maanantai 13. tammikuun 2014

katoamistemppu ja koiranpentuhyvitys

Hävettävän pitkän bloggailukatkoksen kootut selitykset: Olin torstaista etiäpäin koko loppuviikon Helsingissä, ja torstainen merkinnän kirjoittaminen vähän hukkui pakkailutohinoiden alle (siis mä en tiedä ketään muuta joka osaa tehdä pakkaamisesta yhtä helkkarinmoisen numeron kuin minä, oli sitten kyseessä viikon reissu tai yhden yön piipahdus parin korttelin päässä niin meikäläinen ei puuhasta selviä ilman viiden erilaisen listan laatimista ja kolmea kauppareissua..). Joten sorryyyy tästä hiljaisuudesta! Instagramiin sentäs otin kryptisen lentokenttäkuvan (siis ei kai nykyään ole edes mahdollista matkustaa, ennenkuin passista ja matkalipusta on otettu ig-kuva?), josta saattoi saada hieman vihiä, että en mää ny ihan yleistä saamattomuuttani vaipunut bloggaushiljaisuuteen!

http://farm8.staticflickr.com/7448/11917327674_a9ee1c21f4_o.jpg

Loppuviikkoon siis kuului yksi työkuvio Helsingissä, jonka varjolla jäin nauttimaan viikonlopuksi vielä parhaiden kavereiden seurasta, tädin täysmajoituksesta ja ehkä ihan vähän shoppailustakin. Mutta reissun kohokohta oli ehdottomasti Nevin tapaaminen! Iiiii!

http://farm8.staticflickr.com/7386/11917153033_b14b00b72e_o.jpg

Voi sitä lässytyksen määrää mikä tuolle pikku nallekarhulle tuli läpätettyä! Osaakohan sitä normaalilla äänenkorkeudella enää puhuakaan.. Kyseessä on siis ystävän koiranpentu (en siis mennyt hankkimaan omaa koiraa syystä että muutkin bloggaajat.. :D), pieni kahdeksanviikkoinen Havannankoira. Mä nyt leikin, että yksi koiranpentukuva korvaa aina yhden bloggamatta jääneen päivän tältä viikkoa!

http://farm4.staticflickr.com/3765/11917153853_6a37dbb8d1_o.jpg

Mun kissamekko herätti siinä ihan selvästi jotkin sarjakuvamaiset koiratvihaakissoja -vaistot, kun siihen malliin koitti pikkuhampaillaan nykiä kisujen naamoja riekaleiksi.

http://farm3.staticflickr.com/2892/11917154593_8f09836e9c_o.jpg
Voi sitä riemun määrää kun nappula pysähtyi edes yhden räpsyn ajaksi yhteiskuvaan!

http://farm4.staticflickr.com/3766/11917328524_beaefa7df8_o.jpg

Nyt mä oon päivän reissaamisen jäljiltä vähintäänkin yhtä väsynyt, kuin ylläoleva Nevikin. Joten nyt nukkumaan! (Ja paluu taas arjen lisäksi myös aktiivisempaan merkintätiheyteen, annan luvan tulla läpsimään että ”bloggaa ny nainen jumalauta” jos näätte mua jossain :D) Hyvää yötä!


Saatat pitää myös näistä:

30 Responses to “katoamistemppu ja koiranpentuhyvitys”

 1. Avatar Pinkku sanoo:

  Ei voi olla noin söpöä hauvaa! Rakastuin ehkä :)

 2. Avatar Ellu sanoo:

  Tuituiiiii mikä koira!!! Ihanan näköinen! <3 mäkin oon ihan heikkona pentuihin :D sukulaisilla on myös pentu, ja näyttää kuin olisi karvapallo johon on laitettu pienet töppöjalat, nappisilmät ja terävät hampaat :D

 3. Avatar hannamaria sanoo:

  Kyllä tuo söppänä koira korvaa kaiken bloggaamisen puutteen! On se niin söpö :D

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

 4. Avatar veeruska sanoo:

  voiko olla enää mitään suloisempaa kuin tuo pikkuinen koira <3

 5. Avatar Viivi sanoo:

  Voi juku kuinka soma !
  meilläkin on kaksi havannaa <3 jag gillar !<3

  • ia ia sanoo:

   No juku tosiaan, ihana sana! :D Voii, ihanat havannapallerot varmasti myös teillä!

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Awwwwww. Kissavauvoista tulisi vielä pari w:tä lisää… Millainen tuosta tulee sitten isompana haukkuna? :)

  • ia ia sanoo:

   Mä otan ehdottomasti kameran mukaan jos joskus pääsen kissanpentujen kanssa tekemisiin! Ja sit pyydystän ne lisä-w:t :D Siitä tulee semmoinen pitempikarvainen, laita googlen kuvahakuun että havannankoira :)

 7. Avatar Maya sanoo:

  Ei hyvänen aika, kun onkin suloinen tapaus tosiaan!!

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon haasteesta! Mä oon superhuono vastaamaan näihin mutta voisinpa vaikka koittaa kerätä vähän pidemmän ajan kysymyshaasteet samaan merkintään :)

 8. Avatar Misa sanoo:

  Ihana pallero ! Tulee mieleen se, kun meidän havanna Tilta oli pieni ja nukkui ensimmäiset yöt minun huoneeni lattialla pahvilaatikossa kun ei yksin uskaltanut olla. Kömpi sitten minun viereeni aina nukkumaan. Tiitupieni tosin jäi äitille ja isille kun muutin omilleni. Ihana pikkupallero se silti on ja on kyllä vieläkin ihan minun koira. Vieläkin hiipii viereen nukkumaan kun tulen yöksi c:

 9. Avatar Satu sanoo:

  ^^ Sydämenvalloittaja <3

 10. Avatar kisu sanoo:

  Voi mikä sydämen sulattava ilmestys! Siis aivan ihana! Ootpas onnekas kun oot tollasen söpöyden kanssa päässyt touhuilemaan :D

  Ootko jo muuten löytänyt uuden kilikellon pyörääsi? :D

  • ia ia sanoo:

   No niinpä! Sattui tosiaan hyvä tuuri kun ehdin koiruuden jo pentuna treffaamaan (ja kuvaamaan :D) ! En oo vielä ennättänyt kilikellokaupoille, täytyypä koittaa muistaa poiketa ens viikolla :) Jos löydän jonkin hienon niin lupaan esitellä sen sit blogissa :D

 11. Avatar Henna sanoo:

  Oih, kyllä toi nappisilmä korvaa kaiken hiljaisuuden :3 omaan kotiin muuttoa odotellessa, että saa oman karvapallon <3 paitsi että ikää siis tällä hetkellä puolta vuotta vajaa 17… :D

  • ia ia sanoo:

   Nooh, eikö se oo niin että kun on oma koti niin sitten on myös oma lupa hankkia oma karvapallo! :)

 12. Avatar Tellu sanoo:

  Katson kuvia ja muistutan itselleni, että minähän en tykkää koirista, minä ee-en tykkää koirista, siis minä… eee tykkään koirista, eiku miten se oli… minä eeehdottomasti tykkään koirasta.
  Myönnän, vastarinta murrettu totaalisesti, olen sulaa vahaa ;)

 13. Avatar noora sanoo:

  voooi nallea, en kestä kun koiranpennut on niin kömpelöitä

 14. Avatar Snaky sanoo:

  Dog long unravels secret dress with cats that it tired. That is why dogs are not recommended for a long time to look at cats …

Kommentoi