keskiviikko 15. tammikuun 2014

11 vastausta ja ehkä lisääkin

Siis karu faktahan on se, että tämä blogi on paikka, jonne kaikensorttiset blogihaasteet tulee kuolemaan.. :D Rakastan saada kommentteja ja erityisesti minua ilahduttaa kun mut on haastettu mukaan johonkin vänkään blogikiertohässäkkään, mutta mä en koskaan saa repäistyä itteeni vastaamaan niihin haasteisiin. Rraivostuttavaa, tiedän! Mutta nyt kun Shadou nakkasi minulle sen 11 kysymystä -haasteen, niin ajattelin, että haalitaanpa kerrankin kasaan edes auttava vaastausmerkintä! Hommaanhan kuuluisi kysymysteen vastaamisen lisäksi myös omien kysymysten askartelua, satunnaisfaktojen kirjoittelua ja muiden haastamista.. Mutta jospa sinnepäin olis parempi kuin ei ollenkaan!

1. Rakkain esineesi?

Tällä hetkellä kaulakoruni, jossa roikkuu sekä poikaystävältä saatu sydänavainriipus että äidiltä saatu nimikirjainriipus. Se on mun onnenkoru, joka on kaulassa melkeinpä aina.

http://farm3.staticflickr.com/2841/11954327123_2cd8064be2_o.jpg

2. Lapsuuden haaveammattisi?

Lastentarhanopettaja! Muutamat tet-jaksot päiväkodissa tosin muuttivat mieleni..

3. Minne haluaisit matkustaa?

No just nyt kelpais mikä tahansa lämmin lomakohde! Kaiholla muistelen meidän viimevuotista Teneriffan reissua.. (Miks muuten Teneriffasta puhuttaessa tulee tahtomattaankin jotenkin huvittunut sävy? :D )

http://farm4.staticflickr.com/3818/11954866286_64d6f04eed_o.jpg

4. Onko sinulla suosikki taiteilijoita?

No mulla on aina ollut läppärin taustakuvana Laura Laineen kuvituksia, joten sanotaan se!

5. Mitä lempilukemistoosi kuuluu?

Oon ollut viime vuodet aivan säälittävän surkea lukemaan mitään muuta kuin koulukirjoja! Mutta vähän nuorempana olin tosi kova lukemaan ja kannoin kirjastosta lukemista kottikärrykaupalla, ehkä viimeisimpänä tuli kahlattua paljon Stephen Kingin tuotantoa. Sittemmin oon lähinnä harrastanut kesälomalukemista ihan vaan englanninkielisten kevyehköjen satunnaispokkareiden muodossa.

 http://farm6.staticflickr.com/5473/11954466734_f47d6ac7a3_o.jpg
6. Minkä kyvyn haluaisit?
Kyky herätä ja nousta ylös virkeänä silloin kun kello soi! Tai kyky muistaa kaikki mitä on joskus opetellut..? Kevyt harmitus, kun esimerkiksi kuuden vuoden saksan opiskeluista tällä hetkellä takaraivossa taitaa olla tasan joku Guten Tag. Pitkän matikan oppimäärästä nyt puhumattakaan, t. lasken nykyään sormilla..
 
7. Onko sinulla jotain elämänohjetta? Jos on niin millainen ja miten se näkyy arjessasi?’
Yleispätevä elämänohje taitaa olla vaan jotain suuntaan ”think positive” :D Käytännössä se tarkottaa mulle sitä, että kaikista elämässä vinksottavista asioista huolimatta olen onnellinen siitä mitä minulla on ja mikä on hyvin just nyt. Ja ylipäätään sitä, että perusote elämään on positiivinen. Jos alkaisi murehtimaan kaikista murehtimiseen kelpuutettavista asioista, niin yhtäkkiä havahtuu siihen, että elämisen sijaan on vaan keskittynyt elämisestä murehtimiseen.

http://farm3.staticflickr.com/2887/11954864036_5b43487737_o.jpg

8. Uskotko johonkin yliluonnolliseksi luettavaan asiaan tai ilmiöön? Jos niin mihin, jos et niin mikset?

Hmm, ehkä mä uskon johonkin niin sanottuun korkeampaan voimaan? Siihen, että kaikella on tarkoitus ja lopulta asiat järjestyvät :) Mutta jos tällä haettiin jotain kummituksia niin niihin en suostu uskomaan ettei yöunet mene!

9. Millaisessa maailmassa haluaisit elää?
No siis tietty naiivisti maailmassa, jossa kaikilla olisi hyvä olla. Happy happy joy joy!
10. Mistä inspiroidut?

Tällä hetkellä ehkä eniten Youtubessa videobloggaavista tyypeistä!

11.  Millä piristät arkeasi?
Rentoiluhetkillä! Esimerkiksi puolituntinen aamupala hömppälehteä lueskellen ennen superkiireistä arkipäivää jotenkin piristää kummasti. Tai sitten illalla herkkuiltapalan tekeminen ja rauhoittuminen lempparitelkkarisarjan ääreen!

http://farm6.staticflickr.com/5544/11954327953_4b5aa54b07_o.jpg

 

Jos työ tykkäätte lukea näitä kysymysvastausmeininkejä, niin lisääkin kysymyksiä saa kirjoittaa vaikkapa ihan tuohon kommenttiboksiin! Mä oon aina arastellut varsinaisen kysymyspostauksen tekemistä, koska mua ahdistaa ajatus liian henkilökohtaisista kysymyksistä :D Tiedä nyt sitten että mikä logiikka siinäkin on kun tämmöisiin tykkään kuitenkin vastata.. Mutta tämmöisenä ei-kysymyspostausjulistuksena-mutta-vähän-semmoisena-kuitenkin: Saapi kysyä! Jos materiaali riittää niin koostan niitä sitten merkinnäksi asti.


Saatat pitää myös näistä:

30 Responses to “11 vastausta ja ehkä lisääkin”

 1. kisu sanoo:

  Innostuitko H&M:n vaatteista työn myötä vai halusitko sinne töihin siksi kun tykkäsit niistä vaatteista? :D (onpas tyhmä kysymys…)

  Mikä on lempivärisi, sellainen johon aina tartut ja silmät nauliutuvat? Tämän ei välttämättä tarvitse olla lempivaateväri, paitsi jos ne ovat samat, koska mä aina hakeudun vihreiden asioiden luo mutta mulla ei montaakaan vihreää vaatetta :D

  Mikä susta tulee isona, tai mikä haluaisit olla?

 2. Noora sanoo:

  Olis kiva kuulla jotain vinkkejä blogin pitämisen käytänteistä. Oon vihdoin saanu aikaseks alkaa rakentaa omaa (eihän tätä oo harkittu kuin joku 3 vuotta…) ja käytännön hyvät kikat olis avuksi. (Mihin kuvat yms.)

 3. retukehveli sanoo:

  Myö ollaan maaliskuun lopusta lähdössä Kanarialle ja siinä on mielestäni samanlaista huvituskaikua kuin Teneriffassa. Tai ainakin kanssakeskustelijoiden ilmeistä päätellen, joille olen tulevasta lomasta kertonut :D

  • ia sanoo:

   Joo, Kanarian saaret ihan kokonaisuudessaan on kyllä semmonen lomakohde mistä puhuttaessa pitää vähän naureskella :D Mutta ihanaa ja lämpöistä reissua!!

 4. jennu sanoo:

  -lempparismoothie?
  -kuinka usein ja paljon juot alkoholia?
  -missä maissa olet käynyt?
  -kuinka kauan sinulla kestää valita päivän vaatteet ja asusteet?
  -mitä mieltä poikaystäväsi on bloggaamisestasi?
  -haluaisitko lemmikin?
  -lempivuodenaika?
  -paras tapa rentoutua?
  -uskaltaisitko kokeilla benjihyppyä?
  -käytätkö enemmän facebookia vai instagrammia?
  -onko sulla twitteriä?
  -seuraatko telkkarista mitään sarjaa?
  -tykkäätkö ruuanlaitosta? mikä on bravuurisi?
  -millaiset olisivat unelmasynttärisi?
  -voisitko kuvitella muuttavasi jonnekin muualle, esim. helsinkiin?
  -mikä sinusta tulee sitten, kun valmistut?

 5. Amppeli sanoo:

  In welche Stadt oder Land würdest du am liebsten wohnen, ob du nicht in Finnland wohnen können? Und warum? :D

  Siinä sulle vähän saksaa, en tiedä menikö täysin oikein :)

  • ia sanoo:

   HAA jes ymmärsin kysymyksen!! Palautit mun uskon siihen että ehkä se saksa ei ole ihan kokonaan unohtunut :D

 6. roooosa sanoo:

  Hei mikset sä alota videobloggausta? :) sä olisit ihan täydellinen siihen noiden sun satunnaisten videoiden perusteella!! Oikeesti ;)

  • ia sanoo:

   Koska en osaa editoida videoita ja mun tämänhetkinen kone ei edes jaksais käsitellä raskaita videotiedostoja! Ja en osaa olla loppujenlopuksi edes luonnollinen kameran edessä :D Mutta kyllä mä niitä videoita tänne blogin puolella teen yhä edelleen aina silloin tällöin! :)

 7. hannamaria sanoo:

  Kysymyspostaukset on aivan jotenkin valaisevia, mullakin on tällä hetkellä tää 11 kysymystä-haaste kesken… Sais vain aikaiseksi kirjoittaa sen loppuun! :D

  Ps. Siitä pitkästä matikasta oli tosissaan hyötyä, nimimerkillä valmistuin viime keväänä ja en pääsis kokeista enää läpi! :D

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  • ia sanoo:

   Pitääpä käydä lukemassa sinunkin vastaukset! :) Joo, mua oikeesti huolestuttaa miten en osaa enää suht yksinkertaisiakaan asioita vaikka kirjoitin siitä pitkänä E:n :D

 8. mymmeli sanoo:

  Heei no vinkkaapas kivoja vlogeja! :D

 9. Emmy sanoo:

  Näitä kysymys-vastaus-postauksia on aina kiva lukea, joten tässäpä olisi muutamia kysymyksiä :)

  Onko jotain kynsilakkasävyä, jota et voisi kuvitella käyttäväsi?
  Millainen olisi unelmiesi ateria (alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka)?
  Jos hankkisit lemmikin, mikä se olisi ja minkä antaisit sille nimeksi?
  Millaista musiikkia kuuntelit kymmenen vuotta sitten?
  Onko sinulla kummityttöä/poikaa? Jos on, minkä ikäinen hän on?
  Osaatko jonkun hassun/turhan taidon?
  Mistä luonteenpiirteestäsi pidät eniten ja miksi?
  Mikä on turhin ostos, jonka olet ikinä tehnyt?
  Miten vietät iltasi pitkän koulu/työpäivän jälkeen?
  Jos pitäisi valita, haluaisitko olla kymmenen vuotta vanhempi vai nuorempi? Miksi?

 10. Jaana sanoo:

  Jatkokysymys! Lempparisi videobloggaajista? :)

 11. Latte sanoo:

  Milloin löysit ”lopullisen” tyylisi? Miten olet pukeutunut nuorempana? Oletko aina pitänyt värikkäistä vaatteista? Tästä olisi kiva saada postaustakin :)

  • ia sanoo:

   Hei joo oon itseasiassa vähän vanhoja kuvia koittanut keräillä että jos niistä sais jotain katsausta menneisyyteen! :)

 12. rraisa sanoo:

  Ketä videobloggaajia seuraat?

 13. sane sanoo:

  Mitä vlogeja seuraat? Tai mitä suosittelisit seuraamaan? :) Itekin löysin ekat videoblogit vasta viikko sitten, sitä ennen en ollu kuullukaan koko touhusta ja nyt oon ihan koukussa!

 14. ia sanoo:

  HEI KIITOS TUHANNESTI KYSYMYKSISTÄ, IHANAT! Keräsin ne kaikki talteen ja vastailen niihin sitten omassa merkinnässä :) Lisääkin saa vielä laittaa!

 15. Laura sanoo:

  Videoblogit on koukuttavia. Nimim. youtube pauhaa toisella välilehdellä :D Mua eniten tällä hetkellä inspiroiva vloggaaja on Shaytards. Ihanampaa ja onnellisempaa perhettä tuskin löytyy.

  • ia sanoo:

   Mä kans oon kattonut parit Shaytards-videot, mutta en tiiä, musta oli jotenkin karua että perhe kuvaa youtubeen synnytyksenkin? Todellista omistautumista vloggaamiselle kyllä :P

   • Laura sanoo:

    No se on kyllä ihan totta, vähän TMI :D Mutta yllättävän paljon niitä synnytysvideoitakin siellä youtubessa on… Ei välttämättä ihan parasta viihdettä :P

    • ia sanoo:

     Joo mä oon kans lähiaikoina eksynyt kattomaan joidenkin ihan vaan beautyvloggaajien synnytystarinoita?? Oonko mä vaan ahdasmielinen kun tulee tosiaan olo, että en mä ehkä olis halunnut tietää :D (Mutta silti niitä videoita pitää kattoa, haha!)

 16. - sanoo:

  Oon saanu käsityksen että oot asunu Kajaanissa koko ikäsi ja nyt kysynkin että minkä takia? :D Mikä on saanut sut jäämään tänne ”tuppukylään”, kun sulla varmasti on ollu mahiksia lähtee etelämmäksikin? Eikö kaikki blogijututkin ois helpompaa hoitaa etelämmässä? :)

 17. Vähän on tullut sellainen käsitys, ettet ole ihan omimmilla alueellasi keittiössä ja ruokaa laittaessa :D Niin onko sulla joku salainen bravuuri? Tai mitä mieluiten syöt? Lemppariruokaa? Ja mitä et suuhusi laittaisi ollenkaan?
  Kuinka yllättävää että kysyn näitä… terv. kokki :D

 18. Titu sanoo:

  Valitsetko vaatteet illalla valmiiksi vai vasta aamulla?
  Mitä ajattelit tehdä valmistumisen jälkeen?
  Milloin valmistut?
  Hassu kysymys, mutta pesetkö vaatteet aina yhden käyttökerran jälkeen, vai viikkaatko takaisin kaappiin? :D
  Käytätkö samaa asua koskaan peräkkäisinä päivinä?
  Lemppari eläin?
  Missä tapasit poikaystäväsi?
  Millä alalla poikaystäväsi työskentelee?

  Toivottavasti ei ollut liian henkilökohtaisia kysymyksiä :)

 19. Julia sanoo:

  Minuakin kiinnostaisi tietää lempikirjasi. :-)

  Ja kiinnostaisi tietää, onko sinulla mitään hassuja pakkomielteitä blogisi suhteen, mitään sellaista että rivien pitää asettua nätisti tai että jälkeenpäin rukkailet jotain mitättömiä yksityiskohtia? :D

Kommentoi