sunnuntai 13. lokakuun 2013

yksi Vagabond-tytsy, yksi mekko ja kolmet kengät

En ole merkkiuskovainen, yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Mitä kenkiin tulee, niin olen ollut jo useamman vuoden ajan Vagabond-tytsyjä! Niissä nyt sattuu vaan olemaan jaloilleni mitä mainioin lesti, ja shoppaillessa yksi harvoja oikeutuksiani on, että Vagabondin kolmeseiskat on aina sallittu ostos :D (Ja sen kyllä huomaa jos tuota omaa pientä kenkäkokoelmaani kattelee, mistä Vagabondit valtaa kyllä leijonanosan..) Niinpä olin harvinaisen iloinen (ja ehkä jopa pienen vinkaisun päästänyt) otus, kun sain kuulla päässeeni mukaan Indiedaysin ja Vagabondin yhteistyökamppikseen!

http://farm4.staticflickr.com/3738/10235560845_beda1ccf86_o.jpg

Kampanjassa oli minun makuuni kerrassaan mainio idea: Valitse yksi lempparivaate, sekä kolmet lemppari-Vagabondit syksyn/talven 2013 mallistosta, ja luo tällä kokoonpanolla kolme erilaista asua! Vaatekappaleen valinta oli pala kakkua, no mekko tottakai (H&M:ltä), värissä päädyin mustaan sen loputtomien yhdistelymahdollisuuksiensa vuoksi. Mutta kenkien valikointi osoittautuikin vähän haasteellisemmaksi. Kävin sovittelemassa läpi varmaan koko kokoelman kengät, ja tepsuttelin innoissani ympäri Vagabondin toimistoa sipisten ittelleni ”no mut nääki olis kivat, niin olis nääki, apua niin nääki..” :D Lopulta päädyin lainaamaan trion, joka oli keskenään mahdollisimman erilainen, mutta silti niin minunnäköinen. Kolmikko koostui siroista purppuraisista kiilakoroista nimeltä Queens, rouheista mustista nilkkureista nimeltä Libby ja lempeistä mokkanahkaisista saappaista nimeltä Betty.

Ei kait siinä sitten muuta, ku asuja rakentelemaan!

ASU NUMERO 1

http://farm6.staticflickr.com/5498/10233393374_e2e0a829b1_o.jpg

Ekaksi yhdistelykaveriksi valitsin nuo mokkasaappaat, jotka suorastaan vaativat lempeän konjakinruskean värinsä kaveriksi vähintään yhtä pehmeitä syksyisiä sävyjä. Puin mekon alle luumuisen puseron, jonka rusettikauluksen jätin pilkottamaan mekon päälle. Koipieni suojaksi vedin luumunväriset neulesukkikset, ja päälaelle samansävyisen myssyn!

http://farm8.staticflickr.com/7346/10233491426_9b7fa8b976_o.jpg

Kuorrutin koko komeuden vielä syksynkeltaisella duffelilla sekä muhkealla huivilla, josta sattui löytymään just passelit sävyt.

http://farm3.staticflickr.com/2824/10233572933_e6c9f53967_o.jpg
Kaikki vaatekappaleet on kyllä jo vähintään vuodentakaisia vanhuksia, mutta kaikki ovat alunperin H&M:ltä kotoisin. Tuo huivi on muuten alunperin miesten puolelta, siinä on mies minun makuun joka tuommoista huivia käyttää :D

http://farm3.staticflickr.com/2876/10233488336_edc698faa2_o.jpg
Jalassa nuo matalakantaiset Bettyt ovat muuten aivan käsittämättömän mukavat, ja ikuiselle nauhakenkäaddiktille oli kiva ylläri kun kengät voi vetää jalkaan niiku villasukat!

ASU NUMERO 2

http://farm8.staticflickr.com/7417/10233487206_45b5c5725a_o.jpg

Kakkosasun rakentelin sitten noiden mustien nilkkureiden ympärille, joihin halusin ensimmäisenä tekonani yhdistää hatun. Koska nauhanilkkurit+hattu, meikäläisen vakiokalustoa niinku normaalien ihmisten tennarit+farkut!

http://farm8.staticflickr.com/7310/10233569143_7346dbf685_o.jpg

Tällä kertaa heitin mekon päälle muhkean inkkaritelttaa muistuttavan neuletakin. Jottei oltais ihan mustavalkoisiksi jääty, niin verhosin koivet kirkkaanoransseihin sukkiksiin ja pujotin kaulaan vielä oranssin amuletin.

http://farm6.staticflickr.com/5517/10233485265_cf84a1bd34_o.jpg
Neule on pari vuotta vanhaa Monkia, hattu myös Monkista, sukkikset on Voguet ja amuletti on saatu lukija-Emmiltä!

http://farm6.staticflickr.com/5442/10233493876_7925ee519f_o.jpg
Ystäväni on asettanut mut jo mustien nauhanilkkureiden ostokieltoon, sen verran monet parit niitä muka mun kenkävarastoista jo löytyy.. Mun kenkäheikkous, myönnetään. No muttaku ne niissä on kaikissa ihan eri fiilis, ihan niinku nuo Libbytkin on tuhtien pohjiensa ansiosta tuommoiset ronskimmat kaverit! Ja platon ansiosta oikein mukavat kävellä.
ASU NUMERO 3

http://farm3.staticflickr.com/2891/10233395214_0d0e3d45f1_o.jpg
Kolmannessa asussa halusin saada purppuraisten kiilakorkojen kaveriksi jotain juhlameininkeihin sopivaa, ja samalla jotain, mistä löytyisi tuota samaa herkullista sävyä. Purppuraa pilkahteli sitten tuossa kolmiopitoisessa t-paidassa, jonka puin mekon päälle ja sidoin sen helmasta solmulle.  Oho, mekosta tulikin hame!

http://farm6.staticflickr.com/5466/10233395634_dd6c334f3b_o.jpg
Päädyin vielä poimimaan paidan oranssinpunaisten kolmioiden sävyn laukkuun sekä huuliin asti. Tämä asu on ehkä jopa mun lemppari näistä kolmesta!

http://farm6.staticflickr.com/5517/10233879373_7a30ce8d19_o.jpg
Paita on vanha löytö Promodesta, laukku puolestaan ehkä kahden vuoden vanhus Asokselta. Huulissa hurjin oranssini, Macin Morange!

http://farm9.staticflickr.com/8405/10233353194_5df6265aa9_o.jpg

En taida omistaa ainoitakaan teräväkärkisiä kenkiä, ja näissä Queenseissakin se oli ensisijaisesti tuo herkku väri mikä ajoi mut noita kenkiä sovittamaan. Mutta yllätyin itsekin, miten hyvältä nuo kaikessa terävyydessään näytti!

Tommoiset asut mä sitten sain keiteltyä kasaan aineksista yksi mekko ja kolmet kengät! Mikä asuista oli teidän suosikki?

Jos ootte Vagabond-tytsyjä niinku minä, niin käykää ihmeessä tykkäämässä Vagabondista Facebookissa! Ja mikäli mehevä 100 euron lahjakortti Vagabondille kiinnostelee, niin semmoinen olisi mahdollista voittaa omaksi käymällä äänestämässä omaa kenkämallisuosikkia. 100 euron Vagabondin lahjakortin arvontaan voi osallistua siis täällä!


Saatat pitää myös näistä:

45 Responses to “yksi Vagabond-tytsy, yksi mekko ja kolmet kengät”

 1. Avatar satu sanoo:

  Ihania asuja kaikki, mun lemppari on kuitenkin kakkonen! Toi neule ja hattu on niin kiva yhdistelmä.

  Ja toi huivi on kyllä niin ässä, täältä löytyy sama! Etin viime vuonna muhkeeta huivia, ja sattumalta bongasin ton miestenpuolelta. Se taisit olla sä, joka ton huivin mulle myikin. Vielä tänäkin syksynä ollu ihan ehdoton lemppari, värit ja kuosi on niin toimivia. :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon! Jep, tuo on niiiin kiva huivi :) Haha aijaa, hauska sattuma! Kävinkin kurkkaamassa blogisi puolelta ja vallan mainiosti passaa tuo huivi sulle!

 2. Avatar Latte sanoo:

  Aivan uskomattoman ihania kenkiä ja asuja! t. toinen kenkäaddikti :) Tuo eka asukuva varsinkin, huh mikä inspis! :D

 3. Avatar Roosa sanoo:

  Eikä oikeesti apua miten VOIT olla noin ihana noiden asujes kanssa! Siulla on niin täydellinen tyyli, joka ei kyllä monelle välttämättä sopis mutta siulle sopii ku nenä päähän! :) Asuista oma lemppari on varmaanki tuo eka, mutta noi kaikki on kyllä tosi ihania.

 4. Kyllä kallistun tuon vikan asun puoleen, vaikka tokassa onkin ihanin neule ikinä!

 5. Avatar Sariska sanoo:

  Kilpailu on ihan kiva, mutta miun suosikit (niistä mitkä oli kilpailun kuvissa valittavana) ois 9, mut pudotusvalikossa on vaan 1-8 valittavina….
  Ja noita Queensseja oisin kyl äänestänyt mut niitä ei ollut ollenkaan koko kisassa :(

  • ia ia sanoo:

   No voee kökkö! Onneksi lahjakortilla saa valita ne kaikista lemppareimmat kengät jos voitto kohdalle napsahtaa, vaikkei tuossa kisassa niitä valittavana olisikaan :)

 6. Avatar Sanjana sanoo:

  Iii, miten ihanat ovatkaan nuo Libbyt! <3_<3 Saatoin just rakastua :D Vielä kun kaivelisi jostain toista sataa euroa kenkiin laitettavaksi, opiskelijatuloilla se on aina jännää..
  Mutta ihania asuja! Totta puhuen eka oli mun suosikki noista, ihana tuhveloasu. <3 Kerrankin sais onni osua minunkin kohdalle, pliiis kaikki karmanlait ja onnen keijukaiset.

  Haha, nyt sain inspistä, jee! Tarkoitus mennä veteraanikuoron keikalle parin tunnin päästä ja asu olikin vielä auki. :D No ei oo enää, kiitti! <3

  • ia ia sanoo:

   Nuo Libbyt on kyllä kerrassaan ihanat! Onnea matkaan arvonnan puolelle, toivottavasti onnenkeijut on messissä :) Haha, ihan uus termi mulle tuo tuhveloasu :D Olipa kiva kuulla, että sait täältä asuinspistä, hih!

 7. Avatar Emmy sanoo:

  Vagabond on täydellisyyttä keskiluokkaisen budjetille! Mulla on ensinäkin 35:sen jalka ja päälle pieni lonkkavika, Vagabondin lesti ja kenkien tukevuus ei ole ikinä pettänyt. Mulla on varmasti 90% kengistä Vagabondeja. :D Noista sinunkin valitsemista popoista jokainen pari on täydellinen, varsinkin nuo liilat <3

  Pitääkin käydä osallistumaan kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin :D

  • ia ia sanoo:

   Jep, täällä ollaan täysin samoilla linjoilla! :D Toivottavasti kisassa tärppäis, Vagabond-tytsykaima! ;D

 8. Avatar Elisabeth sanoo:

  Kiitos kilpailuvinkistä, Vagabondin kengät ovat kyllä aina olleet laadukkaat ja sen takia makuuni :) Olet löytänyt kauniin mekon ja tykkään punahuulistasi! Ihanan pirteenä olet näissä kuvissa :)

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • ia ia sanoo:

   Jep, mäkin luotan Vagabondeihin siksi, kun niiden kenkien tietää kestävän käyttöä :) Kiitos paljon kivasta kommentista, Elisabeth!

 9. Avatar Mina sanoo:

  Miten teit nuo kiharat? Ne on ihanan ei-niin-tavalliset, ja heti heräs kiinnostus että miten tuommoiset :3

 10. Avatar Hanna sanoo:

  Mun lemppariasu oli kyllä tuo ykkönen koska kylmään syksyyn valitsisin itse mieluiten tuollaiset lämpimät saappaat jotka näyttää ainakin supermukavilta! Asu oli muutenkin ihanan värikäs ja tyylikäs <:)

  • ia ia sanoo:

   Jep, pitkät varret kyllä lämmittää syysviimassa! Kiitos paljon kommentista, Hanna :)

 11. Avatar Emmi sanoo:

  Ah, mäkin rakastan Vagabondin kenkiä! En oo mikään merkkifriikki, eikä mulla ole mitään lemppari vaate- tai kenkämerkkiä, enkä edes osta mitään ”laatu”merkkejä, mutta Vagabond..! Mulla Vagabondin kenkiä tosin on vain kahdet, mutta tahtoisin vaikka mitä muitakin Vagabondin kenkiä itselleni <3 :)! Kyllä niitä tulee varmasti osteltua vielä ;) Kenkien kohdalla mua usein hirvittää käyttää rahaa niihin, ja teen ostopäätökset yleensä pitkään harkittua.

  • ia ia sanoo:

   Jep, samoilla linjoilla mennään täälläkin! Vagabondeissa on mun mielestä aika mainio hinta-laatusuhde, eivät ole mitään överikalliita mutta ovat kuitenkin aitonahkaisia :) Mutta ennemmin säästän vähäsen yksiin nahkakenkiin, mitä ostan kolmet muovikengät jotka käyttää piloille hetkessä!

 12. Avatar Julia sanoo:

  Eka kuva on suoraan kuin jostain Voguesta, paitsi että ne ei kai ole koskaan noin hymyileväisiä niissä. :D No, ehkä Teen Voguesta sitten!

  • ia ia sanoo:

   No melekonen kohteliaisuus! En nyt ihan lehteen laittais, mutta kiitos hirmusti :) ps. Sulla on hyvä nimi! ;D

 13. Avatar C sanoo:

  Voi ihana tuo ensimmäinen asukuva! tykkään hirmuisesti asuista, mitkä oot koonnu yhen ainoan mekon ympärille! ja voi nam noi kengät.
  Olis kiva nähdä jatkossa enemmänkin näitä yhden vaatekappaleen ympärille rakennettuja kokonaisuuksia. :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon, olipa jotenkin tosi kiva kommentti! :) Mä tykkään itekin lukea muiden blogeista yhden vaatekappaleen ympärille rakenneltuja asuja, joten voisin kyllä koittaa toteuttaa tämmöisiä jatkossakin :) Kirjoitin toiveesi ylös, hih!

 14. Avatar maianen sanoo:

  Tiedän että tätä kysytään varmasti tosi usein mutta MILLÄ IHMEELLÄ sä oikein värjäät hiukset? Ihana vaalee! Just tuohon haluan päästä, mutta aina tulee liian punaiset/epäluonnolliset/tummat.

  Toivoo kateellinen kaimasi :)

  • ia ia sanoo:

   No hei arvaa, tuo kuvien väri on maailman kulahtanein kuparinpunainen! :D Siis oikeesti, menin viikko noiden oton jälkeen kampaajalle värjäämään ja kampaajakin ihmetteli, että miten ihmeessä tukka oli haalistunut niin paljon, hah. Joten tummemmat ne mullakin on heti värjättäessä, jostain syystä haalistuivat noin vaaleiksi :) Niin ja tukan värjään siis kampaajalla!

 15. Avatar Nelly sanoo:

  Tykkään ekasta ja tokasta asusta! Kolmas on turhan bile mun makuun eli siis siinäkään mitään vikaa ole. :)

 16. Avatar Maira sanoo:

  Apua, en kestä miten ihanan näkönen tuo ensimmäinen asu on, varsinkin tuossa ensimmäisessä kuvassa! Saanko tulla pöllimään noi kaikki vaatteet sulta, jooko! :D
  Oli pakko alkaa heti pohtia, saisiko oman vaatekaapin sisällöstä kasattua mitään edes puoliksi noin upean näköistä. Pitänee siirtyä siis vaatevaraston mylläykseen :)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitoksia paljon! :) Käyhän pyöräyttämässä vaatekaappi ympäri, sieltähän voi löytyä vaikka mitä unohdettuja aarteita! Ps. saat ehkä pölliä tuon paidan, tuo oli ehkä toinen kerta kun käytin sitä :D

 17. Avatar Anna sanoo:

  Ykkösasu on lemppari!

 18. Avatar Ellu sanoo:

  Ihania asuja!! Mä tykkään eniten ehkä ykkösestä. Siinä on ihanat väriyhdistelmät, kaikki sopii niin hyvin yhteen!! Kakkosessa noi oranssit koivet on kyllä mainio tehostekeino mustavalkoiseen asuun :) ja kolmosessa noi kengät sopii asuun tosi hyvin, vaik niin ei eka välttämättä ajattelisikaan… ;)

  Vagabondin kenkiä en omista kyllä yhtiäkään (onko se ees sana?), en tiedä onko edes käynyt koko kaupassa koskaan…? Mutta kun kaikissa lehdissäkin on kengät aina sieltä, niin ehkä pitäisi käydä…?

  Mulla on ne kaikki kuvat about valmiina susta :D niiden PITÄISI löytyä blogistani piakkoin :) osoite on puppielov.blogspot.fi

  Ugh, olen puhunut :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon vallan perusteellisista asumielipiteistä! :) Vagabondejahan saa tosi monista kenkäkaupoista, vaikka tosin on sillä Helsingissä muutama oma myymäläkin! Mäpä käyn kurkkailemassa ne sitten blogistasi :)

 19. Sie olet hurmaava!

 20. Avatar Diipadaa sanoo:

  Voi että kuin kivoja asuja! Mistä tuo kakkoskuvan neule on? Se on niin kiva!

Kommentoi