoksia hurrjasti kaikille yli kuudellesadalle arvontaan osallistuneille, tällä kertaa Random.org-onnetar päätyi kommentoijaan nimimerkillä Janninna! Mää laitoin sulle sähköpostia :)

http://farm9.staticflickr.com/8455/7969667246_38cd34334d_b.jpg
Tänä aamuna muuten mulla alkoi vihdoinkin se venäjä! Oli melkoinen episodi eilen illalla kun pelailin käytin sitten puhelimeni akun loppuun, ja tajusin vasta puhelimen sammuttua että kas vain, laturi napottaa turvallisesti maman luona. Siinä sitten hillittömät googlailut nettiherätyskellojen toivossa, ja epätoivoiset yritelmät saada radion hälytys tai edes munakello aamuksi pirisemään :D Ostoslistalle seuraavana kyllä ehdottomasti perinteinen herätyskello, herranen aika sentään.. No mutta sain kuin sainkin itteni hereille aamukasilta alkavia tunteja varten! Nyt tosin vois kyllä olla päikkäreiden paikka.. Maanantain jatkoja!

Saatat pitää myös näistä:

22 Responses to “Pilkkuvoittaja!”

 1. Avatar Asta sanoo:

  Mites venäjä meni ;)

 2. Avatar laura sanoo:

  Repesin tuon munakellon kohdalla totaalisesti! :-D

  ps. Onnea voittajalle!!

  • ia ia sanoo:

   Haha :D Homma kaatui siihen kun meidän digitaalisen munakellon saa maksimissaan 99 minuutin päähän!

 3. Avatar Nilkkuri sanoo:

  Kerro heti millasen ratkaisun keksit tähän ongelmaan! :D Oon nimittäin jättänyt puhelimeni joskus kaverille ja ainoa herätyskellohan luonnollisesti olis ollu siinä puhelimessa…. Googlekaan ei mulle nettiherätyskelloa löytänyt :D Jos vaikka vastaisuuden varalle olis joku vinkki hihassa…

  • ia ia sanoo:

   No netistä pistin raksuttamaan http://onlineclock.net/ -sivustolta herätyksen ja laiton läppärin virransäästöasetukset niin ettei se olis mennyt pimeäksi yön aikana :D Onneks löysin piuhan jolla sain kännykän tietokoneeseen kiinni lataukseen, nimittäin olihan se johonkin horrokseen yön aikana mennyt tämä läppäri. Mutta kyllä sen muuten pitäis toimia!

 4. Avatar Janninna sanoo:

  Onnellinen pieni pallero kiittää suuresti! :)

 5. Avatar Christ sanoo:

  Hah, onnea niiden koukerokirjainten opettelussa! ;-)

 6. Avatar Sanna sanoo:

  Itellä alko tänään tanskan kielen kurssi. Ei hyvää päivää miten vaikeeta on lausumisen kanssa ko on lukenu ruotsia useemman vuojen. Miks ei voi vaan lausuu sanoja niinko ne kirjotetaan :D

  • ia ia sanoo:

   Oi, tanska kuulostaa hurjan vaikeelta! Tai semmoselta epämääräiseltä ruotsiin verrattuna :D Tsemppiä hurjasti opiskeluun!

 7. Avatar Kamilalalala sanoo:

  Oh no, you Lucky Girl!!! I love Marc Jacobs Daisy and I can’t wait for DOT!But I don’t know when this fragrance will be available in Poland. In the meantime I’m waiting for the sample which I buy in web. Before I get it – please write your opinion about Dot in english, I’m very courius about that!
  Kisses from (still sunny) Poland! :)

  • ia ia sanoo:

   Sorry that I didn’t write in English this time! It was a giveaway for Finnish readers so I didn’t think it would be necessary.. But I hope you come back to read this reply! I really love the fragrance, it reminds me of red berries :) Sweet, and fresh, I use it on day time! I think it could be a night fragrance too, but I just spray it once ”on air” and walk through, so the scent is light :) I hope you get a chance to try it out!

   • Avatar Kamilalalala sanoo:

    Hi! Thanks for your opinion. I use my sample of Dot from week and…First I thought, that this fragrance is too sweet for me but…Now it’s reminds me forest in summer. Blackberries, raspberries – YUMMY!Nice.
    Kisses for Your birthday. And – please – don’t change Your image! It doesn’t matter that You getting age :) ♥

    • ia ia sanoo:

     Just se same as me: At first I thought that it was a bit too sweet, but now I absolutely love it! :) Thanks so much!! No worries, I think I’ll dress this way for a loong time :D

 8. Avatar Miia sanoo:

  Hahah, arvaapa mitä? Näin sinusta unta viime yönä :D Luin tämän postauksen eilen joskus myöhään illalla ja unessani sitten menin johonkin kuuntelemaan, kun pidit tästä hajuvedestä puheen jonkun ison kihon juhlissa.

 9. Avatar Anpu sanoo:

  Mua kiinnostaa hurjasti miten noita kynsileimoja(?) tehdään. Ne kuviot on niin äly nättejä eikä millään saa tihrustettua semmosia. Mitä mä olen missannut? Miten noita tehdään, mistä välineitä saa ja paljonko maksaa :)
  terv.Utelias

Kommentoi