torstai 22. elokuun 2013

lusmuilijan kattimekkokamppeet

Instagrammiani vakoilevat saivatkin jo alkuviikosta kuulla (tai no okei nähdä kämäisessä kännykkäkuvassa) riemujulistukseni: Mää oon vihdoinkin, kesän mittaisen lusmuilun jälkeen, saanut raahattua takalistoni takaisin koulun penkille! Siis karu totuushan on se, että mun valmistuminen on ollut nyt aika lailla keväästä lähtien kiinni yhdestä kämäisestä verkkokurssista sekä siitä möröstä sängyn alla nimeltä opinnäytetyö.

http://farm8.staticflickr.com/7299/9566433778_bcbe50a77a_o.jpg

Ja kuten useimmat möröt, ne on kuviteltuna paljon pelottavampia mitä todellisuudessa! Eihän sillä hemmetin opparilla juuri mitään kauhuarvoa ole, sen kun vaan riipaisisi hyväksytysti kasaa. Ei kai nyt kukaan tule multa viiden vuoden päästä kyselemään että ”no mites se ikuisuus sitten vääntämäsi opinnäytetyö, oliko nyt lähdeviitteet korrektit ja olitko perehtynyt tarpeeksi laajasti ajankohtaisiin tutkimuksiin aiheesta?” Ainakaan toivon mukaan..

http://farm4.staticflickr.com/3738/9563642939_d132b9b2a8_o.jpg

Mullahan ei ole esimerkiksi semmoista pikkuista epäoleellista ohjelmaa omalla koneellani ollenkaan kuin Word, joten siitäkin syystä mä kirjoittelen noita hommia vain ja ainoastaan koulussa ja koulun kirjastossa. Ja kotona sitten luvan kanssa puuhailen yömyöhään muita juttuja, kun en kerran koulujuttujakaan voi tehdä, kyynel.. :D Eilen illallakin mulle iski hillitön inspiraatio virkistää vähän blogin ulkoasua! (Onko muuten mitään nippulanappulaa tai muuta härpäkettä, jota olette kaivanneet sivupalkkiin? Voisin samalla nikkaroida sinne jotain uusia tarpeellisuuksia!)

http://farm6.staticflickr.com/5506/9566433462_3e274fabd4_o.jpg
No mutta kuvituksena vihdoin kattimekkokamppeet! Kattimekko vaatii kaverikseen sukkahousut siveellisyyssyistä, joten tässä on täytynyt odotella niitä sukkahousukelejä, ennekuin kissat ovat päässeet ulkoilemaan. Oranssit sukkikset natsasi aika kivasti mustavalkomeininkeihin!

http://farm6.staticflickr.com/5512/9563643203_d30592a5f4_o.jpg
Kissamekko ja möllykkäsormus H&M, sukkikset Vogue. Pullaposket mallin omat!

http://farm8.staticflickr.com/7438/9563641991_39baabe9fb_o.jpg

Nyt mää meen vielä hetkeksi rassaamaan noita ulkoasuhommia! Olisikohan liian myöhäistä iltakahville kera keksien, hmm.. Ja sitten mietitään pitkäksi venähtäneen yön jäljiltä, että miksi ei kahdeksalta nouseminen oikein ota onnistuakseen.


Saatat pitää myös näistä:

36 Responses to “lusmuilijan kattimekkokamppeet”

 1. Avatar sofia_ sanoo:

  Mitäs opiskelet? En muista onko koskaan tullut tietoa vastaan blogissa mun lukujen aikana..? Vai onko ollu ihan tietonen juttu olla mainitsematta:)

  • ia ia sanoo:

   Oon mä varmaan jossain vaiheessa maininnut ja aina kommenttiboksissa vastaillut, mutta en jostain syystä oo hirveästi mainostanut noita mun koulujuttuja :D Markkinointia ja mainontaa ammattikorkeassa!

 2. Avatar Viivi sanoo:

  Toi mekko on niiiin ihana, itsekin katselin H&M:llä. Kaatui kuitenkin siihen kun ei ollut tarpeeksi ’mukava’ se kangas, oisin toivonut jotain vähän kevyempää matskua.. ;-)

  • ia ia sanoo:

   Tuo mekko kyllä on ihana :) Mä taas just rakastan kun mekko on tuommoista jämäkämpää matskua! Tykkään kun helma pysyy muhkeana ja mekko ryhdikkäänä :) Mutta makuasioitahan nämä :D

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  OpenOffice, NeoOffice jne… :) Toki, jos koulun koneilla saa sen tarvittavan lisäinspiraation ja syyn muille jutuille, niin mikä jottei.

  • ia ia sanoo:

   Siis toki multa OpenOffice löytyy, mutta mulla on tässä kolmen vuoden aikana palanut käämi siihen kun koulussa ollaan niin nipotarkkoja esim. asetteluiden suhteen eikä OpenOffice ja Word pelaa näissä tarpeeksi saumattomasti yhteen! Mutta totta toki tuokin, että koulun koneella ei tule yhtäkkistä inspistä esim. siivota talouden lattialistoja hammasharjalla.. :D

 4. Avatar muikku sanoo:

  Kissamekko näyttää hyvälle ja tsemppiä sinne opintojen loppurutistuksiin! :—)

  Vinkkinä muuten et kannattaa kaikkia koulujuttuja ja muitaki varten ladata ilmainen Open office tota tekstinkäsittelyä varten, ei tartte mitään kallista Wordia kun tolla pärjää.

  • ia ia sanoo:

   Kiitos kovasti, tsempeistä myös! :) Jep on mulla OpenOffice, ja sillä toki pärjää niin pitkälle kun pelkkä tekstintuotto on kyseessä, mutta se ei pelaa asetteluiden sun muiden kanssa Wordin kanssa tarpeeksi hyvin yhteen :P

 5. Avatar Noora sanoo:

  Vitsi en kestä miten söpö tuo kissamekko on! Tilasin itsellenikin. ♥
  Tulen surulliseksi mikäli se ei ole passeli. Toisin sanoen tarpeeksi pitkä. Olen kovin huolimaton ja varma, että vilauttelujen määrässä ei pysyisi perässä.

  • ia ia sanoo:

   Toivottavasti kisumekko on passeli! Se on kyllä niiiin ihana :) Tosin mullakin just siinä rajoilla ettei vaan oo liian lyhyt :D

 6. Avatar Laura sanoo:

  I-h-a-n-a mekko! Kävis tän crazy cat ladyn vaatekomeroon paremmin kuin hyvin.

  Mulla jatkuu koulu vasta reilun viikon päästä, toinen vuosi vasta amk:ssa, mutta kauhulla jo odotan näitä ”ai mikä koulutyö, joo voisin vaikka ommella / pestä lattiat / tiskata / pyöriä ympyrää kolme tuntia tässä näin…”-iltoja :D

  • ia ia sanoo:

   Toi on kyllä ihan crazy cat ladyille tehty mekko :D Oi vitsit, tsemppiä kouluun!! Mä niin tiedän tuon tunteen, toivottavasti lohduttaa se ajatus että tuo on ihan universaali ilmiö :D

 7. Avatar Mellu sanoo:

  Ääää oon niin kaje nuista sun asuista :< Mistä saat tollasia ihania mekkoja?

 8. Avatar Noora P sanoo:

  Ku tein opparun, saatiin kaikki tehä se kirjallinen osuus InDesignilla (koska oltiin graafisia ja käytetty wordia tasan 1 kerta koko koulussa olon ajan). Sillä oli kiva vääntää asettelut yms. vastaamaan sitä Wordilla tehtyä mallia :D summassa sai valita että toi väli näyttää nyt siltä et siin ois viis enteriä.

  • ia ia sanoo:

   Joo, toi on niin ärsyttävää kun on tosiaan ne supertarkat määreet että mihin tulee yks entteri ja mitkä senttimäärät reunoilla ja blaa blaa, sitten siinä tosiaan koittaa varioida että no mikäköhän näyttäis oikeelta.. :D

 9. Avatar hannamaria sanoo:

  Voisitko joskus kirjoittaa laajemman postauksen opinnoistasi, olisi kiva tietää niistä enemmän kun tuo ala kiinnostaa itseänikin :) + Tiedot saisi luottavasta lähteestä!

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  • ia ia sanoo:

   Ei mulla kyllä ole tarkoituksena ollut! Nimittäin ensinnäkin tuota kyseistä koulutusalaa ei ainakaan täällä enää edes ole olemassa? Outoa.. Mutta tradenomihan minusta lopulta tulee, joten uskon perusopintojen olevan samankaltaisia muissakin kouluissa, ja nuo ”suuntautumisvaihtoehdot” taitaa aina olla koulukohtaisia :) Mutta jos sulla on jotain tarkempaa kysyttävää niin voin toki sulle koittaa näin kommenttiboksin välityksellä vastata! Tsemppiä koulupohdintoihin :)

 10. Avatar Ellu sanoo:

  Söpö kisumekko <3

 11. Avatar miraaaaaa sanoo:

  kisumekkoo<3

 12. Avatar Hanna sanoo:

  Kannattaa tarkistaa (jos et ole jo) löytyskö sun koulun intrasta opparin mallipohjia open/libreofficelle. Ja jos löytyypi niin sitten poistat OpenOfficen ja asennat LibreOfficen. Itellä oli sama ongelma, mutta sitten tyyliin pari viikkoa ennen opparin palautusta satuin huomaamaan, että ne olivat ystävällisesti tehneet mallipohjan OO/LO:ta varten (tämä siis Metropoliassa). Meinaan saada päänsäryn, kun ajattelenkin asetteluiden tekemistä tekstinkäsittelyohjelmissa. D:

  Onnea kouluun! :D

  • ia ia sanoo:

   Joo se on niin tympeetä kun ilmaisversioita syrjitään! En oo ainakaan huomannut, että meillä olis muille kuin Wordille tehtyä mallipohjaa, mutta täytyy vielä tutustua.. Voi ei, oli varmaan tosi kiva huomata tuommonen fakta pari viikkoa ennen palautusta :DD Jospa tää asettelutaistelu loppuis loppuiäksi kun saan koulun pulkkaan, kiitos onnesta, sitä tarvitaan! :)

 13. Mahtava toi kissamekko. Oman, välittömästi kans crazy cat lady- mekoks ristityn, söpöläiseni ostin muutama viikko takaperin ja nyt se odottaa ens viikon epävirallisia hääkekkeröintejä. Ei parane vaan liikaa pyllistellä. :) Hauska idea noi värilliset sukkikset. Ite ku aattelin tylsänä laittaa mustat vaan.. Mut jossei sittenkä. Mikä valaistus!

  • ia ia sanoo:

   Joo tuossa pitää pieni pyllistelyraja pitää tuossa ccl-mekossa! Kato miten ovela lyhenne :D Jep mä melkein aina tuikkaan värikkäät sukkikset mustan/mustavalkoisen mekon kanssa, muuten tuntuu liian synkältä :) Oikein ihania kekkereitä, pitäkää hauskaa!

 14. Avatar Melissa sanoo:

  Toi kissamekko sopii sulle just täydellisesti! Oon nähny sen monen päällä ja miettiny mistä se oikeen on, henkkamaukkaan siis shoppailemaan. :)

 15. Avatar annii sanoo:

  Hei ootko vielä kajaanin h&m:ssä töissä? jos oot niin tuun moikkailee sua joskus tässä :)

 16. Avatar Eeva-Stiina sanoo:

  Miten oot tehnyt nuo ihanat kiharat <3?

 17. Avatar Kati sanoo:

  Moi! Oisko tästä postauksesta saanut lainata kuvaa jotta voisin tehdä ostoilmotuksen tosta mekosta fb-kirpparille tai parille? :)

Kommentoi