torstai 25. lokakuun 2012

lissää tavaraa kirppikselle

Huomenta! Ihan semmosella nopealla asialla liikuskelen heti näin aamutuimaan, että apua te ootte olleet superahkeria kirppistelijöitä! Eilen kun käytiin pöytää siivoilemassa niin eihän siellä ollut enää paljon mittään jäljellä :o Pöytähän mulla on kuitenkin varattuna maanantai-iltaan asti, joten keräsin sitten vielä mehevät määrät tavaraa myyntiin loppuviikonkin kirppistelijöille!

http://farm9.staticflickr.com/8328/8121327617_7c4fb26bc7_z.jpg

Koitan saada kamat paikoilleen puolenpäivän tienoilla, joten käykäähän iltapäivän puolella penkomassa mm. ylläolevia juttuja ja paaaljon muuta, Vanha Aitta pääpostin vieressä ja pöytä 29!

Nyt mä meen aamupalalle, en tajua miten mulla juoksi ennen aamukahvia järki tämänkään merkinnän vertaa :D Koitetaan palailla viimeistään huomenna taas muiden merkintöje parissa! Kivaa torstaita hoi!


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “lissää tavaraa kirppikselle”

 1. emmi sanoo:

  Eiih noi kengät! Mulla oli samanlaiset, jotka hajos käyttökelvottomiksi viime vuonna liian ahkeran käytön myötä.. Yhyy, miksen asu lähempänä Kajaania ;(

  • ia sanoo:

   Oh noe! Mä muistan kun nuo oli älytön ilmiö blogeissa joskus 2008, kaikkien oli saatava nuo :D Jostain syystä rouheat solkinilkkurit ei ihan istuneet meikäläisen tyyliin hmm..

   • emmi sanoo:

    Mulla noi taas muotoutu ihan ehdottomiks rakkauskengiks :) Mä oon vieläpä kokoo 37, joten jos noi ei mene kirpparilla (yeah right) niin ilmoittaudun ostajaksi!

    • ia sanoo:

     Oli ne joo kokoa 37, mutta menivät kirpparilla! Toivottavasti törmäät vielä korvaaviin rakkauskenkiin :)

 2. Sara sanoo:

  Voi lääh noi kengät!! Miksen ole kajaanilainen? :( Sanohan, että ne on edes eri kokoa ku 38-40?

 3. Edelin sanoo:

  Noi kengät.. ;_; ♥ Harmittaa sinällään, mulla loppu oma syysloma just silloin kun siellä päin alkoi. Toivottavasti joskus satun olemaan taas siellä päin Suomea, kun viet seuraavan kerran kirpparille vaatteita. :)

  • ia sanoo:

   Hö, nuo syyslomat on kyllä aina pöhkösti porrastetut! Toivottavasti osutaan ens kerralla samoille kulmille kirppistelyaikoihin :)

 4. Ida sanoo:

  Hiki hatussa ryntäsin hakemaan noita kenkiä tänään aamulla kun pelkäsin niiden jo menneen, mutta eivätpäs vain olleet ja nyt saivat hyvän kodin meikäläisen luota <3 Ihan mieletöntä!

  • ia sanoo:

   Voi miten ihanaa että ne päätyi lukijalle!! :) Kengille terveisiä, annat niille varmasti paremman kodin mitä mun kenkäteline, jossa ne olivat vain pölyttymässä!

 5. Noora sanoo:

  Mmh hypistelin noita kenkiä jonkun aikaa siinä sun pöydässä mutta jätin ostamatta… Tosin kaikkea muuta kivaa kyllä löyty! :)

  • ia sanoo:

   Kengätkin onneksi sai jo uuden kodin :) Voi miten kiva kuulla että teit löytöjä!! :)

 6. riina sanoo:

  mulla ois tänää kajaanissa käyntiä, niin ajattelin käydä kirppaaarilllakin. onko siellä kokoaa xs/34? (: nuo sun vaatteet on aaaiivan ihania!

 7. Andi sanoo:

  Hi! I love that blue-pink (red..?) striped dress your wear in the first little circle. Where did you buy it? And where do you buy your other clothes? I like them so much!
  Thanx

  • ia sanoo:

   That is about 2 years old, from H&M! I buy most of my clothes at H&M and Monki :)

Kommentoi