lauantai 09. maaliskuun 2013

Tutorial: pikkumyynuttura

Mä näköjään tosissaan tykkään harrastaa näitä itsestäänselvyystutoriaaleja :D Allapa löytyis pikkumyynutturan pyöräyttäminen valkin avulla, ja pitkästä aikaa taas meikäläisen naamaa liikkuvana versiona!

Seuraavaksi voisin ohjeistaa jossain yhtä ei-yhtään-itsestäänselvässä asiassa, miten olis vaikkapa kengännauhojen solmiminen..?

Translation

This is how I do my bun! Apparently I like doing ”for dummies”-tutorials on subjects that everyone knows how to do, how about ”how to tie your shoelaces” -tutorial next time? :D


Saatat pitää myös näistä:

54 Responses to “Tutorial: pikkumyynuttura”

 1. Avatar Liisa sanoo:

  Jipii! Kiitos hirveästi tästä tutosta :) Pitänee suunnata lähimpään H&M:n ostamaan donitsia…

 2. Avatar Annu sanoo:

  Ei ole turha juttu :D mulla on pitkät hiukset ja olen valkin kanssa kokeillut ties kuinka monta kertaa ja jotenkin siitä lopputuloksesta tulee aina niin lässähtänyt, pitäisi varmaan tupeerata tai jotain. Mutta tosi söpön näköinen nuttura!

  • ia ia sanoo:

   Hei pitkään tukkaan saattaa toimia myös se systeemi, kun donitsia lähtee pyörittämään tukan latvasta niin, että tukka rullaantuu sen donitsin ympärille! :) Kiitos!

  • ia ia sanoo:

   Oon kyllä itte ajatellut pinnit kans just toisinpäin :D Mutta eihän tossa oo ainakaan mun mielestä mitään järkeä, kun ne on pakkauksissakin aina aaltopuoli päällepäin!

 3. Avatar Noora sanoo:

  Heh, oon ite oppinut tekemään tuollaisen nutturan eri tavalla, pyörittämällä tuon valkin ylhäältä alas, ja se taitaa kyllä olla vaikeampi tapa… Ilmankos olenkin ihmetellyt, kun kaikki sanoo tuon olevan niin helppoa! :D
  Sä oot kyllä tosi kaunis, ja en koskaan lakkaa ihailemasta sun paksuja ja ihania hiuksia! (:

  • ia ia sanoo:

   Toimiihan se niinkin, varsinkin pitkään tukkaan saattaa olla parempi kun muuten jää niin pitkät pätkät latvaa kieputettavaks nutturan ympärille! Mutta kokeile ihmeessä tuotakin tekniikkaa :) Voi kiitos kamalasti <3

 4. Avatar Maiu sanoo:

  Ihana tukka sulla ♥ Ite oon pitkään käyttäny donitsia, itelläni on ennestään hirveen paksu ja pitkä tukka että nutturasta tahtoo tulla aika iso…

  /Hei, vinkki: donitsin (tai valkin, ihan sama :D) voi tehä itse sukkahoususta tai ihan sukasta (: Ei tarvii ku leikata sopiva pätkä, täyttää se vanulla, ommella kiinni ja tadaa! Halpaa, helppoa ja nopeaa :D Googlesta löytyy paljon ohjeita.

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos paljon :) Oii mulle kans jättinuttura kiitos! :D Mä oon sen verran sohlo tuon tukkadonitsin kanssa että sitä väkisin pilkistää vähäsen jostain, niin en ota sitä riskiä, että sieltä pilkottas joku tennissukka tai musta sukkahousu ;D Mutta joo oon kyllä kuullut että diy-versiotkin toimii, varsinkin sillä rullaustekniikalla!

   • Avatar nn sanoo:

    Ia sulle täydellinen valkki tulis tietenki punasista/oransseista sukkiksista. Ei erottus vaikka vähän vilkkuiski :D

    Oot söpö :D

    • ia ia sanoo:

     Haha joo, niin muuten! :D Pitääpä muistaa kun hajotan seuraavat oranssit sukkikset! Päh kiitti :)

 5. Avatar Pauliina sanoo:

  Oi nää sun videot on vaan ihan parhaita :-) Pelastit mun illan! ♥ Tosi kätsy toi hiusdonitsi muuten, en ole omaa viime kesänä lahjaksi saamaa edes uskaltanut vielä koettaa, hups…! Ehkä mä tän postauksen jälkeen rohkenisin, vähintäänkin sitten kesällä :-D Hehe, tää sun blogi on kyllä miun lemppari! ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  • ia ia sanoo:

   Kiva kuulla jos tykkäilit videosta! :) Joo kesällä viimeistään donitsi käyttöön!

 6. Avatar Kaisa sanoo:

  Hah, tuli kengännauha-tutorialista mieleen sun ”näin solmit rusetin” – ohjeet, jotka on vieläkin käytössä :D Oot ihan parhaus!

  • ia ia sanoo:

   Haha ainiin! :DD Aika hyvä huomio, ihan randomi oli nimittäin tuo kengännauhaheitto :D

 7. Avatar zin sanoo:

  kiitti kovasti, oli jeesiä paljon! :) ois toinenki kyssäri, värjäätkö aina kampaajalla vai onko joku lemppari kotivärimerkki? Omistan itsekkin oranssin kuontalon, mutta sun oranssissa on jotain syvyyttä. tosi kivan näköinen!

  • ia ia sanoo:

   Kampaajalla oon nyt tukkaa värjäillyt :) Kotivärien sävyjä vähän vaihtelen, mutta merkkinä Lorealista oon tykännyt eniten! Tukka kiittää :)

 8. Avatar Sara sanoo:

  Miksi sun vanhojen postausten kuvia ei näy? :(

  • ia ia sanoo:

   Koska Flickr on perseestä ja mennyt jemmaamaan mun puolen vuoden kuvat!! :(( Mun täytyy yksi kuva kerrallaan laittaa ne kaikki takaisin blogiin, joten tuossa projektissa menee pieeni hetki.. Mutta I’m working on it!

 9. Avatar Anonym sanoo:

  Hieno video! Kiitos ohjeesta! Nyt osaan tehdä Pikku Myy-kampauksen!! =)

 10. Avatar kisu sanoo:

  Innostuin niin, että kävin kauppareissulla hankkimassa tuollaisen valkin ja nutturasta tuli tosi söpö ja kiva! Sun blogi on mulle aika vaarallinen kun oon jo pari muutakin juttua hankkinut vain tästä inspiroituneena :D

  Kiitos kivasta ja helposta ohjeesta!

 11. Avatar heidua sanoo:

  ihanaa kattoa tollaista tutoriaalivideota, jossa tekijän hiukset ovat puolipitkät. oon aina pohtinut miltä nutturan tekeminen näyttää puolipitkissä hiuksissa ko omat ovat kilometripitkät ja saan kiertää niitä ”ylimääräisiä haituvia” 10 kertaa sen donitsin ympärille. :D

  • ia ia sanoo:

   Mä oon kans huomannut että esim. kaikki youtuben hiustutoriaalivideot on just kilometrileteille :D Eipä siinä, olishan se ihana jos olis ittelläki niin pitkä tukka :) Mutta onneksi lyhyempikin taipuu nutturalle!

 12. Avatar Sanjana sanoo:

  Heii äläs nyt, ei tää oo yhtään turha! Ei oo nimittäi koskaan tullu mieleenkään noin sitä laittaa :D Aian oon sieltä ylhäältä räpeltäny ja miun kihara ja yli-ilmava, ei mitenkään superpaksulatvainen tukkani ei siihen aina oikein suostu, joten tuo varmasti toimii paremmin kuin se pyöritys kun käännetään juurista se ympyrä eikä latvoista aloteta! :)

  ps. milloin on ollut rusetinteko-ohje, haluan! nimimerkillä teen rumia rusetteja :D

  • ia ia sanoo:

   Mä oon luullut että tämä on se tapa millä kaikki tuon nutturan tekee :D Teitähän on latvasta kieputtajia useampikin! Toivottavasti sullakin toimii tällä taktiikalla :) Haha joo se on joskus neljä vuotta sitten tehty video :D En tiedä toimiiko se vielä, plärää tuota ia videoi -kategoriaa!

 13. Avatar Laura sanoo:

  Aaw miten söpö video!
  Tekisit useammin, sun höpötystä on mukavaa kuunnella! :-)

  • ia ia sanoo:

   Joo videointi on kyllä ihan hauskaa hommaa, kerro mulle videointiaiheita niin voin tehdä! :)

   • Avatar Laura sanoo:

    Olisi kiva nähdä vaikka sellanen videomuodossa oleva asunnon esittely (mulla on blogissa ollu sellanen joulunaikaan)
    jaajaa, sitten joku kynsivideo olisi taas poikaa :-)

    • ia ia sanoo:

     Tää opiskelijakämppä on niin karu että kyllä ne kotikuvat saa valitettavasti riittää :D Mä koitan puuhailla uutta videota tässä pikapuoliin! :)

 14. Avatar Kilometritukka sanoo:

  Niin miikää se toinen latvasta kieputus tekniikka on? Oon luullut että tää sunkin käyttämä tapa on se ainut. :) Sulla on niin ihanat hiukset!

  • ia ia sanoo:

   Siis tehdään niin, että donitsi asetetaan sinne ponnarin latvaan niin, että latvat tulee sieltä sisältä ulos, ja sitten lähdetään pyörittämään sitä donitsia itsensä ympäri niin, että hiukset rullaantuu sen donitsin ympärille! En osaa sen paremmin selittää :D Youtubesta varmaan löytyy videoita tästäkin! Voi kiitos paljon :)

 15. Avatar Iita sanoo:

  Hätärääpäsy on ehkä hauskin sana ikinä! :DD
  Ja oot tosi sulone :)

 16. Avatar Chatte sanoo:

  Kyllähän tää oli hyödyllinen! En oo koskaan keksinytkään käyttää kahta ponnaria. Oon itse yrittänyt tehdä niin, että aloitan latvasta kieputtamaan koko tukkaa donitsin ympärille – katastrofi. Sun tapa vaikutti helpommalta, eli siis kokeilen ehdottomasti! :)

  • ia ia sanoo:

   Joo tuo tapa on kyllä superhelppo, varsinkin jos on yhtään lyhkäsemmät tai kerrostetut hiukset! Toivottavasti onnistuu :)

 17. Avatar SR sanoo:

  Mulla on semipitkät hiukset ja oon yrittäny tehdä sitä latvastakieputus-nutturaa. Mä en vain tahdo saada latvoja hyvin sen (käytän sukkaa :D) alle mut videotas katsoes hoksasin, että toi valkki vois olla parempi :) ja ennenku lähtee kieputtaan, ei yrittäisikää tunkea niitä latvoja valkin alle, vaan laittais ponnari(kumilenksun)…
  Saikohan mun ajatuksista mitää selvää :D

  • ia ia sanoo:

   Joo se sukkanuttura oli jotenkin hirvee hitti jossain vaiheessa, mun mielestä se jo näyttääkin kamalan hankalalta :D Varsinkin, jos ei oo hurjan pitkä tukka! Kokeile ihmeessä valkilla, ei maksa kuin pari euroa :) Varmasti onnistuu helposti tuolla taktiikalla!

 18. Avatar anni sanoo:

  Ihana! Kiitos tästä, tein ihan itse sukasta nutturavalkin ja iskin päähäni. Hyvä tuli! :–D

 19. Avatar Mylooni sanoo:

  Oot todella sympaattinen, mutta jokseenkin kökkö hiustenlaittaja. Tykkään silti sinun hiuspostauksista tosi paljon niiden persoonallisuuden vuoksi. Ja eihän kellään muulla ole noin kirkkaita, karkkimaisen kiiltäviä ja epäluonnollisessa muodossa pysyviä hiuksia.

  Aiempaa pidempi tukka sopii sinulle tosi kivasti!

  • ia ia sanoo:

   Jep, kökkö oon :) Mutta sikshän mä näitä just teenkin, kannustaakseni kanssa-kökköjä, että saadaan me vähän tumpelommatkin edes yrittää :D Itekkin tykkään pidemmästä tukasta enemmän, nyt kun kattelee noita polkkatukkakuvia niin on vähän semmonen mitämääoikeinajattelin-fiilis :D

 20. Avatar Aaaino sanoo:

  Katoin ton videon eilen ekan kerran ja tänään sit menin ja ostin valkin! :D

 21. Avatar soma sanoo:

  voi bby sä oot sulonen !! mmeh

 22. Avatar iloinen donitsi sanoo:

  Miekään en oo tästä tavasta tienyt vaan yleensä kieputtanut niitä latvoja, mutta tääpä oli paaaljon helpompi ja parempi tapa, eli kiitos tästä (: Toimii muuten myös pitkällä tukalla! Sun höpötystä on muutenkin niin kiva kuunnella, ulkomailla asuessa helpottaa koti-ikävääkin kuunnella tätä tuttuu murretta (:

  • ia ia sanoo:

   Kiva kuulla että tästä oli apua! Videoiden teko on kyllä ihan hauskaa, vois videoida useamminkin :)

 23. Avatar MariKo sanoo:

  Kiitos! Ny mäkin, tumpelo tukan laittaja, saan hyvän nutturan pitkähköön tukkaan ja helposti :) Mä edes tiennyt että tommonen juttu on olemassa…

 24. Avatar jenna sanoo:

  Ihana video. :) Miten ihmeessä saat kolmatta päivää kiharat pysymään noin korkkiruuvilla?? Omat suoristuu viimeistään yön aikana, yleensä jo reilusti ennen.. :/ Vai onko se vaan hiuslaadusta sitten kiinni…

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! :) Siis yleensä mullakin suoristuu iltapäivän aikana jos aamulla oon ne väsännyt, mutta tuolla Remingtonin Pearl Wandilla tehdyt kiharat pysyy ihan törkeän hyvin!! Suosittelen kokeilemaan jos mahdollisuuden saat, että josko pysyisi sullakin :) T. nimim. tällä hetkellä vielä neljä päivää sitten tehdyt kiharat päässä.. :D

Kommentoi