sunnuntai 25. elokuun 2013

uutta tukkaa, hoppeetoffeeta ja lettukestit

Tämä viikko on näyttänyt tältä:

http://farm8.staticflickr.com/7288/9594474584_a451baf630_o.jpgViikko alkoi kampaajakäynnillä! Ei hyvää päivää, se on kyllä aina viimeinen wake up call kun napottaa siinä kampaajan penkissä ja huomaa miten karskiksi sitä on juurikasvun jo ehtinytkin kehitellä.. :D No nopsaan naama lehteen kiinni ja väriä päähän. Siinä näköjään sitten riemuitsin otsiksen alta palautuneesta näkökyvystäni!

http://farm4.staticflickr.com/3758/9594473628_f8f39fc9b8_o.jpgTällä viikolla tapahtui myös vihdoin hattukauden avajaiset! Niin ja sen koulukauden.. Alkuviikosta Cloetta postitti mulle pussillisen syyskuussa karkkihyllyille palaavaa hopeatoffeeta, ja en hoksannutkaan miten suuresta herkusta on kyse ennen kuin te mua Instagramin puolella nam-kommenteilla valistitte :D Ehdin mä pussista yhden maistaa, ennen kuin se oli huvennut parempiin suihin! Jaa, leikin taas myös maisemakuvaajaa. Lumoutukaa tuosta päätähuimaavasta yötaivaan taltioinnista..

http://farm6.staticflickr.com/5505/9594473088_b78f093c88_o.jpgIkuistin kahvihetkeni Tiuhtin ja Viuhtin takalistojen kanssa, ja huomasin näyttäväni ehkä väsyneimmältä tapaukselta ikinä ilman rajauksia silmissä?! Lisäksi jouduin vetämään takin niskaan ensimmäistä kertaa sitten toukokuun! No onneksi mun välikausitakki on väritykseltään kesäkesäkesä, se lohduttaa vähän. Painin myös palkkapäivän kunniaksi laukkupulman kanssa, kun löytyi kerrankin tarpeeksi kookas ja ryhdikäs veska kuljettamaan omaisuuttani, kamera mukaanluettuna!! En vaan millään osannut päättää vihreän ja mustan väliltä, mutta kaikki mun makutuomarit totesi yksimielisesti, että vihreä on enemmän mua. Yllärii! Lisäksi askartelin ulkoasujuttuja ja tyynenä merkkailin itteni sivupalkkiin 24-vuotiaaksi 23-vuotiaan sijaan enkä huomannut virhettä, vaikka varmaan kolme iltaa noita nappuloita kuvankäsittelyohjelmissa pyörittelin, huoh..

http://farm8.staticflickr.com/7404/9591679717_1634d2a01f_o.jpgJa sitten pakolliset ruokaraportoinnit. Leipasin taas keksipurkin täyteen kaurakeksejä, ja löysin kaupasta kompaktin ananaan! Yleensä nuo vihreät huitulat on ihan tolkuttoman pitkiä. Lisäksi vetelin iltapalaksi avokaadoruikkareita, ja tänään pääsin syömään pitkästä aikaa kunnon lettuja! <3

http://farm8.staticflickr.com/7286/9594475002_ac07ec6b3a_o.jpgDementiani sai myös uuden ulottuvuuden kun harjailin hampaitani eräänä iltana pätevänä toiseen kertaan vartin sisällä.. No, mutta koitin pitää nuo ulkoiset dementiaiän merkit loitolla sydänpaidalla! Perjantai-iltana kävin juosta lönkyttelemässä, ja oli ihan pakko pysähtyä ottamaan kuva vaaleanpunaisesta auringonlaskusta <3 Ja koko viikkoni huipentui äsken nautittuihin sunnuntaisiin päiväuniin, villiä!

Semmoista perusarkea täällä! Mitäs teidän viikkoon kuului, joko odotatte hoppeetoffeeta? :D


Saatat pitää myös näistä:

34 Responses to “uutta tukkaa, hoppeetoffeeta ja lettukestit”

 1. Avatar Minea sanoo:

  Eikä mä olin jo ihan kokonaan unohtanu hopeatoffeiden olemassaolon! Ne on kyllä yksiä ihan lemppareita herkkuja :>

 2. Avatar hannamaria sanoo:

  Oon ties kuinka monesti kattonu tuota laukku H&Mllä, juurikin vihreänä. Täytyy varmaankin vielä kerran käydä ihastelemassa ja pohtia tarvitseeko sitä ollenkaan ja onko oikeasti käytännöllinen. Valintoja, valintoja…

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  • ia ia sanoo:

   Tuo laukku on ihana!! Mutta kyllähän se oli vähän kalliimmanpuoleinen. Käyhän mallaileen vielä kerran :)

 3. Avatar Ems sanoo:

  Voi mistä nuo laukut löytää? Aivan ihania!:)

 4. Avatar Maria sanoo:

  Tuo patakinnas on I-H-A-N-A!

  • ia ia sanoo:

   Haha, se on semmonen missä on kolo peukalolle ja etusormelle ja sitten lopuille sormille yksi iso kolo! Se on oudoin patakinnas ikinä :D

 5. Avatar arjainen sanoo:

  Juu, odotan kyllä hopeatoffeeta innolla! Mutta vielä enemmän cherry coca-cola ZEROA!! Tälläviikolla pitäisi tulla kauppoihin.. sitä jo Lidlistä sai jonkun aikaa kun sielä oli jotkut Amerikka-viikot :D

  • ia ia sanoo:

   Vai semmonen uutuus! Mä en jostain syystä tykkää yhtään cherry colasta :D Mutta pelkkä zero maistuu kyllä!

 6. Avatar yarnpolish sanoo:

  Teetkö sä postauksia sun puhelimella? Vai siirrätkö ensin kuvat puhelimesta tietokoneelle? Ja kuinka helppoa tolla sun puhelimella olisi tehdä postauksia suoraan,ilman tietokonetta?

  • ia ia sanoo:

   En tee puhelimella koskaan postauksia! Kuvat oon ladannut viikon varrella instagramiin, ja mä siirrän sitten viikon päätteeksi ne kaikki kuvat Dropboxilla koneelle, ja sitten teen tavallisesti merkinnän koneella :) Oon mä kerran kokeillut postata kännykällä, ja kyllähän se on suhteellisen helppoa (mulla on WordPressin sovellus), mutta haluan aina esim. kaikki kuvat samaan kokoon ja tekstin tasaukset ym samalla lailla, niitä on puhelimella tosi vaivalloista koittaa saada säädettyä oikein.

 7. Avatar Tuuba sanoo:

  Tuo musta veska voisi olla ratkaisu minun laukkuongelmaani! Mikähän kauppa on kyseessä..? :>

 8. Avatar Suvi sanoo:

  Täällä Oulussa Kärkkäisen kaupalla on ihan omat säännöt ja siellä jo oli hopeatoffeeta myynnissä. Itse en muista tuota fanittaneeni, joten tuskin olisin ite ostanut, mutta toisilta kun maistelin, niin no jaa. Hupenihan tuo pussi tuossa pöydällä huomaamatta kyllä, mutta omat rahani käyttäisin muihin nameihin. En siis oikein ymmärrä tuota hypetystä. :D

  Tuo vika kuva on tosi nätskä, oot söpö päikkäreillä! Meinasin kommentoija jo instaan, mutta tuli nii spämmääjäolo, että skippasin. Heh…

  /Suvi

  • ia ia sanoo:

   Joo ei se kyllä osoittautunut minunkaan ykköslemppariksi :D Mutta kyllä se taitaa jokin sortin kulttitoffee olla, haha! Pöh, et sää ikinä spämmää :) Tattista vaan!

 9. Avatar Roosa sanoo:

  Jostain syystä nyt kun luen puhelimella tätä sun blogia niin kuvat ja tekstit menee ihan hassusti:( en tiiä mistä tää johtuu ja onko se muillaki ongelmana kun aikasemmin tän blogin lukeminen on onnistunu oikein hyvin jopa tällä puhelimen näytöllä.. Teitkö jotain muitakin muutoksia uuden bannerin lisäks?

  • ia ia sanoo:

   Tosi kiva kun tulit sanomaan tästä!! Itseasiassa ihan justiisa fiksailtiin vähän tuota bannerihommaa, ja se näköjään vaikutti sivuston mobiiliversioon, kävin tsekkaamassa sen itekki. Mä laitan heti meidän it-tuelle viestiä, toivottavasti ongelma korjaantuu pian!
   ///EDIT Nyt fiksattiin myös tuo mobiiliversio! Pitäisi toimia taas normaalisti :)

 10. Avatar Eeva-Stiina sanoo:

  Nyt oli pakko tulla sanomaan. oon sun blogia jo jonkun aikaa lueskellut ja tää on aivan ihana. Sun tyyli on on niin ihania ja sulla on kaikkia kivoja vinkkejä! Muhkunutturaa oon mäki jo monet päivät taiteillu ku siihen on noin helppo taktiikka, ihanaa että pidät blogia <3
  http://screamtillthewordsdryout.blogspot.com/

  • ia ia sanoo:

   Voi vitsit että tuli hyvä mieli tästä kommentista! :) Kiitos paljon <3 Ja kiva kun nutturavideosta oli hyötyä!

 11. Avatar einna sanoo:

  Aananas – ananaksen. ;) (Testailen tässä vaan tuoreen suomen kielen opiskelijan auktoriteettiani…) (Ananaan kuulostaa kyllä söpömmältä. :3)

  • ia ia sanoo:

   Jep tiedän oikean taivutuksen, tuo on jäänyt mulle päälle Viivi ja Wagner -sarjakuvastripistä missä Wagner osti yhden ananaan ja pari hauhta :D Just siks kun se kuulostaa söpömmältä! :)

 12. Avatar Nalletar sanoo:

  Tein noita banaanipohjaisia kaurakeksejä soveltaen: fariinisokeria 2 rkl kun ei ollut ruskeaa, auringonkukansiemeniä kourallinen kun ei ollut pähkinää, maapähkinävoi unohtui, rusinoita ei ollut mutta vähän kuivattuja karpaloita, ja silti oli mahtavan hyviä. Ja sotkeminen onnistui puukauhalla ja nopeasti, ei juuri mitään tiskiä, paistuivat äkkiä. Tämä jää kyllä käyttöön. Ei rasvaa, ei kananmunaa, ja silti mehevää ja rapeaa!

  • ia ia sanoo:

   Oii, kiva kuulla että onnistui, ja noin kekseliäästi varioituna vieläpä! Epäreilua jos sä sait niistä rapeita, mä en saa koskaan :D

   • Avatar Nalletar sanoo:

    Keskustat jäi nihkeämmiksi, mutta reunat n
    puoltoista senttiä ymmpäriinsä oli aikas rapeat. Ensi kerralla ohennan vielä. Ja paistan pikkuisen kauemmin kuin 20 min. Auringonkukansiemenet oli hyviä.

    • ia ia sanoo:

     Joo täytyy itekkin kokeilla vielä ohuempia versioita ja jättää surutta 25 minsaks uuniin! Täytyykin testata noita auringonkukansiemeniä myös :)

 13. Avatar Seskyy sanoo:

  heii saako kysyä missä kampaajalla olet käynyt? :D

 14. Avatar Sussu sanoo:

  AAH mikä laukku! Nyt jäi kummittelemaan aivojen perukoille, pitääkö itsekkin käydä tommoinen omaksi nappaamassa?! Hinta kyllä vähän kirpaisee:/
  Hmm.. Onko tietoa onko h&M:llä vielä niitä täällä peräkylällä? Ihana!

  • ia ia sanoo:

   Käyhän ihmeessä edes katteleen livenä :) Jos peräkylällä tarkoitat Kajaania, niin oli noita vielä pari päivää sitten kummassakin värissä muutama jäljellä!

 15. Avatar Riikka sanoo:

  Hei miten saa nuo Instagramin kuvat lisättyä blogiin?!

Kommentoi