torstai 10. tammikuun 2013

migreenihaalari

Vaikka mun vaatekaapista löytyy semmoinen määrä riemunkirjavia kamppeita että niillä varustaisi vaikka kokonaisen sateenkaariyksisarvisarmeijan, niin yksi vaatekappale tuntuu kaikessa levottomuudessaan ylittävän muut: Migreenihaalari! Jos ei punasinisessä värityksessä ole riittävästi häppeninkiä verkkokalvoille, niin tehdään kuosista levollisten raitojen sijaan sahalaitainen. Ja lisätään hihoiksi hervottomat röyhelöt. Ja tuikataan koko komeuden sisään pirpana, jonka mielestä on hyvä idea lisätä jatkeeksi vielä sininen hattu. Ja punainen tukka.

Itseasiassa puin nämä kamppeet puolitahalleen päälleni eräänä kiireisimmistä alennusmyyntipäivistä, että jos ei asiakkailla ollut jo muuten siinä tungoksessa heikko olo niin viimeistään meikäläisen viipottaessa ohi alkoi heikottaa :D

Mites siellä, alkoiko näkyä sahalaitaa näkökentän laidalla? Jos huomenna koittais pukeutua vaikka mustavalkoiseen. Tai ihan pelkkään mustaan..

Translation

This is hands down the most disturbing piece of clothing that I own: Like the blue and red uneven stripes weren’t enough, this jumpsuit has also huge ruffles as sleeves. And, to top it all, I like to combine it with a blue hat. And red hair. :D

Saatat pitää myös näistä:

30 Responses to “migreenihaalari”

 1. Torstai sanoo:

  Oiii miulla roikkuu seinälläni tuo sama asu koska se on tavoitesuni (kokoa 38)
  laihdutusprojektissani
  ja sama hattukin löytyy.

  sopii siulle hitsin hyvin
  mut hei joku päivä
  niin miullekkin :—-)

 2. strange sanoo:

  joo migreenistä kärsivänä voin sanoa että kyllä tuntuu…. :D

 3. kivaa sanoo:

  voiii miten söpö!! mulla on tää sama haalari ja se on aivan ihana kaikessa hurjuudessaan! ainoo vaan, että sen kanssa on ihan mahdoton mennä vessaan, jos haluaa saada vetskarin auki ylhäältä asti ja saada vielä kiinni.. mut niin, onhan se ihana! ja miten en oo tajunnut käyttää sitä mustien sukkisten kanssa! täällä mä oon vaan kesän helteitä odotellut höh.

  • ia sanoo:

   Haha siinä kyllä tulee lavat venyteltyä kun akrobatioi sen vetskarin aina auki ja kiinni :D Mulla on kehittynyt kunnon ninjaliikkeet siihen! Ei noin päheetä haalaria voi jättää pelkälle kesäkäytölle joten sukkikset alle vaan :)

 4. Erittäin söpöltä näytät ! .. Mutta jos vähän silmiä siristän niin ei ihan niin häikäise ;) Noeivaineskaan, hauska haalari.

  Satu
  Indie by heart

 5. Natalia sanoo:

  Mulla oikeasti särki silmiin tuo haalari!!!:D Muuten aivan ihastuttava asu:)

 6. Kiitos kommentistasi :) melkein aloin itkemään että muistit minut :) seurailen blogiasi tiiviiseen tahtiin on mahtava lukea elämästäsi ja asenteestasi elämääsi, ja kyllähän minä kajaanissa käyn seuraavan kerran pitää saada toi toinen puolisko mukaan :) ja kyllä mä olen kääntänyt elämän täysin päälaelleen ja toipunut, olen mukana myös syömishäiriö ohjaus videolla yms. Kajaanista ouluun muutto auttoi todella paljon ja rakastuminen myös ;) joko olet valmistunut ammattiin?

  Tsemppiä tosipaljon elämään! ja seurailen blogiasi tiiviisti olet tosi positiivinen ihminen! :)

  • ia sanoo:

   Höh voi tieteski muistan ja oon sinun juttuja jo monta monituista vuotta aina silloin tällöin lueskellut! Aivan upeaa kuulla että sinulla menee niin paljon paremmin :) Ja tuo video kuullostaa tosi mainiolta jutulta, vautsi! Tänä joulunahan mun olis pitänyt aikataulun mukaan valmistua, mutta ensi kevääseen se siirtyy, oparia ja paria verkkokurssia vaille valmista on :) Tsemppiä sullekki, Krista <3

 7. Pamela sanoo:

  Tuo sini-puna yhdistelmä on tosiaan aika migreeni, mutta just siks toi on itseasiassa tosi cool! :) näyttää kivalta ja mukavalta päällä. :)

  • ia sanoo:

   Mäkin ajattelen sen niin päin että tuo ylittää kaikessa karmeudessaan sen rajan että se on oikeestaan vaan tosi hieno ;D

 8. Judy sanoo:

  haha! It looks great though.

 9. huhuh sanoo:

  ihan järkyttävä :D:D

 10. Kerri sanoo:

  Ihan mielettömän siisti :D utelen, että mistä oot tuon hankkinut? (varmasti sen saisi jostain täältä selville, mutta oon vain satunnainen lukija joten ihan ulkona kaikesta :D)
  Niin ja mahtava blogi sulla muutenkin :)

 11. lehmänkello sanoo:

  Hah, luulin jo et sulla on migreeni :D

  • ia sanoo:

   On mulla kyllä joskus kauan sitten pari migreenikohtaustakin ollut :D Tosin kuvan haalari ei liity tapahtumiin, haha!

 12. yksvaa sanoo:

  haa, selailin sun vanhoja postauksia ja huomasin et sä opiskelet venäjää. Miten nopeesti opit sitä? Onko sitä helppo opiskella? Meinaan vaan sitä että kannattaako sitä valita yläasteella valinnaiseksi?

  • ia sanoo:

   Siis alkeet vain opiskelin tuossa viime syksyn aikana :) Tottakai kaikki uudet kielet vaativat paljon työtä, mutta venäjä ei ole niin vaikea kieli kun miltä se näyttää! Kannattaa ehdottomasti ottaa, venäjän kielen osaaminen on varmasti valttikortti työelämässäkin :)

 13. Seikku sanoo:

  Ai että HAALARI… no enpä olis kuvasta huomannut, kun minulla on ihan eri käsitys haalarista ;o. Mutta tekstin luettuani ja kuvan vielä kertaalleen tarkastettuani oli pakko uskoa, että ”haalarihan” se siinä ;)
  En vaan millän tajua, miten i h m e e s s ä tarkenet tuossa asussa talvella edes kotona saati töissäsi, jossa ihan varmaan vetää – jos ei nyt ikkunoista niin ainakin ovesta?

  • ia sanoo:

   Haalariksi käsitän vaatekappaleen, jossa on kaksi lahjetta ja yläosa samassa paketissa :D Mä en oo töissä yhtään hetkeä paikoillani, joten kyllä tarkenee kun puolijuoksua vetää kokoajan paikasta toiseen! :) On mulla aina joku varaneuletakki mukana mutta sen kanssa kyllä läkähtyy.

 14. shiny sanoo:

  Migreeneistä en kärsi, mutta päänsärky ilmestyi kuin tyhjästä kun näin tuon haalarin :’D

 15. mirella sanoo:

  Ihana ! Sun blogi on ihana kun pukeudut niin omaperäisesti :) itekkin tykkään käyttää värejä pukeutumisessa.

Kommentoi