sunnuntai 30. kesäkuun 2013

yksi kesälomatyllerö, kolme asua, viisi kynsilakkaa

Oivoi, nyt on luvassa silmäkarkkia kaltaisilleni värifanaatikoille sekä kynsilakkariippuvaisille (ja uh ah etenkin näiden yhdistelmille!): Pääsin mukaan Indiedaysin ja Essien yhteistyökampanjaan ja sen myötä esittelemään teille Essien hurmaavia uutuussävyjä!

http://farm4.staticflickr.com/3707/9174188885_1a87664bdf_o.jpg

Siinä somassa sateenkaaririvissä napottaa vasemmalta oikealle sunday funday, the more the merrier, rock the boat, full steam ahead ja the girls are out. Testailin lakkoja kynsimiini taka-ajatuksena lempipuuhani, eli kynsien mätsäily asuihin! Tällä kertaa kikkailin ylleni kolme asua vähän tulevan kesälomapätkän suunnitelmia silmällä pitäen. (Vielä kaksi viikkoa sinniteltävänä!!) Kattellaanko, että mitä kaapista löytyi?

http://farm6.staticflickr.com/5547/9176406122_e3c5b50c7d_o.jpgEnsimmäisessä asussa meitsi suuntaa piknikille! Astetta pidempi hameenhelma takaa sen, ettei piknkviltillä eväiden perässä möyriessä ole takalisto näkyvillä koko puistikolle. Päälaelle olkihattu auringolta suojaamaan ja nurtsilla tepastellaan tottakai avojaloin.

http://farm3.staticflickr.com/2833/9176405692_acbf2f8718_o.jpg
Huuliin löytyi kivasti koralliseen lakkaan mätsäävä huulipuna, se on H&M:n sävy nimeltä Darling Pink.

http://farm8.staticflickr.com/7431/9176405076_661370a8c8_o.jpg

Denimpaita ja aurinkohame H&M, olkihattu Ebay.

http://farm3.staticflickr.com/2818/9176398724_f65b6e4a6d_o.jpg
Kynsiin siis sudin auringossa kimaltelevaa korallista sunday fundayta, ja nimppariin tein deniminsinisen pohjan pilvireunukselle rock the boatilla!

http://farm8.staticflickr.com/7297/9174184101_0d82ef06fd_o.jpg
Nonni, ja sitten asu numero kaksi! Mun lomasuunnitelmiin kuuluu myös kaupunkilorviminen hyvän seuran kera. Kaupunkilorviminen tarkoittaa ihan vaan päätöntä maleksimista pitkin kylää, lounaan syömistä joenrannassa ja jäätelön nappaamista kioskista. Semmosiin meininkeihin sidotaan tukka pois tuulen kynsistä nutturalle, isketään shortsit jalkaan jottei tuuli heitä joenrannassa helmoja korviin ja varustaudutaan edes pikkuiset hihat sisältävällä paidalla, jottei vilu iske vaikka aurinko lymyilisikin hetken pilven takana. Niin, ja koipiin balleriinat, jotka eivät ala hiertämään kokopäivälorvimisenkaan jälkeen.

http://farm6.staticflickr.com/5476/9176401674_4fca9b64f9_o.jpg

Terälehtiteepaita Monki, shortsit Zara, vesiväririipus lukijalta, huulissa Macin Morange.

http://farm8.staticflickr.com/7449/9176401168_4b259e3a3f_o.jpg

http://farm8.staticflickr.com/7371/9174180335_333c0468c3_o.jpg

Kynsissä herkkua limenvihreää the more the merrieriä, jonka kanssa mätsäsi kivasti tismalleen samanväriset terälehdet puserossa!

http://farm6.staticflickr.com/5342/9176400580_d537fa8d3f_o.jpgKolmas asu on taas kesähippoja varten! Sunnitelmissa olisi siis mahduttaa kesään ainakin yksi ilta sisältäen ystäviä, kuohuvaa, mansikoita ja hilpeyttä seuraavaan auringonnousuun asti. Semmoisiin meininkeihin voisin vihdoin ja viimein korkata tuon kaapissa piileksineen vesivärimekon, joka huutaa kesää! Tukkaan pyöritän rennot kiharat ja optimisti koittaa loikkia mekkoon mätsäävillä mintunvihreillä koroilla niin pitkään kun jaksaa.

http://farm8.staticflickr.com/7436/9174182043_c7b9ece239_o.jpgMekko H&M Garden Collection, kengät H&M, huulissa Lumenen huulilakka sävyssä 6.

http://farm4.staticflickr.com/3751/9174181497_88e32a66bb_o.jpg
http://farm3.staticflickr.com/2864/9176397722_8e4d31446d_o.jpg
Mekosta nyt löytyi kaikki maailman kauniit värit, kuten myös sävykaveri tuolle herkulliselle fuksianvioletille the girls are outille. Nimpparissa full steam ahead!

Ei siis mitään maailmanympärysmatkojen suuruusluokkaa olevia suunnitelmia kuulu minun kesääni :D Muttahei, mitäs te meinaatte puuhata vielä tälle kesää? Jos te mielitte saada nuo herkulliset lakkasävyt omaksenne sekä vähän pesämunaa vaikkapa festarilippua varten, niin nyt olis mahdollisuus voittaa koko Essien kesäsetti ja 50 euron arvoinen lahjakortti Lippupisteeseen! Vieraile Essien Facebook-sivulla ja valitse suosikkisävysi Essien lakoista. Tuu sen jälkeen kertomaan se sävy mulle tuohon kommenttiboksiin, ja kerro samalla kesäsuunnitelmistasi! Arvon ostallistujista voittajan tasan viikon päästä, eli osallistumisaikaa on ensi sunnuntaihin 7.7.2013 klo 23.59 asti. (Saa myös samalla kertoa että mikä noista asuista oli suosikki, mut ei oo pakko ^^)


Saatat pitää myös näistä:

183 Responses to “yksi kesälomatyllerö, kolme asua, viisi kynsilakkaa”

 1. Avatar Mopz sanoo:

  Mul on aina niin ruma olo kun katon sun blogia ):

 2. Avatar Kaina sanoo:

  Asuista lemppari on tuo viimeinen (mitkä kengät!) ja kynsilakoista himoitsen naughty nauticalia! ♥

  Kesäsuunnitelmana on lähinnä kesätöiden tekoa ja syksyn yo-kirjoituksiin lukemista, käytännössä aikaa kuluu kuitenkin uskomattoman paljon vaan oleiluun.

 3. Avatar Sofia sanoo:

  I always love your nail colour! So sorry that you don’t write in english anymore. I’m from Chile and I can’t get a word of what you say, but I love your blog anyway. Xo

  • ia ia sanoo:

   Thanks for your comment! I get so few comments from my non-Finnish readers nowadays that I feel like translations aren’t needed anymore :o Maybe I should start writing them again!

 4. Avatar kisu sanoo:

  Olet niin valloittava! :) Tuo ”vesivärimekko” on tosi vau!

  Ja voi, nuo Essien lakat on niin suuhunpantavan suloisia :D Erityisesti tykkään tuosta ”Mojito Madness” -sävystä, joka on viime vuoden kesäsetin satoa: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=269464853154970&set=a.269464793154976.44776.269233436511445&type=3&theater

  Noista tämän kesän lakoista voiton taitaa viedä The More The Merrier! Tykkään vihreästä, heh. :D Mutta kaikki on kyllä niin ihania!

  Itse olen menossa muutamaksi viikoksi Englantiin löhöilemään poikaystävän luo, ja sitten valmistelen syksyllä alkavaa vaihtovuotta! Jännät paikat siis :)

  Ihanaa kesää ja lomaa ja kesälomaa!

 5. Avatar Julia sanoo:

  Ai että mitä herkkusävyjä! Essiellä tuntuu olevan niin paljon erilaisia sävyjä, että valitsen suosikkini noiden uutuussävyjen joukosta – Rock the boat vaikuttaa ihanan hempeältä ja monikäyttöseltä kaverilta!

  Oma loppukesä kuluu pitkälti töissä, mutta tarkoituksena olisi vielä uida paljon, lukea hyviä kirjoja ja nautiskella kesästä! Ei mitään sen kummallisempaa :-) Ja asuista lemppari on kakkonen, vaikka muutkin viehättää suuresti!

 6. Avatar Maiju sanoo:

  Mikäli nyt yksi kaikista noista upeista sävyistä on lemppariksi valittava, niin varmaankin bond with whomeverin voisin sellaiseksi nimetä. Kesä kuluu lähinnä töitä tehden, mutta vapaa-ajalla olisi tarkoitus pyöräillä pitkiä lenkkejä ja lukea mahdollisimman monta kirjaa :)

 7. Avatar Nonna sanoo:

  Lempparisävy on go ginza, parhaimman näköinen noista asuista on ehdottomasti kesähippoihin suunniteltu asu, mekon värit on vaan IHANAT!
  Ja mun kesä taitaa mennä suurimmaksi osaksi kesätöissä, mut en valita :)

 8. Avatar Salkko sanoo:

  Suosikkisävyjä Essieltä on monta, mutta kyllä se ykkönen taitaa olla funny face! :-) varsinkin kiiltoa tuovan päälyslakan kanssa aivan tajuttoman ihana, piristää aina kun sormia kattoo.
  Kesäsuunitelmiin kuuluu töiden lisäksi mansikoiden syöntiä, kirjojen lukemista ja kiireettömistä viikonlopuista nauttimista. Suosikkiasu on tuo ensimmäinen, hameen mitta on muuten just sitä mitä tällä hetkellä etsin!

 9. Avatar Miniananas sanoo:

  Sunday funday! Siinä on kyllä väripiristys kohdillaan :)) ja kesä”lomaan” (aika monella se taitaa olla nuissa karmeissa kyseenalaistavissa väkäsissä) kuuluu niin tiiviitä työvuoroja, ettei lomasta juuri tietoakaan! Mutta muutamat pikavisiitit vanhojen kavereiden tykönä ja kilo vesimelonia ja mansikoita – tai parikin kiloa.. – korvaa ne töissä nyhjätyt tunnit! Niin kauan kun on herkkuja, on loma. :D

  Ja noista sun asuista toi Garden Collectionin mekko on aivan tajuttoman ihana!! Heti kun näin tän postauksen tulleen facebookissa, kiljahtelin poikakaverillekin että ”tuu kattoon kui täydellinen mekko tuolla on!” :D Ja sopii sinulle ihan niin kuin kaikki muukin minkä päällesi vedät ;)

 10. Avatar sirpa sanoo:

  toi rock the boat on ihan unelmasävy! en oo vaan raaskinut sitä vielä ostaa, koska kesäduunissani en saa käyttää kynsilakkoja niin pitäis vanhat kokoelmat eka saada lotrattua varpaankynsiin ennen kuin raaskii ostaa uusia herkkusävyjä.

  kesä meneekin siis pitkälti töissä, pikku vapaapätkillä pitää rynnätä mökille. ilosaari ja flow pitänee katsastaa! ja toi vesivärimekko on aivan ihana!

 11. Avatar Emmi sanoo:

  Eikä sä oot vaan niin ihastuttava ja söpö! Ihanat asut sul on myös! Ja voi että ku soman väriset kynsilakat, mun lempiväri on kyllä rock the boat, sopii hyvin kesään, nätisti veden näköinen;)! Kesäsuunnitelmissa ei ole muuta kun kesätyö ja viimisten kesälomien viikot viettäminen auringossa! Kyllä mä Särkänniemeen aijon myös ehtiä, ja ystävien kanssa tietenkin olla!
  Hauskaa kesää!:)

 12. Avatar susanna sanoo:

  the more the merrier on kyl tosi herkun värinen, vaikka yleensä käännyn enemmän neutraaliempien värien puoleen! kesäsuunnitelmissa on mm musen keikka heinäkuun lopulla ♥ja telttaretkiä ystävien kanssa! :-)

 13. Avatar Viivi sanoo:

  Lakoista lemppari on the more the merrier ja asuista tuo hulmuava kesähippomekko :-)

 14. Avatar Helma sanoo:

  Punaista sen olla pitää eli Essie lacquered up -sävy! Lomamatkakin meni joten jäljellä olevat viikot pyöritään kotikulmilla syöden mansikoita ja urheillen (kehoitus) ja kavirien kanssa kahvitellen. ja vielä festaroiden!

 15. Avatar HarperL sanoo:

  Ihanin on Avenue maintain! Kesäsuunnitelmiin ei kuulu mitään erityistä: kavereiden tapaamista, kesämökkeilyä ja puistoissa hengaamista :)

 16. Avatar Lotta sanoo:

  Sunday Funday on IHANA! Täydellinen pinkki. Lemppariasuni on tuo ensimmäinen. Vaikken itse osaa leijonankeltaista käyttää, näyttää se sinun ylläsi ihanalta.
  Kesällä olisi suunnitelmissa rentoutua, lukea paljon kirjoja, viettää hauskoja hetkiä ystävien kanssa sekä ehdottomasti käydä Lintsillä.

 17. Avatar milla sanoo:

  Mun lemppari on sunday funday! Ja kesäsuunnitelmiin kuuluu lapin matka <3 sekä lontoon reissu.

 18. Avatar siiri sanoo:

  Sunday Funday! Olen lähössä italiaan kaheksi viikoksi ja loppu onkin lorvimista täälläpikkukaupungissa.. ps. Suosikki asu oli tuo hm garden collection mekko!

 19. Avatar Noora sanoo:

  The girls are out on aika nam!

  Kesällä paiskitaan nuorten kanssa töitä ja syödään litrakaupalla mansikoita! Ah.
  Asuista sulin tolle viimoiselle puutarhaperhos-mekolle ja minttukengille <3

 20. Avatar pauliina sanoo:

  rock the boat on lempilakka näistä. kesäsuunnitelmiin kuuluu pyöräretkiä, löhöilyä, uimista, mökkisaunomista, lukemista, nukkumista…
  ja mun mielestä kivoin asu on shortsiasu. ja vaikket kysynytkään, niin kivoin lakksus on tuossa viimeisessä kuvassa. :)

 21. Avatar pauliina sanoo:

  oikoluenta kunniaan, siis lakkaus eikä lakksus…

 22. Avatar Sannuliini sanoo:

  Essien facebook yläpalkin kuvassa oleva vihreä on ihana <3 Lakan nimeä en saanut selville..

  Ensi viikonloppuna ruisrock ja The Hurts <3

 23. Avatar sippe sanoo:

  Naughty nautical olis tosi passeli mun oranssin kesämekon kanssa:D Mun kesään kuuluu mökkeilyä ja jätskiä torin reunalla kavereitten kanssa:) Kesän lopulla lähdetään Maltalle viettämään viimeset lomapäivät B) …vesivärimekko on ehdottomasti paras!

 24. Avatar Mira sanoo:

  Essiellä on kyllä niin mielettömän paljon kaikkia ihania sävyjä, mutta mainitaan nyt vaikka Go Ginza noista Facebookissa vilahtaneista. Se kaikkien muiden ohella herätti aika paljon ihastuneita huokailuja. :) Kesäsuunnitelmiin kuuluu vielä parit festarit, toisessa paikassa asiakkaana ja toisessa talkoolaisena. Lisäksi yritän uppoutua mahdollisimman moneen kirjaan ja muihinkin harrastuksiini nyt kun on kunnolla aikaa.

  Nuo asut on kaikki ihania, mutta tykkään tuosta denimpaidasta niin paljon, että eka asu taitaa viedä voiton. :)

 25. Avatar Laura sanoo:

  the more the merrier. Oikeestaan mä rakastan kaikkia noita värejä, mutta tollanen limenvihree on aina mun mieleen.(nimittäin on mun lempiväri)

  Kesäsuunnitelmissa on vielä kaks viikkoa kesätöitä ja sen jälkeen muutaman viikon loma, jolloin auton nokka kääntyy kohti Itä-Suomea ja mökki maisemia. Siellä tulee ainakin viikko vietetty. Siitä eteenpäin on vielä suunnitelmat auki.

  Tykkäsin asu numero kakkosesta ;) Noi shortsit<3

 26. Avatar Sini sanoo:

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=357288524372602&set=a.283726211728834.49301.269233436511445&type=3&theater
  Noista toi sininen Avenue maintain!! Oon ihan friikki kaikesta sinisestä! Ja oon koko kesän töissä (buuuuuu!) Mut aion yrittää päästä mahdollisimman usein Vanajan rantaan juomaan sidukkaa ja syömään mansikoita! Kukkamekossa tietenkin! ;) Jos olis tollanen mekko kun tossa vikassa kuvassa niin sen kyllä laittaisin päälle aina kun mahdollista ! !

 27. Avatar hillevi sanoo:

  The more the merrier ehdottomasti lemppari! Tykkään ihan hirmusesti kaikista kirkkaista ja näkyvistä väreistä. Mun kesäsuunnitelmiin kuuluu kotoa muutto ihka omaan asuntoon (hui!), jänskäämistä opiskelupaikasta, sisustelua, jäätelöä, nautiskelua ja rentoutumista. Ja tietysti reissu ulkomaille, eksoottiseen Haaparantaan siis! Menen yhtä Ruotsin suurimmista ihmeistä tutkiskelemaan, Ikeaa niin ikään! Eikös se ruoho ole aina vihreämpää aidan toisella puolen.. :D

 28. Avatar Julia sanoo:

  Lempparisävy ehdottomasti söötti full steam ahead! Lomasuunnitelmiin kuuluu muunmuassa italianreissu, festareilla riehumista ja yleistä löllöytymistä auringossa (–:

 29. Avatar Nappi sanoo:

  Suosikkini on ’go ginza’ -niminen lakka! Ruhtinaalliset kaksi lomapäivääni aion käyttää kaukaa luokseni tulevan ystävän kanssa maailmaa parantaen. Kenties muutaman herkkusiiderin äärellä sataman laivapubissa.. :) asuistasi pidin jokaisesta! Käyttäisin itse jokaista!

 30. Avatar Jennaa sanoo:

  Limenvihreä the more the merrier on lempparini! :D Ja täytyy sanua etä tykkään tosi paljo kaikista asuista, voisin ottaa kaikki myös omaan vaatekaappiini! :D

  Mulla on aivan liian paljon kesäsuunnitelmia aatellen et oon koko kesän töissä.. :l Helposti toteutettavia on vaa mahdollisimman paljo uiminen ja koiran kans lenkkeily. Sit on myös suunnitelmissa vierailla Kuopiossa yhen parhaan ystäväni luona, käyä Muumimaassa kummipojan ja sen vanhempien kans, käyä kesäteatterissa ja vuokrata mökki kavereitten kans ja ehottomasti nähä ulkomaan vaihossa tapaamiani suomalaisia tytsyjä, jotka on luultavasti just nyt tulossa takas Suomeen! :D

 31. Avatar Pauliina sanoo:

  Ihana kilpailu! :-) ♥ Oma lempparini kynsilakoista on ehkäpä Tart Deco – aivan uskomattoman herkullinen koralli!

  Tein omista kesäsuunnitelmistani postauksen yhdessä vaiheessa, mutta jospa mä kiteyttäisin ne jotenkin… Tukholmassa olin juuri ennen juhannusta, juhannuksen vietin Ahvenanmaalla veneillen. Sitten oli mun nimpparit ja nyt olin viikon Vierumäelle mökkeilemässä. Lisäksi on tietysti piknik- ja maauimalapäiviä! Ja riippumatossa loikoilua hyvän kirjan kanssa aurinkoa ottaen. Heinäkuussa pääsenkin sitten Portugaliin, jesjesjes! Ja meitsin synttärit ja toivottavasti myös lintsipäivä jossakin vaiheessa. Että semmosta! :-D

  + Oi aivan ihania asuja, oot oikea auringonpaiste! Hihi :-) ♥

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

 32. Avatar Senni sanoo:

  Tuo sundayfunday vaikuttais aika herkulta! Kesä menee luultavasti lähinnä reenaillen ja pelaillen pesistä ja loppukesästä myös töissä:-) nii ja asuista lemppari on kakkonen, mutta viimisessä on kyllä ihanat kengät!!

 33. Avatar Verna sanoo:

  Kaikki essien lakat ovat aivan ihastuttavia, mutta omia suosikkejani ovat watermelon ja sand tropez! Myös tuo the more the merrier vei sydämeni!

  Kesäsuunnitelmiini kuuluu ainakin yhdillä festareilla jammailua, hyvää seuraa ja paljon paljon jäätelöä! Talviturkkikin varmaan tulisi heittää jossakin vaiheessa. :) Hirveästi en ole halunnut kesääni suunnitella, sillä tämän kesän juttu on just se rentoutuminen! Mikäpä sen parempaa kuin loikoilla auringossa jäätelö kourassa vailla huolen häivää. :) Hyvää kesää sullekin! ♥

 34. Avatar Jenni sanoo:

  Poppy Razzi Bazooka 2012 kevätmallistosta ois kiva. Sillähän vois lakata kynnet, kun autoilis Oulusta poikakaverin kanssa Kuopioon katteleen markkinoita, shoppailemaan ja nauttimaan savolaisten kummasta murteesta. Noh, saa nähdä toteutuuko nämä suunnitelmat, mutta näyttää tuo kynsilakka hyvältä mökkilomalla ongenvarsi kourassakin. Tiiä vaikka tulee isommat vonkaleet.

 35. Avatar Rousk sanoo:

  Mä rakastan rakastan rakastan värikkäitä kynsilakkoja, joten olipas vaikea valita omaa lempparia, mutta kyllä se tollanen hennon lila Go ginza on. Jostain syystä tykkään kesäisin hennonvärisistä kynsilakoista, vaikka kai tän pitäis olla nimenomaan niiden kirkkaiden värien aikaa.. ;)

  Ja mun kesäsuunnitelmissa on töiden lisäksi uimista, jätskiä, kavereiden näkemistä, muutamat pippalot, grillailua, shoppailua, lukemista ja rentoa yhdessäoloa!

  Ja aivan ihana toi sun kaupunkilorvimisasu. Tahtoo ton paidan!!

 36. Avatar Anna sanoo:

  Lemppari sävy on ehdottomasti toi sunday funday! (-:
  Suunnitelmissa näin kesällä on olla töissä, nauttia auringosta ja kavereitten seurasta ja totta kai kierrellä erilaisissa kesätapahtumissa ja fiilistellä näin yleisesti muutenkin kesää (: ja siun toka asu on suosikkini, sopii siulle älyttömän hyvin!

 37. Avatar Jade sanoo:

  Suosikkisävyni on sunday funday. Kesäsuunnitelmissa on mökkeilyä, uimista, ruskettumista ja rentoutumista. Asuista suosikki on kolmas :)

 38. Avatar Tiina sanoo:

  Ihanan pirskeitä asuja. :) Nro 2 oli eniten mieleen, samoin ykkösasun olkihattu! Omistan itsekin olkihatun, mutta olen vähän ujostellut sen käyttöä julkisilla paikoille, yleensä kun en minkäänlaisia hattuja käytä.

  Ei lomalla ole aina pakko tehdä mitään ihmeellistä, on vain ihanaa olla ja rentoutua. :) Minulla on vielä kaksi viikkoa lomaa jäljellä tälle kesälle, toisella viikolla viipahdetaan Lontoossa, mutta toisen meinaan vain lukea ja ottaa rennosti!

 39. Avatar omppu sanoo:

  Essien kevätkokoelman sävy ’go ginza’ on kaunis ja hempeä :) Kesälomasuunnitelmiin kuuluu rentoutumista, paljon jäätelönsyöntiä ja yhdet festarit. Ps. tuo vesivärimekko on ihan järjettömän hieno!

 40. Avatar Muna sanoo:

  Mojito Madness!!

  Mun kesäloma menee etsiessä tota sun viimesen asun ihanaa superhihaunelmaa *fabulous*!! •u•

 41. Avatar Tilkku sanoo:

  Suosikkini on ”GO GINZA”, koska tällä hetkellä olen tykästynyt liilaa ja tämä kynsilakka oli mukavan hempeä sävyltään :) Kesän suunnitelmiini kuuluu rannalla loikoilu ja piknikeillä ravailu töiden ohessa.

 42. Avatar Nina sanoo:

  Lemppari on ”the more the merrier”. Kesäsuunnitelmiini kuuluu koiravauvani kanssa lenkkeily, siskoni vauvan lelliminen, festarit, uiminen ja kavereiden kanssa hauskanpito :)

 43. Avatar raek sanoo:

  Iik toinen kynsilakkakreisi täällä huutelee hei! Essien kaikista lakoista lempparihan vaihtelee about kerran päivässä, tällä hetkellä tyyppaan noita tyttöpastellisävyjä joten toi vanha mintunvihree mojito madness ois aika söpö kesäasuihin tai jos näistä täytyy valita niin just nyt ottaisin tuon vaaleenliilan full steam aheadin, tai ehkä kuitenki kesäraikkaan limesävyn tai voi apua… Ihana toi shortsiasu kun sua niin harvoun näkee housuissa! :D ja superkiva paita siinä myös

 44. Avatar Rosa sanoo:

  Peach Daiquiri on paras! Kesäsuunnitelmissa erota töistä ja juosta vihdoin vapauteen :)

 45. Avatar Piia sanoo:

  Olipas kiva postaus! Tuo shortsiasu oli musta siistein ja sopii sun kropalle hyvin :) lemppari lakoista sen sijaan on tuo the more the merrier, ihana <3___<3

 46. Ooh, Maximillian strasse her:in sävy on ihan täydellinen.

  Kesällä aion vielä käydä sukujuhlissa, mökillä ja partioleirillä sekä uida, leikkipuistoilla ja syödä superpaljon jäätelöä miehen ja parhaiden tyttökavereiden kanssa. Ja vauvalle myös jäätelöä vähän!

  Ja noista kaikista herkuista asuista kesähippa-asu on kyllä herkullisin.

 47. Avatar Else sanoo:

  Apua, tämä postaus aiheutti syvää huokailua ja ihastusta<3 Näistä uutuslakoista lempparini on tuo sunday funday, ihanan pirteä ja kesäinen.
  Itselläni on tiedossa tänä kesänä rippileiri ja -juhlat (joo olen vielä tällainen kakara=D). Kesätöitä oli myös, mutta se urakka on jo suoritettu. Lisäksi meillä on muutto aivan ihanaan paikkaan nyt tiistaina. Ja yhdet häätkin on tiedossa. Ohjelmaa siis riittää, mutta aikaa on myös kavereiden kanssa touhuiluun ja muuhun kivaan.
  Asulempparia en osaa kyllä valita, kaikki ovat ihania. Tai no, ehkä tuo vesivärimekkoasu saattaa olla se kaikkein kivoin. Ja tuo vesiväririipus<3
  Ihana kilometrikommentti tuli tästä, mutta hyvää kesää ihanalle ialle!

 48. Avatar Heta sanoo:

  Vaikka välillä on ollut tylsää, oon tänä kesänä ehtinyt tehä jo paljon, kuten käydä ulkomailla, aviciin keikalla ym. Viikon päästä kun poikaystävän työt loppuu saa sitten aloitettua loman kunnolla! Can’t wait!

  Noi sunday funday & the more the merrier on kyllä pakko hankkia itselle :) asut oli ihanan pirteitä, ite tykästyin eniten tokaan!

 49. Avatar Anni sanoo:

  Muiis:) tuo sunday funday sulatti kyllä sydämet ja näihin kyntösiin olisi uuuri passeli:) kesäsuunnitelmiin kuuluu seikkailua mummolan maaseudulla, aamuun asti valvomista, päämäärätöntä kuljeskelua, herkuttelua, kissanpentuja, kaupukkiloma ja ruohonkorsia varpaitten välissä. <3 lemppariasu oli btw tuo piknikkiasu, aurinkoherkuttelija kiittää:)

 50. Avatar Vea sanoo:

  Eka oli mun lemppariasu. Kynsilakoista puolestaan lemppari on juurikin tuo lime eli the more the merrier. Kesällä oon jo ehtinyt tekemään töitä, vielä aion ainakin nähdä ystäviä, syödä paljon kirsikoita, herkutella jätskipallolla ja juhlia ystävän lapsen ristiäisissä.

 51. Avatar anu sanoo:

  Ihan lemppari on tuo raikas rock the boat.Se sopis nimensä mukaisesti vaikka kesäiselle veneretkelle :)
  Ja kyllä tuo vesivärimekko on upee!!

 52. Avatar yonaka sanoo:

  Kynsilakkasävyistä Madison ave-hue! Asuista taas viimeinen, ihana tuo mekko :3
  Mitä kesäsuunnitelmiin tulee, niin palaan viikon päästä vaihdosta täältä Alankomaista Suomeen yhyy, ja suurin osa kesäriennoista toteutunut jo täällä.. Vielä jotkut festarit olis tarkoitus käydä perinteisesti tsekkaamassa ja tietysti nähdä suomikavereita pitkästä aikaa :)

 53. Avatar Tiina sanoo:

  Sunday funday on mun suosikki ja toi sun vesiväri mekko on kivoin :)

 54. Avatar Hemsku sanoo:

  the more the merrier! Rakastan vihreitä lakkoja, ja tää sävy olis sellanen ettei oo jo entuudestaan omissa kokoelmissa :D Essien lakat on rakkautta, koska niiden sivellin ah <3 Onnistuu siisti lakkaus tällaselta rähmäkäpälältäkin.

 55. Avatar Elina sanoo:

  Mun suosikki oli ehdottomasti tuo kelta-neonvihreä the more the merrier, ihanan pirteä ja raikas :) Kesäsuunnitelmiin kuuluu jätskipallojen pyörittely vielä heinäkuun lopulle saakka (mikäli en onnistu hankkimaan itselleni sitä paljon peloteltua jännetuppitulehdusta) ja sitten kirmata Helsinkiin katsastamaan Musen Olympiastadionkeikka. Ja mun asusuosikki oli ehdottomasti tuo vika, aivan ihana tuo mekko!

 56. Avatar tiiti66 sanoo:

  Suosikkini on avenue maintain eli viileän vaaleansininen lakka. Kesään ei kuulu suunnitteleminen, sitä tehdään mitä sattuu huvittamaan, mutta aika usein kyllä huvittaa retkeillä, pyöräillä, uida ja pitää piknikkiä.

 57. Avatar Mium sanoo:

  Suosikkisävyni on sininen Rock the Boat. Tätä kynsiin viikon päästä Prahan matkalle. :) Sen jälkeen kaverin häät. Kaksi mukavaa viikkoa lomaa jo takana ja kaksi vielä edessä.
  Piknik-asu on paras. :)

 58. Avatar Sanjana sanoo:

  Madison ave-hue on supersöpö ^^ Pinkit kynnet on mulle aina pop. :D
  kesäsuunnitelmana Ilosaarirockissa käynti ja öllöttely, kavereita vois nähhä ja mökille maastoutua! (heti ku karmee allergia helpottaa :C )

 59. Avatar Pia sanoo:

  Suosikkisävy on ehdottomasti tuo perinteisen punainen ’hip-anema’ ! Suunnitelmissa olis lähteä ens viikolla Ilosaarirockiin ja vähän matkustella ympäri Suomea :-) Lemppariasu on kakkonen, se on aivan ihana, rakastuin !

 60. Avatar fizandrianna sanoo:

  Tuo the more the merrier on ihana! Tänä kesänä aion piipahtaa summer soundissa, ja kaverin mökillä jos saadaan auto kuntoon siihen mennessä :)

 61. Avatar Pinja sanoo:

  Kyllä tuo limenvihreä The More The Merrier on sellainen kesäsävy, joka pitäisi ehdottomasti saada kesälakkojen kokoelmaan. Aivan ihana! Just passelin räikeä sävy vaikka myös festareille, joista itse oon suuntaamassa sekä Ruissiin että Ilosaareen. Kyllä festarit tekee kesän!

  Lemppariasu noista on ehdottomasti piknikasu! Ite en osaa ollenkaan käyttää hameita, mutta tykkään tuosta kokonaisuudesta silti hurjasti!

 62. Avatar Siiri sanoo:

  Ei hitsi kun on ihania lakkoja sekä asuja! Asuista ei edes voi valita lempparia, kaikki niin ihania! Mutta lakoista ihanin on Navigate Her, niin ihanan raikas ja täydellinen kesälakaksi!

  Kesäsuunnitelmiin kuuluisi ainakin viikon viettäminen kaverin kanssa pääkaupunkiseudulla shoppaillen ja Lintsillekin meinattiin uskaltautua. Muuten taitaa loma mennä vaan liikkuessa ja löhöillessä. :D

 63. Avatar ansu sanoo:

  lempparisävy on madison ave-hue, ja kesäsuunnitelmiin kuuluu harjottelupaikassa hikoilua ja toivottavasti ennen syksyä vielä pari viikkoa kesälomailua mökillä!

 64. Avatar tellu sanoo:

  Rakastuin tohon mekkoon! <3 Kyllä noi muutkin asut on ihania, mutta toi mekko…<33 Ja sinäki nii kaunis :)

 65. Avatar Mira sanoo:

  Msdison ave-hue on kiva sävy!
  Kesän mä käyn töissä ja oottelen mun elokuussa alkavaa kahen viikon lomaa. :)

 66. Avatar Veera sanoo:

  The more the merrier olis juuri sellainen rakkauslakkaus mitä oon metsästänyt jo pidemmän aikaa! Ja kaikki sun asut on ihania, voiton vie kuitenkin ehkä vesivärimekko kiharaputouskampauksineen :)

 67. Avatar Annu sanoo:

  ”She’s pampered” osoittautui heti suosikiksi ja nimi on hauska! Tämä kesä menee aika vahvasti toimistotöissä, tosin pieni toivo olisi jurassic rockiin lähteä, kun se on tuossa naapurissa ja teinivuosien suosikki System of A Down esiintyy siellä! Liput ovat vaan hävyttömän kalliit, niin kuin jokaiselle festarille Suomessa. Asuista sortsi-meininki oli muuten suosikkini :) Sopii kuvailemaasi kaupunkihölläilyyn erinomaisesti.

 68. Avatar Sii sanoo:

  Limenvihreä the more the merrier on ihanan pirtsakka sävy, jolla mielelläni piristäisin mun muuten aika hillityn värisiä kesäasuja. Palaan kohta vuoden opiskelijavaihdon jälkeen Suomeen, ja suunnitelmissa on vaan tavata kavereita ja perhettä pitkästä aikaa, mökkeillä, syödä mansikoita ja nauttia Suomen kesästä ;)

 69. Avatar TeaT sanoo:

  Rakastuin aivan suunnattomasti kesämalliston vihreään Mojito Madness -lakkaan, nään jo sieluni silmin sen yhdistettynä yhteen mun lempparipaitaan… Mun kesäsuunnitelmissa ei ole oikein mitään kehumista, ainakin pikavisiitti Turkuun tai Porvooseen ois tiedossa, sillä ne on mun mielestä molemmat aivan ihania kaupunkeja, ja leffalippujakin löytyy lompakonpohjalta, joten tässähän olis vaikka sadepäivä tuhlattavaksi finnkinoon.. Lisäksi mieli tekis ihan hirmusesti johonkin festareille tai muualle, mieluiten Cheekin perässä, mutta tällä hetkellä lompakko näyttää varsin avaralta (niitä leffalippuja lukuunottamatta) että ehkä mä tyydyn vaan youtuben keikka-antimiin…
  Ainiin, tuo sun kaupunkihengailuasu on aivan ihana!

 70. Avatar Sonja sanoo:

  Oi rakastan sun tyyliä, kun sun asut on noin ihanan värikkäitä ja pirteitä <3 Ja sun hiukset täydentää sen ihan täydelliseks!

 71. Avatar kieffeli sanoo:

  Suosikkisävyni noista kesälakoista on ehdottomasti the more the merrier, koska limenvihreä on just jepa :-) Kesällä aion käydä rannalla, nauttia mökkielämästä, viettää rutkasti aikaa ystävien kanssa ja piipahtaa Ruisrockissa. Ainaki noi asiat tulee kesän aikana toteutettua :D

  Ja eniten pidin asusta num. 2! Aivan syötävän ihana :3 Sun värikäs pukeutuminen on just pop n_n

  Olis niin huippuuu voittaa :-) Pitää pitää sormet ristissä tai jotain. Tai peukut pystyssä eiku? Mut ääää, haluisin niin noi kynsilakat :3

 72. Avatar Jenna sanoo:

  Sunday Funday on ihana sävy, sitä jopa uskaltais munkin nakkisormikynsiin laittaa! Mutta mitä mun kesään tulee, tuun oleen kotisuomessa koko kesän, kavereiden kanssa lähinnä.

  Ihania asuja oli kaikki, mutta ehdottomasti rakastin eniten keskimmäistä! :)

 73. Avatar Tuii sanoo:

  uuh. vaaleansininen Rock the boat iski silmänsä minuun. Melkein meinasin sanoa, että lilat ja neonpinkki on mun juttu, mutta vaaleansinistä en vielä ole tähänkään päivään mennessä omistanut.
  Minun kesä menee maistraatissa (jee naimisiin!) ja pienen pojan hoivaamisessa leikkausesta.

 74. Avatar emmi sanoo:

  Lemppari on peach daiquiri :) ihana väri!! Kesäsuunnitelmissa mulla ei ole kuin töitä tästä eteenpäin.. :D

 75. Avatar leila sanoo:

  Sunday funday on suosikkisävyni! Kesän aion olla kesätöissä ja matkustaa johonkin ulkomaille ja olla mökillä. :)

 76. Avatar Nimetön sanoo:

  Lempparisävyni on supersuloinen ”madison ave-hue”.

  Kesäsuunnitelmiin kuuluu pääsykoetulosten odottelua. :D Saan tietää ne vasta kahden viikon päästä! Sitten alkaa asunnonhankkimisrumba, mikäli koulu syksyllä kutsuu. :)

  Ja ainiin, asuista lempparein on tuo numero kaksi! :)

 77. Avatar crline sanoo:

  Vaikka kaikki lakat ovat ihanan värikkäitä, on Rock the boat suosikkisävyni. Se on niin kaunis

  Tänä kesänä meinaan vielä olla töissä, joten suurempia suunnitelmia ei ole, mutta onneksi työpaikkani on hyvin rento: kesäni kuluukin luultavasti HIMYM:iä katsellessa ja satunnaisia turisteja neuvoessa :) Muina suunnitelmina on syödä paljon marjoja, hedelmiä ja muita kesän sesonkijuttuja, löytää neliapila (!!!) ja käydä mato-ongella.

 78. Avatar M sanoo:

  Hups. Sähköposti unohtui!

  Eli lempparisävyni on supersuloinen madison ave-hue.

  Kesäsuunnitelmiin kuuluu pääsykoetulosten odottelua. :D Saan tietää tulokset vasta kahden viikon päästä! Sitten alkaakin asunnonhankkimisrumba, mikäli koulu syksyllä kutsuu.

  Ja ainiin, lempparein asu on numero kaksi! :)

 79. Avatar Papu sanoo:

  Oi, nyt on kyllä herkkuvärejä, suosikiksi valitsen tuon rock the boatin, on ihan minun väri. Kesäsuunnitelmissa mökkeilyä ja ihan vaa oleilua, ehkä matkalle berliiniin.

 80. Avatar mp sanoo:

  Tuo mintun vihree Navigate Her on mun ostoslistalla! :)Joku valkoinen lakkakin ois jees, minttu-valkoinen kombo liukuvärjäyksenä toimii aina. ;)
  Taidan viettää koko kesän mökillä muksujen kanssa, Pietarisssa tuli jo käytyä ja voisi sitä lähteä vielä ystäväperheen kanssa roadtripille. :D

 81. Avatar Mönkkeli sanoo:

  Butler please, tuo ihana sininen kaveri. Itselläni on siniset silmät ja en ole vielä onistunut löytämään lakkaa joka ei kuultaisi kahdenkaan kerroksen jälkeen läpi, oiskohan tästä sellaiseksi? Ja tuo missä on kaikki värit on IHANA! Saiskohan tuota mekkoa vielä mistään… :/

 82. Avatar nne sanoo:

  Mun lemppari on tuo sävy Skirting the Issue: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=292063837561738&set=a.283726211728834.49301.269233436511445&type=3&theater

  Kesä menee lähinnä töitä tehdessä. Elokuussa käyn yhden viikonlopun Flow’ssa talkoolaisena ja yhtenä viikonloppuna on se perinteinen Qstock. :)

 83. Avatar Suvi sanoo:

  Mun piti oikeen pähkäillä ton rock the boatin ja butler pleasen (winter 2012 edition) välillä, mutta lopulta butler pleasen mahtava nimi vei voiton! Kesäksi se ei ehkä oo niin nappivalinta kuin rock the boat, mutta sitähän tässä ei kysytty! Eihän? :D

  Kesäksi on ehditty suunnitella muutto ihan vieraalle paikkakunnalle ja eka yli viikon mittainen loma yli kahteen vuoteen! Oon viimeksi ollut enemmän kuin viikon verran lomalla keväällä 2011, kun lukio loppui ja muun ajan oon sitten viettänyt opiskellessa, päivätöissä ja myöhemmin/koulun aikana sitten osa-aikaisena, joten ei oo paljoa ehtinyt lomailemaan… Ehkä nyt sitten ehtii, kun muuton ja opintojen jatkumisen välissä on 3-4 viikkoa aikaa ja mun työsopimus katkeaa tuohon muuttoon. :D Sen vapaa-ajan aattelinkin käyttää uutta asuntoa sisustaen, mahdollisesti rannalla lojuen ja ehkä vähän pitkin poikin Suomea reissaten.

  PS. Vesivärimekko on noista asuista mun lemppari, koska noi kengät näyttää niiiiiiin mahtavilta ja mekko itsessään on ihanan värikäs!

 84. Avatar Sofia Aronen sanoo:

  kynsilakoista funday ehdottomasti, niin eloisan näkönen!
  ja asuista toinen (shortsit+värikäspaita)

  + kesäsuunnitelmiin kuuluu hengailua + pienimuotoinen festarikesä.

 85. Avatar Rosbe sanoo:

  Toi rock the boat on kyllä aivan älyttömän kivan värinen ! :) Kivoin asu oli tuo missä on shortsit ! :)

 86. Avatar jane sanoo:

  Sunday funday ehottomasti! namskis

 87. Avatar minanami sanoo:

  mun mielestä toi kevät 2012 -kokoelman väri navigate her on ehdottomasti lempparein! ja viimesin asu on superhieno! :) kesäsuunnitelmista löytyy ainakin musen keikka, ruissi, ilosaarirock ja paljon kavereiden tapaamista!

 88. Avatar Henna sanoo:

  Hip anema -lakka tuolla sivuilla on aivan ihana, täydellinen punainen! Kesäsuunnitelmissa on mökkeilyä pohjoisessa, sadekeleillä pelaamista, muuttoapulaisen hommia ja festarointia :)

 89. Avatar Morgaise sanoo:

  Hip-Anema on ihan mun väriseni. Go Ginza houkuttaisi myös… Pääsin pitkästä aikaa ihan palkkatöihin kesän ajaksi, joten lomanvietto taitaa olla yhtäkuin aamukahvi parvekkeella iltavuoroon mentäessä….

 90. Avatar Riikka sanoo:

  Monet noista Essien lakoista on tosi ihania, sunday funday on ehkä mun suosikki :)

  Mun kesään kuuluu rentoilua, vähän opiskelua ja gradua, ehkä jotkut festarit (Ilosaarirock..), puistopiknikkejä, mökkeilyä ja katukorista!

 91. Avatar Dina sanoo:

  Where is mu chauffeur on ihana! Mä ajattelin ainakin mennä isolla porukalla Särkänniemeen, nauttia kesäpäivästä jokilaivoilla Turussa ja tanssia aamuun asti jossain baarissa Helsingissä. :) Mun suosikki oli kolmas asu, toi mekkojuttu on vaan upea. :)

 92. Avatar prettymurmel sanoo:

  Lakoista ihanin oli go-ginza, sun asuistas ehdottomasti viimenen. Aivan ihana kesäfiilis noissa kesähippakuvissa! :)

 93. Avatar ella sanoo:

  Huhhuh, ei noista osaa hullukaan päättää lempparisävyä….:D mut yks ihana on ainakin Peach daiquiri!

  Kesäsuunnitelmia ei pahemmin täällä päässä oo, töitä ajattelin painaa aikalailla niska limassa :D muutamia mökkireissuja luultavasti tiedossa, mut ei mitään sen kummempia.

 94. Avatar Sariska sanoo:

  Sunday funday tuosta kesäsetistä on suosikki, ihanan kuvaava tuo nimikin :D

  Poikkiksella on synttärit elokuun alussa ja ajattelin järjestää sille yllätys matkan Tallinnaan. Ostin juuri uuden kesämekon, jonka ajattelin et vois laittaa matkalle päälle ja tuo lakka sopis älyhyvin sen kanssa :)

  Asuista ehdoton suosikki ja WAU-huudon aiheuttaja on tuo ihanan värikäs leveähihainen skumppailumekkosi! Olet tosi nätti se päällä :)

 95. Avatar Amilei sanoo:

  Oi, toi vika asukokonaisuus on niin mahtava! Aivan yli ihana! Kynsilakoista The more the merrier väri sulatti sydämen. Se on pirteä ja raikas.

  Kesällä olis tarkoitus käydä paljon piknikillä, melomassa ja Flow festareilla. Myös yhdet huippu hauskat teemabileet kavereiden kesken odottaa kesällä :)

 96. Avatar Tutti sanoo:

  the girls are out hurmasi niin, että hankin sen jo oman ylitsepursuavan valikoimaani jatkoksi.:)

  Shortsiasu on oma lempparini, ja taidanpa soveltaa tuollaista asutyyppiä tuleviin kaupunkipäiviin.

  Kesätyöt on vasta aluillaan, ja niissä paahtaessa meneekin melkein koko loppu loma.

 97. Avatar Nimetön sanoo:

  Aws miten söpö tuo kolmas asu! Ihanan värikäs ja raikas asukokonaisuus :)

 98. Avatar Minna sanoo:

  Oi että oot ihana :) Päivän piristys!

 99. Avatar SaR sanoo:

  Sugar Daddy olisi täydellinen kirkas pinkki kesään. Muuten ehdottomasti Mademoiselle on suosikkini! :)
  Kesä menee tiiviisti töissä, mutta syyskuussa alkaa äitiysloma, joten eiköhän tämän siedä.

 100. Avatar annna sanoo:

  Rock the boat on suosikkini! Ihana sävy <3 Mitä kesälomasuunnitelmiin tulee, niin mökkeilyä on luvassa! Tietysti parhaassa seurassa eli hyvien ystävien kanssa. Lisäksi auringonottoa, uimista, jätskin syömistä, piknikkiä ja mansikoita on luvassa. Ai että, haluan vain ottaa kaiken kesästä irti ennen opiskeluihin palaamista! :)
  Ja näistä asuista suosikkini on kakkonen, ihana! Voisin itsellenikin kuvitella jotain tuollaista :)

 101. Avatar Jatta sanoo:

  Madison ave-hue on mun lemppari noista ihanista pinkin sävyistä !
  Mun kesäsuunnitelmiin kuuluu tänään alkanut kesätyö, ja matka Tukholmaan parin viikon päästä :)

 102. Avatar ainp sanoo:

  voi tää sun blogi on aivan ihana<3 lakoista lemppari on more the merrier ja asuista viimenen. pirtsakka ja iloone tuo mekon kuosi:)

 103. Avatar lllotta sanoo:

  Tuo The Girls Are Out olisi kyllä ihana kesäkynsiin. Tosin huolisin kyllä minkä tahansa Essien sävyistä. Kesälomasuunnitelmissa on muun muassa grilli-iltaa tyttöjen kesken, perheen mökillä lorvimista, vähän beach volleyta Viron puolella ja elokuvien katsomista sadesäällä Benin ja Jerryn seurassa.

  Asuista kaupunkilorviminen on ehkä lemppari, vaikka rakastuin kyllä vesivärimekkoonkin. :)

 104. Avatar nn sanoo:

  Jaiks, vaikee valinta. Pinkkejä kun on niiiin montaa sävyä, mutta tuo sunday funday ois kyllä aika herkku <3 toinen kaunis on madison ave-hue kevään -13 kokoelmasta.
  Kesän vapaapäivien suunnitelmat taitaa olla tämän kuun osalta ekana viikonloppuna tulevan morsiammen viihdyttämistä. Seuraavana kaason velvollisuudet polttareissa, sitten luokkakokouksen järkkäilyä ja vikana vkl:na sit Qstock. Ja noiden kaikkien välissä rakennetaan sitä ihka omaa kotia, ihan itse <3
  Kiireinen kesä, mutta sitäkin kivempi.
  Ja ehoton lemppari sun asuista on toi vikan kuvan asu. Kesällä ei voi olla liikaa kirkkaita värejä <3

 105. Avatar Maija sanoo:

  Suosikkisävy on kyllä tuo Sunday funday :) Kesäsuunnitelmista sen verran, että olen nyt ensimmäistä kertaa palkallisella lomalla, ja ai että se tuntuu hyvältä! Tänään nukuin puolille päivin ihan vain vanhoja univelkoja pois, sen jälkeen kävin pyörälenkillä, pesin pyykkiä ja seurasin paikan päällä urheilua. Ihanaa, kun voi tehdä ihan mitä tahansa ja olla vain.

 106. Avatar Aida sanoo:

  Mojito madness on mun lempparisävy ja kesäsuunnitelmissa reissua etelään :)

 107. Avatar Sannna sanoo:

  Sugar daddy on ehdoton Essie-lemppari! Noista asuista kyllä suosikkini on viimeinen. Mikä mekko ja noi kengät! :)

  Itsellä ei kesäksi hirveitä suunnitelmia ole, kun työt vie lähes koko kesän. Siitä huolimatta tavoitteena on tehdä mahdollisuuksien mukaan kaikkea kivaa ja hankkia vähän väriä tähän kalpeaan pintaan. Perinteinen joka kesäinen Korkeasaari-reissu on edelleen tekemättä…

 108. Avatar Milleri sanoo:

  Tuolla feissari sivuilla oli tosi makee väri: Bahama mama! En tiedä rohkeisinko itse käyttää noin tummaa, mut ihana väri. On muuten ihan epäreilua että kaikki kisat on aina facebookissa, itse kun en sitä käytä niin ei koskaan voi voittaa mitään! :D
  Kesäsuunnitelmia? No huomenna viikoksi Slovakiaan, kaikki muu on vielä avoinna!
  Ja asuista tuo viimeinen mekko on paras! Tosi makee, ja noi kengät on kuin tehty tuota mekkoa varten.

  • ia ia sanoo:

   Tämä kisa on ihan vain täällä kommenttiboksissa, kisa ei edellytä Facebook-kirjautumista :)

 109. Avatar retukehveli sanoo:

  Entten tentten teelika mentten… ”Bond with whomever” olisi kiva kesäkaveri niin juhliin kuin piknik -seurueeseen. Varsinaista kesälomaa ei ittelläni ole tiedossa, mutta sehän tarkoittaa sitä, että jokaisesta päivästä nautitaan täysin siemauksin ja imetään energiaa harmaampien päivien varalle. Jollekin päivävapaalle on kyllä pienimuotoinen karkureissu tehtävä. Saa nähdä suunnataanko silloin huvipuistojen viiletykseen vai piiloon luonnonhelmaan.

  Ensimmäisen piknik -asun tykkäisin itsekin pukaista ylleni, mutta kuvia katsoessani on viimesin juhla-asu niin valloittava! Ihanaa kesää! :)

 110. Avatar jennie sanoo:

  Oi! Tahon kans tollanen vesivärimekon, ihan liian ihana :) ja essien lakat myös, sävyt on aina niin herkullisia, et tää kynsilakkahamsteri vois ottaa iha jokaisen huomaansa. Suosikkisävy menee pari vuotta taapäin Poppy Razzi-kokoelmaan ja sieltä ihana leijonankeltanen Action-sävy. Tuossa sun sivupalkissa pyörii myös essien mainos, jossa on ihan täydellinen turkoosi sävy, mutta en nyt löydä sille sävynimeä :/.

  Mun kesä on täynnä festareita, tosin lähinnä töiden merkeissä. Vaik festarityöt on iha hullujen hommaa, niin en kyl vaihtais kesätyötäni mihinkään muuhun. Ihana kesä ja festarit, näitä mä aina ootan koko vuoden :) ihanaa kesää sulleki! <3

 111. Avatar Anna sanoo:

  Mikä hiusväri sinulla on käytössä vai käytkö laittaa värin kampaajalla? Terveisin sama tyttö joka kävi kesäkuun alussa H&M:llä sinivalkea kukkamekko päällä! :)

  • ia ia sanoo:

   Hihii, muistan sut! :) Tällä hetkellä väri on kampaajalta! Tosin näissä kuvissa väri on superkulahtanut huomenna onneksi pääsee taas värjäyttämään :D

 112. Avatar Milla sanoo:

  Apua nuo kaikki sävyt on tosi kivoja ja asut kanssa ihania!

  Lemppari nuista kynsilakoista ois ehkä the girls are out. Kesäsuunnitelmiin kuuluu kotona vierailua ja kavereiden kanssa löllöttelyä :)

 113. Avatar Tiia A sanoo:

  Ensin kuvittelin tuon fuksianlilan olevan lempparini, mutta mielipide vaihtui vauhdilla, kun näin tuon ihanan limen kynsilläsi :) Se siis!
  Kesääni ajattelin vielä mahduttaa (töiden lomaan, plää) Ruisrockin, puistohengailua, paljon uimista ja jäätelöä. Joudun myös luultavasti siskon muuttoavuksi raahaamaan sänkyä kerrostaloon, hurraa :D

  Noista asuistani lempparini oli tuo viimeisin. Oi että himoitsen juuri tuota kyseistä mekkoa, olen himoinnut jo pitkään. Aivan ihana, ja näytät hurjan upealta se päälläsi :)

 114. Avatar Essi sanoo:

  AAH! Rakastan Essien lakkoja ja näistä lemppari on kyllä ihanan korallinen sunday funday :)
  Monkin paitasi on käsittämättömän upea ja periaatteessa asu paras, MUTTA tuo H&Mn mekko! Voi luoja mitä rakkautta, ihan järjettömän hieno! Haluaa kanssa…

 115. Avatar Malva sanoo:

  Hip-anema on kynsilakoista lempparein ja sun asuista tuo kolmas. Tämä kesä kuluu aika pitkälti töissä, mutta onneksi on ulkotyö niin saa nauttia auringonpaisteesta ja kesäsateista.

 116. Avatar heidua sanoo:

  Full steam ahead nousi heti uudeksi lemppariksi nyt, kun olen täysin hurahtanut pastellisävyihin! Ja asuista viimeinen asusi!! Mekkosi on ihana, minäkin haluuuun!! :DD

 117. Avatar Doggirl sanoo:

  Sunday funday valikoitui lemppari värikseni. Se on täydellinen korallin pinkki, enkä omista mitään sen kaltaista, vaikka omistankin lähemmäs 70 lakkaa….
  Tykkäsin kaikista asuista, mutta kaksi alimmaista ovat niin ihania, että voisin kotiuttaa ne itselleni vaikka heti! :D

 118. Avatar Ouimi sanoo:

  Herkku Sunday funday -sävy, vaikka mietin että nuo liilat olisi aika tyylikkäät. Tuo viimeinen värikäs mekko ja upeat kynnet ovat ihanat. Kesäsuunnitelmt ova työt ja LOMA, jota en voi uskoa, että minullakin on kesäloma tulossa, olen aina töissä kesäisin ja pääasiassa muulloinkin opiskelun ohessa. Tänä vuonna minulla on kuitenkin lomaa kesällä KOLME viikkoa. (vaikkakin palkatonta lomaa, ettei ihan niin täydellisistä, mutta silti lomaa!) :) Suunnitelmia ei ole muutakun rennosti ottaminen ja oleskelu. :)

 119. Avatar Katjamaria sanoo:

  The girls are out on tämän hetken (sekunnin) suosikki! Minulla on pitkästä aikaa kunnon kesäloma, joten ajattelin nauttia lämmöstä, luonnosta ja yhteensä 6 häistä :)

 120. Avatar Laura sanoo:

  Rock the boat on ihana. Samoin kuin sä ja sun vaatteet! T. Legginsit ja t-paita aina vaan neljän seinän sisällä. Tympee loma! Ainakin saa nukkua pitkään :-) olispa vaan tolla paremmalla puoliskollakin lomaa yhtä aikaa!

 121. Avatar Heinis sanoo:

  Kommentointini päätarkoitus on kehua sinun kykyäsi käyttää värejä!!! Ihanaa ja piristävää, kiitos :–) <3 Minua oikein harmittaa, kun en suht virallisessa työympäristössä pysty käyttämään kaikkia herkkumekkoja… Nimim. nytkin hilpeän musta kotelomekko päällä ;–) (No, on sentään pinkit korkkarit!)
  Mutta kai sitä voisi samalla sitten arvontaankin osallistua: Sugar Daddy vois olla miun lemppari :—)
  Kesäsuunnitelmia: Suomi-reissailua, kavereita, mökkeilyä, laiturilla ja auringossa hengailua, pelailua, rentoilua ja neljä päivää Barcelonassa!!

  • ia ia sanoo:

   Ihana tuo hilpeän musta kotelomekko :D Joo mulla on kyllä siinä mielessä ihan huippu työ kun saa pukeutua just niin sateenkaareksi kuin haluaa :) Muttahei pinkit korkkarit pelastaa jo suuresti!

 122. Avatar kannikka sanoo:

  Lempparisävyksi nousee Sunday Funday ehdottomasti! Pinkkiä sen olla pitää (; Kesäsuunnitelmiin kuuluu töitä, lomailua mökkireissujen muodossa ihanien ystävieni kanssa ja sellaista päämäärätöntä vaeltelua ja lorvailua kesäisessä Helsingissä (ja paljain lakatuin varpain kävelyä ympäriinsä tottakai!). Kesä!<3

 123. Avatar JonnaH. sanoo:

  Oma suosikkini on ehdottomasti lime the more the merrit! Kesällä aion syödä tuoreita mansikoita niin paljon kuin napa vetää. Eilen tyhjennettiin miehen kanssa 2kg:n laatikko. :p

 124. Avatar johanna sanoo:

  Heippa,
  Tahtoisin ehdottaa jos jonkinlaista yhteistyötä. Jutellaanhan lisää…

  Kesäterveisin!

 125. Avatar Kaisa sanoo:

  Perusteellisen pohdinnan jälkeen raikkaan pinkki Sunday Funday vei voiton :D ihania noi, aivan tulee sellanen fiilis että pakko löytää jostain puoli tusinaa ihanaa mekkoa, joihin nuo lakat sitten mätsäis.
  Ehkä löydän ne Tampereelta, minne aion suunnata ystävän kanssa muutaman päivän päästä. Sitä ennen vietän kesäelämää kotona, kotiuduttuani juuri ulkomailta :)

 126. Avatar Milla sanoo:

  Herkullisin lakkasävy ja samalla suosikkini on ehdottomasti Sunday funday!
  Kesälomasuunnitelmat alkaa olla jo to do-listalla kaiketi ruksittuna; rantaloma, voimistelutapahtuma, kavereita, jätskiä, mansikoita… Vielä kerkeää ennen abivuoden alkamista saatella poikaystävän armeijan leiviin, hurjastella huvipuistossa ja herkutella lisää!

  Kerron vielä suosikkiasukseni sortsiasun. Niin sinun tyylisesi!:)

 127. Avatar essiiij sanoo:

  Sunday funday ehdottomasti ! Kesäsuunnitelmia ehdottomasti huvipuistot ! :)

 128. Avatar tiiti66 sanoo:

  Rock the boat on suosikkini.
  Kesälomaan ei tänä vuonna kuulu mitään suunnitelmia; ihan vain rennosti juuri sitä mitä milloinkin sattuu huvittamaan.

 129. Avatar Annu. sanoo:

  Nauti Nautical tai More the Merrier, en osaa päättää! Toisaalta molemmat on mulle aika räväyttäviä, koska käytän ylleensä vain punaisen sävyjä.. :D
  Asuista eka ja toka yhistettynä, eli mun makuun sortsit ja tuo farkkupaita (tokan asun paita on kyllä myös kiva!). ;)

 130. Avatar Tii-tii sanoo:

  ”Sunday funday” voisi olla tällä hetkellä suosikkini… mutta huomenna jo joku muu! :)

  Kesälomalla suunnitelmissa on pieni lomareissu lasten kanssa sekä koko kesän kattavaa löhöilyä, rentoutumista ja nautiskelua! Elokuun alussa mahdollisesti myös pienet festarit tiedossa.

  Asuistasi kaikki oli kivoja, mutta jos joku pitäisi valita yli muiden, valitsen toisen asun riipuksen kanssa.

  Aurinkoisia päiviä!

 131. Avatar Nennnna sanoo:

  Lempparini on Navigate her :P Vimppa asu oli myös lempparini :D

 132. Avatar maisamiisa sanoo:

  Asuista suosikki on tuo toinen ja lakoista sunday funday. Täällä loppukesä menee vauvan kanssa, jahka se ensin suostuisi syntymään :D

 133. Avatar Jasmin sanoo:

  Noista uusista sävyistä niin täytyy sanoa että KAIKKI on ihanat mutta lemppari on toi SundayFunday. Mutta ehdoton suosikki on vieläki toi Cute As A Button.

  Suosikki asu on toi toka! Kesän suunnitelmiin kuuluu nyt ainakin englannin matka, jossa käy moikkaamassa vähän sukulaisia :)

 134. Avatar hymyhuuli sanoo:

  Sunday funday osoittautui lempparikseni, koska se oikein hehkuu kesää! Kaikki asusi ovat syötävän ihania, mutta tuo Garden collectionin mekko on niin säväyttävä, että se vie voiton tällä kertaa :) kesäsuunnitelmiini kuuluu vielä yksi työrupeama kesäkahvilassa, yo-kirjoituksiin valmistautuminen ja parin viikon nuorisovaihto Liettuaan! Can’t wait ^^

 135. Avatar JenniHL sanoo:

  OMG noita kynsilakkavärejä <3 Sunday Funday ois ihan ehdoton lemppari :)
  Töitä jäljellä 2 päivää, jonka jälkeen alkaa loma ja sen jälkeen äitiysloma <3 Mökkeilyä, kotona käymistä Pohjanmaalla, jonka jälkeen miehen ja koiran kanssa lököilyä ennen kuin juniori tulee maailmaan syksyllä :)) Tämä viimeinen asu, värikäs on kyllä ihanin kaikista :) Sopii sinulle ja sinun tyyliisi :)

 136. Avatar essis sanoo:

  Sunday Funday -lakka on suosikkini. Kesäsuunnitelmiini kuuluu kesätöitä, gradun tekoa sekä Barcelonan reissu :)

 137. Avatar Piipi sanoo:

  ”Sunday funday” on tämän kesän lemppari ja sopii kesähuuliini täydellisesti!
  Töitä,töitä ja töitä! Mutta se ei ees haittaa kun on niin ihana kesämieli! :)

 138. Avatar Maria sanoo:

  Oi, tuo ’the girls are out’ on kyllä ehdoton suosikkini. :) Loppukesästä olisi vielä tarkoitus tehdä töitä ja juhlia. :D Tuo shortsi-asu on aivan ihana. Ja tuo hiusten väri, aivan mahtava! :)

 139. Avatar Xeve sanoo:

  Sunday funday!

 140. Avatar Snaa sanoo:

  More the merrier, juuri tommonen ihana herkkuvihreä ! Omnom. Ja nyt kun saan taas käyttääkin kynsilakkaa niin uudet lakat olisikin tarpeeseen, kun kesätyössäni sitä ei saanut käyttää ja nyt alkoi lomalomaloma ! Aion nukkua paljon, nähdä hyvää ystävää jota ei töiden aikana kerennyt näkemään, käydä tapahtumissa ja saada ehkä rusketuksen. 8—)

 141. Avatar Norppa sanoo:

  Ehdoton suosikki on kyllä ihanan pirteä ja tyttömäinen sunday funday! Kuolaan kyllä kaikkien muidenkin lakkojen perään ;) Kesäsuunnitelmiini kuuluu Rooman reissu ja Musen keikka Helsingin Olympiastadionilla. Sinun asuistasi eniten tykkäsin numerosta 2. Rakastuin siihen paitaan! Ihanaa kesää sinulle!

 142. Avatar Laura sanoo:

  Sunday funday on vaan niin kertakaikkisen herkullisen näköinen, että pakko vastata se suosikiksi! :D

  Oma loppukesäni kuluu työharjoittelussa hotellissa. Paljoa ei siis ole lomailua tiedossa, mutta ainahan sitä täytyy jotain pientä kivaa kehitellä vapaapäiville ja -illoille… :)

 143. Avatar Daniela sanoo:

  Lemppari essie lakkani on nimeltään Lilacism :) Kesäni kuluu töiden parissa, jee.

 144. Avatar Sonja S sanoo:

  Sunday funday on syötävän suloinen. :)

  Festareita rymyillen mennään ja ajattelin opetella tennistä pelaamaan. Siinä riittää haastetta kesälle :D..

  Ihanaa kesää!

 145. Avatar Niltsi sanoo:

  Sunday funday on kaikista noista ihanuuksista ihanin. Ja sun asuista toi viimeinen, se on niin iloisen värikäs.

  Loma alkaakin ihan melkein justiinsa, ja jo sunnuntaina kaveriporukan kanssa suuntana on talo Toscanassa ja sen jälkeen 4 päivää Bolognassa. Loppuloma meneekin varmaan huilatessa kotona : )

 146. Avatar kaijas sanoo:

  suosikki on sunday funday. Kesä mennee kotona ja yksi reissu pohjoiseen suunnitelmissa, jos vain suinkin päästään.

 147. Avatar rimpula sanoo:

  The more the merrier! Eipä ole yhtä kivaa limeä tullut vielä vastaan. On oikein herkku ja kiva yhdistää vaikka ja mihin.
  Kesäsuunnitelmissa on töitä, piirtämistä, maalaamista, dyykkaamista, koiran kanssa touhuamista, kavereiden näkemistä, kesästä nauttimista ja varsinaisia ”lomapäiviä” silloin kun niitä yksityisyrittäjälle sattuu. :D No on elokuun alusta varattuna kaksi viikkoa mökillä Kustavissa. <3 Lisäksi toivon kovasti, että oma tatuoijani saapuisi Helsinkiin Oslosta ja saisin jatkettua oikeaa hihaani!

 148. Avatar annnu sanoo:

  sunday funday. kesäsuunnitelmiin kuuluu töitten teko :/

 149. Avatar Minkki sanoo:

  Suosikkisävyni Full steam ahead. Kesäni on tänä vuonna koirakesä: toinen kultani viettää kanssani luultavasti viimeistä kesäänsä :'( ja toinen taas tuli viime kesän lopulla Espanjasta eli viettää ekaa kokonaista Suomi-kesää. Harjoitellaan temppuja, kävellään, syödään hyvin, nähdään kavereita ja otetaan rennosti.

 150. Avatar Martina sanoo:

  Vihreät värit iskee aina eniten eli The More The Merrier.

  Kesäsuunnitelmani ovat suhteellisen tylsät: töitä :D Onneksi väliin mahtuu myös välipäiviä, jolloin ehtii nauttimaan aurinkoisesta Tampereesta <3

  Lempaariasuni on muuten tuo värikäs mekko, aivan ihana kesävaate!!

 151. Avatar Baby.blue. sanoo:

  I like ”Rock the boat” :) Kolmesta asustasi kaikista upein oli mielestäni viimeisin, ihana mekko! Kesäsuunnitelmiini kuuluu mm. mansikoiden syöntiä, rannalla käyntiä ja pikku reissuja…! :)

 152. Avatar Noora sanoo:

  Full steam ahead näyttää ihanalta tuossa kuvassa, joten sitä testailisin mielellään.
  Kesäsuunnitelmiin kuuluu töitä vielä kolme viikkoa ja sen jälkeen lento Australiaan vaihtoon!

 153. Avatar Niinu sanoo:

  Kesäsävyistä ehdottomasti Naughty Nautical, koko paletista Midnight Cami. Kesäsuunnitelmissa kaupunkilomailua merellisissä maisemissa.

 154. Avatar miu sanoo:

  Naughty Nautical hipoo täydellistä lakkasävyä! Tykkään myös täysillä noista sun sortseista, harmi että täällä tuppukylässäni ei oo Zaraa.

 155. Avatar Reetta sanoo:

  Rock the boat!!! En kestä, vaaleansininen on vaan niiiiin ihana väri! Kesällä aion katsella vaaleansinistä taivasta, festaroida ja käväistä ehkä ulkomaillakin. Eniten noista asuistasi pidin tuosta vesivärimekosta, se kun on ihanan pirteä ja poikkeaa tavallisesta!

 156. Avatar Taina sanoo:

  Kesän värit houkuttaa…Sunday funday olis aika pirteä väri just nyt sutia kynsille! Kesälle kun ei juuri muuta ole tiedossa kun töitä, niin kynsienlakkaus piristää kyllä kummasti :) Loppukesästä onneksi Berliiniin, se pelastaa mun kesän kyllä!

 157. Avatar ärvee sanoo:

  Kynsilakoista suosikki on ”the more the merrier” :)

  Viimeinen asu ehdottomasti on paras! Rakastuin päätä pahkaa, ainoana ongelmana on vain se etten ikinä uskaltaisi laittaa noin räväkkää päälle :D

 158. Avatar sanndy sanoo:

  the girls are out on kyllä ehdottomasti ihanin tällä hetkellä Essien valikoimista!

 159. Avatar Mamihoo sanoo:

  Oij, The More the Merrier on kyllä minun ehdoton suosikki!! Aivan herkku väri ja täydellisen pirteä, nami.

  Kesällä aion myydä muikkuja minkä myyntipuheiltani kerkeän, siis töissä menee koko kesä. Jos sitä ehtisi silti vähän kotiakin laittaa, kun tällä hetkellä muuttokuorma on purettu olohuoneeseen ja istumatilaa on — sanotaanko vähänlaisesti. :D Yksi piknik on kuitenkin kesään mahdutettava! (Ja tuo kynsilakkasävyhän olisi muuten siihen ihan omiaan! :)

 160. Avatar Chenille sanoo:

  Ehdoton suosikkini on ”go ginza” sävy. Kesäsuunnitelmiin kuuluu uimista, uimista ja uimista!

 161. Avatar cathy sanoo:

  Rakastuin sunday funday-lakkaan!! Niin kesään sopivaa ja mukavan räikeää ;D eniten pidän asusta nro 2! Pukisin itsekin samantapaista. Kesäsuunnitelmissa on olla arkipäivät töissä ja lämpöiset illat viettää rannalla ystävien kanssa ja viikonloppuisin lähden ystäväni kanssa roadtripille! Tähän mennessä ollaan käyty kahdella roadtripillä; Helsingissä ja Turku-Rauma :)

 162. Avatar Satu sanoo:

  Poppy Razzi -kokoelman Action on ihan ylitsepääsemättömän ihana ainakin! Kesäsuunnitelmissa vielä ainakin purjeveneilyä, grillausta, tupareita ja Qstock.

 163. Avatar ahle sanoo:

  the more the merrier; sama periaate pätee myös tähän kesään. Kaikkea kivaa pientä lähitekemistä tulvillaan…

 164. Avatar Meritähti sanoo:

  Lemppariväriä oli tosi vaikea valita, mutta päädyin In The Cab-ana:n. Mulla on nimittäin kynsilakkoja ainaski 20 purkkia ja siskolla saman verran, vaihdellaan niitä aina välillä. Tällä hetkellä kynsissä turkoosia kimallehilelakkaa ja viikon päästä, ku jään kesälomalle, aion laittaa mun ehdotonta kesälakkaa eli neonpinkkiä (sitähän voi siis käyttää vain ja ainoastaan kesä-elokuussa).

  Kesäsuunnitelmien osalta kaks meni jo eli omat häät ja Provinssirock. Vielä ois kuitenkin jälellä 3 viikon kesäloma, jollon aion ainaki hengailla kotonakotona, joka on ihan järven rannalla, paistatella päivää ja syödä jäätelöä, meloa kanootilla ja uida :) sekä käydä jossain pienimuotoisella ulkomaan reissulla muutaman päivän esim. Tukholmassa.

 165. Avatar V sanoo:

  Sunday Funday on kyllä ihana! :D Suunnitelmiin kuuluu mm. Eurooppa-roadtrippi ja perus hengailua kavereiden kanssa.

 166. Avatar Iipu sanoo:

  Lempparisävy on tuo ihana sunday funday! Kesäsuunnitelmissa on lomailua, kotimaanmatkailua ja yksi mahtava vaellus upeissa maisemissa. (Ps. Suosikkiasu numero 2!)

 167. Avatar Henna73 sanoo:

  full steam ahead nappaa mulle :D Kesä taitaa mennä ihan vaan hengaillessa

 168. Avatar Syystyttö sanoo:

  Rock the boat – kahden viikon päästä vesille ja mikä sopisi lookiin paremmin? Upea asu oli tuo H&M Garden -setti. Ihanan värikäs kesään.

 169. Avatar Jonska sanoo:

  Full steam ahead ja kesän vietän töitä tehden. Muita suunnitelmia ei ole. Vain 4 päivää ”lomaa” vietän ennen koulun alkua. Työni takia en voi kynsilakkoja käyttää, joten en malta odottaa elokuun loppuun, jolloin koulu alkaa ja pääsen taas lakkailemaan kynsiäni hullunlailla :D

 170. Avatar Noora sanoo:

  Hiiimoitsen tuota nauhty nauticalia kynsiini ja kokoelmaani, voisi piristää kovasti kouluntäytteistä kesää kun voisi kirjoittaa muistiinpanot kaunis väri kynsissä. :) Ja tuo kolmas asu.. ah. rakastan<3 :D

 171. Avatar Jutta sanoo:

  Rock the boat on ehdoton suosikki♥. Ja sun asuista toi toka on ihana! Kesäsuunnitelmana on mökillä oleilua ja naurua :)

 172. Avatar Riikka sanoo:

  Kaikkien aikojen essie-suosikki on viime talven kausiväri ”Leading Lady”. Näistä kesän sävyistä eniten miellyttää ”The Girls Are Out”. Iiiiiihania lakkoja!

 173. Avatar maisa sanoo:

  Peach Daiquiri on ihana.

  jotain kesätapahtumia kiertää ja nauttia heinäkuu lomasta.

 174. Avatar Jankku sanoo:

  The girls are out -lakka iskee kyllä nimeään myöten tähän tyttöön! Kynsilakkojen suurkuluttajana ja Essie uskollisena kuluttajana kyseinen lakka ja oikeastaan koko kokoelma on kyllä mahtava! Kesälomaksi ei ole suurempia suunnitelmia kuin nauttia lomasta ja toivottavasti viettää aurinkoisia hetkiä hyvässä seurassa Essien lakat kynsissä :)

 175. Avatar Tiina sanoo:

  meitsin suosikiksi nousee ehkä tuo sunday funday! kesäsuunnitelmiin kuuluu viettää paljon aikaa lempitytön kanssa ja tahkota siinä samalla kasaan ne viis kurssia, jotka rohmusin kesälle ja joiden tekemiseen jää lopulta varmaan aikaa se yks viikko ku olen laiska possu. lisäksi olen päättäny yrittää tehä juttuja, joita en ennen ole tehny niinku uimisen opettelu ja uuden kaverin hankkiminen (tai edes uuteen ihmiseen tutustuminen :)

Kommentoi