maanantai 22. lokakuun 2012

kirppistelyvinkki!

Tämä sunnuntai onkin kulunut aika intensiivisesti kirppiskamoja järkkäillessä! Itselleni erittäin tyypilliseen tapaan homma tosiaan jäi siihen kuuluisaan viime tippaan, mutta nyt on vihdoinkin semmoiset nelisen kassillista vaatetta ja vähän muutakin pakattu pitkin hampain uutta kotia odottelemaan, ja heti huomenaamuna ennen kirpparin aukeamista sinne ekan satsin tavaraa vien. Tuossapa muutamia myyntiin meneviä juttuja, mistä nyt tähän hätään kuvan löysin:

http://farm9.staticflickr.com/8189/8110171152_3b1860d1ba_z.jpg

Koot on pääasiassa S/36 (sekä muutamat kengät koossa 37), mutta sieltä löytyy kyllä kamppeita akselilla XS-M! Just äsken saatiin kaikki hinnoiteltuakin, ja sen verran edullisesti pistin kaikki omani menemään, että hinnoittelukaveri sai joka lapun kohdalla todeta, että ootko tosissas.. :D Joten käykäähän poimimassa juttuja parempaan talteen ennen kuin tuun katumapäälle ja kiikutan kaikki takaisin vaatekaappiini! Tulen lisäilemään tavaraa myyntiin pitkin viikkoa, joten jos hiimailette keskustassa, niin kannattaa käydä kurkkailemassa pöytä vaikka useampaankin otteeseen. Ja pääpostin vieressähän tuo kirppis majailee!

http://farm9.staticflickr.com/8189/8110171288_bd5bf27da3.jpg
Ja epä-kajaanilaiset ei hättää, mulla pötköttää tuommonen Ikea-kassillinen Huuto.nettiin matkalla olevaa tavaraa tuossa olohuoneen nurkassa. Raportoin heti tänne jahka ehdin ne nettiin asti naputella!
Nyt nukkummaan, yööööt!

Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “kirppistelyvinkki!”

 1. Avatar Tiina sanoo:

  mie tulen niin asumaan tuon pöydän edessä heti ku vain saan luuni kajaaniin rahdattua! (periaatteessahan tuo kolmikutonen ei edes todnäk mahu mulle ku yläosasto on enemmän luokkaa nelkyt mutta toivossa on hyvä elää :D)

 2. Avatar anni sanoo:

  minä päivänä viet lisää tavaraa kirppikselle? tänään löyty jo pari helmeö omaan vaatekaappiin, lisää ootellessa! <3

  • ia ia sanoo:

   Sinne nakattiin jo maanantai-iltana yks kassillinen lisää, varmaan huomenna viedään kans ehkä :) Mä annoin mamalle vapaat kädet noiden vaatteiden lisäilyn kanssa, kun oon itte päivät töissä :D Onpa kiva kun jotain löytyi! Mitäs lähti matkaan?

 3. Avatar Nanna sanoo:

  En malta odottaa sun huuto.net-lisiä, meillä on jo ennestään niin paljon samoja vaatteita (esim. se Mangon leijonankeltainen rakkausneuletakki <3), että varmasti löytyy jotain kivaa :D

  • ia ia sanoo:

   Voi että, se neule on kyllä ihan lemppari! Toivottavasti sieltä löytyy jotain kivaa :)

 4. Avatar minä sanoo:

  lauantaina tuli taas laihdutettua rahapussia siellä kajaanissa:)

 5. Avatar anniy sanoo:

  Ihana toi lintu-mekko, mistä olet sen kotiuttanut? ;)

 6. Avatar r sanoo:

  Ui, jes! Onneks oon torstaina kaupungis käymää nii pääsen kattelee sieltä jos löytys jotai kivaa:-)

  • ia ia sanoo:

   Voi ei apua, tänään kun kävin siivoamassa pöytää niin se oli ihan tyhjänä :D Mun on tarkoitus kattoa sinne varmaan huomiseksi vielä jotain lisäviemistä!

Kommentoi