torstai 21. marraskuun 2013

Kuutar juhlii!

Omistan itse vain muutaman, lahjaksi saadun Kalevala Korun, mutta ne ovat mulle sitäkin rakkaampia. Ensimmäisen Kalevala Koruni, Hirvenpää-sormuksen sain äidiltäni lähes 10 vuotta sitten (jaiks!) rippilahjaksi, minkä jälkeen olen saanut vaalia pienessä aarrearkussani myös Hirvenpää-korviksia, kummitädiltäni saamaa Kalevankarhu-rannekorua sekä isältäni saamaa Lumikukka-kaulakorua. Koska Kalevala Koru on kulkenut mun mukana jo rippipienokaisesta asti ja karhurivistön olen asettanut tassuttelemaan ranteeseeni aina, kun olen halunnut tuntea oloni erityisen juhlavaksi, niin lähdin superinnoissani mukaan Indiedaysin ja Kalevala Korun yhteistyökampanjaan!

 http://farm6.staticflickr.com/5512/10981352773_0ca04f63c2_o.jpg

Kampanjan ideana oli ”koru osana juhlaa”. Valitsin kolmeen juhla-asuun yhdisteltäväkseni maailman kauneimmat Kuuttaret, jotka ovat olleet salainen koruihastukseni jo pitkään. Niiden muotokieli on kuulema peräisin viikinkiajalta yli tuhannen vuoden takaa, ja vaikka Kuutar onkin jo klassikkokamaa, niin silti se on jotenkin niin omaperäinen! Halusinkin päästä näyttämään, että kyllä klassikkoainekset sopivat myös omaperäisemmän juhlatyylin täydentäjäksi, aina ei tartte olla ikityylikästä pikkumustaa eikä klassista kynähametta :)

treffeille:

http://farm8.staticflickr.com/7328/10981319704_079429f82e_o.jpg

Treffit tarkoittaa mulle murun kanssa illallistamista lemppariravintolassa, jolloin haluan laittaa ylleni jotain, jossa on rento olla (ja syödä :D). Rento jättitaskullinen, inasen verran hohkavapintainen tunikamekko muuttuu helposti juhlavammaksi, kun mukaan nappaa näyttävän korun ja huulet punaa oransseiksi!

http://farm6.staticflickr.com/5494/10981350873_231d061dec_o.jpg

Harmaa ja hopea pelaa mun mielestä kyllä ihan törkeän hyvin yhteen! Tunikamekko H&M, nahkaiset kiilakorot Vagabond.

http://farm6.staticflickr.com/5506/10981349893_21be2bd5c4_o.jpg

Kaulassa Kuutar-riipus!

synttäreille:

http://farm8.staticflickr.com/7436/10981226536_cb75a8689d_o.jpg

Syntymäpäiväjuhliin päälle pitää saada jotain muhkeahelmaista! Mitä muhkumpi, sitä parempi :) Kun alaosana pyörii kolmikerroksinen pitsikermaleivos, niin yläosan voi jättää huoletta kevyemmäksi. Ja kun päällä on pinkkiä varpaissa asti, niin juhlafiilis on taattu!

http://farm3.staticflickr.com/2861/10981348283_6f71198e6b_o.jpg

Tukka pois juhlinnan tieltä pallonutturalle ja näyttävät korvikset riittää asusteeksi vallan mainiosti! Hame Lanvin for H&M, paita Monki, mokkaiset kiilakorot Vagabond.

pikkujouluihin:

http://farm3.staticflickr.com/2845/10981129255_f74242a259_o.jpg

No tottakai piti yksi pikkujouluasukin mukaan saada :D Luonnollisesti pikkujouluihin valitsen päälle punaista! Maailman helpoin juhlakampaus on kiharrella ensin koko tukka, muhkeuttaa se vielä kuivashampoolla ja kerätä koko komeus klipsuilla huolettomasti kiinni.

http://farm8.staticflickr.com/7343/10981223516_f530345ca2_o.jpg

Mekko on viime vuoden H&M:n Party-mallistoa! Arvatkaa vaan, oliko tuo rusettirivistö ratkaiseva tekijä tuon hankkimisessa.. :D Tykkään käyttää tuollaisten suorien/a-linjaisten mekkojen kanssa aina isompaa, alemmas laskeutuvaa riipusta mieluummin, mitä ylös dekolteelle jäävää.

http://farm4.staticflickr.com/3737/10981313954_9e41971bcd_o.jpg

Kaulassa jälleen Kuutar-riipus!

Mikä asuista oli sun suosikki? Vai pukeutuisitko itse yhteenkään? :D Kuulisin myös mieluusti teidän Kalevala Koru -tarinoita, hih!


Saatat pitää myös näistä:

66 Responses to “Kuutar juhlii!”

 1. Avatar Hanna sanoo:

  Mullakin on tuo Kuutar-riipus pronssisena, se on kyllä niin upea! Muutenkin Kalevala-korut on tosi kauniita ja itselläkin tapana käyttää niitä juhlallisemmissa tilaisuuksissa kuten esim. jouluna ja valmistujaisissa jne. :)

  http://hannamariahh.blogspot.fi/

  • ia ia sanoo:

   Oii onnentyttö, se pronssinen on kans tosi kaunis! Juhlapäivästä tulee aina jotenkin erityisen erityinen, kun laittaa päälle sen kauneimman korun :)

 2. Avatar iidha sanoo:

  Hei minkälaisia klipsuja käytät tuon kampauksen kiinnilaittoon? Itse olen kokeillut kaikenlaisia mutta tuntuu että ne on jotenkin tönkköjä :D

 3. Avatar Hanna sanoo:

  Mulla levisi oikein iiiso hymy naamalle ku näin tuon kakkosasun (synttäri). Kuinka suloinen! Ihan sun näkönen :)

 4. Avatar Henna sanoo:

  Toi synttäriasu on ainakin ihana, pikkujouluasukuvia puhelin ei ladannut.. :D bongasin sut muuten just Demi-lehdestä! :)

  • ia ia sanoo:

   Voi kökkö puhelin! Tuu kattoon kolmas asu koneelta :) Haha aijaa nytkö se ilmestyi! :D Toivottavasti saan lehden käsiini!

 5. Avatar Henne sanoo:

  Kalevala-korut on ihania! Mutta omaa silmääni miellyttää eniten kyllä pronssiset kalevala-korut. Mulla on kummitädin perinnöistä saadut pronssiset kehrä-korvikset vihreällä kivellä, ja ne on niin kauniit. Voi sitä onnen päivää jos jostain löytäisin second handina saman sarjan kaulakorun.
  Tuo kuutar on kyllä kans kiva, sitäki taitaa löytyä pronssisena?

  t:Pronssipronssipronssi, tuli vissiin selväks mistä tykkään? :D

  • ia ia sanoo:

   Koitin kovasti googlata tuota Kehrää, mutten löytänyt kuvaa mistään! Onko ne semmoiset, missä on ”pesässä” semmoinen vihreä pallokivi? Hih, mä taas oon ihan täysin hopeahopeahopea :D Kuutarta löytyy juu myös pronssisena!

 6. Avatar Tuija sanoo:

  Rakastuin tohon ekaan asuun, vaikka muutkin on aivan ihania mutta omaan tyyliin liian värikkäitä. :-D Ei varmaan oo mikään uusin H&M ostos toi harmaa tunika, vai vieläkö mulla ois mahdollisuus löytää tollanen jostain?
  Ja kalevala koruja mulla on ainoastaan yksi, mutta sitäkin ihanampi. Sain valmistujaislahjaksi poikaystävältä ”Talon sydän”-kaulakorun joka on siitä päivästä lähtien ollut joka päivä kaulassa. :-)♥

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! :) Valitettavasti tunika on jonkun neljä vuotta vanha ostos, pahoittelut! Jos kävelis vaikka jossain kirpparilla tai huuto.netissä vastaan..? Voi vitsit, tosi sievä tuo Talon Sydän -kaulakoru! Mäkin pidän kaulassa aina poikaystävän antamaa kaulakorua, hih :)

 7. Avatar Sanjana sanoo:

  Ehkä eka, vaikka viimenenki tosi kaunis! Tuo on minun ihastus kans tuo koru, en vaan yleesä itelleni osta koruja eli lahjaksi pitäs saada.. :D edellinen Kalevala koru-ihastus oli Lumihiutale, siitä löytyy kääty ja korvikset.. vielä haluaisin vastikään mallistoon tulleen riipuksen, ii! tosin mulla on jo toisen sarjan lumihiutaleriipus että sinänsä… silti, kaunis kun mikä! ja ehkä rannekorun kanssa.

  Ja joitain hajanaisia korviksia löytyy kansa, oisko ollu Venla tms. ainaki :) ne on vaan liian hienoja niin ei uskalla arkena pitää ettei häviä.. :(

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitti! :) Joo, korut on kyllä semmoinen asia että niitä harvemmin itse jostain syystä ostaa, mutta lahjana niitä on ihana saada <3 Lumihiutale on kyllä hurrjan nätti kans!! Olispa kyllä ihana olla jotain korua täysi sarja :) Oon ihan samanlainen, arvokkaampia koruja ei jotenkin raaski pitää arkena! Vaikka just käyttöähän varten ne on, pitää vaan rohkaistua ja luottaa itteensä ettei niitä hävitä :D

 8. Avatar Salkko sanoo:

  Kaikki kelpaisi päälle, mutta tykkään kyllä eniten viimeisestä värin ja rusettien vuoksi! Omistan pari kalevalakorua: rippilahjaksi sain mummiltani runoratsu-korun ja isältä eräs joulu isän tyttö-korun. Varsinkin jälkimmäisen paketin avattuani en voinut muuta kuin itkeä, eikä voinut kyllä isäkään :’-)

  • ia ia sanoo:

   Hih, kiitos! :) Apua, en kestä miten söötti tuo Runoratsu on! Voi aaw, ihana tuo isän tytär :)

 9. En kyllä osaa päättää ekan ja kolmannen vaihtoehdon välillä! Ehkä kallistun vähän tuonne ekaan päin, oon viime aikoina innostunut harmaasta… :D

  Sain ensimmäiset Kalevala Korut ylioppilaslahjaksi, ja tykkään niistä aivan älyttömästi! Tällä hetkellä lemppari on kuitenkin pronssinen Talon sydän -kaulakoru, jonka sain poikaystävältä lahjaksi. Melkein aina kaulassa <3

  • ia ia sanoo:

   Mä olin ihan varma ettei kukaan tykkää tuosta harmaasta! Kiitos siis äänestä sille :D Joo tuo Talon sydän on kyllä tosi kaunis, ja tarpeeksi siro pidettäväksi ihan arkena! Just noilla lahjakoruilla on kaikista eniten tunnearvoa :)

 10. Avatar Annu sanoo:

  Lemppari on ehdottomasti kakkonen! Yritän itse nyt löytää valmistujaisiin vaatetta ja jokin muhkea vois ollakin kiva :3 Sain myös rippilahjaksi sukulaisilta talon sydän – sarjasta kultaiset korvakorut ja sen pienen kaulakorun. Mielestäni överisuloiset, sopivat niin juhlaan kuin arkeen!

  • ia ia sanoo:

   Voii kiitos paljon! Se on ehkä minunki lemppari :) Talon Sydän on tosi sievä, ja just kun toiselle lukijalle kommentoinkin niin tarpeeksi sirot käytettäväksi ihan arkenakin!

 11. Avatar Peippo sanoo:

  Eka asu on niin mukavan näkönen että ei voi olla tykkäämättä! :D

  Mä sain myös rippilahjaksi Kalevalaa, Vanamoa. Sen rannekorun, joka tosin taitaa olla jäänyt liian pieneksi mun paisuneeseen ranteeseeni.. :D Ylppärilahjaksi ihan varta vasten pyysin yhtä Kalevala-sormusta, koska se on ihana ja kaunis ja kuvauksen mukaan se on ”lähtöisin” niiltä kulmilta joilla kävin lukioni. Vasta myöhemmin tietty hokasin kattoa Kalevalan nettisivuilta, että pyysin sitten lakkiaislahjaksi sormusta, joka on tarkotettu kihla-/vihkisormukseksi… no, sain sen silti ja käytän sitä _oikean_ käden nimettömässä! :D

  • ia ia sanoo:

   Hahaa, kiitti äänestä :D Haha, apua tuo vihkisormusjuttu! Mutta ehkä sitä ei oikeesti kukaan tiedä :D

 12. Avatar Heini sanoo:

  Ihanan piristävä postaus!
  Naureskelin, kun kommentoin itsekseni kuinka tuo harmaa mekko ja hopea sopivat niin hyvin yhteen – ja sitten itse olit kirjoittanut sen siihen kuvan alle :D Ja tuo maailman helpoin juhlakampaus on kyllä aivan ihana!
  Itsellä on Kalevalan koruja mitä siellä sun täällä, arkikäytössä sydänsormus – muuten käytän koruja silloin, kun on juhlava fiilis :)

 13. Avatar Essi sanoo:

  Multakin löytyy tuo Kuutar pronssisena, se on mumman vanha. Mumma ei oo oikein koskaan ostanut mitään kummempia lahjoja, ja yks kerta kun olin vierailulla sain valkata lempparikoruni sen kätköistä ja lopulta sain ne omaksi. :) Lisäksi kerään niitä My Saaga-heloja. Kalevala Korulta löytyy kyllä mun mielestä ehdottomasti kauniimmat ja ajattomimmat korut!

  • ia ia sanoo:

   Voi eii miten ihana tarina <3 Pidä hyvää huolta mumman Kuuttaresta! :) Tuo My Saaga on kyllä hauska, saapahan ajan myötä keräillä semmoisen korun missä kirjaimellisesti joka palasella on jokin tarkoitus!

 14. Avatar Anna Jrvinen sanoo:

  Oma kalevalakoruni on sellainen, että olen tasan kerran uskaltanut sitä käyttää (koska olen sählä ja pelkään että se hajoaa:D). Ei ole mitään hajua minkä niminen kyseinen koru on, mutta kalevala-tyyliin pitkä hopeinen riipus, jonka sain mummiltani pari vuotta sitten ylioppilaslahjaksi. Erityisen rakkaan korusta tekee se, että se oli aikanaan isäni isoäidin omistama. Vaikka korun rahallinen arvo ei ole suuri, niin tunnearvo sitäkin suurempi!:)

  • ia ia sanoo:

   Voi että, tommoset historiat korun takana tekee siitä niiin paljon arvokkaamman! :) Uskaltauduhan käyttämään korua, palkkaa joku kaveri vahtimaan että se pysyy sulla ehjänä ;D

 15. Avatar innaB sanoo:

  Synttäriasu oli ihanin :) mäki sain rippilahjaksi kalevala korun ja en ihastunut siihen sitten yhtään :D mutta pari vuotta sitten huomasin sen olevan tyyliäni vastaava ja odotan ainaa sopivaa tilannetta jossa käyttää sitä. :) eipä silloin nuorena olisi osannut aavistaa kuinka hyvän lahjan olikaan saanut. Korun nimeä en muista, mutta pieni ja siro, jotain lintua muistuttava koru kuitenkin. :)

 16. Avatar hannamaria sanoo:

  Ensimmäinen asukokonaisuus vei kyllä kokonaan mun huomion! Ja tämän Kuutar-sarjan korut ovat todella monikäyttöisiä, niillä voi piristää arkista asua ja samalla ne toimivat juhla-asujen kanssa. Nythän on joulu tulossa niin täytyy kokeilla täydentää tuota omaa kokoeilmaa… ;)

  Omistan tällä hetkellä hopeisen Karhu-sormuksen sekä hopeisen Karhu-kaulakorun. Molemmat ovat todella kauniita mutta en ole pitkään aikaan käyttänyt kumpaakaan. Harmi sinänsä kun ne ovat niin kauniita, pitää ottaa ne taas käyttöön! :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  • ia ia sanoo:

   Eka asu kiittää! Se pelkäsi joutuvansa harmautensa vuoksi ihan syrjityksi :D Hih, laita ihmeessä joulupukille toive vetämään :) Oi vitsit, Kalevankarhu on niin ihana!! Mäkin tahdon kaulakorun ja sormuksen :D Sitä kaulakoruahan voi ihan hyvin käyttää arkena, on sen verran siro!

 17. Avatar Sanna sanoo:

  Voi, Kuutar on minunkin haaveeni, mielellään kaikissa mahdollisissa kokoluokissa ja materiaaleissa! :D Itseltäni löytyy tällä hetkellä ainakin hopeinen sydänsormus, pronssinen Hattulan lintu -kaulakoru (Äidin vanha ei kuulemma tule pidettyä. Mikä hölmä nainen!), Lumme-kaulakoru, Pore-kaulakoru ja Talon sydän -kaulakoru hopeisena. Olen saanut kaikki lahjaksi ja kaikki ovat hyvin, hyvin tärkeitä minulle. Teen myös koruja harrastuksekseni ja suunnittelin lukion kuvisdiplomiin oman Aino-korusarjan, niin paljon minä tykkään Kalevalasta ja Kalevalakoruista!

  • ia ia sanoo:

   Hattulan lintu on ihan megasöpö! :D Sulla on ihana kokoelma! Vitsit, olispa hauska nähdä minkälaisen korusarjan suunittelit :)

 18. Avatar Emilia sanoo:

  Ensimmäinen ehdottomasti. Niin mukavan näköinen mekko ja harmaa vetävät puoleensa. :D

  Lapsuutensa talleilla viettäneenä vanhana heppatyttönä minulla on kuolaimen muotoinen Ratsumies-riipus. En enää ratsasta, mutta koru on rakas ja se sopii käytettäväksi niin arkena kuin juhlassakin.

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! :) Kävin kurkkaamassa, kivan ajaton koru! Tykkäisitköhän Runoratsustakin? :D Se on mun mielestä kans ihana!

 19. Avatar Kissanviiksi sanoo:

  Mun lemppari on pikkujouluasu. Mun rakkaus Kalevala Koruista on Kuutar ja ostin sen jollain lahjarahoilla. Ainut miinus on, että ostin sen tuolloin pronssisena ja nykyisin en käytä muita, kuin hopeisia koruja. Hukkaan on siis mennyt koru :(

  • ia ia sanoo:

   Kiitos :) No voii höh! Tiedän kyllä tunteen kun itekkin käytän pelkästään hopeisia koruja, mutta ihan varmana jossain vaiheessa arvostat sitä korua vaikka pronssinen onkin :) Ja se riipus on sen verran näyttävä, ettei sille tarvii kaveriksi muita pronssikoruja edes olla!

 20. Avatar Hane sanoo:

  Ihanat Kuuttaret! Sain ite ekana valmistumislahjana nuo korvakorut pieninä, vaikka isotkin ois kelvannu. Haluaisin tuon kaulakorun valmistujaislahjaksi kunhan täältä amksta pääsee vuorostaan pois. :D
  Rakastan kansantarinoita ja Kalevalaa, joten Kalevala-korut on rakkaita. Erityisen ihastunut oon juuri noihin koruihin niiden muotokielen ja omaperäisyyden takia.

  • ia ia sanoo:

   Siinäpä vasta mainio valmistumismotivattori! :D Mäkin tartteisin jonku tommosen kannustimen, ei oikein meinaa tämä valmistuminen onnistua täälläkään päässä :D Kuuttaret on kyllä niiin kauniit, ja semmoset pienemmät korvikset menee varmasti ihan superhyvin myös arkikäytössä!

 21. Avatar Laura sanoo:

  Mitä ihmettä, en tykkää hameista, mekoista, röyhelöistä, kirkkaista väreistä vaatteissa enkä niistä Kalevala-koruistakaan, mutta silti haluaisin kaikki ylläolevat asut omaan käyttöön?! Syytän sinua, mitäs näytät niin hyvältä! :D Ja tosiaan pitää vielä sanoa että vaikka pukeutumismakumme ei kohtaa juurikaan millään tasolla, tykkään silti katsella niitä värikkäitä mekkoja ja röyhelöitä jonkun muun päällä :D Tosin tuo viimeisen asun mekko on jotain niin herkullista, että tällainen tummiin pukeutujakin voisi kuvitella ton vetävän päällensä. Ja miten noi Kalevala-korutkin nyt näyttää niin kivoilta…

  • ia ia sanoo:

   Haha, aika hyvin onnistuin käännyttämään :D Voi kiitos paljon kivasta kommentista!

 22. Avatar magic- sanoo:

  Tosi kivoja asuja taas, varsinkin synttäri ja pikkujoulu. Pinkki jotenkin iski. :) Oma kalevala muisto on myös ripille pääsystä, kun sain itse valita haluamani korun lahjaksi, ja valitsin kauniin Kalevalan Vanamo rannekorun. Todennäköisesti lakkiaisissa on odotettavissa jatkoa samaan sarjaan
  Ps. Huomasin sinut Demissä!

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon! Oi, Vanamon rannekoru on tosi nätti :) Se on sievä sarja jota lähteä keräämään, hih! Joo siellähän mää taisin vierailla :D

 23. Avatar nana sanoo:

  Hei! Minusta synttäriasu on aika söötti, vaikka tykkäsin kyllä pikkujoulupuvustakin. Erityisesti ihanista kiharoistasi. Itse omistan rippilahjaksi saadun Talon sydän-riipuksen ja maailman söpöimmän Tintin! Sen sain siskoltani tänä vuonna syttärilahjaksi. Kivi korussa on vihertävänharmaa ja Tintti on mukanani yliopistolla lähes viikoittain. Minäkin pidän pitkäketjuisista koruista, varsinkin, jos päällä on väljä vaate. Se jotenkin ryhdistää ja ei korostu liikaa. Tiukan paidan kanssa rintamuksilla pomppiva Tintti voisi olla vähän liian .. krhmm katseenvangitsija. Mutta sekin riippuu vähän paidasta. Joka tapauksessa, tykkään Kalevalasta paljon. Olisi ihanaa päästä joskus johonkin Kalevala-koru näyttelyyn, jossa jokaisen korun tarina olisi kerrottu korun yhteydessä. Menisin kyllä, jos sellainen jossain olisi.

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia! :) En ollut kuullutkaan tuosta Tintistä, oli pakko googlata! Tuo on ihan tajuttoman ihana! Tuolta nettisivuilta löytyy mun mielestä jokaisen korun tarinaa ainakin parin lauseen verran :)

 24. Avatar Jenny sanoo:

  Mäkin oon saanuensimmäisen Kalevalakorun rippilahjaksi vanhemmilta, karhu-sormuksen joka on tälläkin hetkellä oikeassa nimettömässä :) Sen jälkeen niitä onkin kertynyt melkein joka jouluna tai synttärinä tai muina juhlapäivinä, rakkain on ehkä kuitenkin jo nyt lopetettu Muumi-sarja josta mulla on Pikku Myy kaulakoru, se on niin mun koru kuin olla voi. Kalevalakorujen rinnalle on tulleet seurustelun myötä poikaystävän kultaseppäisän omat, Lappiaiheiset korut joista tykkään vähintään yhtä paljon kuin Kalevalakoruistakin, osa niistä on jopa uniikkeja ja poikaystävän ja isänsä yhdessä tekemiä. Ompahan ainakin koruja mitä pitää kun ei voi allergian takia pitää rihkamaakaan :D

  • ia ia sanoo:

   Voii, Pikku Myy -kaulakoru kuulostaa suloiselta! Oho, no sullahan on sitten koruja jotka ei ihan heti kävele vastaan, ihanaa :)

 25. Avatar jennu sanoo:

  toi pikkujouluasu on ihan tosi kiva! :)

 26. Avatar Mea sanoo:

  Rakastuin tohon pikkujouluasuun! Ja vieläkin sapettaa kun en aikanaan ostanut tuota rusettimekkoa, ääh! :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Mäkin ostin tuon vasta alesta kun en ensin syttynyt sille yhtään, mutta nyt oon herännyt siihen että tuo on aiikas ihana :D

 27. Avatar piitzi sanoo:

  Mä tyksin tosta harmaasta asusta eniten =)Ekan Kalevala Korun ostin itse 16-vuotiaana, hopeisen sormuksen jossa roikkuu sydän ja se aina kilisee kun kättä heiluttelee =D Sille kävi kerran pieni äksidentti kun heiluttelin kättäni auton ikkunasta ja sormus lensi kadulle =D Onneksi se löytyi vaikkakin oli jäänyt auton alle ja oli ihan lytyssä. Onneksi koruseppä sai sen oikaistua ja se on edelleen käyttökelpoinen =)Talon sydämmeltä minulla on sormus ja korvikset hopeisena, Perniön sormusken löysin alkusyksystä kirppikseltä 2€:lla! Siitä on postaus mun blogissa =)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Oi se on ihana sormus :) Voi eii, onneksi sormus pelastui onnettomuuden vakavuudesta huolimatta! :D Mieletön kirppislöytö kyllä, huhhuh!

 28. Avatar krisse sanoo:

  Ensimmäinen tunika on aivan ihana tuon korun kanssa. Omistan itse monta Kalevala-korun riipusta ja muutamat korvikset myös. Ihania ovat kaikki asut korun kanssa ja sinulle nuorena ja nättinä sopivia!

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon! Kalevalat on kyllä niin ajattomia että mun mielestä ne sopii ihan kaikille, ikään katsomatta :)

 29. Avatar Ira sanoo:

  Nimenomaan tuollainen hopeinen kuutar-riipus on ollut vakkariasusteeni (vaiko kenties korusteeni?) jo vuosia, sattuupa myös olemaan ainoa kalevalakorunikin. Se sopii niin moneksi, ja on vielä vinkeän näköinenkin. Tuo ykkösasu on muuten sellainen, että voisin sen itsekin vetäistä päälle, vaikken mikään mekkohärpäkkeiden suurkuluttaja olekaan!

  • ia ia sanoo:

   Oi onnentyttö, tuo riipus on kyllä niin kaunis! Varmasti varsinainen katseenkiinnittäjä :) Hih, ykkösasu kiittää!

 30. Avatar Nelli sanoo:

  Apua, oot kyllä niin söpö kaikissa!! Noi kaikki on semmosia, mitkä voisin mielelläni pistää päälleni. Erityisesti toi pikkujouluversio, ihana mekko! :)

 31. Avatar rosa sanoo:

  Onko nuo korvakorut isot vai pienet kuuttaret? Kun en löydä tuota samaa mallia enää mistään.

Kommentoi